Die andere Police Life

Pagina 6 van 6 Vorige  1, 2, 3, 4, 5, 6

Ga naar beneden

Re: Die andere Police Life

Bericht van Celiine_Famke op 6/5/2018, 21:53

Franco Crescenzo

Zijn keel voelde kurkdroog en hij voelde zich haast stoned door alle medicatie. Toen hij opeens een stem hoorde spande hij direct weer volledig aan en keek opzij, voor zover zijn gezwollen nek dat toeliet. Hij slikte moeizaam en keek Matthew aan. Zo bleef hij een tijdje kijken, omdat hij zijn eigen hersenen gewoon niet meer vertrouwde. Hij zag mensen die er niet waren, misschien was Matthew daar één van. Maar dat bleek niet zo te zijn, want hij bleef daar staan en begon tegen hem te praten. Franco ademde even diep in, maar kreeg daar direct spijt van toen er een flinke steek door zijn borstkas trok. Hij wilde niet eens weten hoe die steek had gevoeld als hij geen pijnstillers had gehad.
Matthew gaf aan dat hij hem niets kwalijk nam. En hij bood zijn excuses aan, dat hij niet snel genoeg versterking had kunnen regelen.
"Misschien.. Is het beter als.. Als jullie mij niet meer zien.." mompelde Franco schor en zwak. Hij gaf echt ontzettend veel om Jessica en hij zou zichzelf helemaal gek maken van eenzaamheid als hij alleen was, maar hij wilde echt niet nog een keer iedereen hierin mee trekken. Moeizaam en trillend hief hij zijn hand wat op en haalde hij die langs zijn gezicht. Al dat verband en de pleisters jeukten.
"Jij.. Jij heb je best gedaan.." klonk zijn stem nog zacht, doelend op alle hulp die Matthew geregeld had de afgelopen tijd. "Maar ze zullen hoe dan ook winnen.." klonk zijn stem verloren. Hij sloot zijn ogen weer even omdat hij zich zo ontzettend moe voelde, maar werd direct gestraft met allerlei beelden en nare herinneringen van vroeger. Die Italianen hadden alles weer naar boven gehaald bij hem en nog eens extra trauma's toegevoegd. Hij werd er helemaal panisch van. Gauw opende hij zijn ogen weer, maar het kwaad was al geschied, zijn spieren stonden flink gespannen en hij begon hevig te trillen.
avatar
Celiine_Famke

Aantal berichten : 3779
Registratiedatum : 28-11-13
Leeftijd : 22
Woonplaats : Alkmaar

Profiel bekijken http://www.faceliphotography.weebly.com

Terug naar boven Ga naar beneden

Re: Die andere Police Life

Bericht van CassyKiara op 6/5/2018, 22:07

Matthew Pierce

Franco leek vrij rustig te kunnen blijven. Daar was Matthew blij mee. Franco stelde voor of het niet beter is als Franco gewoon uit beeld verdween. 'Hoe had jij gedacht dat we jou niet meer kunnen zien?' vroeg Matthew zich hardop af. Wilde Franco een einde maken aan zijn leven, of gewoon ergens heel ver weg verhuizen?
Franco gaf nog aan dat hij zijn best gedaan had, maar dat de Italianen hoe dan ook zullen winnen. Franco leek weg te zakken in slaap, maar werd plotseling toch weer wakker. Duidelijk door nare beelden. Hij vond het erg voor Franco, waar hij toch veel voor gedaan heeft en daardoor veel voor terug gekregen had, werktechnisch gezien. Hij snapte niet hoe dat die Italianen zo door wilden gaan om iets van heel vroeger.
Hij zag hoe gespannen Franco nu was en hoe erg hij trilde. 'Gaat het helpen voor jou als ze dichterbij ligt, dat je haar kunt vasthouden, of beter kunt zien?' vroeg hij nu. Dat was wel iets wat hij heel gemakkelijk kan regelen, en als dat Franco wat meer rust gaf, gaf het Jessica ook meer het gevoel dat ze nog wat voor hem kon betekenen. Hij wist hoe vervelend ze het vond als ze niks kon doen voor iemand die hulp nodig had.
avatar
CassyKiara

Aantal berichten : 1237
Registratiedatum : 10-02-14
Leeftijd : 27
Woonplaats : Heytse

Profiel bekijken http://cavalaphotography.weebly.com

Terug naar boven Ga naar beneden

Re: Die andere Police Life

Bericht van Celiine_Famke op 6/5/2018, 22:33

Franco Crescenzo

"Gewoon.. Geen contact meer hebben.." sprak hij zachtjes. "Ik wil jullie hier niet langer in mee trekken.." klonk zijn stem schor. Hij slikte even moeizaam en probeerde weer wat te kalmeren, maar het was onwijs lastig aangezien zijn hoofd werkelijk alles aan zag als gevaar en hij ontzettend gauw weer opnieuw van slag raakte.
Opnieuw sloot hij zijn ogen kort, maar hij had al gauw door dat het geen succes ging zijn, waardoor hij maar naar het plafond staarde. Het trillen bleef doorgaan. Het kostte hem ontzettend veel energie, maar hij kon het niet stoppen.
Matthew vroeg nu of het hem zou helpen als Jessica dichterbij zou liggen. Daardoor keek Franco weer even opzij naar Matthew en hij twijfelde heel duidelijk. Eigenlijk wilde hij niets liever, gezien Jessica de enige leek te zijn die tot hem door kon dringen als hij volledig in paniek raakte. Maar aan de andere kant was hij ontzettend bang dat hij haar opnieuw mee zou trekken in zijn problemen als hij close met haar zou blijven.
avatar
Celiine_Famke

Aantal berichten : 3779
Registratiedatum : 28-11-13
Leeftijd : 22
Woonplaats : Alkmaar

Profiel bekijken http://www.faceliphotography.weebly.com

Terug naar boven Ga naar beneden

Re: Die andere Police Life

Bericht van CassyKiara op 6/5/2018, 23:03

Matthew Pierce

Gewoon geen contact meer, zodat ze er niet meer in meegetrokken werden. Dat klonk mooi, maar Matthew wist ook dat dat geen blijvende oplossing was. Hij kende zijn dochter, die zou doen wat ze kon om toch te weten hoe het met Franco was. Daardoor zou ze altijd gevaar blijven lopen, zeker nu de Italianen wisten dat ze via Jessica Franco konden lokken. Hij zuchtte even. 'Je weet hoe moeilijk uitvoerbaar die optie is, toch?' vroeg hij Franco nog even voor de zekerheid na, doelend op Jessica.
Hij zag Franco twijfelen over het voorstel om Jessica dichterbij te hebben. 'Ze heeft het mij eerder al zo'n 100 keer gevraagd of ik dat wil regelen.' zei hij met een kleine grijns op zijn gezicht. Duidelijk overdreef hij over de aantal keren dat Jessica dat gevraagd had, maar dat ze het meerdere keren had laten vallen, dat was wel duidelijk. 'Ik zal anders even vragen wat de opties zijn, gezien de apparaten. Dan kun jij even beslissen of je het wel of niet wilt. Het heeft geen haast, ik ga alleen navragen wat mogelijk is.' zei Matthew nog, om te laten weten dat het geen moeten is en dat het geheel aan Franco zelf lag wat hij wou. Als hij nu al afstand wilde, was dat prima in Matthew's ogen. Wilde hij wat meer steun en rust via en van Jessica, ondanks de risico's voor later qua band die ze op zouden kunnen bouwen, dan was dat Matthew ook prima. Enkel Jessica had haar zinnen al gezet op het dicht bij Franco blijven, omdat ze hem wat meer rust kon geven als betrouwbaar gezicht. Dus die zou waarschijnlijk moeilijk doen als Franco kiest voor afstand houden.
Matthew keek nog even naar de slapende Jessica, duidelijk enkel zo rustig in slaap door de verdovende middelen. Zodra die hersenschudding weg zou zijn en de verdovende middelen verminderd zouden worden, zou ook bij haar nare beelden naar boven komen. Matthew dacht er niet te lang bij na en liep naar de deur van de IC-kamer om te kijken waar een arts is die wat kan vertellen over mogelijkheden van het dichter bij elkaar brengen van de twee patiënten.
Net toen Matthew op de gang was, begon Jessica weer wat wakkerder geworden. Maar niet op de normale rustige manier. Ze bewoog wat onrustig en mompelde wat, voordat ze haar ogen wagenwijd open deed. Ze was buiten adem en zweette lichtjes. Tranen prikten ook in haar ogen. Het was de eerste nare nachtmerrie na alles. Het duurde ook een tijdje voor ze de ruimte herkende als een veilige plek.
avatar
CassyKiara

Aantal berichten : 1237
Registratiedatum : 10-02-14
Leeftijd : 27
Woonplaats : Heytse

Profiel bekijken http://cavalaphotography.weebly.com

Terug naar boven Ga naar beneden

Re: Die andere Police Life

Bericht van Celiine_Famke op 8/5/2018, 19:18

Franco Crescenzo

Hij zweeg toen Matthew hem zei dat hij wist hoe moeilijk uitvoerbaar de optie was om het contact te verbreken. Dat wist hij ook wel. En hij wilde eigenlijk ook helemaal het contact niet verbreken. Jessica was alles wat hij had. Hij had niemand meer. In zijn eentje zou hij een kluizenaar worden, helemaal paranoïde worden, niemand meer vertrouwen.. Of zelfs weer het verkeerde pad op gaan, dat kon ook nog.
Matthew gaf wel aan dat Jessica het heel graag wilde en dat hij in ieder geval even ging navragen wat er mogelijk was. Niet veel daarna verliet Matthew de kamer en merkte Franco dat Jessica wakker werd. Ze leek eerst wat onrustig te zijn, maar Franco durfde niets te zeggen. Hij was doodsbang dat ze boos was op hem of teleurgesteld dat hij hun niet vrij had weten te krijgen. En hij schaamde zich ook wel flink, waardoor hij niet goed wist wat hij moest zeggen. Daarom staarde hij maar wat naar het plafond.
avatar
Celiine_Famke

Aantal berichten : 3779
Registratiedatum : 28-11-13
Leeftijd : 22
Woonplaats : Alkmaar

Profiel bekijken http://www.faceliphotography.weebly.com

Terug naar boven Ga naar beneden

Re: Die andere Police Life

Bericht van CassyKiara op 8/5/2018, 19:45

Jessica Thornton

Ze legde een hand op haar voorhoofd en sloot haar ogen. Alsof ze letterlijk de nare gedachtes weg probeerde te duwen, terug naar de achtergrond. Maar in slaap komen ging nu niet meer lukken en de druk op haar hoofd werd zo langzaam aan een beetje erger. Met een zucht legde ze haar arm naast haar en opende haar ogen weer. Franco bleef stil, dus ze had het idee dat hij in slaap was. Ze kon het ook niet goed zien hoe ze nu plat lag of Franco sliep of wakker was.
Ze zag ook dat er verder niemand in de kamer was qua bezoekers. Ze voelde even langs de rand van het bed en vond het kastje om daarmee het hoofdeind omhoog te laten komen, zodat ze wat meer rechtop zat. Ze keek nu ze meer rechtop zat toch even nieuwsgierig Franco's kant op en zag hem met de ogen open liggen. 'Ben je wakker of slaap je met je ogen open?' vroeg ze, net niet fluisterend. Ze wist dat sommige mensen met de ogen open konden slapen, maar of Franco daar een van was wist ze eigenlijk niet.
Matthew kwam terug en begroette eerst Jessica. 'Hey Jessie, je bent weer wakker.' zei hij dan ook. 'Het mag en het kan. Ik heb zelfs wat bij om de bedden eventueel aan elkaar vast te maken, maar dan moeten jullie je ook onderling gedragen. Dus zeg maar, hoe dicht bij elkaar willen jullie zijn, als jullie dat nog willen?' vertelde en vroeg Matthew.
avatar
CassyKiara

Aantal berichten : 1237
Registratiedatum : 10-02-14
Leeftijd : 27
Woonplaats : Heytse

Profiel bekijken http://cavalaphotography.weebly.com

Terug naar boven Ga naar beneden

Re: Die andere Police Life

Bericht van Celiine_Famke op 8/5/2018, 21:07

Franco Crescenzo

Hij bleef naar het plafond staren, al merkte hij maar al te goed dat hij er niet bepaald rustiger van werd. Juist omdat er geen afleiding leek te zijn daar, leek zijn hoofd het een geschikt moment te vinden om alle nare herinneringen terug te laten komen. En niet alleen van de afgelopen weken, maar ook van zijn dienstperiode, alles wat hij verloren had en de vorige keren. Die Italianen hadden precies geweten hoe ze hem mentaal konden raken en hadden zo op zijn gevoel ingespeeld dat hij gewoon was gebroken.
Hij slikte even moeizaam en probeerde wat te gaan verliggen, maar zijn lichaam protesteerde hevig. Het idee dat hij eigenlijk nog een operatie moest ondergaan beviel hem niet zo. Hij had daar een hekel aan en wanneer hij onder narcose was voelde hij zich helemaal kwetsbaar.
Ineens klonk de stem van Jessica door de kamer. Hij draaide zijn hoofd een klein stukje naar haar toe. Normaal had er een glimlach op zijn gezicht ontstaan nu, en hij wilde dat ook echt, hij deed zijn best, maar hij kon het gewoon niet.
"Ik ben wakker," gaf hij uiteindelijk gedempt aan. Hij haalde even diep adem en staarde naar Jessica. Hij voelde zich zo onwijs schuldig tegenover haar en hij voelde zich zo stom dat hij haar hierin meegetrokken had.
Net toen hij wilde vragen aan Jessica hoe ze zich voelde, kwam Matthew weer binnen en begroette Jessica. Daarna zei hij dat de bedden naar elkaar toe mochten en dat hij zelfs iets bij zich had om de bedden aan elkaar vast te maken. Er werd gevraagd hoe dicht ze bij elkaar wilden liggen, als ze het nog wilden. Franco sloeg zijn blik neer en reageerde niet direct. Matthew had hem al gezegd dat Jessica wel echt naast hem wilde liggen, maar straks wilde ze dat nu niet meer. Wie was hij dan om te beslissen dat hij dat nog wel wilde?
Zijn hoofd was één grote puinzooi en hij kneep zijn ogen even dicht tegen de gigantische hoofdpijn.
avatar
Celiine_Famke

Aantal berichten : 3779
Registratiedatum : 28-11-13
Leeftijd : 22
Woonplaats : Alkmaar

Profiel bekijken http://www.faceliphotography.weebly.com

Terug naar boven Ga naar beneden

Re: Die andere Police Life

Bericht van CassyKiara op 8/5/2018, 21:27

Jessica Thornton

Franco leek wat afstandelijk. Ze glimlachte even bemoedigend toen hij haar aanstaarde. Zij nam Franco helemaal niets kwalijk. Hij was niet degene die alles op haar uitgevoerd had, of de opdracht er voor gegeven had. Hij was zelf net zo goed slachtoffer, al dan niet een groter slachtoffer.
Franco bleef stil en liet zijn blik zakken. Ze zag zelfs hoe Franco zijn ogen pijnlijk dicht leek te knijpen. 'Van mij mogen de bedden tegen elkaar. Ik weet niet in hoeverre Franco zich daar goed bij zal voelen, of hij toch nog net wat meer afstand wilde of niet. Ik ben niet bang voor Franco, en ook niet boos.' gaf Jessica antwoord op de vraag van haar vader. Ze keek daarna met een zachte, vriendelijke blik naar Franco, benieuwd naar wat hij wilde. Maar waarbij ze tegelijkertijd ook wilde laten zien dat ze echt niet boos of bang was door Franco. Ze wist heel goed wie verantwoordelijk was, en ze had al eerdere kansen gehad om weg te stappen van dit alles. Dus ze was het ook deels zelf schuld.
avatar
CassyKiara

Aantal berichten : 1237
Registratiedatum : 10-02-14
Leeftijd : 27
Woonplaats : Heytse

Profiel bekijken http://cavalaphotography.weebly.com

Terug naar boven Ga naar beneden

Re: Die andere Police Life

Bericht van Celiine_Famke op 8/5/2018, 21:34

Franco Crescenzo

Hij opende zijn ogen weer en werd echt gek van alle gemengde emoties en gevoelens die door hem heen gingen. Het maakte hem ontzettend onrustig. Hij keek weer even opzij toen Jessica aangaf dat van haar de bedden wel tegen elkaar mochten. Daarna liet ze de keuze bij hem. Ze was niet bang voor Franco of boos zei ze. Dat stelde hem wel wat gerust, al bleef hij zichzelf de schuld geven van dit alles.
"Ja.. Mag van mij ook wel," knikte hij nu langzaam. Hij keek weer even naar Jessica en vond het ontzettend moeilijk haar zo te zien. Dat deed hem onwijs veel denken aan zijn vorige vriendin en haar dood had hij eigenlijk nog nooit echt verwerkt en er verder ook niet meer met iemand over gesproken.
avatar
Celiine_Famke

Aantal berichten : 3779
Registratiedatum : 28-11-13
Leeftijd : 22
Woonplaats : Alkmaar

Profiel bekijken http://www.faceliphotography.weebly.com

Terug naar boven Ga naar beneden

Re: Die andere Police Life

Bericht van CassyKiara op 8/5/2018, 21:56

Jessica Thornton en Matthew Pierce

Franco gaf aan dat het van hem ook mocht. Daar was Jessica wel blij mee. Ze had ergens gedacht dat hij afstand wilde bewaren, voor nu, misschien voor altijd. Ze wist dat hij niemand meer had, dat had hij haar zelf verteld. Zijn beste vriend was bij de vorige maffia-actie neergeschoten door haar ex die haar als informatiepunt gebruikte. Ouders had hij ook niet meer, andere familie wist ze niet meer zeker wat hij daar over zei, maar grote kans dat hij die niet kende of ook niet meer had. Ze kon het niet over haar hart verkrijgen om haar eigen hachje te redden en hem de rug toe te keren, terwijl hij niemand meer had.
Matthew begon wat spullen tussen de bedden vandaan te halen en te verplaatsen. Daarna haalde hij Jessica's bed van de rem af en reed die dichter naar Franco's bed toe. Dat leek Matthew veiliger voor hemzelf, ipv dat hij tegen Franco's bed, half over het bed hangend het bed met Franco probeerde te verplaatsen. Eenmaal de bedden tegen elkaar, zette hij de remmen bij Jessica weer er op en maakten de bedden aan elkaar vast, zodat niemand er tussenin kon vallen als er een in het midden zou liggen en daardoor de bedden van elkaar zouden duwen.
'Hey jongens, ik moet gaan. Gedraag jullie en herstel snel.' zei Matthew toen hij klaar was en even op zijn telefoon keek. Hij gaf Jessica nog zacht klopje op haar schouder en Franco knikte hij toe, waarna hij de IC-kamer uit liep.
Jessica bedankte haar vader nog snel voor hij weg was en keek haar vader na. Daarna keek ze naar de andere kant, naar Franco. 'Hoe gaat het met jou, tegenover de eerste keer dat je hier wakker werd?' vroeg ze.
avatar
CassyKiara

Aantal berichten : 1237
Registratiedatum : 10-02-14
Leeftijd : 27
Woonplaats : Heytse

Profiel bekijken http://cavalaphotography.weebly.com

Terug naar boven Ga naar beneden

Re: Die andere Police Life

Bericht van Celiine_Famke op 8/5/2018, 22:35

Franco Crescenzo

Matthew verplaatste wat spullen en reed vervolgens Jessica's bed naar zijn bed toe. Daarna maakte hij de bedden aan elkaar vast en vervolgens zei hij dat hij moest gaan. Franco knikte even kort naar de man en keek hem na, waarna hij weer wat doelloos voor zich uitstaarde. Jessica verbrak de stilte en vroeg hoe het met hem ging, tegenover de eerste keer dat hij hier wakker werd. Die keer kon hij zich eerlijk gezegd niet eens echt meer herinneren.
"Ik weet het eerlijk gezegd niet zo goed," gaf hij eerlijk toe. Hij was vooral gewoon erg van slag en heel erg in de war. Er waren te veel trauma's te verwerken en hij wist niet eens of hij dat allemaal wel zou trekken. Ook was hij lichamelijk gezien er nog vrij slecht aan toe, de operatie was nog steeds niet mogelijk, en eigenlijk vond hij dat wel fijn, want hij zat er ontzettend tegenop.
avatar
Celiine_Famke

Aantal berichten : 3779
Registratiedatum : 28-11-13
Leeftijd : 22
Woonplaats : Alkmaar

Profiel bekijken http://www.faceliphotography.weebly.com

Terug naar boven Ga naar beneden

Re: Die andere Police Life

Bericht van CassyKiara op 8/5/2018, 23:00

Jessica Thornton

Franco wist het niet zo heel goed. 'Dat geeft niet.' zei Jessica. 'Ik blijf je in ieder geval zo goed als ik kan helpen.' beloofde ze Franco daarna. Er zijn genoeg situaties dat ze niets kon doen, maar dat wat ze kon doen, dat wilde ze graag voor en met Franco doen om hem te helpen hier weer overheen te komen.
Ze had haar handen op haar schoot gevouwen, zoekend naar iets om over te praten, of te doen, of iets anders. Het werd bijna een gênante stilte voor haar gevoel. 'Ik geef jou niet, en zal jou nooit, de schuld geven van wat met mij gebeurd is.' was wat ze nog kwijt wilde aan Franco. Ze wou hem ook niet te veel bezig houden. Franco had zijn rust ook nodig.
avatar
CassyKiara

Aantal berichten : 1237
Registratiedatum : 10-02-14
Leeftijd : 27
Woonplaats : Heytse

Profiel bekijken http://cavalaphotography.weebly.com

Terug naar boven Ga naar beneden

Re: Die andere Police Life

Bericht van Celiine_Famke op 8/5/2018, 23:18

Franco Crescenzo

Jessica zei dat het niet uitmaakte en zei vervolgens dat ze hem in ieder geval zou blijven helpen, zo goed ze kon. Hij knikte langzaam en deed nog eens een poging om te glimlachen, maar het lukte gewoon echt niet.
Het plat liggen kwam hem ondertussen wel een beetje zijn neus uit. Hij pakte de zijleuningen van het bed stevig vast en trok zich wat overeind, maar werd direct door zijn lichaam teruggefloten. De pijnscheuten schoten door zijn borstkas en buik en hij zag meteen vlekjes voor zijn ogen verschijnen, waardoor hij zich terug in de kussens liet vallen. Hij vloekte even binnensmonds en klemde zijn kaken even stijf op elkaar.
Toen Jessica zei dat ze hem niet de schuld gaf van wat er met haar was gebeurd, keek hij weer even op. Hij zou willen dat hij dat gewoon kon accepteren. "Ik mijzelf wel.." mompelde hij gedempt. "Ik had kunnen weten dat dit alles ging gebeuren en het zal niet te laatste keer zijn. Ik had gewoon gehoopt.." hij schudde zijn hoofd even langzaam. "Dat het iets kon worden, tussen ons.." zei hij daarna gedempt. "Maar ik denk dat ik daar nooit meer aan moet beginnen.. Mijn leven is daar niet geschikt voor.."
avatar
Celiine_Famke

Aantal berichten : 3779
Registratiedatum : 28-11-13
Leeftijd : 22
Woonplaats : Alkmaar

Profiel bekijken http://www.faceliphotography.weebly.com

Terug naar boven Ga naar beneden

Re: Die andere Police Life

Bericht van CassyKiara op 8/5/2018, 23:37

Jessica Thornton

Ze zag dat Franco zich overeind probeerde te hijsen, maar dat het niet lukte. 'Voorzichtig, Franco.' zei ze nog zachtjes.
Franco gaf zichzelf wel de schuld van alles. Hij zei zelfs dat het niet de laatste keer zal zijn en dat hij zelfs hoop had dat er tussen hun meer zou zijn, maar dat zijn leven daar niet geschikt voor was. Ze had zelf eigenlijk nog niet eens aan een relatie met Franco gedacht. Tuurlijk was ze veel bij hem en wilde ze er voor hem zijn, maar dat ene stapje meer was bij haar nog niet echt opgekomen. 'Onkruid vergaat niet zei je zelf een andere keer, toch? Wie zegt dat ik een teer bloempje ben.' grapte ze zelf. 'Alleen we gaan niet een heel veld vol zaaien met junior onkruidplanten, daar begin ik niet aan.' voegde ze er nog aan toe.
'Trouwens jouw bed heeft ook zo'n leuk speelkastje aan de buitenkant hangen.' gaf ze Franco nog de tip. 'Dan hoef je zelf niet zo veel moeite te doen om iets meer rechtop te zitten, of te hangen. Bovenste pijltje omhoog is om het hoofdeind omhoog te brengen.' voegde ze er nog aan toe.
avatar
CassyKiara

Aantal berichten : 1237
Registratiedatum : 10-02-14
Leeftijd : 27
Woonplaats : Heytse

Profiel bekijken http://cavalaphotography.weebly.com

Terug naar boven Ga naar beneden

Re: Die andere Police Life

Bericht van Celiine_Famke op 8/5/2018, 23:50

Franco Crescenzo

Jessica herhaalde zijn eigen woorden en zei daarna dat ze zelf geen teer bloempje was, waardoor hij weer even naar haar keek. Een ontzettend kleine glimlach kwam op zijn gezicht te staan, slechts voor een paar seconden. Daarna werd het weer overspoeld door nare herinneringen en onrustige gedachten.
"Het is gewoon.." Hij sloot zijn ogen even en dacht na hoe hij dit het best kon verwoorden. Ook zodat hij zelf niet volledig zou flippen. "Mijn laatste vriendin.." begon hij nu zacht, haast fluisterend. Zijn stem trilde wat, hoewel hij zijn best deed alle emoties diep weg te drukken. "Ze hebben haar.." De woorden stierven weg en zijn adem stokte in zijn keel. De beelden kwamen weer ontzettend helder terug en hij balde zijn vuisten. Hij zag zichzelf staan, schreeuwend, huilend. Zijn hartslag schoot gevaarlijk omhoog en er begon een apparaat te piepen.
avatar
Celiine_Famke

Aantal berichten : 3779
Registratiedatum : 28-11-13
Leeftijd : 22
Woonplaats : Alkmaar

Profiel bekijken http://www.faceliphotography.weebly.com

Terug naar boven Ga naar beneden

Re: Die andere Police Life

Bericht van CassyKiara op 9/5/2018, 00:07

Jessica Thornton

Franco wilde wat vertellen, maar het lag blijkbaar erg gevoelig. Heel gevoelig. Ze begreep dat er iets met zijn vorige vriendin gebeurd was. Wat wist ze niet, want Franco kwam niet meer uit zijn woorden. De machine dat zijn hartslag bijhield en liet zien, begon zelfs te piepen. Dat was niet goed.
Ze pakte voorzichtig zijn hand vast en draaide zich wat meer naar hem toe, zodat ze met haar andere hand geruststellend en zachtjes langs zijn wang kon strelen. 'Rustig maar. Je hoeft het niet vandaag al te vertellen wat met haar gebeurd is. Dat kan ook een ander keertje. Ik zie dat het je te veel pijn doet om het nu al te vertellen.' probeerde ze Franco weer tot rust te sussen.
avatar
CassyKiara

Aantal berichten : 1237
Registratiedatum : 10-02-14
Leeftijd : 27
Woonplaats : Heytse

Profiel bekijken http://cavalaphotography.weebly.com

Terug naar boven Ga naar beneden

Re: Die andere Police Life

Bericht van Celiine_Famke op 9/5/2018, 00:26

Franco Crescenzo

Jessica pakte zijn hand vast en streelde zachtjes langs zijn wang. Hij trilde en keek haar aan, in de hoop weer te kalmeren. Maar dat was geen hele simpele opgave.
Ze zei dat hij niet vandaag al hoefde te vertellen wat er gebeurd was, maar het kon ook een ander keertje. Maar dat wilde hij niet. Ondertussen was het namelijk al jaren geleden en hij had het nog nooit uitgesproken. Hij vond dat het nu toch weleens tijd werd. En Jessica leek de enige geschikte persoon te zijn aan wie hij het kon vertellen.
Hij haalde even diep adem en begon toch koppig door te praten, terwijl het zweet hem uitbrak. “Ze hadden haar onderschept vanuit haar werk en meegenomen.. Daarna hebben ze mij gelokt en.. Haar voor mijn ogen verkracht..” zijn stem trilde hevig en hij zag alles weer voor zich. Het deed hem zoveel pijn. Hij had zoveel van haar gehouden. “En uiteindelijk.. Hebben ze haar van een hoog balkon gegooid.. Voor mijn neus.. En ik kon niks..” Franco schudde zijn hoofd langzaam en zag weer voor zich hoe ze haar over de reling tilde. Hoe ze schreeuwde van paniek en zich nog vast probeerde te grijpen aan de reling. Hoe ze viel en onderweg verwoed nog dingen vast probeerde te pakken, gillend. Tot de gil gesmoord werd door een enorm harde klap en ze doodstil voor zijn voeten lag, vol bloed.
Franco werd plotseling kotsmisselijk en leunde wat opzij, zodat als hij over moest geven, hij het niet in het bed zou doen.
avatar
Celiine_Famke

Aantal berichten : 3779
Registratiedatum : 28-11-13
Leeftijd : 22
Woonplaats : Alkmaar

Profiel bekijken http://www.faceliphotography.weebly.com

Terug naar boven Ga naar beneden

Re: Die andere Police Life

Bericht van CassyKiara op 9/5/2018, 00:45

Jessica Thornton

Franco vertelde eigenwijs verder. Het kostte enorm veel moeite voor hem, dat merkte ze aan alles. Het begin van het verhaal leek veel op wat haar overkomen was, omdat ze op het einde ook recht voor Franco's ogen haar nog verkracht hadden. Het einde gelukkig niet, ze had geen balkon of andere diepe afgrond gezien. Haar ogen werden er zelfs waterig door en enkele tranen drupte langs haar wangen naar beneden toe.
Wat gaf die Italianen de reden om zo ver te gaan? Wat willen ze er mee bereiken? Was het echt zo erg dat Franco hun verlaten had om het goede pad op te gaan? Moest daarom alles dat Franco had helemaal kapot? Ze zag de logica er niet van in. Het liet haar ook nadenken over haarzelf. Ze hadden al een deel van dit vreselijke verhaal herhaald. Hoe snel zouden ze de tweede helft willen uitvoeren? Wilde ze dat risico lopen door bij Franco te blijven? Ze kon hem eigenlijk ook niet alleen achterlaten. Dat kon ze niet over haar hart verkrijgen. En hoeveel veiliger zou ze dan zijn? Waarschijnlijk niet veel.
Het gezicht van Franco had ze inmiddels met rust gelaten nu hij wat opzij geleund was. Ze draaide zelf ook wat op haar bed en drukte op het knopje om het bed weer helemaal plat te hebben liggen. Daarna ging ze op haar zij liggen en net niet tegen Franco aan. Ze was bang hem pijn te doen als ze ergens tegen aan lag of leunde. Franco's hand hield ze wel nog steeds vast. Ze was wel stil door het verhaal. Ze had heel veel vragen, maar ze kreeg het niet voor elkaar die te stellen. Ergens wilde ze de antwoorden ook niet eens weten. Ze staarde dan ook wat stilletjes voor haar uit, waarbij ze net wel of net niet over Franco's borstkas heen staarde. Het lag er net aan wanneer hij inademde en hoe.
avatar
CassyKiara

Aantal berichten : 1237
Registratiedatum : 10-02-14
Leeftijd : 27
Woonplaats : Heytse

Profiel bekijken http://cavalaphotography.weebly.com

Terug naar boven Ga naar beneden

Re: Die andere Police Life

Bericht van Celiine_Famke op 9/5/2018, 00:56

Franco Crescenzo

Hij belandde helemaal in zijn eigen wereldje. Er waren nog zoveel dingen die hij nog nooit uitgesproken had. Hoe lang ging het duren voor hij haar alles had verteld?
De beelden in zijn hoofd gingen vrolijk verder. Hij spande zich flink aan en probeerde de misselijkheid weg te slikken. Maar toen hij in zijn hoofd zag hoe hij naar haar toe was gelopen, haar vast had gepakt en had omgedraaid, om te kijken of ze misschien toch nog leefde, trok hij het niet meer en begon hij over te geven. Behalve het feit dat overgeven nooit prettig was, was het nu echt een lijdensweg door alle breuken, kneuzingen en wonden. Het samenknijpen van zijn borstkas voelde werkelijk alsof hij opnieuw al zijn ribben brak en het feit dat er vers bloed bij zijn overgeefsel zat stelde hem niet bepaald gerust. Opnieuw begonnen er wat apparaten te piepen.
avatar
Celiine_Famke

Aantal berichten : 3779
Registratiedatum : 28-11-13
Leeftijd : 22
Woonplaats : Alkmaar

Profiel bekijken http://www.faceliphotography.weebly.com

Terug naar boven Ga naar beneden

Re: Die andere Police Life

Bericht van CassyKiara op 9/5/2018, 01:05

Jessica Thornton

Ze hees zichzelf iets op toen Franco begon over te geven. Door het hysterische gepiep van de apparaten kwamen doktoren toch poolshoogte nemen.
'Rustig Franco. Probeer te kalmeren. Ik ben bij je.' fluisterde ze nog. Ze probeerde zo goed als ze kon hem wat te kalmeren. 'De doktoren zijn hier om je te helpen. Ik blijf dicht bij je.' voegde ze er nog aan toe. 'Kijk anders naar mij en niet naar de doktoren.' gaf ze hem nog een tip mee. Ze hoopte maar dat ze genoeg tot hem door kon dringen en niet ook nog eens extra te keer zou gaan door de doktoren die wilden helpen.
avatar
CassyKiara

Aantal berichten : 1237
Registratiedatum : 10-02-14
Leeftijd : 27
Woonplaats : Heytse

Profiel bekijken http://cavalaphotography.weebly.com

Terug naar boven Ga naar beneden

Re: Die andere Police Life

Bericht van Celiine_Famke op 13/5/2018, 11:12

Franco Crescenzo

Blijkbaar was het volledig mis gegaan en was hij buiten bewustzijn geraakt. Want vanaf het moment dat de artsen binnen kwamen kon hij zich niets meer herinneren. Hij was gestabiliseerd maar de operatie had echt niet langer op zich kunnen laten wachten, waardoor ze het risico hadden genomen hem toch nu onder narcose te brengen en te opereren. Pas dik vier en een halfuur later werd hij weer terug op de IC gelegd bij Jessica, waar hij al een beetje begon te ontwaken uit de narcose. Hij lag aan extra veel apparatuur omdat hij nu heel goed in de gaten gehouden moest worden. Ook kreeg hij extra suikers toegediend en een shot adrenaline, zodat zijn lichaam even iets harder zou vechten.
avatar
Celiine_Famke

Aantal berichten : 3779
Registratiedatum : 28-11-13
Leeftijd : 22
Woonplaats : Alkmaar

Profiel bekijken http://www.faceliphotography.weebly.com

Terug naar boven Ga naar beneden

Re: Die andere Police Life

Bericht van CassyKiara op 13/5/2018, 14:33

Jessica Thornton

Blijkbaar had het geen zin gehad wat ze zei en raakte Franco buiten bewustzijn. De doktoren grepen hun kans nu Franco's lichaam zichzelf tijdelijk uitgeschakeld had, de bedden werden snel losgemaakt en Jessica bleef alleen achter. Ze maakte zich zorgen, want echt heel goed zag het er niet uit. De hoeveelheid en soort wonden, hoe snel Franco van streek raakt, om het even zachtjes uit te drukken.
In de tussentijd probeerde Jessica zich af te leiden met een boek, met de televisie of door een poging tot slapen te doen. Het duurde haar allemaal erg lang, veel te lang. Tussendoor deed ze nog een rondje lopen door de kamer, vooral om even naar de wc te gaan. Iets wat haar meer moeite en pijn deed dan ze zich van te voren had kunnen voorstellen. Ze zat net weer op bed toen Franco teruggebracht werd.
Ze kreeg er bijna medelijden mee. Hoeveel apparaten, slangetjes en naalden er nodig waren om Franco in leven te houden was eigenlijk niet normaal. En dan wist ze niet eens wat ze hem nog ingespoten hadden. Ze snapte het eigenlijk ook wel dat hij het allemaal niet meer zo zag zitten. Ze gunde het hem zo dat hij de nodige rust kreeg na dit, gewoon een simpeler en rustiger leven. Na alles wat hij al meegemaakt en overleefd had was dat wel het minst waar hij recht op zou moeten hebben.
avatar
CassyKiara

Aantal berichten : 1237
Registratiedatum : 10-02-14
Leeftijd : 27
Woonplaats : Heytse

Profiel bekijken http://cavalaphotography.weebly.com

Terug naar boven Ga naar beneden

Re: Die andere Police Life

Bericht van Gesponsorde inhoud


Gesponsorde inhoud


Terug naar boven Ga naar beneden

Pagina 6 van 6 Vorige  1, 2, 3, 4, 5, 6

Terug naar boven


 
Permissies van dit forum:
Je mag geen reacties plaatsen in dit subforum