Police Life

Pagina 31 van 31 Vorige  1 ... 17 ... 29, 30, 31

Go down

Re: Police Life

Bericht van Nikkay op 31/1/2018, 21:54

Rowan Rivers

Door wat Steven zei grijnsde hij even. Hij vond het leuk om te horen dat Eric niet goed was, vooral omdat Rowan hem echt niet mocht. Vooral niet na wat er met Katelynn gebeurd was. Steven  zei dat het wel ging en vroeg waar hij wilde eten. 'Geen idee, jij mag bepalen, jij bent de baas.' Zei hij. 'Gewoon hier in de buurt?' Stelde hij voor. Dan vielen er al wel een hele hoop opties af. Hij keek naar Steven en hij vroeg zich af of hij verder moest vragen over de bende. Steven was beter op de hoogte dan hij was, dat sowieso.  En Steven leek er wel wat vertrouwen in te hebben dat het nu echt klaar was. Anders zou hij dat niet hardop uitspreken.  Toch wilde Rowan ergens gewoon meer weten. Hij wilde meer info, maar misschien was het beter van niet. Misschien kon hij het beter maar volledig los laten. Hij ademde diep in en hij besloot er niets over te zeggen. Het was beter om alles maar te laten rusten en te doen alsof het nooit bestaan had. Dat was ook de houding die hij tegenover Katelynn aannam. Hij besprak liever helemaal niets, al was Katelynn veel meer van het praten dan hij. Soms was dat wel eens lastig, maar deze hele situatie was lastig. Hij had geen idee of ze hier ooit nog echt bovenop kwamen.
avatar
Nikkay

Aantal berichten : 20793
Registratiedatum : 22-10-13
Leeftijd : 23

Profiel bekijken

Terug naar boven Go down

Re: Police Life

Bericht van Celiine_Famke op 4/2/2018, 23:51

Steven Smith

Rowan zei dat hij mocht bepalen waar ze heen gingen. Steven haalde zijn schouders even op. "Of juist een keer niet in de buurt, lekker even een paar uurtjes weg van hier," stelde hij nu voor, waarna hij kort even grijnsde. Een uurtje verderop zat ook een leuke stad, daar konden ze prima even eten. En ze mochten best wat tijd nemen, want hij was immers de baas en dat zouden collega's echt wel begrijpen na wat er net gebeurd was. De meeste mensen zouden na zoiets zelfs thuis blijven namelijk.
Aan het gezicht van Rowan kon Steven aflezen dat hij ergens mee zat. Of iets wilde zeggen of vragen, maar het toch niet deed. Hij kende hem er lang genoeg voor. Daarom wachtte hij eerst een tijdje, misschien zou hij er vanzelf mee komen. Maar het bleef stil.
"Is er iets? Iets met de bende? Wil je iets weten?" vroeg Steven nu. Meestal als er iets was, had het óf met Katelynn te maken, óf met de bende, dus hij kon prima gaan raden, dan had hij vijftig procent kans. Of eigenlijk wel meer, want meestal ging het toch over de bende, zelfs nu ze weggevaagd leken te zijn.
avatar
Celiine_Famke

Aantal berichten : 2631
Registratiedatum : 28-11-13
Leeftijd : 21
Woonplaats : Alkmaar

Profiel bekijken http://www.faceliphotography.weebly.com

Terug naar boven Go down

Pagina 31 van 31 Vorige  1 ... 17 ... 29, 30, 31

Terug naar boven

- Soortgelijke onderwerpen

 
Permissies van dit forum:
Je mag geen reacties plaatsen in dit subforum