Police Life

Pagina 4 van 40 Vorige  1, 2, 3, 4, 5 ... 22 ... 40  Volgende

Ga naar beneden

Re: Police Life

Bericht van Celiine_Famke op 1/4/2018, 21:54

Katelynn Camryn Leighton

Ze had nog even een kopje koffie gedronken samen met een collega, waarna ze toch echt richting huis was gegaan. Toen ze naar haar auto liep was ze extra op haar hoede, ze wist niet wat Olaf nog meer van plan was maar wist wel dat zij een van zijn favoriete doelwitten was. Eenmaal in haar auto ontspande ze al iets meer en reed ze richting huis. Daar was ze eerst ook flink alert, tot ze doorhad dat er echt niemand in of om het huis was behalve haar geliefde hondjes. Het kapotte raam was afgeplakt met zwart plastic.
Katelynn begon eten voor te bereiden, ze moest toch waarschijnlijk nog even wachten tot Rowan thuis kwam. Rustig dekte ze de tafel ook en net toen ze klaar was met het eten hoorde ze de deur en kwam Rowan binnen. Katelynn zette het elektrische gasfornuis uit en schepte twee borden vol met pasta, die ze vervolgens op tafel zette.
"Hey," groette ze Rowan vervolgens, waarna ze een kus op zijn lippen drukte. "Hoe was het met Lincoln? En met Steven?" vroeg ze hem nu. Steven leek vaak een vrij emotieloos persoon, maar dit kon hem niet in de koude kleren blijven zitten.
avatar
Celiine_Famke

Aantal berichten : 3779
Registratiedatum : 28-11-13
Leeftijd : 21
Woonplaats : Alkmaar

Profiel bekijken http://www.faceliphotography.weebly.com

Terug naar boven Ga naar beneden

Re: Police Life

Bericht van Nikkay op 1/4/2018, 22:01

Rowan Rivers

Katelynn begroette hem en hij kreeg een kus van haar, waardoor er even iets van een zwakke glimlach op zijn gezicht te zien was, maar echt veel was het niet. Hij deed het meer voor Katelynn. Ze vroeg hoe het met Lincoln was en met Steven. 'Lincoln werd nog steeds geopereerd. Hoe het verder met hem is weet ik niet... en Steven, die voelt zich schuldig en is kwaad, natuurlijk.' zei hij zacht. Hij ging aan tafel zitten en hij keek naar het eten, Katelynn had duidelijk haar best gedaan, maar hij had totaal geen honger, terwijl hij vandaag nog amper iets gegeten had. Hij wreef langs zijn kaaklijn en daarna keek hij op naar haar. 'Als Lincoln dit niet redt draait Steven door, dan is het klaar. Dit kan hij er echt niet bij hebben, dat weet ik zeker.' zei hij zacht. Het was niet zo gek, het was een keer genoeg en hij wist hoe belangrijk Lincoln voor Steven was.
avatar
Nikkay

Aantal berichten : 21867
Registratiedatum : 22-10-13
Leeftijd : 24

Profiel bekijken

Terug naar boven Ga naar beneden

Re: Police Life

Bericht van Celiine_Famke op 1/4/2018, 22:07

Katelynn Camryn Leighton

Rowan vertelde dat Lincoln nog werd geopereerd en dat hij verder niet wist hoe het met hem ging. Steven voelde zich schuldig en was kwaad. Katelynn knikte langzaam, natuurlijk was hij kwaad, dat was niet zo gek. Ze haalde even diep adem en nam ook plaats aan tafel. Ze had niet verwacht dat Rowan veel honger zou hebben, maar juist dan was een goede, voedzame maaltijd belangrijk.
Rustig nam ze een hapje van het eten en staarde wat voor haar uit. Waar was haar rustige, stressloze leventje gebleven? Ze wist niet eens meer hoe het voelde om niets meer aan haar hoofd te hebben.
"We moeten gewoon hopen dat hij er bovenop komt.." sprak ze zachtjes toen Rowan zei dat Steven door zou draaien als Lincoln hier niet bovenop kwam. Meer konden ze ook niet doen. De artsen zouden doen wat ze konden doen voor de jongen. Katelynn hoopte maar dat Steven het tot die tijd een beetje trok en niet voor die tijd al door zou draaien. Steven woonde immers alleen en dan was het toch lastiger om afleiding te vinden in positieve zin. Maar hij zou sowieso te koppig zijn om hier in huis te komen tijdelijk.
avatar
Celiine_Famke

Aantal berichten : 3779
Registratiedatum : 28-11-13
Leeftijd : 21
Woonplaats : Alkmaar

Profiel bekijken http://www.faceliphotography.weebly.com

Terug naar boven Ga naar beneden

Re: Police Life

Bericht van Nikkay op 1/4/2018, 22:10

Rowan Rivers

Katelynn zei dat ze gewoon moesten hopen dat hij er weer bovenop zou komen. Daardoor knikte Rowan langzaam. Dat was inderdaad ongeveer het enige dat ze zouden kunnen doen. 'Ik ga straks even langs het bureau, kijken of ze iets hebben kunnen vinden. Hij heeft Lincoln gevonden en meegenomen, misschien heeft iemand iets gezien. Misschien weet iemand waar we Olaf kunnen vinden.' mompelde hij. Hij geloofde het zelf eigenlijk niet eens, maar hij moest het controleren, anders zou hij er toch geen rust in kunnen vinden. Alles moest gecontroleerd worden en dan was het hopen dat Olaf een fout had gemaakt en dat ze hem konden vinden. Hij staarde even naar het eten, maar hij nam alleen maar een slokje water. 'Sorry, ik krijg echt geen hap door mijn keel.' zei hij tegen Katelynn. Hij kwam overeind en hij pakte zijn spullen. 'Ik ben met een uurtje wel weer terug.' zei hij.
avatar
Nikkay

Aantal berichten : 21867
Registratiedatum : 22-10-13
Leeftijd : 24

Profiel bekijken

Terug naar boven Ga naar beneden

Re: Police Life

Bericht van Celiine_Famke op 1/4/2018, 22:36

Katelynn Camryn Leighton

Ze nam nog een paar happen en het smaakte haar best goed, maar ze moest toegeven dat zij ook niet echt veel honger meer had. Eerlijk gezegd was ze een beetje bang, bang voor wat Olaf nog meer van plan was.
Rowan zei dat hij straks even langs het bureau ging om te kijken of ze iets hadden gevonden. Misschien had iemand iets gezien. Katelynn knikte langzaam en schoof haar bord weg.
"Is goed," reageerde ze gedempt. Ze nam een paar slokjes water en haalde haar hand door haar haren.
"Geen probleem, ik begrijp het," zei ze toen Rowan zei dat hij geen hap door zijn keel kon krijgen. Ze pakte de borden en gooide de resten eten in de prullenbak, waarna ze de tafel begon leeg te ruimen en de vaatwasser in begon te ruimen. Rowan zei dat hij zou gaan en met een uurtje wel weer terug zou zijn.
"Goed, tot straks," glimlachte ze hem waterig toe. "Doe je de deur op slot?" vroeg ze hem nu. Voorheen deed ze de deur haast nooit op slot en trok ze hem gewoon simpel dicht, maar nu met al dit gedoe met Olaf had ze hem toch liever goed op slot. Al zou dat hem nog altijd niet buiten houden als hij echt kwaad in zijn zin had, vooral omdat nu het raam ook kapot was en er alleen maar een stuk plastic voor hing. Voordeel was wel dat de hele tuin natuurlijk ook afgezet was met een fikse omheining en een toeganspoort.


Steven Smith

Op een gegeven moment had hij de wachtkamer helemaal voor zichzelf. Het begon dan ook al best laat te worden. Na een tijdje weer op de grond te hebben gezeten begon hij weer heen en weer te ijsberen en pakte hij bij het koffieapparaat een bekertje koffie, die hij uiteindelijk weer de prullenbak in mikte omdat hij er toch eigenlijk geen trek in had.
Pas dik anderhalf uur later kwam er een arts op hem af die vertelde dat Lincoln door de operatie heen was gekomen. Hij was alleen nog steeds in kritieke toestand en hij lag in coma. Ze konden nog niets zeggen over zijn eventuele herstel en hoe het verder zou verlopen. Steven mocht wel even bij hem kijken.
Met toch enigszins lood in zijn schoenen liep hij mee met de arts de kamer in waar Lincoln lag. Daar werd hij alleen gelaten. Lincoln lag daar in het bed met flink veel bedrading aan zich vast en aan de beademing. Alles werd voor hem geregeld en er stond ontzettend veel apparatuur om hem heen. Opnieuw rolden de tranen weer over Steven zijn wangen. Hij kon dit echt niet aanzien. Hij ging bij het bed zitten op een stoel en kneep zachtjes in Lincoln zijn hand terwijl hij zijn zoon vertelde hoeveel spijt hij had en dat hij een slechte vader was. Maar ook dat hij ontzettend veel van hem hield en niet zonder hem kon.
Zo bleef hij een uur bij hem zitten, tot hij op een gegeven moment op stond en de kamer verliet. Het liefst bleef hij bij Lincoln, maar hij kon dit gewoon echt niet aanzien. Het deed hem verschrikkelijk veel pijn om Lincoln zo te zien. Hij voelde zich er elke minuut schuldiger door en hij had gewoon enorm het gevoel dat hij iets moest doen. Hier kon hij niets. Daarom verliet hij het ziekenhuis met enige moeite en ging naar het bureau. Zonder iemand ook maar gedag te zeggen liep hij naar zijn kantoortje, waar hij zichzelf opsloot en alles door begon te zoeken. Ook begon hij alles uit te zoeken van vroeger, plekken waar Olaf en hij vaak kwamen en waar Olaf allemaal gewoond had. Dingen die hij zich kon herinneren van hem, van zijn familie, alles. Dingen die ze nog nooit eerder onderzocht hadden omdat ze nooit hadden geweten dat het Olaf was geweest. Als het aan Steven lag ging hij de hele nacht door met zoeken, slapen zou toch niet lukken en niets doen leek nu gewoon geen optie.
avatar
Celiine_Famke

Aantal berichten : 3779
Registratiedatum : 28-11-13
Leeftijd : 21
Woonplaats : Alkmaar

Profiel bekijken http://www.faceliphotography.weebly.com

Terug naar boven Ga naar beneden

Re: Police Life

Bericht van Nikkay op 1/4/2018, 22:39

Rowan Rivers

'Ja, natuurlijk. Als er iets is kan je bellen.' zei hij zacht. Daarna vertrok hij naar het bureau. Hij liep naar binnen toe en overlegde even met de agenten die bij hem thuis geweest waren en met degene in het hotel, maar er was amper iets gevonden. Niet iets waar ze nu wat mee konden in ieder geval. Dat was balen, dat maakte alles al een heel stuk lastiger, nu hadden ze nog niets om Olaf te vinden. Misschien was Steven ergens mee bezig, Steven had sowieso meer info in zijn kantoor liggen. Daarom liep hij daar nu naar toe. Hij opende de deur en hij staarde verbaasd naar Steven, die ook aan het zoeken was. 'Wat doe jij nou hier?' vroeg hij, zijn stem net zo verbaasd als zijn uitdrukking. Al wist hij wel wat Steven hier deed, precies hetzelfde als hij. 'Hoe is het met Lincoln?' vroeg hij, terwijl hij dichterbij kwam. 'Heb je iets gevonden?' was de volgende vraag.
avatar
Nikkay

Aantal berichten : 21867
Registratiedatum : 22-10-13
Leeftijd : 24

Profiel bekijken

Terug naar boven Ga naar beneden

Re: Police Life

Bericht van Celiine_Famke op 1/4/2018, 22:51

Steven Smith

Hij schreef van alles op wat misschien kon helpen en zocht allerlei dingen op van vroeger. Op een landkaart zette hij rode rondjes om de plekken waar Olaf vroeger gewoond had en waar zijn familie woonachtig was. Het hoefde natuurlijk helemaal niets te zeggen, maar wie weet hadden ze er ooit wat aan. Steven was sowieso van plan om gewoon al die plekken na te gaan. Hij kon niet wachten om zijn hele magazijn kogels leeg te knallen op die vent.
Op een gegeven moment kwam Rowan binnen, die nogal verbaasd was dat hij hier zat te werken. Niet heel gek ook, de meeste mensen zouden thuis in bed liggen piekeren of in het ziekenhuis blijven. Maar Steven was uit op wraak, het voelde als de enige manier om dit te verwerken. En het enige waar hij zich nog aan vast kon houden om niet de afgrond in te zakken. Een laatste strohalm.
De vraag wat hij hier deed negeerde hij, het sprak voor zich en Rowan begreep het vast wel, hij zou waarschijnlijk niet anders doen. Vervolgens vroeg Rowan hem hoe het met Lincoln was. Daardoor haalde Steven zijn schouders op.
"Hij ligt in coma. Ze kunnen nog niets zeggen. Hij verkeerd nog in kritieke toestand," sprak hij gedempt. De pijn was in zijn stem te horen. Hij slikte even moeizaam en stortte zich toen weer geobsedeerd op alle informatie over Olaf. Rowan vroeg hem of hij iets had gevonden. Daardoor schudde hij langzaam zijn hoofd.
"Niet echt iets doorslaggevends.. Maar ik vind hem wel.. Ik moet hem vinden.." Hij zou zichzelf niet eerder rust gunnen.
avatar
Celiine_Famke

Aantal berichten : 3779
Registratiedatum : 28-11-13
Leeftijd : 21
Woonplaats : Alkmaar

Profiel bekijken http://www.faceliphotography.weebly.com

Terug naar boven Ga naar beneden

Re: Police Life

Bericht van Nikkay op 1/4/2018, 22:55

Rowan Rivers

Steven vertelde over Lincoln en hij knikte daardoor even. 'Maar hij leeft nog. Dat is goed. Hij vecht zich hier wel doorheen.' zei hij tegen Steven. Steven ging verder met het zoeken en hij schudde ondertussen zijn hoofd, hij had nog niets gevonden, maar hij zou Olaf vinden, hij moest hem vinden. Hij knikte langzaam en hij leunde wat op het bureau van Steven. 'De vorige keer, toen hij ons naar zijn hotel kamer liet komen... hij werkt samen met hackers, maar hij kiest een hotel. Hier in de buurt, want hij wil dichtbij zijn als er iets gebeurd, hij wil meteen kunnen handelen. Waarschijnlijk zit hij niet op een vaste plek. Een huis of iets dergelijks is ingewikkeld, veel gedoe. Een hotel is makkelijker. Wat als hij zich nu weer ergens schuil houdt in een hotel. Er zijn veel hotels hier in de omgeving, maar misschien moeten we het extra controleren. Hij gebruikt vast zijn eigen naam niet, maar jij kent hem goed. Heeft hij een bijnaam? Heeft hij ooit een andere naam gebruikt? Iets waarmee hij zich in kan schrijven als hij een kamer huurt?' vroeg hij nu. Het was niets, ze hadden totaal geen info, maar ze konden dan in ieder geval dingen controleren. Dat was beter dan helemaal niets doen.
avatar
Nikkay

Aantal berichten : 21867
Registratiedatum : 22-10-13
Leeftijd : 24

Profiel bekijken

Terug naar boven Ga naar beneden

Re: Police Life

Bericht van Celiine_Famke op 1/4/2018, 23:05

Steven Smith

Rowan zei dat Lincoln zich hier wel doorheen zou vechten. Steven betwijfelde het eerlijk gezegd, hij was er ontzettend slecht aan toe en als hij het al zou overleven was het nog de vraag of hij er geen blijvende schade aan overhield. Steven haalde even diep adem en staarde voor zich uit. Hij zag weer even voor zich hoe Lincoln erbij lag, aan al dat apparatuur en aan de beademing. Een vreselijk gezicht.
Rowan begon nu weer over Olaf. Dat hij samenwerkte met hackers. Hij begon over huizen en hotels en over bijnamen, maar Steven bleef hangen bij hackers en hoorde de rest eigenlijk niet zo goed meer.
"Hackers.." herhaalde hij. Hij keek Rowan aan en typte wat in op zijn laptop. Daarna draaide hij zijn laptop richting Rowan. "Hugo Laemmers. Olaf kon het op de middelbare school altijd heel goed met hem vinden. En Hugo was altijd ontzettend slim met computers.."
Steven stond op en trok zijn jas aan. Hij was vastbesloten om Hugo even flink aan de tand te voelen. Ook al was het totaal niet zeker of hij er ook maar iets mee te maken had. Olaf had immers zoveel mensen ingehuurd de afgelopen jaren, dat die hackers ook gewoon onbekend voor hem hadden kunnen zijn.
avatar
Celiine_Famke

Aantal berichten : 3779
Registratiedatum : 28-11-13
Leeftijd : 21
Woonplaats : Alkmaar

Profiel bekijken http://www.faceliphotography.weebly.com

Terug naar boven Ga naar beneden

Re: Police Life

Bericht van Nikkay op 1/4/2018, 23:08

Rowan Rivers

Steven herhaalde een deel van wat hij zei en noemde daarna een naam. Hij knikte langzaam, het kon goed zijn dat hij er iets mee te maken had, als ze elkaar al lang kenden. Een hechte band was vaak een goede basis voor het doen van vreselijke dingen, maar het hoefde helemaal niet zo te zijn. Het kon ook gewoon heel stom toeval zijn. Steven kwam overeind en trok zijn jas aan, waardoor Rowan nu ook overeind kwam. 'Het hoeft niets te zijn, natuurlijk...' zei hij nu. HIj wilde niet te veel hoop hebben en hij wist hoe kwaad Steven was, hij wilde niet dat hij zich volledig uit zou leven op iemand die hier niets mee te maken had. 'Ik ga met je mee.' zei hij daarna. Hij stuurde Katelynn een berichtje dat het later werd, dit ging waarschijnlijk langer duren dan gewoon een uurtje.
avatar
Nikkay

Aantal berichten : 21867
Registratiedatum : 22-10-13
Leeftijd : 24

Profiel bekijken

Terug naar boven Ga naar beneden

Re: Police Life

Bericht van Celiine_Famke op 1/4/2018, 23:18

Steven Smith

Hij pakte zijn wapen, stak die in zijn broek en keek even naar Rowan, die zei dat het niets hoefde te zijn. Dat besefte Steven ook, al hoopte hij dat ze eindelijk gewoon een spoor hadden nu. Ook gaf Rowan aan dat hij mee ging, wat Steven prima vond. Misschien maar beter ook, want hij stond nog steeds echt niet voor zichzelf in en wist dat hij bij elk klein vermoeden zou flippen.
Samen met Rowan verliet hij het bureau en stapte in de auto. Harder dan toegestaan reed hij richting het adres van Hugo, maar vergeleken met het laatste ritje viel het mee. Hij zette zijn auto voor de deur en stapte uit, waarna hij zonder te wachten naar de deur liep en aanbelde. Het duurde een tijdje voor hij gestommel hoorde en daarna het geluid hoorde van een sleutel die omgedraaid werd in het slot. De deur ging open en Hugo stond voor zijn neus. De man leek even te schrikken. Een reactie die Steven tamelijk verdacht vond. Waarom schrok hij? Had hij niet verwacht dat Steven van hem af wist? Was hij bang dat hij ontmanteld was?
"Hugo.. Tijd niet gezien.." mompelde Steven gedempt en met een kille ondertoon. "Waar schrik je van?" vroeg hij hem meteen, terwijl hij ietwat dreigend naar voren stapte.
"Steven.. Inderdaad lang niet gezien," klonk de stem van de man. "Ik schrok even van hoe je eruit ziet.. Je zit onder het bloed. Is er iets gebeurd?" vroeg de man nu. Steven klemde ietwat teleurgesteld zijn kaken op elkaar. Natuurlijk schrok die man van hoe hij eruit zag.
"Niks met mij in ieder geval. Maar ik wil even met je praten. Mag ik binnen komen?" vroeg hij nu, waarna hij al zonder op antwoord te wachten langs Hugo naar binnen stapte en alles goed in zich opnam. De foto's aan de muur, boekjes die hij zag liggen, andere dingen die misschien op iets zouden wijzen.
avatar
Celiine_Famke

Aantal berichten : 3779
Registratiedatum : 28-11-13
Leeftijd : 21
Woonplaats : Alkmaar

Profiel bekijken http://www.faceliphotography.weebly.com

Terug naar boven Ga naar beneden

Re: Police Life

Bericht van Nikkay op 1/4/2018, 23:21

Rowan Rivers

Steven leek het wel prima te vinden dat hij mee ging, maar dat maakte niet zo veel uit. Hij zou toch wel meegaan, of Steven het nou leuk vond of niet. Vrij snel stonden ze voor het huis van Hugo, die schrok. Hij verklaarde meteen daarna ook waarom dat was en hij volgde Steven naar binnen toe. Hij liep langzaam door het huis. Steven mocht met Hugo praten, hij kende de man niet en hij wist dat het hielp dat Steven hem wel kende, dus zou hij het praten aan hem overlaten zolang dat goed ging. Hij liep langzaam door het huis en hij pakte wat papieren op om ze even door te nemen, maar hij zag zo snel niets bijzonders. Het leek een doodnormaal huis op het eerste gezicht. Maar dat was niet zo gek, dat betekende niet meteen dat Hugo er niks mee te maken had.
avatar
Nikkay

Aantal berichten : 21867
Registratiedatum : 22-10-13
Leeftijd : 24

Profiel bekijken

Terug naar boven Ga naar beneden

Re: Police Life

Bericht van Celiine_Famke op 1/4/2018, 23:38

Steven Smith

Hij liep eerst even een snel rondje door de woonkamer waarna hij terug naar Hugo liep, die voorin de woonkamer wat verbluft bleef staan. Niet goed wetend wat Steven hier nu kwam doen. Of hij deed alsof. Dat kon Steven moeilijk peilen.
"Waar kom je voor?" vroeg Hugo nu. Hij had zijn armen over elkaar geslagen. Gesloten houding. Al hoefde dat ook niets te betekenen, het kon ook onzekerheid zijn. Maar op dit moment vond Steven alles verdacht.
"Ben je nog weleens bezig met computers en zo? Wat doe je in het dagelijks leven? Heb je werk?"
Hugo haalde zijn hand even door zijn haren en keek naar Rowan, die rondliep door het huis. Daarna keek hij Steven aan.
"Goh, nooit geweten dat jij agent was geworden.." sprak hij. Steven keek hem fel aan.
"Kan je even antwoord geven op mijn vragen?" vroeg hij nu. Hij had geen zin om over koetjes en kalfjes te gaan praten nu.
"Uh, oké.. Ja, ik ben nog steeds bezig met computers. Op het moment werk ik niet, maar ik heb wel werk gehad in dat vakgebied en doe nu soms hier en daar freelance een klus," vertelde hij nu.
"Wat doe je dan, nu je geen werk heb?" vroeg Steven nu fel en opdringerig.
"Zoals ik al zei.. Soms wat klusjes hier en daar.. Ik kom vanzelf wel weer wat tegen.." vertelde Hugo. Hij voelde zich duidelijk niet heel erg op zijn gemak op het moment, maar dat was niet heel gek gezien Steven's dreigende houding.
"Spreek je Olaf nog weleens?" vroeg Steven nu out of the blue. Hij keek Hugo strak aan om zijn reactie goed te kunnen zien. Maar zijn gezicht was lastig af te lezen. Hij staarde Steven een tijdje aan zonder veel emoties te laten zien.
"Nee, niet echt, hoezo?" reageerde hij even later. Steven begon een beetje ongeduldig te worden en balde zijn vuisten.
"Niet echt..?" herhaalde hij Hugo zijn woorden.
"Nee, inderdaad.. Niet echt.." zei Hugo weer. Steven greep hem nu ruw vast en drukte hem flink hard tegen de muur aan en tilde hem een stukje op.
"Dus wel soms?" siste hij nu. De man keek Steven angstig aan en schudde zijn hoofd.
"Nee.. Nee.. Ik zie hem niet.." Steven kneep zijn ogen een beetje samen.
"Als ik erachter kom dat je liegt breek ik je nek.." gromde hij de man toe. "Dus.. Nogmaals.. Zie je Olaf weleens?"
avatar
Celiine_Famke

Aantal berichten : 3779
Registratiedatum : 28-11-13
Leeftijd : 21
Woonplaats : Alkmaar

Profiel bekijken http://www.faceliphotography.weebly.com

Terug naar boven Ga naar beneden

Re: Police Life

Bericht van Nikkay op 1/4/2018, 23:51

Rowan Rivers

Zodra Steven in gesprek raakte met Hugo, besloot hij wat intensiever te zoeken. Hij vond wat papieren, het kon niets zijn, maar toch vouwde hij de blaadjes op en stopte hij alles in zijn zak. Wie weet hadden ze er nog wat aan. Op dit moment wilde hij alles aanpakken om te doorzoeken, je wist nooit wat er uit kwam. Hij hoorde dat Steven het wat heftiger aanpakte en daardoor kwam hij nu langzaam dichterbij. Hij ging achter Steven staan en hij keek naar het gezicht van Hugo. Hij was duidelijk gespannen, maar dat was niet gek. Hij legde zijn hand op de schouder van Steven neer. 'Rustig aan.' mompelde hij zacht. 'Hugo, als je hem niet verteld wat hij wilt weten, ben ik niet in staat om hem tegen te houden. Dan was dit helaas je laatste avond. Dan zullen we iedereen moeten vertellen dat dit zelfverdediging was, omdat je ons aanviel. Ik zou nog eens goed overwegen wat je hem wilt vertellen en wat je besluit achter te houden, want mocht je het verkeerde kiezen, dan laat ik jullie een kwartiertje alleen met elkaar.' zei hij doordringend tegen de man.
avatar
Nikkay

Aantal berichten : 21867
Registratiedatum : 22-10-13
Leeftijd : 24

Profiel bekijken

Terug naar boven Ga naar beneden

Re: Police Life

Bericht van Celiine_Famke op 2/4/2018, 00:00

Steven Smith

Rowan kwam er ook weer bij staan en legde zijn hand op zijn schouder en zei hem rustig aan te doen. Daarna sprak hij Hugo ook even flink aan. Steven bleef Hugo strak aankijken. De man sloeg zijn blik neer en zweeg een tijdje. Hij leek na te denken. Maar Steven wilde hem geen tijd geven om smoesjes te verzinnen. Hij haalde flink hard uit en duwde hem nog wat hoger tegen de muur op.
"Nou?" siste hij. Hugo keek Steven met grote, angstige ogen aan.
"Oké, oké.." mompelde hij zachtjes, waardoor Steven hem weer terug op de grond liet zakken, maar alsnog dicht op hem bleef staan.
"Ik heb hem pasgeleden gesproken.. Wanneer was het..? Een halfjaar terug denk ik ondertussen. Maar hij zei dat hij bij een of andere geheime dienst zat en dat ik niemand ooit iets zou mogen vertellen.." vertelde Hugo. Een straaltje bloed liep uit zijn neus.
"Wat wilde hij van je?" vroeg Steven door.
"Hij vroeg hoe goed ik was in hacken. Hij had iemand nodig om grote instanties te hacken. Maar ik wilde mij niet in zoiets mengen, ik ben niet zo een avontuurlijk typje."
"Dus je heb het afgewezen en hem niet meer gesproken?" vroeg Steven nu. Hugo knikte langzaam. Steven klemde zijn kaken stijf op elkaar en liep even een paar stappen van Hugo weg, enigszins teleurgesteld. Hij beende wat heen en weer en keek toen weer naar Hugo, die uit zichzelf weer begon te praten.
"Ik heb hem wel iemand aanbevolen, een vriend van mij.. Iemand die zich wel graag voor dat soort zaken uitleent.."
avatar
Celiine_Famke

Aantal berichten : 3779
Registratiedatum : 28-11-13
Leeftijd : 21
Woonplaats : Alkmaar

Profiel bekijken http://www.faceliphotography.weebly.com

Terug naar boven Ga naar beneden

Re: Police Life

Bericht van Nikkay op 2/4/2018, 00:18

Rowan Rivers

Hij luisterde naar het gesprek en hij ademde diep in. Even leek het nergens heen te gaan en dat stelde hem lichtelijk teleur. Toen kwam Hugo opeens met meer informatie. Dit kon wel eens ergens heen gaan. 'Ik wil dat je zijn naam, adres en telefoonnummer opschrijft.' Zei hij doordringend tegen de man. Hij zette weer een stap dichter naar de man. 'Mocht je Olaf nog zien, of horen of wat dan ook, neem dan meteen contact met ons op. Ook voor je eigen veiligheid. Olaf is bezig met hele gevaarlijke zaken en er staan meerdere levens op het spel. Je doet er goed aan om ons te helpen. Als hij contact met je opneemt doe je alsof er niets aan de hand is en reageer je zoals je normaal ook zou doen. Daarna neem je direct contact met ons op, duidelijk?' Vroeg hij doordringend. Hij gaf meteen pen en papier zodat Hugo de gegevens op kon schrijven. Misschien was dit wel echt iets waar ze wat aan konden hebben.
avatar
Nikkay

Aantal berichten : 21867
Registratiedatum : 22-10-13
Leeftijd : 24

Profiel bekijken

Terug naar boven Ga naar beneden

Re: Police Life

Bericht van Celiine_Famke op 2/4/2018, 00:31

Steven Smith

Hij keek Hugo aan en gaf Rowan nu even de ruimte om het over te nemen. Rowan zei dat Hugo de naam, het adres en telefoonnummer van die man moest opschrijven. En vertelde hem ook dat als hij Olaf weer zou zien, hij contact op moest nemen.
Hugo knikte kort en liep naar de tafel, terwijl hij het bloed bij zijn neus vandaan veegde. Hij pakte een notitieblok en schreef wat gegevens af, waarna hij het blaadje afscheurde en dat aan Rowan wilde overhandigen, maar Steven onderschepte het en bekeek de gegevens.
"Wessel Hodde.." las hij hardop voor. Hij keek even richting Rowan.
"Let's go.." zei hij daarna, waarna hij wegliep richting de deur.
avatar
Celiine_Famke

Aantal berichten : 3779
Registratiedatum : 28-11-13
Leeftijd : 21
Woonplaats : Alkmaar

Profiel bekijken http://www.faceliphotography.weebly.com

Terug naar boven Ga naar beneden

Re: Police Life

Bericht van Nikkay op 2/4/2018, 08:47

Rowan Rivers

De man deed precies wat hij van hem vroeg en Steven pakte het blaadje. Hij keek Hugo nog even aan. 'Bedankt, je hebt de goede keuze gemaakt. Als er iets is, bellen.' Zei hij nog. Daarna draaide hij zich om en liep hij met Steven mee, terug naar de auto. 'Als Olaf er achter komt wat wij aan het doen zijn, dan zal hij snel genoeg alles losse eindjes laten verdwijnen...' zei hij zacht. Dan zou het veel lastiger worden om mensen na te lopen. Dan zouden ze nooit nieuwe informatie vinden. Olaf was goed in het uitwissen van zijn sporen, dus moesten ze hem slimmer af zijn. Eenmaal in de auto keek hij Steven aan. 'We kunnen niet weg bij die Wessel zonder dat we weten waar Olaf zit. Waarschijnlijk verlinkt hij ons zelfs zonder dat wij het door hebben. Als hij echt zo slim en handig met computers is dan is hij vast voorbereid op het moment dat iemand aan zijn deur staat.'
avatar
Nikkay

Aantal berichten : 21867
Registratiedatum : 22-10-13
Leeftijd : 24

Profiel bekijken

Terug naar boven Ga naar beneden

Re: Police Life

Bericht van Celiine_Famke op 2/4/2018, 09:48

Steven Smith

Hij beende met grote passen terug naar de auto en stapte in. Daar zette hij het adres in de navigatie.
Rowan zei dat als Olaf erachter kwam wat ze aan het doen waren, hij de losse eindjes zou laten verdwijnen. Grote kans van wel ja, dat had hij al eerder gedaan. Hij vond het zelfs al een beetje raar dat hij Hugo gewoon had laten leven, die had immers toch ook informatie gehad. Misschien was dat omdat hij Hugo nog kende van vroeger of hij werd overmoedig en nalatig.
“Ja, als die Wessel inderdaad mee is gaan werken met Olaf, zal hij vast geïnstrueerd zijn wat te doen als wij ineens voor de deur staan. Olaf heeft tot nu toe overal aan gedacht..” knikte Steven. Hij wist alleen niet zo goed hoe ze het anders konden doen. Moesten ze iemand anders sturen, die ze niet kenden? Nee, dat vertrouwde hij niet. Hij wilde het zelf doen.
Steven begon te rijden. Hij wist nog totaal niet hoe ze dit moesten aanpakken, maar hij wilde wel in actie komen, voordat Olaf er lucht van zou krijgen dat ze bij Hugo waren geweest. En dat zou vast niet heel lang duren.
avatar
Celiine_Famke

Aantal berichten : 3779
Registratiedatum : 28-11-13
Leeftijd : 21
Woonplaats : Alkmaar

Profiel bekijken http://www.faceliphotography.weebly.com

Terug naar boven Ga naar beneden

Re: Police Life

Bericht van Nikkay op 2/4/2018, 10:53

Rowan Rivers

Steven leek het met hem eens te zijn, maar leek ook geen goede oplossing voor het probleem te weten. 'Grote kans dat hij Hugo alsnog afmaakt.' mompelde hij. Misschien niet, misschien wist Olaf helemaal niet dat ze bij hem geweest waren, dat kon ook nog. Hugo leek er verder nameljik niets mee te maken te hebben. Hij was te bang geweest om tegen hun te liegen, dus waarschijnlijk had hij de volledige waarheid verteld. 'We moeten gewoon snel zijn. Hem niet de kans geven iets te doen of weg te komen zonder ons informatie te geven. Dan maakt het niet uit als Olaf ergens van weet of als die Wessel iets doet om het hem te laten weten. Als we sneller zijn, maakt het niet uit.' zei hij. Iets anders wisten ze toch niet en hij wist dat ze ook niet de tijd hadden om een goed plan uit te werken, dus dit moest maar werken.
avatar
Nikkay

Aantal berichten : 21867
Registratiedatum : 22-10-13
Leeftijd : 24

Profiel bekijken

Terug naar boven Ga naar beneden

Re: Police Life

Bericht van Celiine_Famke op 2/4/2018, 12:54

Steven Smith

Hij dacht na terwijl hij richting het huis van die Wessel reed. Hij wist niet goed hoe ze dit het best aan konden pakken. Als Olaf echt zo goed over alles nadacht had hij hier vast ook wel rekening mee gehouden. Maar tijd om goed plannen te maken hadden ze niet. Ze wisten immers niet wat Olaf allemaal nog van plan was en hij was nu al veel te ver gegaan. Steven wilde hem stoppen. Het liefst afmaken.
“Wat zal hij doen als hij weet waar we mee bezig zijn?” vroeg Steven nu. Ze moesten een beetje gaan denken zoals hem, al was dat ontzettend moeilijk.
Hij reed de straat in en parkeerde de auto aan het begin van de straat, zodat ze niet direct in het zicht stonden en nog even na konden denken.
“Wat als Hugo toch Olaf nu gecontact heeft? Hij was bang. Olaf zal vast niet zonder dreigementen weg gegaan zijn bij hem. Wat als Hugo toch niet alles verteld had omdat Olaf hem bedreigd had?

Olaf

Hij zat in de auto en parkeerde voor de villa van Katelynn. Daar laadde hij zijn wapen door en stapte uit. Ongeveer een kwartier geleden was hij gebeld door Wessel. Die had een berichtje gehad van Hugo dat er twee agenten bij hem waren geweest. Die sukkel van een Hugo had zich bezorgd gevoeld om Wessel, dat kwam Olaf alleen maar goed uit.
Hij draaide een demper op zijn wapen en schoot het slot van het toeganshek kapot. Vervolgens duwde hij het hek open en liep hij uiterst kalm richting de voordeur. Ook daar schoot hij het slot kapot en trapte de deur in. Toen hij binnen stapte hing er een Chihuahua in zijn been, maar die schopte hij met veel gemak weg. Katelynn trof hij aan op de toilet. Ze had zichzelf er opgesloten in de hoop dat daar niemand bij haar kon komen, maar ook dat slot schoot Olaf simpel kapot. Hij gooide de deur open en grijsde eerst even naar Katelynn, waarna hij haar de woonkamer in trok en haar tegen de muur drukte. Hij drukte haar keel dicht terwijl hij het wapen tegen haar hoofd zetten. Haar doodsbange blik amuseerde hem, hij genoot er gewoon van.
“Jouw vriendje en die sukkel van een Steven zijn gevaarlijk bezig. Dat kan ik helaas niet op zijn beloop laten,” sprak hij.
Vervolgens haalde hij hard uit met zijn wapen in haar gezicht en smeet haar op de grond. Ze probeerde weg te komen maar hij greep haar weer vast en smeet haar tegen de tafel. Daarna bond hij haar handen samen met een stug stuk touw en haar enkels ook. Katelynn jammerde en snikte maar hij voelde geen sprankeltje medelijden. Hij begon haar in elkaar te meppen en toen ze gestopt was met jammeren en bewusteloos was stopte hij en legde hij een infuus aan, wat hij in het veld geleerd had en nu toch wel van pas kwam. Het infuus zette hij nergens aan vast en liet hij open staan, zodat er constant bloed uit liep.
Nu belde hij Wessel. Dat hij een iPad neer moest zetten op tafel met een livestream die verbonden was met de camera in dit huis, zodat Katelynn erop te zien zou zijn. Daarna zou Wessel moeten vertrekken uit huis en zouden ze elkaar later ontmoeten in een hotel in de buurt.
avatar
Celiine_Famke

Aantal berichten : 3779
Registratiedatum : 28-11-13
Leeftijd : 21
Woonplaats : Alkmaar

Profiel bekijken http://www.faceliphotography.weebly.com

Terug naar boven Ga naar beneden

Re: Police Life

Bericht van Nikkay op 2/4/2018, 13:47

Rowan Rivers

Hij luisterde naar Steven en hij dacht na over alles. 'Als Hugo inderdaad contact heeft gezocht, dan verzint Olaf nu een back up plan. Hij is dan allang weg en waarschijnlijk doet hij iets om er voor te zorgen dat we afgeleid zijn... dat we weer met andere dingen bezig moeten zijn zodat we ons niet kunnen focussen. Als ik hem was zou ik er voor zorgen dat we uit elkaar gaan, we zijn makkelijker te hanteren als we niet samen zijn... maar wat hij ook doet, alles zorgt er uiteindelijk voor dat hij beter te pakken is. Hoe meer hij spontane acties moet doen, hoe meer er kans is dat hij per ongeluk een fout maakt. Dat is in ons voordeel. Lincoln is in ieder geval veilig in het ziekenhuis nu en ik ben hier, dus zoiets als dit kan hij niet meer flikken.' Zei hij tegen zijn vriend. Hij wist dat er nog veel meer opties waren, maar daar wilde hij niet over nadenken. 'Kom, we gaan naar binnen. Ik word ongeduldig van hier blijven zitten.' Zei hij tegen hem.
avatar
Nikkay

Aantal berichten : 21867
Registratiedatum : 22-10-13
Leeftijd : 24

Profiel bekijken

Terug naar boven Ga naar beneden

Re: Police Life

Bericht van Celiine_Famke op 2/4/2018, 13:56

Steven Smith

Hij knikte langzaam, hij wist zeker dat Olaf alweer bezig was met snode plannetjes als hij hier vanaf wist. Het was slechts een kwestie van tijd voor ze erachter kwamen wat dat nu weer zou zijn. Maar misschien hadden ze een keer geluk en zou hij niets weten.
"Ja.. Laten we maar gaan. We hebben er niets aan om af te wachten," sprak Steven nu, terwijl hij uitstapte en verder liep richting het huis van Wessel. Toen hij de oprit van het huis op liep zag hij hoe een man de deur uitstapte.
"Wessel?" vroeg Steven nu, om te peilen of het de goede was. De man keek op alsof hij naar vuur staarde, draaide zich om, liet de deur open staan en wilde over de schutting klimmen. Steven besefte dat dit inderdaad Wessel moest zijn en zijn reactie liet hem weten dat hij van meer moest weten, anders zou hij niet op de vlucht slaan.
"Verdomme," siste Steven, terwijl hij op de schutting af rende en Wessel nog net bij zijn voeten vast wist te pakken. Hij trok hem ruw naar beneden en schopte hem hard in zijn maag, waarna hij hem tegen de schutting omhoog drukte en hem een harde klap in zijn gezicht was, puur om even stoom af te blazen.
avatar
Celiine_Famke

Aantal berichten : 3779
Registratiedatum : 28-11-13
Leeftijd : 21
Woonplaats : Alkmaar

Profiel bekijken http://www.faceliphotography.weebly.com

Terug naar boven Ga naar beneden

Re: Police Life

Bericht van Nikkay op 2/4/2018, 15:56

Rowan Rivers

Steven  zei dat ze inderdaad gingen en hij volgde hem meteen. Toen hij in zijn ooghoek iets zag bewegen schoot Steven er al op af. Rowan volgde hem maar deed iets rustiger aan. Steven kreeg hem te pakken en haalde uit, waardoor Rowan even kort grijnsde . De man verdiende niet anders, hij had er duidelijk mee te maken. 'Kom, we nemen hem mee naar binnen. Hij weet vast meer te vertellen...' Zei hij. Hij greep Wessel vast en sleurde hem achter zich aan, dan kon Steven ook even wat meer kalmeren en bedenken hoe hij dit aan wilde pakken. Hij beukte de deur open en hij nam de man mee naar binnen. Hij keek verder niet om zich heen, hij was volledig met Wessel bezig. Hij greep zijn handen vast en boeide hem meteen, dan kon hij in ieder geval geen kant op voor nu. Hij wilde niet het risico nemen dat hij toch zou vluchten. Hij keek even op naar Steven en hij was blij dat hij zelf volledig kalm was, al begreep hij de woede van Steven heel goed. Hij zou het zelf ook zo voelen als iemand waar je om gaf iets aangedaan werd. Maar het zou niet zo goed werken als zowel Steven als hij opgefokt was. Nu konden ze elkaar in evenwicht houden.
avatar
Nikkay

Aantal berichten : 21867
Registratiedatum : 22-10-13
Leeftijd : 24

Profiel bekijken

Terug naar boven Ga naar beneden

Re: Police Life

Bericht van Celiine_Famke op 2/4/2018, 16:08

Steven Smith

Rowan greep Wessel nu vast en sleurde hem mee naar binnen. Steven volgde het tweetal en hoorde Wessel vloeken, blijkbaar baalde de man ervan dat hij te laat was geweest.
“Waar is Olaf?” vroeg Steven hem nu direct. Het ging hem immers het meest om Olaf, die vent wilde hij pakken.
De man trok wat protesterend aan de handboeien. “Weet ik veel waar hij is,” gromde hij geïrriteerd. “Hij was net nog bij jouw vrouw geloof ik,” zei Wessel nu, terwijl hij naar Rowan keek.
“Wat?” vroeg Steven fel.
“Ja, nou, zoals ik het zeg..” klonk de man bijdehand. “Hij was net nog bij die officier. Kijk maar op de iPad op tafel. Dat is een livestream.”
Steven slikte even moeizaam en liep naar de tafel. Hij pakte de iPad die er lag en keek op het beeld. Inderdaad was de villa te zien. Katelynn lag bewusteloos op de grond en leek flink toegetakeld. Er lag ook behoorlijk wat bloed, maar Steven kon niet direct zien waar dat vandaan kwam. Het infuus was lastig te zien omdat de beelden van een beveiligingscamera nooit helemaal top waren.
“Rowan..” mompelde Steven gedempt, terwijl hij de iPad aan Rowan overhandigde. Daarna greep hij Wessel weer vast.
“Ik wil dat jij álles gaat vertellen, álles! Alles wat je over Olaf weet en wat je voor hem gedaan heb,” gromde hij kwaad.
“Ik geloof dat jullie nu andere prioriteiten hebben, tenzij jullie niets om die slet geven,” sprak Wessel nu triomfantelijk. Steven haalde direct flink hard uit en smeet de man tegen de muur, waarna hij hem weer overeind trok.
avatar
Celiine_Famke

Aantal berichten : 3779
Registratiedatum : 28-11-13
Leeftijd : 21
Woonplaats : Alkmaar

Profiel bekijken http://www.faceliphotography.weebly.com

Terug naar boven Ga naar beneden

Re: Police Life

Bericht van Gesponsorde inhoud


Gesponsorde inhoud


Terug naar boven Ga naar beneden

Pagina 4 van 40 Vorige  1, 2, 3, 4, 5 ... 22 ... 40  Volgende

Terug naar boven

- Soortgelijke onderwerpen

 
Permissies van dit forum:
Je mag geen reacties plaatsen in dit subforum