Vampiers enzooo

Pagina 1 van 43 1, 2, 3 ... 22 ... 43  Volgende

Ga naar beneden

Vampiers enzooo

Bericht van Ingee op 4/3/2014, 20:52

Gabriella Burrell

Ze was op een gegeven moment bij de schappen van het brood en gooide van alles in haar mandje aangezien haar voorraad, in zowel de vriezer als gewoon in de kasten, totaal op was. Dustin antwoordde niet echt op haar vraag maar juist meer vragen terug, ze moest er zachtjes om lachen. "Oops betrapt." zei ze plagend met een grijns op haar gezicht. "Het is gewoon grappig, aangezien je zo'n beetje aan de andere kant van de stad woont. En dit niet de enigste supermarkt is." zei ze zacht terwijl ze zich omdraaide, haar wenkbrauwen een keer omhoog deed en daarna begon te lachen. Natuurlijk hoefde hij daar niet op te antwoorden, zoveel mensen lopen, fietsen of rijden enkele minuten naar hun supermarkt. Hij zou vast ook wel zijn redenen hebben. Ze zette een paar stappen naar achter en draaide zich daarna weer om om naar het snoep-schap te lopen, natuurlijk moest ze die ook wel in huis hebben. "Ik vind het wel gezellig dat je er ook bent." zei ze zacht terwijl ze over haar schouder keek, haar hand een beetje voor haar mond aangezien ze het niet door de hele winkel wou schreeuwen. Ze greens even en pakte van alles uit de schappen zodat haar mandje propvol zat en liep toen door naar de kassa. Natuurlijk vond ze het gezellig dat hij ook tegelijkertijd in het winkeltje was, ze is wel een type die gezelschap leuk vind en het ook wel kan gebruiken.

Binnen in een klein winkeltje
avatar
Ingee

Aantal berichten : 224
Registratiedatum : 05-12-13
Leeftijd : 22
Woonplaats : Heesch

Profiel bekijken

Terug naar boven Ga naar beneden

Re: Vampiers enzooo

Bericht van CassyKiara op 4/3/2014, 21:02

Dustin Stone
Verdorie, daar had Gabriella een punt. Hij had natuurlijk gezegd dat hij in de achterbuurt woont gisteren, en daar zijn ook genoeg winkeltjes. 'Ja, en daar heb je mij betrapt.' gaf hij toe. Hij liep nog wat verder mee door de winkel en hoorde Gabriella nog zeggen dat ze het wel gezellig vond. 'Misschien dat ik het nog niet helemaal wil toegeven dat ik ook wel wat gezelligheid zoek en daarom dit winkeltje binnen gelopen ben.' gaf hij daarna toe. Want ja, alle andere mensen had hij altijd binnen enkele minuten leeggezopen. Dus echt sociaal contact met andere mensen heeft hij al jaren niet gehad.
Hij keek in de tussentijd wat rond of hij zelf ook wat kon kopen. Hij stopte zelf bij de drank, koos een fles wijn uit en nam die mee naar de kassa toe. 'En nu heb ik nog een reden gevonden om dit winkeltje binnen te lopen.' zei hij bij de kassa met een grijns op zijn gezicht tegen Gabriella.

Binnen in winkeltje
avatar
CassyKiara

Aantal berichten : 1237
Registratiedatum : 10-02-14
Leeftijd : 27
Woonplaats : Heytse

Profiel bekijken http://cavalaphotography.weebly.com

Terug naar boven Ga naar beneden

Re: Vampiers enzooo

Bericht van Ingee op 4/3/2014, 22:13

Gabriella Burrell

Toen hij toe gaf van dat hij betrapt was, lachte ze even kort en zette alles netjes op de kassa zodat de vrouw alles kon scannen. Stiekem was ze breed aan het grijnzen toen hij toegaf dat hij gezelligheid zocht en daarom dit winkeltje binnenkwam. Ze beet even kort op haar onderlip en draaide haar hoofd dan een stuk toen hij ook bij de kassa was aangekomen. Haar wenkbrauwen gingen even omhoog toen hij een fles wijn in handen had. "Aha. Dus meneer houdt van wijn." zei ze zachtjes lachend, plagend. Haar spullen werden in plastic tasjes gedaan terwijl ze geld neerlegde, ze nam het wisselgeld en de tasjes aan. "Dus, ga je nog iets doen vandaag of ben je meer een persoon die een band heeft met de bank en de tv?" zei ze met een klein lachje en een duidelijke plagende grijns op haar gezicht terwijl ze de tasjes van de kassa tilde en bij de deur op hem wachtte.
avatar
Ingee

Aantal berichten : 224
Registratiedatum : 05-12-13
Leeftijd : 22
Woonplaats : Heesch

Profiel bekijken

Terug naar boven Ga naar beneden

Re: Vampiers enzooo

Bericht van CassyKiara op 4/3/2014, 22:19

Dustin Stone
Hij keek even opzij toen Gabriella het over de wijn had. 'Ja, wijn heeft wel iets wat mij aantrekt.' zei hij daar over terug. Misschien trok het hem wel meer aan dan hij misschien wilde toegeven. En dan had hij het niet over de smaak. Qua smaak merkte hij niet veel verschil meer. Maar de kleur en dat het een vloeistof was, dat trok hem wel aan.Toen Gabriella vroeg wat hij vandaag nog meer te doen had, moest hij even nadenken. Tegelijkertijd betaalde hij de fles wijn die hij ook in een zak terug kreeg na het scannen en betalen. 'Ik moet vanavond wel even iets doen, maar verder ben ik vrij.' antwoordde hij. 'Ik hang niet zo vaak op de bank of bij de televisie. Ik dwaal liever wat rond.' zei hij er daarna nog bij. 'Heb jij wel wat te doen?' kaatste hij de vraag terug aan Gabriella, terwijl hij de zak met de wijnfles pakte.

Binnen in kleine winkel
avatar
CassyKiara

Aantal berichten : 1237
Registratiedatum : 10-02-14
Leeftijd : 27
Woonplaats : Heytse

Profiel bekijken http://cavalaphotography.weebly.com

Terug naar boven Ga naar beneden

Re: Vampiers enzooo

Bericht van xAnouk op 4/3/2014, 22:36

Rahl Khan

Hij zag hoe Keanan op Aimee reageerde, nogal logisch ook eigenlijk, als hij er zo over nadacht. Hij mocht gelukkig binnenkomen en hij liep langzaam naar binnen toe, hij knikte Julietta toe en ze glimlachte breed naar hem. “Hoi opa.” Sprak ze plagend tegen hem. Hij schudde zijn hoofd een beetje met een klein glimlachje.
“Ik begrijp dat je genoeg hebt gedaan en ik ben ook heel erg blij dat je Aimee wil helpen, ik wil je niet in de wereld meeslepen, ik wil alleen wat dingetjes over je broer weten, ik wil alleen maar weten of jij van zijn plannen weet en dan zullen ik en mijn werk je met rust laten, oké?” Was zijn rustige antwoord. “Jij hebt ook verplichtingen, dat snap ik dondersgoed, je staat onder mijn bescherming Keanan, dat weten de wolven ook en daarom zullen ze jou ook redelijk beschermen, in hoeverre ze dat kunnen. Ik wil eigenlijk Aiden zelf vinden, maar hij lijkt haast wel voor me weg te vluchten.” Rahl zuchtte even diep, hij loste het liever gewoon allemaal zelf op, maar dat leek haast onmogelijk te zijn omdat hij Aiden nooit meer tegenkwam.
“Je hoeft niet mee, als je mij vertelt wat je weet, is dat genoeg, dan kun je bij Julietta blijven en overkomt haar niets. Wolven doen geen mensen pijn, Keanan. Jullie soort is veel gevaarlijker voor haar.” Hij glimlachte nu een klein beetje.
“Wil je anders even jagen, dan blijf ik wel bij Julietta, heeft ze meteen bescherming.” Stelde Rahl nu vriendelijk voor.

Huis van Keanan
avatar
xAnouk

Aantal berichten : 20282
Registratiedatum : 22-10-13

Profiel bekijken

Terug naar boven Ga naar beneden

Re: Vampiers enzooo

Bericht van Nikkay op 4/3/2014, 22:40

Keanan Dawnroad

Hij luisterde naar Rahl, hij had zijn handen in zijn zakken gestoken en hij ademde langzaam in. Hij wist nog steeds niet wat hij nou precies wilde doen. Hij wilde niet over Aiden praten. Het waren hun zaken niet. ‘Je zal mij alleen met rust laten als ik zeg dat ik niets van zijn plannen weet,’ zei Keanan kort tegen hem. Hij ging op de bank zitten en hij haalde een hand door zijn donkere haar heen. ‘Als ik zeg dat ik er wel iets vanaf weet, zal je mij niet met rust laten en jouw vrienden al helemaal niet,’ voegde hij er aan toe. ‘Ik kan niets zeggen, Rahl. Ik wil jullie wel helpen, tot op zeker hoogte. Maar dit zijn zaken die niet besproken kunnen worden,’ zei hij. Rahl wilde Aiden zelf vinden, maar hij leek weg te vluchten. ‘Nogal logisch,’ mompelde Keanan daar op. Rahl zei nu dat hij niet meehoefde, als hij maar vertelde wat hij wist. Rahl zei dat wolven mensen niets deden. ‘Maar mij wel,’ was zijn korte reactie. Dan zou ze in net zo veel gevaar zijn, als hij er niet meer was. Vampiers waren volgens Rahl veel gevaarlijker, daardoor werd de blik van Keanan weer hard. Aiden had echt geen goede invloed op hem, hij kon niets meer hebben. Rahl stelde voor of hij wilde jagen, hij schudde zijn hoofd. ‘Nee.’ Was zijn korte reactie.

Huis van Keanan
avatar
Nikkay

Aantal berichten : 21867
Registratiedatum : 22-10-13
Leeftijd : 24

Profiel bekijken

Terug naar boven Ga naar beneden

Re: Vampiers enzooo

Bericht van Ingee op 4/3/2014, 23:04

Gabriella Burrell

Ze glimlachte even en grinnikte kort. "Mooizo, want je hebt toevallig de lekkerste wijn van 't hele winkeltje in je handen." zei ze grinnikend. Ze moest echter even lachen toen ie het had over ronddwalen. "Hmm. Ronddwalen, daar ben ik ook zo goed in." zei ze met een grote grijns op haar gezicht, doelend op gisteravond. Ze zuchtte daarna toen hij vroeg of zij wel iets te doen had. "Ugh nee helemaal niets. Dat is juist het probleem. Ik ben hartstikke blij om wat dagen vrij te hebben, maar op die dagen verveel me zo erg.." zei ze op een bijna geïrriteerde toon. Geld voor sport of dergelijke had ze niet, nieuwe vrienden had ze bepaald ook niet dus veel bleef er niet over om te doen op een vrije dag. Ze duwde de deur open en hield het open zodat de deur niet tegen Dustin z'n neus knalde. "Laten we anders samen wat gaan doen, tot dat jij weg moet natuurlijk." zei ze met enthousiasme. Echter bedacht ze zich dat áls ie ja zei, dat ze niet helemaal wist wát ze kunnen gaan doen.
avatar
Ingee

Aantal berichten : 224
Registratiedatum : 05-12-13
Leeftijd : 22
Woonplaats : Heesch

Profiel bekijken

Terug naar boven Ga naar beneden

Re: Vampiers enzooo

Bericht van CassyKiara op 4/3/2014, 23:20

Dustin Stone
Hij kreeg te horen dat hij de lekkerste wijn van het winkeltje in handen had. 'Dat is mooi.' zei hij daar op terug. Hij hoorde Gabriella daarna zeggen dat zij ook goed is in ronddwalen, waardoor hij even grinnikte. 'Ja, maar ik ben goed in ronddwalen zonder te verdwalen.' zei hij met een kleine grijns op zijn gezicht.
Hij hoorde haar daarna zeggen dat ze niets te doen had, omdat ze vrije dag had. Ze klonk er niet echt blij mee, dat ze niets te doen had. De deur werd voor hem open gehouden, waarbij hij zijn hand ook op de deur legde om de deur open te houden en even achterom keek. 'Dankje.' zei hij nog vanwege de deur. Hij hoorde Gabriella daarna voorstellen samen iets te gaan doen. Hij dacht er even over na, terwijl hij de deur achter zich liet dichtvallen. 'We kunnen wel samen wat gaan doen.' zei hij. 'Misschien dat ik je wat van de stad kan laten zien, zonder dat je verdwaald.' voegde hij er nog aan toe, opnieuw met een kleine grijns op zijn gezicht.
avatar
CassyKiara

Aantal berichten : 1237
Registratiedatum : 10-02-14
Leeftijd : 27
Woonplaats : Heytse

Profiel bekijken http://cavalaphotography.weebly.com

Terug naar boven Ga naar beneden

Re: Vampiers enzooo

Bericht van Ingee op 4/3/2014, 23:50

Gabriella Burrell

Ze rolde met haar ogen toen hij het had over ronddwalen zonder te verdwalen. Ze kon er wel om lachen, waardoor ze dus ook een klein lachje liet horen. Ze liet de deur los zodra hij het had overgenomen en glimlachte. "Alsjeblieft." zei ze vriendelijk en zette dan nog een stap naar voren zodat hij ook fatsoenlijk de winkel uit kon. Ze draaide dan een kwartslag en wachtte geduldig op zijn antwoord, toen ze die eenmaal kreeg kon ze een grijns niet weerhouden. Opnieuw rolde ze met haar ogen."Grappenmaker." zei ze zachtjes lachend en ze knikte daarna uit fatsoen. "Tuurlijk, lijkt me leuk." voegde ze er nog aan toe. Het was even wennen voor haar, normaal was ze nooit zo snel geïnteresseerd in iemand. Maar iets bij hem liet haar glimlachen en grijnzen, iets wat ze nog nooit zo vaak had gedaan.

Buiten het winkeltje
avatar
Ingee

Aantal berichten : 224
Registratiedatum : 05-12-13
Leeftijd : 22
Woonplaats : Heesch

Profiel bekijken

Terug naar boven Ga naar beneden

Re: Vampiers enzooo

Bericht van CassyKiara op 5/3/2014, 10:24

Dustin Stone
'Dankjewel.' had hij nog gezegd bij het overnemen van de deur. Toen Gabriella hem 'uitschold' voor grappenmaker schudde hij even kort met zijn hoofd. Normaal was hij niet zo van de grapjes, maar hij had dan ook in geen jaren een normaal en ontspannen gesprek gehad met een mens of vampier of iets anders.
Daarna gaf Gabriella aan dat ze het wel leuk vond om een rondleiding te krijgen. Hij stak even zijn hand op als teken dat ze nog even moest wachten en liep weer terug naar binnen. Na enkele kleine minuutjes kwam hij weer naar buiten met een kaart van de stad in zijn handen. 'Hoe lang heb je vrij?' vroeg hij nog. 'De stad is behoorlijk groot namelijk.' voegde hij er nog aan toe. Hij nam aan dat ze eerst wel even naar huis wilde om de boodschappen weg te leggen, dus hij kon straks de kaart wel uitvouwen om te bepalen waar ze eerst naar toe zouden lopen.
avatar
CassyKiara

Aantal berichten : 1237
Registratiedatum : 10-02-14
Leeftijd : 27
Woonplaats : Heytse

Profiel bekijken http://cavalaphotography.weebly.com

Terug naar boven Ga naar beneden

Re: Vampiers enzooo

Bericht van Ingee op 5/3/2014, 12:41

Gabriella Burrell

Toen hij zijn hand opstak keek ze eerst even raar maar zodra hij naar binnen stapte, snapte ze het wel en knikte gauw. Ze legde de tasjes wat beter in haar handen en toen ie naar buiten kwam met een map van de stad moest ze even lachen. "Voel me net een toerist joh." zei ze met een zacht lachje en keek dan naar Dustin toen hij vroeg hoelang ze vrij heeft. "Ehh. De hele dag voor de komende dagen dus ik heb tijd zat." zei ze met een kleine glimlach. De tassen begonnen een beetje zwaar aan te voelen en ze had ook nog spullen die wel in de koelkast moesten. "Kan ik eerst even mijn tassen binnen zetten? Voordat dingen gaan bederven." voegde ze er aan toe terwijl ze de tassen in 1 hand deed en met haar andere hand alvast haar huissleutels pakte. Ze was binnen een paar meter bij haar voordeur en duwde deze open zodra het slot er van af was, ze draaide haar hoofd daarna opzij. "Je mag anders wel even mee naar binnen komen hoor, je buiten laten staan is ook zo onvriendelijk van me." zei ze met een kleine grijns op haar gezicht terwijl ze alvast naar binnen liep maar de deur open liet voor hem.
avatar
Ingee

Aantal berichten : 224
Registratiedatum : 05-12-13
Leeftijd : 22
Woonplaats : Heesch

Profiel bekijken

Terug naar boven Ga naar beneden

Re: Vampiers enzooo

Bericht van CassyKiara op 5/3/2014, 12:49

Dustin Stone
'Ben je stiekem toch ook een klein beetje.' zei hij terug tegen Gabriella toen ze zei dat ze zich net een toerist voelde. Hij liep met haar mee toen ze zei dat ze wat weg wilde zetten. 'Doe maar, voordat je voor niks geld hebt zitten uitgeven.' voegde hij er nog aan toe.
Hij bleef bij de voordeur staan toen Gabriella naar binnen ging. Hij twijfelde even, voordat hij een stap naar binnen zette. Hij twijfelde of het wel slim zou zijn als hij een huis binnen zou wandelen waar een mens in leefde, zonder dat hij dat deed om zijn dorst te lessen.
Voorzichtig zette hij nog een voet naar binnen en liet de deur achter hem expres nog even open staan, zodat hij zo weer naar buiten kon als het hem te veel werd. Maar het viel eigenlijk best wel mee, tot nu toe. Voorzichtig deed hij de deur achter zich dicht, bang dat als hij het snel dicht zou doen dat het hem dan te snel ging. Daarna liep hij voorzichtig van de deur weg, bijna zoekend waar een tafel zou staan waar hij de kaart op kon leggen. Hij had het zich net eigenlijk totaal anders voor gesteld, hoe hij Gabriella zou laten kiezen welk deel van de stad ze als eerste zouden bekijken. Hij was even vergeten dat hij dan ook haar huis binnen moest gaan.
avatar
CassyKiara

Aantal berichten : 1237
Registratiedatum : 10-02-14
Leeftijd : 27
Woonplaats : Heytse

Profiel bekijken http://cavalaphotography.weebly.com

Terug naar boven Ga naar beneden

Re: Vampiers enzooo

Bericht van Ingee op 5/3/2014, 14:21

Gabriella Burrell

Ze liep door de gang, meteen bij de deur zat de trap een stukje verderop aan de linkerkant zat de deur naar de woonkamer/eetkamer en daarbij een scheiding van een laag muurtje van de keuken. Ze zette de tassen op het aanrecht en
en glimlachte toen ze de deur dicht hoorde gaan. Ze liep uit de keuken terug naar de gang waardoor ze direct tegenover Dustin stond. "Kom maar hoor, hier in de woonkamer staat een tafel. Dan kun je alvast de kaart uitklappen." zei met een kleine glimlach. Ze liep weer terug naar de keuken en haalde alles uit de tassen. De producten die in de koelkast moeten, plaatste ze er in en de rest in de kastjes. Ze pakte snel nog wat te drinken en liep dan de keuken uit terwijl ze de gordijnen wat meer open deed. De zon scheen en zo werd het ook meteen wat lichter in de kamer.
avatar
Ingee

Aantal berichten : 224
Registratiedatum : 05-12-13
Leeftijd : 22
Woonplaats : Heesch

Profiel bekijken

Terug naar boven Ga naar beneden

Re: Vampiers enzooo

Bericht van CassyKiara op 5/3/2014, 18:12

Dustin Stone
Hij keek weer voor zich, een tikkeltje naar beneden, toen Gabriella voor hem kwam staan. Ze gaf aan dat hij wel verder kon komen naar de woonkamer waar een tafel stond. Hij liep achter haar aan naar de woonkamer en zag haar daarna weer weg lopen. Hij pakte de kaart uit zijn tasje, klapte het uit en spreidde het over de tafel heen.
Hij keek weer op toen Gabriella terug kwam. Ze had wat te drinken bij haar en opende de gordijnen wat meer. Hij was behoorlijk stil geweest, maar hij was dan ook al een tijd niet meer in een echt, bewoond huis geweest, zonder dat hij dat deed om wat te drinken.
'Waar wil je als eerste naar toe?' vroeg hij toen de kaart volgens hem goed lag. Hij keek daarbij Gabriella aan.
avatar
CassyKiara

Aantal berichten : 1237
Registratiedatum : 10-02-14
Leeftijd : 27
Woonplaats : Heytse

Profiel bekijken http://cavalaphotography.weebly.com

Terug naar boven Ga naar beneden

Re: Vampiers enzooo

Bericht van Ingee op 5/3/2014, 21:34

Gabriella Burrell

Ze ging aan de tafel zitten en glimlachte even toen hij klaar was met de kaart. Ze merkte dat hij nogal stil was sinds hij binnen kon komen, ze beet even op haar onderlip en keek even de andere kant op voor nog geen seconde. Had ze iets verkeerds gezegd of had ze hem juist te vroeg uitgenodigd? Ze besloot het nu niet te vragen en keek toen naar de kaart wanneer hij vroeg waar ze als eerst heen wou. "Ehh. Deze straat heb ik sowieso al gezien. Aangezien dat het dichtste bij was." zei ze met een klein lachje terwijl ze op de kaart wees. "Dus kies maar wat je de toerist gaat laten zien." zei ze terwijl ze haar wenkbrauwen een keer op trok en hem met een plagende grijns aankeek. Ze keek dan weer even weg en nam een slok van haar drinken, ze zette haar glas op de tafel en legde haar kin op haar hand. Steunend op haar elleboog begon ze hem aan te kijken. "Is mijn huis saai aangezien je zo stil bent sinds je binnen kwam." zei ze in het begin serieus maar daarna kon ze haar lach even niet inhouden. Ze liet het blijken als een klein grapje maar stiekem was ze toch wel een beetje bezorgd waarom hij zo stil was. Maar natuurlijk liet ze dat niet merken.
avatar
Ingee

Aantal berichten : 224
Registratiedatum : 05-12-13
Leeftijd : 22
Woonplaats : Heesch

Profiel bekijken

Terug naar boven Ga naar beneden

Re: Vampiers enzooo

Bericht van CassyKiara op 5/3/2014, 21:45

Dustin Stone
Hij ging zelf ook zitten. Dat was misschien wel zo veilig voor Gabriella. Als hij voor over gebogen op tafel zou leunen, was de sprong naar Gabriella toe zo gemaakt. Hij volgde de vinger die de straat aanwees waar Gabriella al geweest is. Hij dacht even na. 'Als we vandaag dan eerst dit deel gaan bekijken.' stelde hij voor, terwijl hij een gebied omcirkelde met zijn vinger.
Hij merkte de spanning heus wel bij Gabriella en bij haar vraag keek hij haar even aan. 'Nee, dat is het zeker niet. Het is alleen heel anders dan ik gewend ben.' zei hij. En dat loog hij niet. Hij was sowieso al om andere redenen binnen in een huis bij een mens dan normaal. 'Na het zien van jouw huis, durf ik mijn huis in ieder geval al niet meer te laten zien.' zei hij, toch al weer met een kleine grijns op zijn gezicht.
'Maar vind je dat goed, dat we eerst dit deel gaan bekijken?' vroeg hij nog. 'Het is niet het meest toeristische, maar misschien wel het meest handige om even te leren kennen als je hier woont.' voegde hij er nog aan toe.
avatar
CassyKiara

Aantal berichten : 1237
Registratiedatum : 10-02-14
Leeftijd : 27
Woonplaats : Heytse

Profiel bekijken http://cavalaphotography.weebly.com

Terug naar boven Ga naar beneden

Re: Vampiers enzooo

Bericht van Ingee op 5/3/2014, 22:29

Gabriella Burrell

Ze keek naar de vinger die een gebied omcirkelde en zag wel enkele dingen op de kaart staan maar had geen enkel idee wat het betekende. Ze knikte en keek dan op toen hij reageerde op haar vraag waarom hij zo stil was. Ze greens toen hij de opmerking maakte dat hij nu zijn eigen huis niet durfde te laten zien. "Zo erg zal het toch niet zijn?" zei ze met een klein lachje. Ze stond op en liep terug naar de keuken, ze zette haar lege glas in de wasbak en keek dan richting hem toen hij om bevestiging vroeg. "Mhm, natuurlijk." zei ze met een glimlach en pakte dan haar tas van het aanrecht, deed deze over haar schouder en liep weer richting de tafel om haar sleutels weer te pakken. "Nou. Zullen we gaan dan?" zei ze met wat enthousiasme terwijl ze met haar sleutels speelde.
avatar
Ingee

Aantal berichten : 224
Registratiedatum : 05-12-13
Leeftijd : 22
Woonplaats : Heesch

Profiel bekijken

Terug naar boven Ga naar beneden

Re: Vampiers enzooo

Bericht van CassyKiara op 5/3/2014, 23:07

Dustin Stone
Hij schudde zijn hoofd even. 'Je wilt het echt niet zien.' zei hij. Al had hij beter zijn mond kunnen houden waarschijnlijk. Het viel hem daarna namelijk in dat als hij zo iets zei, dat mensen juist wel willen zien hoe het er uit zien. Geweldig, door zijn eigen woorden moest hij straks ook nog echt een huisje aanschaffen. Hij gaf zichzelf een denkbeeldige klap tegen zijn gezicht, maar liet dat niet echt zien natuurlijk.
Hij zag daarna hoe ze het glas weg zette, tas pakte en weer terug kwam voor de sleutels. Hij knikte even toen ze vroeg of ze zouden gaan. 'Ja, laten we dat doen.' zei hij. Hij stond op, vouwde de kaart zo dat ze het stuk stad dat ze vandaag gingen bekijken makkelijk kon terugvinden en pakte zijn zak met de wijnfles nog van tafel af. Toch zette hij de fles in zak weer terug op tafel. 'Misschien handiger om het hier te laten staan, voordat het straks een keer kapot slaat tegen een muur aan of zo.' zei hij. 'Als jij dat goed vind tenminste.' zei hij er nog achter aan.
avatar
CassyKiara

Aantal berichten : 1237
Registratiedatum : 10-02-14
Leeftijd : 27
Woonplaats : Heytse

Profiel bekijken http://cavalaphotography.weebly.com

Terug naar boven Ga naar beneden

Re: Vampiers enzooo

Bericht van Ingee op 5/3/2014, 23:30

Gabriella Burrell

Ze grinnikte een keer en ze haalde haar schouders op. "Als jij dat zegt dan geloof ik je op je woord. Dan hoef ik het ook echt niet te zien." zei ze zachtjes grinnikend terwijl ze alvast naar de gang liep. Ze bleef even bij de opening staan en knikte toen hij vroeg of ze het goed vond. "Natuurlijk. Laat maar gewoon op de tafel staan, als we klaar zijn dan kun je het altijd hier weer ophalen." zei ze met een kleine glimlach. "Nou kom. huphup." zei ze lachend terwijl ze gebaarde dat ie moest komen, aangezien hij vanavond nog iets te doen had moesten ze wel opschieten. Zonde om tijd te verdoen die je eigenlijk kan besteden aan iets leuks, en dit was zeker wel iets wat ze leuk vond. Ze liep alvast aan naar de voordeur om 'm open te houden.
avatar
Ingee

Aantal berichten : 224
Registratiedatum : 05-12-13
Leeftijd : 22
Woonplaats : Heesch

Profiel bekijken

Terug naar boven Ga naar beneden

Re: Vampiers enzooo

Bericht van CassyKiara op 6/3/2014, 00:12

Dustin Stone
Gabriella gaf aan dat ze hem op zijn woord deed geloven wat het huis betreft. Gelukkig maar, dat was alweer een smoes en last minder. Daarna was het goed als hij de fles wijn hier in huis liet staan en later zou mee nemen naar zijn 'eigen huis'. Voor zo ver die bestond.
Daarna leek Gabriella in zijn ogen wat ongeduldiger te worden, maar dat kon hij ook wel begrijpen. Zij stond al klaar en hij was nog over zijn flesje wijn bezig. 'Ik kom al. Ik kom al.' zei hij daar op terug, terwijl hij achter Gabriella aan liep naar de voordeur toe. Hij liep door de deuropening heen, want hij nam aan dat Gabriella de deur zelf wel wilde dicht doen vanwege het afsluiten. Hij keek de straat even rond en wist al welke kant ze op moesten. 'We moeten zo naar die kruispunt van gisteren om in het gebied van vandaag te komen.' meldde hij nog tegen Gabriella.
avatar
CassyKiara

Aantal berichten : 1237
Registratiedatum : 10-02-14
Leeftijd : 27
Woonplaats : Heytse

Profiel bekijken http://cavalaphotography.weebly.com

Terug naar boven Ga naar beneden

Re: Vampiers enzooo

Bericht van Ingee op 6/3/2014, 00:32

Gabriella Burrell

Ze grinnikte nog wat na toen Dustin eenmaal eraan kwam. Ze liep de deur uit na hem, sloot de deur achter zich en deed daarna alles op slot. "Okiedo we kunnen." zei ze met een kleine grijns op haar gezicht terwijl ze haar armen wat over elkaar kruiste. Zodra ze hoorde dat ze opnieuw over het kruispunt moest, zuchtte ze even. "Dat kruispunt is echt mijn favoriet geworden." zei ze met een lach. "Sleep me alsjeblieft met me mee als ik weer in een andere wereld ben met me hoofd." voegde ze eraan toe terwijl ze wat begon te lachen. Ze liep alvast aan op een rustig tempo, haar sleutels deed ze in haar tas. Ze had er wel zin in, haar vriendinnen van haar oude dorp zouden het meteen 'een date' noemen maar zo voelde het totaa niet, ookal begon ze er nu wel wat aan te twijfelen. Ze beet er even door op haar onderlip om een stiekeme glimlach te verbergen.
avatar
Ingee

Aantal berichten : 224
Registratiedatum : 05-12-13
Leeftijd : 22
Woonplaats : Heesch

Profiel bekijken

Terug naar boven Ga naar beneden

Re: Vampiers enzooo

Bericht van CassyKiara op 6/3/2014, 08:58

Dustin Stone
Hij draaide zich naar Gabriella toen ze zei dat ze konden gaan. Hij hoorde haar nog wat zeggen over het kruispunt en schudde even zijn hoofd. 'Heb je niet toevallig een tuigje of een halsband, zodat ik je gewoon mee kan sleuren als je opeens de andere kant op gaat?' vroeg hij nog, duidelijk niet serieus.
Gabriella begon al te lopen, waardoor hij met een paar grotere passen even moest bijbenen en daarna naast haar mee liep naar de kruising toe. Hij stopte zijn handen in zijn jaszakken. Die jas had hij niet uitgedaan toen hij bij Gabriella binnen in huis was. Maar hij was dan ook niet lang in huis geweest. 'Hoe lang woonde je nou eigenlijk al hier?' vroeg hij Gabriella.
avatar
CassyKiara

Aantal berichten : 1237
Registratiedatum : 10-02-14
Leeftijd : 27
Woonplaats : Heytse

Profiel bekijken http://cavalaphotography.weebly.com

Terug naar boven Ga naar beneden

Re: Vampiers enzooo

Bericht van Ingee op 6/3/2014, 10:55

Gabriella Burrell

Ze begon hardop te lachen bij zijn opmerking. "Ja joh zie je het al voor je?" zei ze lachend, ze schudde haar hoofd wat. Ze greens nog een beetje na terwijl ze wat naar beneden keek. Ze had niet in de gaten dat Dustin weer langs haar liep tot hij iets aan haar vroeg. Ze keek even op en stopte nog snel een pluk achter haar oor die voor haar gezicht hing. "Ehm. Een weekje, anderhalf. Ik heb nu nog vrij aangezien mijn werk nog niet beschikbaar is tot het contract van de andere medewerker is afgelopen." zei ze kalm, vol vertrouwen. Maar het was niet de enigste reden dat ze hier kwam. "Maar ik ben vooral hier om aan me ouders te ontsnappen. Ben ondertussen ook oud genoeg." zei ze met een klein lachje terwijl ze weer naar beneden keek. Er was stiekem nog meer aan de hand, iets waar ze liever niet over praatte. Ze beet daarom ook even op haar onderlip terwijl ze wat om haar heen keek.

Buiten op straat
(woops sorry xd)


Laatst aangepast door Ingee op 6/3/2014, 12:56; in totaal 2 keer bewerkt
avatar
Ingee

Aantal berichten : 224
Registratiedatum : 05-12-13
Leeftijd : 22
Woonplaats : Heesch

Profiel bekijken

Terug naar boven Ga naar beneden

Re: Vampiers enzooo

Bericht van xAnouk op 6/3/2014, 12:49

Rahl Khan

“Keanan, doe toch niet zo wantrouwend, ik ben de enige tussenpersoon, de rest van de roedel zal je echt niet lastigvallen, dat beloof ik je. Dit loopt alleen maar via mij, ik speel de informatie weer aan hun door en als ik zeg dat ze je met rust moeten laten, dan doen ze dat ook, echt waar. Ik ben al veel langer bij deze roedel dan alle anderen, ze hebben ontzag voor mij en geloven mij ook.” Zei hij nu vriendelijk en vertrouwelijk tegen Keanan. Hij nam zelf plaats in de stoel.
“Nee, ze doen jou ook niets. Echt waar. Je staat niet op de lijst, dus laten ze je met rust.” Klonk het simpel uit de mond van Rahl. Hij zag de blik van Keanan weer hard worden en daardoor besloot hij wijselijk zijn mond te houden. Hij twijfelde of Keanan misschien ook onder invloed was van Aiden, dat zou een ramp zijn. Hij wilde ook al niet gaan jagen en daardoor zuchtte Rahl zacht even.

Huis van Keanan


Vergeten jullie niet om de locatie bij een post neer te zetten? Smile
avatar
xAnouk

Aantal berichten : 20282
Registratiedatum : 22-10-13

Profiel bekijken

Terug naar boven Ga naar beneden

Re: Vampiers enzooo

Bericht van Nikkay op 6/3/2014, 13:03

Keanan Dawnroad

Rahl probeerde hem er van te overtuigen dat hij zijn plannen moest vertellen. 'Aiden is hier geweest, hij heeft met mij gesproken. Hij heeft niet verteld wat hij allemaal wil, maar hij probeert mij er van te overtuigen dat ik met hem mee moet doen. Hij weet dat we samen ontzettend krachtig zijn, er zijn tijden geweest dat we samen...' Hij stopte zijn zin, Rahl kon zich zelf wel voorstellen hoe het geweest was. 'Nou, je snapt het wel. Hij wil dat weer. Hij verward mij, vooral omdat ik het zo vreselijk moeilijk heb met Julietta en met hoe ik mij moet gedragen. Ik kan niet omgaan met de dorst, helemaal niet als er vampiers in de buurt zijn. Aiden maakt er goed gebruik van. Wat hij met Aimee wil, weet ik niet. Maar hij weet mijn zwakke plekken. Ik geef nu om jullie, ik zou jullie beschermen, ook Aimee. Hoe meer hij met jullie speelt, hoe moeilijker ik het heb....' Legde hij Rahl uit. Het was heel wat dat hij zo veel vertelde. 

Huis van Keanan. 
avatar
Nikkay

Aantal berichten : 21867
Registratiedatum : 22-10-13
Leeftijd : 24

Profiel bekijken

Terug naar boven Ga naar beneden

Re: Vampiers enzooo

Bericht van Gesponsorde inhoud


Gesponsorde inhoud


Terug naar boven Ga naar beneden

Pagina 1 van 43 1, 2, 3 ... 22 ... 43  Volgende

Terug naar boven


 
Permissies van dit forum:
Je mag geen reacties plaatsen in dit subforum