Police Life

Pagina 42 van 42 Vorige  1 ... 22 ... 40, 41, 42

Go down

Re: Police Life

Bericht van Nikkay op 11/3/2018, 15:01

Rowan Rivers

Hij baalde vreselijk van wat er gebeurd was en hij was ook nog steeds woedend. Woedend op Caspar, woedend op zichzelf en woedend op Olaf. Het was lang geleden dat hij zo kwaad was geweest. Hij had Katelynn op bed gelegd en hij had zelf een paar glazen drank gedronken. Dat was misschien iets waar hij de komende tijd wat meer op moest gaan letten. Misschien begon het een probleem te worden, maar hij accepteerde het wel van zichzelf omdat hij het gevoel had het nog een beetje in de hand te hebben. Er gebeurde ook zo veel tegelijk. Dat gebruikte hij dan maar als excuus. Hij had gedoucht en nu liep hij de slaapkamer in, hij zag dat Katelynn iets meer bij leek te zijn. Hij had ook nog even gebeld met wat collega's.  Het was heel erg jammer dat de camera's uit hadden gestaan, dan konden ze precies zien wat er gebeurd was. Maar Rowan wist dat toch al wel. Olaf had Caspar betaald en die had Katelynn iets gegeven. Wat hij daarna had willen doen was duidelijk.  Hij kwam bij Katelynn zitten en hij pakte aarzelend haar hand vast. 'Gaat het? Heb je enig idee wat er gebeurd Is?' Vroeg hij zacht en bezorgd aan haar.
avatar
Nikkay

Aantal berichten : 20942
Registratiedatum : 22-10-13
Leeftijd : 23

Profiel bekijken

Terug naar boven Go down

Re: Police Life

Bericht van Celiine_Famke op 11/3/2018, 15:13

Katelynn Camryn Leighton

Rowan kwam niet veel later de slaapkamer in en kwam bij haar zitten. Terwijl hij haar hand vastpakte vroeg hij of het ging met haar en of ze enig idee had wat er gebeurd was.
“Ik voel mij alsof er een vrachtwagen over mij heen is gereden,” mompelde ze gedempt. Ze wreef even over haar slapen en slikte moeizaam om de misselijkheid wat naar de achtergrond te doen zakken.
“Ik heb werkelijk geen idee.. De hele dag is een zwart gat..” sprak ze zacht. Het laatste wat ze zich kon herinneren was dat Rowan Steven hierheen had gebracht. Ze rilde en trok de dekens weer wat meer over haar heen. Haar lichaam leek volledig van slag te zijn.
avatar
Celiine_Famke

Aantal berichten : 2790
Registratiedatum : 28-11-13
Leeftijd : 21
Woonplaats : Alkmaar

Profiel bekijken http://www.faceliphotography.weebly.com

Terug naar boven Go down

Re: Police Life

Bericht van Nikkay op 11/3/2018, 15:19

Rowan Rivers

Ze reageerde gelukkig wel duidelijk op hem, het was fijn om te merken dat ze weer wat meer bij kwam, dat stelde hem iets gerust. Ze voelde zich alsof er een vrachtwagen over haar heen was gereden. Hij glimlachte zwakjes en hij wreef langzaam met zijn duim over haar hand heen. 'Er is iets meer gebeurd.' zei hij zacht. 'Heftige dingen.' zei hij zachtjes. Hij bleef haar hand stevig vasthouden en hij keek haar nog steeds bezorgd aan. 'Dus, we probeerden vanmiddag om meer te doen samen, dat was geen succes. Daarna moest je opeens naar het bureau omdat er iets aan de hand was. Ik wilde meteen oplossen wat er gebeurd was met mijn collega's en ben daarna ook gegaan om dat uit te praten.' zei hij tegen haar. Hij gaf haar even de tijd om alles te overdenken en eventueel wat herinneringen terug te halen. Hij sloeg ook het gedeelte met Femke over, dat hoefde ze niet nu te weten. 'Ik wilde je graag even opzoeken en kon je niet vinden. Uiteindelijk vond ik je in een verhoorkamer, met Caspar. Hij heeft je iets gegeven, waarschijnlijk heeft Olaf hem een goed bedrag bepaald. Je lag al naakt op tafel.' zei hij tegen haar. Het maakte hem kwaad om er alleen al over na te denken en hij liet haar nu langzaam los, hij klemde zijn kaken op elkaar. 'Het spijt mij.' zei hij zacht.
avatar
Nikkay

Aantal berichten : 20942
Registratiedatum : 22-10-13
Leeftijd : 23

Profiel bekijken

Terug naar boven Go down

Re: Police Life

Bericht van Celiine_Famke op 11/3/2018, 18:26

Katelynn Camryn Leighton

Ze kneep haar ogen even dicht tegen de enorme hoofdpijn, maar het werkte niet echt. Ze voelde zich echt belabberd. Rowan vertelde haar dat er heftige dingen gebeurd waren, waardoor ze zich meteen ietwat aanspande. Hoeveel heftige dingen konden ze nog aan? Wilde ze het eigenlijk wel weten? Ze haalde even diep adem en luisterde toch maar naar Rowans woorden.
Ze was blijkbaar naar het bureau gegaan en Rowan was daar later ook naartoe gekomen. Uiteindelijk was hij haar gaan zoeken en had hij haar gevonden in een verhoorruimte met Caspar.
Katelynn keek Rowan gespannen aan en schudde langzaam haar hoofd, hij ging toch niet vertellen dat..? Ze merkte dat haar ademhaling wat versnelde. Rowan vertelde verder. Caspar had haar iets gegeven en ze had naakt op tafel gelegen. Een rilling trok over haar lichaam en ze huiverde. Alleen het idee al.. En wéér door Olaf. Ze begon steeds meer voor die man te vrezen. Wat had hij nog meer in petto? Het leek gewoon nooit meer op te houden.
Ze had Caspar vertrouwd. Hij was gewoon een hele normale man, een goede agent.. Maar blijkbaar was iedereen om te kopen. En dat maakte haar heel erg bang.
Ze wist niet wat ze moest zeggen, ze was echt geschokt. Wat wilde Olaf bereiken? Dat zij ook mentaal zou breken, net als Andrea gedaan had?
avatar
Celiine_Famke

Aantal berichten : 2790
Registratiedatum : 28-11-13
Leeftijd : 21
Woonplaats : Alkmaar

Profiel bekijken http://www.faceliphotography.weebly.com

Terug naar boven Go down

Re: Police Life

Bericht van Nikkay op 11/3/2018, 18:38

Rowan Rivers

Hij aarzelde even, maar daarna pakte hij haar stevig vast en hield hij haar in zijn armen. 'Ik ben blij dat ik op tijd was...' fluisterde hij. 'Hij heeft verder nog niets kunnen doen. En hij zal ook niets meer kunnen doen. Ik zorg ervoor dat Olaf gepakt wordt en dan is het over. Dan kunnen we normaal door met ons leven.' fluisterde hij. Hij wilde haar heel graag gerust stellen en hij hoopte dat het hemzelf ook zou kalmeren. 'Caspar ligt in het ziekenhuis, hij is zwaar gewond. Mocht hij nog bijkomen, kan hij ons misschien meer vertellen. Maar die beveiliger wist ook niets.' zei hij. Hij hoopte ergens ook dat Caspar niet meer bij kwam. Hij liet haar los en hij keek haar aan. 'Ik doe mijn uiterste best om je tegen alles te beschermen.' fluisterde hij. Inclusief tegen zichzelf. Hij had het zichtbaar moeilijk met alles. 'Gaat het weer een beetje? Dan kunnen we even naar beneden. Ik moet ook even kijken hoe het met Steven is.' zei hij tegen haar. 'Misschien is het wel beter om het stil te houden voor hem.'
avatar
Nikkay

Aantal berichten : 20942
Registratiedatum : 22-10-13
Leeftijd : 23

Profiel bekijken

Terug naar boven Go down

Re: Police Life

Bericht van Celiine_Famke op 11/3/2018, 18:53

Katelynn Camryn Leighton

Ze knikte langzaam toen Rowan zei dat hij blij was dat hij op tijd was geweest. Het was vreselijk geweest als Caspar niet gestopt was, ze wist niet hoe ze daar dan weer bovenop zou komen, aangezien ze nog liep met trauma’s van de vorige seksuele misbruiksituaties. Het idee alleen al vond ze schokkend genoeg. Dat hij het echt van plan was geweest, dat Olaf hem ervoor betaald had.. Ze haalde even diep adem en keek Rowan aan.
“Dankje..” sprak ze zachtjes naar hem, aangezien ze hem wilde bedanken dat hij op tijd was geweest, dat hij het gestopt had.
Caspar lag in het ziekenhuis, hij was zwaar gewond. Maar hij wist waarschijnlijk ook niks nuttigs want die bewaker die Steven had proberen te vermoorden wist ook niets. Ergens hoopte Katelynn dat hij gewoon dood zou gaan. Ze zou hem in ieder geval nooit meer willen zien. Ze zou echt niet weten hoe ze zou reageren als ze hem over een tijdje tegen zou komen. Of een van de andere mannen die haar verkracht hadden.. Opnieuw huiverde ze weer.
“Ik blijf nog even in bed. Maar het is oké als je even bij Steven gaat kijken,” zei ze nu tegen Rowan. Ze had vreselijk veel hoofdpijn en voelde zich misselijk. En ze schaamde zich een beetje voor hoe ze eruit zag, hoewel ze natuurlijk niet vrijwillig de drugs had genomen.
avatar
Celiine_Famke

Aantal berichten : 2790
Registratiedatum : 28-11-13
Leeftijd : 21
Woonplaats : Alkmaar

Profiel bekijken http://www.faceliphotography.weebly.com

Terug naar boven Go down

Re: Police Life

Bericht van Nikkay op 11/3/2018, 19:04

Rowan Rivers

Ze bedankte hem en hij glimlachte even zwakjes. 'Ik hou van je.' fluisterde hij. 'Ik zou alles voor je doen, echt alles.' zei hij daarna. Het was ook zo, hij ging tot het uiterste voor haar. Hij zag dat ze huiverde en ze zei dat ze nog even in bed bleef, maar het was prima als hij bij Steven ging kijken. 'Is goed. Als er iets is moet je roepen. Ik blijf in de buurt.' zei hij tegen haar. Hij gaf haar een kusje en hij merkte hoe enorm erg hij de neiging had om meteen verder te gaan, het verlangen was nog net zo erg. Heel even zoende hij haar iets intenser, maar daarna hield hij op. Hij kwam overeind en hij keek haar nog even aan, daarna ging hij naar beneden. Hij schonk een glas drank voor zichzelf in en daarna liep hij naar Steven toe. 'Hoe is het? Is de pijn te doen?' vroeg hij aan zijn vriend. Hij hoopte dat hij snel op zou knappen.
avatar
Nikkay

Aantal berichten : 20942
Registratiedatum : 22-10-13
Leeftijd : 23

Profiel bekijken

Terug naar boven Go down

Re: Police Life

Bericht van Celiine_Famke op 11/3/2018, 19:19

Steven Smith

Hij sliep nog veel, maar dat was goed volgens de artsen. Hij moest rustig aan doen en mocht eigenlijk ook nog niet staan en lopen. Tot nu toe luisterde hij daar best oké naar, maar dat was gewoon omdat hij ontzettend veel pijn had en heel snel moe was. Hij was ook te koppig om de medicatie te nemen.
Vandaag leek de pijn iets minder en was hij steeds langere periode wakker. De wonden zagen er ook goed uit en als het aan Steven lag zou hij binnenkort al weer gaan werken. Als hij een beetje zou kunnen lopen en minder gauw moe was.
Hij zat ietwat onderuit gezakt op de bank toen Rowan beneden kwam en hek vroeg hoe het ging.
“Het is te doen,” sprak hij. “Morgen ga ik maar weer hardlopen,” grapte hij grijnzend.
avatar
Celiine_Famke

Aantal berichten : 2790
Registratiedatum : 28-11-13
Leeftijd : 21
Woonplaats : Alkmaar

Profiel bekijken http://www.faceliphotography.weebly.com

Terug naar boven Go down

Re: Police Life

Bericht van Nikkay op 11/3/2018, 19:23

Rowan Rivers

Hij nam een slokje van de drank, hij voelde het branden in zijn keel. Het was eigenlijk wel een fijn gevoel. Steven zei dat het te doen was en daarna grapte hij dat hij morgen maar weer ging hardlopen. Hij staarde voor zich uit en de grap drong niet eens tot hem door. 'Lijkt mij niet slim.' mompelde hij, heel serieus. Daarna keek hij even op en zag hij dat Steven het niet serieus bedoelde. Natuurlijk niet. 'Sorry, ik heb niet echt mijn dag vandaag.' mompelde hij. 'Als je wilt slapen moet je gaan slapen, ik wil je ook helemaal niet wakker houden.' zei hij daarna. Hij nam een paar grote slokken van de cognac en hij leunde wat achterover. Hij voelde zich afschuwelijk. Hij was nog steeds kwaad om wat er gebeurd was en onrustig doordat het elke keer niet lukte tussen Katelynn en hem. Het maakte hem allemaal niet vrolijker.
avatar
Nikkay

Aantal berichten : 20942
Registratiedatum : 22-10-13
Leeftijd : 23

Profiel bekijken

Terug naar boven Go down

Re: Police Life

Bericht van Celiine_Famke op 11/3/2018, 19:51

Steven Smith

Door Rowan zijn serieuze reactie keek Steven op en kneep zijn ogen een beetje samen. Blijkbaar was er nog meer aan de hand, anders zou hij niet zo reageren. En hij zat ook alweer aan de alcohol, iets waar Steven natuurlijk ook altijd tegen was geweest en heel vaak ter discussie was gekomen toen ze nog samen woonden.
"Wat is er allemaal aan de hand?" vroeg hij nu aan Rowan, terwijl hij zijn hand even door zijn haren haalde. Het kon niet anders dan dat het gedoe was met Olaf.
avatar
Celiine_Famke

Aantal berichten : 2790
Registratiedatum : 28-11-13
Leeftijd : 21
Woonplaats : Alkmaar

Profiel bekijken http://www.faceliphotography.weebly.com

Terug naar boven Go down

Re: Police Life

Bericht van Nikkay op 11/3/2018, 19:59

Rowan Rivers

Steven vroeg nu alleen maar wat er allemaal aan de hand was en hij zuchtte even. Hij had het liever achter willen houden, maar Steven was zijn beste vriend en hij wilde niet tegen hem liegen, hij had duidelijk toch al door dat er iets mis was. Hij nam nog een grote slok en daarna keek hij opzij naar Steven. 'Olaf heeft Caspar omgekocht. Die heeft Katelynn gedrogeerd en hij stond op het punt haar te verkrachten toen ik binnenkwam.' mompelde hij. 'Ze lag naakt op tafel in de verhoorruimte. Het was niet zo leuk.' mompelde hij. Hij schonk zijn glas bij en hij sloot zijn ogen. 'Daarom ligt ze boven op bed, ze voelt zich niet echt lekker nu.' voegde hij er aan toe.
avatar
Nikkay

Aantal berichten : 20942
Registratiedatum : 22-10-13
Leeftijd : 23

Profiel bekijken

Terug naar boven Go down

Re: Police Life

Bericht van Celiine_Famke op 11/3/2018, 20:08

Steven Smith

Rowan zuchtte even, blijkbaar wilde hij het er liever niet over hebben. Maar dat was natuurlijk altijd zo wanneer het iets negatiefs betrof. Uiteindelijk keek Rowan opzij naar Steven en vertelde hij dat Olaf Caspar omgekocht had. Die had Katelynn gedrogeerd en had op het punt gestaan om haar te verkrachten toen Rowan binnen was gekomen. Ze had naakt op de tafel in de verhoorruimte gelegen. Daarom lag ze op bed boven, ze voelde zich niet zo lekker nu.
"Jezus.." reageerde Steven. Hij voelde meteen weer ontzettend veel woede opborrelen. Hij had gewoon echt zin om Olaf op te zoeken en hem eens goed terug te pakken voor alles. Hij haatte hem met heel zijn hart en elke keer als hij aan hem dacht voelde hij zich enorm kwaad.
"Gelukkig was je er op tijd," mompelde hij erachteraan. "Hoe is het met Caspar afgelopen?" vroeg hij toen, aangezien hij Rowan kende en hij er niet vanuit ging dat Rowan die man nog heelhuids de verhoorruimte uit zou laten lopen na zoiets.
avatar
Celiine_Famke

Aantal berichten : 2790
Registratiedatum : 28-11-13
Leeftijd : 21
Woonplaats : Alkmaar

Profiel bekijken http://www.faceliphotography.weebly.com

Terug naar boven Go down

Re: Police Life

Bericht van Nikkay op 11/3/2018, 20:11

Rowan Rivers

Hij begreep de reactie wel en hij voelde zich ongeveer hetzelfde, hij vond het verschrikkelijk. Helemaal doordat het precies allemaal verkeerd liep. Het ging niet goed tussen Katelynn en hem en daarna flikte Caspar zoiets, wat het nog net veel erger maakte. Dat soort dingen verziekten zijn relatie en het maakte hem verschrikkelijk kwaad. Hij schonk zijn glas weer vol en hij keek naar Steven, die zei dat hij gelukkig op tijd was. 'Deze keer ja, maar de vorige keren kon ik niets doen om haar te helpen en daar hebben we nu nog last van.' mompelde hij. Zijn seksleven ging Steven niet zo heel erg veel aan, maar het zat hem enorm dwars, het was voor hem wel belangrijk. Toen hij vroeg hoe het met Caspar afgelopen was schudde hij zijn hoofd even. 'Niet heel goed. Het laatste wat ik hoorde is dat hij in kritieke toestand in het ziekenhuis ligt. Collega's hebben hem nog wel gereanimeerd, maar ik denk niet dat hij er goed van af komt. En terecht. Ik had nog een kogel door zijn kop moeten schieten om het af te maken.' mompelde hij. Caspar had het flink verpest, dat was duidelijk. Hij was op dat moment alleen meer bezig geweest met het zorgen voor Katelynn en hij wist dat hij Caspar genoeg verwond had om hem uit te schakelen. Dat was het belangrijkste. Hij dronk nog wat van de drank en hij staarde in gedachten voor zich uit, dit alles hield hem constant bezig. Hij was al dagen achter elkaar constant gestresst en dat begon zijn tol te eisen op mentaal vlak.
avatar
Nikkay

Aantal berichten : 20942
Registratiedatum : 22-10-13
Leeftijd : 23

Profiel bekijken

Terug naar boven Go down

Re: Police Life

Bericht van Celiine_Famke op 11/3/2018, 22:48

Steven Smith

Hij keek ietwat afkeurend naar Rowan die zijn glas weer volschonk, maar zei er nog niks over. Rowan zei dat hij inderdaad deze keer op tijd was, maar de vorige keren niets kon doen om Katelynn te helpen en dat ze daar nu nog steeds last van hadden.
"Dat is ook niet zo gek natuurlijk, het is allemaal nog niet zo heel lang terug.. Katelynn is een sterke vrouw maar zoiets gaat je niet in je koude kleren zitten.." reageerde hij daarop. Hij wilde bijna zeggen dat Andrea het ook moeilijk had gehad na een soortgelijke gebeurtenis, maar besloot dat toch niet te zeggen aangezien het Rowan waarschijnlijk niet gerust zou stellen. Andrea had immers een paar maanden erna zelfmoord gepleegd omdat ze er gewoon niet mee had kunnen leven.
Steven zuchtte even zacht en er trokken wat steken door zijn buikwond heen, waardoor hij kort zijn kaken even op elkaar klemde.
Rowan vertelde nu dat het niet heel erg goed met Caspar afgelopen was. Het laatste wat Rowan had gehoord was dat hij in kritieke toestand in het ziekenhuis lag. De collega's hadden hem nog gereanimeerd maar hij verwachtte niet dat hij het er goed vanaf zou brengen. Rowan vond dat terecht en zei dat hij een kogel door zijn kop had moeten schieten.
"Misschien maar goed dat je dat niet gedaan heb," reageerde Steven daar nu op. "Een kogel door iemand zijn kop is meestal niet zo'n succes bij het OM. Nu kunnen ze het nog op zelfverdediging gooien.."
avatar
Celiine_Famke

Aantal berichten : 2790
Registratiedatum : 28-11-13
Leeftijd : 21
Woonplaats : Alkmaar

Profiel bekijken http://www.faceliphotography.weebly.com

Terug naar boven Go down

Re: Police Life

Bericht van Nikkay op 11/3/2018, 22:52

Rowan Rivers

Hij knikte langzaam door wat Steven zei. 'Ik weet het, ik doe vreselijk mijn best om geduldig te zijn en elke keer hebben wij allebei het gevoel dat het wel kan en dat het goed gaat, maar blijkt het niet zo te zijn. Er is niets zo frustrerend als dat en het zorgt voor een enorme druk op alles.' zei hij zacht tegen haar. Steven vertelde hem daarna dat het misschien maar goed was dat hij het niet gedaan had, een kogel door zijn kop was geen succes bij het OM. Nu konden ze het nog op zelfverdediging gooien. 'Het is maar goed dat ik een relatie heb met Katelynn, want anders zou ik allang weggestuurd zijn.' mompelde hij. Zijn acties van de afgelopen tijd maakten het allemaal niet veel beter. Hij kon het nu nog redelijk verantwoorden, maar het maakte alles niet makkelijker. 'We moeten gewoon Olaf vinden, hem afmaken en terug gaan naar het normale leven. Het normale leven is voor ons tegenwoordig al moeilijk genoeg.' mompelde hij zachtjes. Hij schonk zijn glas weer bij en hij wreef langs zijn hoofd. Hij had lichte hoofdpijn van de spanning, hij baalde vreselijk van vandaag. Als hij zijn ogen sloot zag hij Katelynn weer op de tafel liggen, met Caspar. Terwijl hij niets met haar kon doen. Hij klemde zijn kaken even op elkaar om niet te boos te worden, maar dat was lastig.
avatar
Nikkay

Aantal berichten : 20942
Registratiedatum : 22-10-13
Leeftijd : 23

Profiel bekijken

Terug naar boven Go down

Re: Police Life

Bericht van Celiine_Famke op 11/3/2018, 23:07

Steven Smith

"Het heeft tijd nodig, uiteindelijk zal het slijten, maar dat kan lang duren.." sprak Steven weer over de situatie tussen Rowan en Katelynn. Hij rekte zich even een beetje uit omdat zijn spieren stijf aanvoelden, maar had daar direct spijt van toen er een flinke steek door de wond trok. Hij vloekte even zacht en binnensmonds en legde zijn hand op de plek.
"Katelynn is niet altijd een favoriet persoon van mij geweest, maar ik ben nu wel van mening dat het een topwijf is," zei Steven toen Rowan zei dat het maar goed was dat hij een relatie met Katelynn had. Hoewel Katelynn zich altijd aan de regeltjes probeerde te houden, loste ze wel alles op en hield ze zich ook vrij taai met hun problemen.
Rowan begon nu over Olaf en daardoor spande Steven meteen een beetje aan. "Ik kan niet wachten tot ik die vent in handen krijg. Geloof mij, dan is hij nog niet jarig. Als ik weer een beetje kan lopen zal ik hem krijgen," gromde hij lichtelijk agressief. Het lag hem vooral ook heel gevoelig doordat Olaf jarenlang een hele goede vriend was geweest van hem, en hij nu blijkbaar ineens achter alle vreselijke gebeurtenissen van de afgelopen tijd zat. Dat had Steven echt mentaal een knauw gegeven, dat deed hem echt verschrikkelijk veel pijn en hij werd er woest van.


Katelynn Camryn Leighton

Ze was weer even in slaap weggezakt, maar werd even later weer wakker. Haar hoofd barstte nog net niet uit elkaar van de hoofdpijn en ze was echt kotsmisselijk. Langzaam ging ze wat meer rechtop zitten en probeerde de misselijkheid weg te slikken, maar dat lukte niet echt. Uiteindelijk sloeg ze haar benen over de bedrand en stapte ze ietwat wankel uit bed. Haar hoofd bonkte en ze wreef even over haar slapen terwijl ze met kleine stapjes richting de badkamer liep. Daar trok ze het kastje open om een pijnstiller te zoeken, maar terwijl ze in het kastje rommelde overviel de misselijkheid haar weer enorm. Ze draaide zich om en begon toen boven de toilet over te geven. Haar hele lichaam begon te trillen en ze voelde zich echt heel erg rot. Nog nooit had ze drugs gebruikt en ze wist nu ook dat ze dat nooit zomaar zou gaan doen.
avatar
Celiine_Famke

Aantal berichten : 2790
Registratiedatum : 28-11-13
Leeftijd : 21
Woonplaats : Alkmaar

Profiel bekijken http://www.faceliphotography.weebly.com

Terug naar boven Go down

Re: Police Life

Bericht van Nikkay op 11/3/2018, 23:11

Rowan Rivers

'Je moet een beetje voorzichtig doen, ik kan het echt niet aanzien dat je pijn hebt.' zei hij zacht tegen Steven, omdat het duidelijk te zien was dat zijn vriend pijn had. Dat had hij altijd al moeilijk gevonden, maar hij kon er nu ook niet zo heel erg veel aan doen. Door wat Steven over Katelynn zei grijnsde hij een beetje. Het deed hem wel goed om dit te horen. 'Ik ben ook echt heel gek op haar, ik had het van te voren niet gedacht, maar ze maakt mij heel gelukkig.' zei hij. Katelynn gaf hem een geweldig gevoel en ze kon hem ook echt helpen. 'Maar je houdt afstand van haar hoor, ze is van mij.' zei hij doordringend. Het was als grapje bedoeld, maar Steven wist heel goed hoe jaloers hij was. Al wist Rowan ook dat Steven zoiets nooit zou flikken. 'Je moet je niet zo boos maken om Olaf, niet nu. Ik ben ook vreselijk kwaad en ik kan niet wachten tot hij dood neer valt, maar het is nu belangrijk dat je goed hersteld.' zei hij tegen zijn vriend. Dat was ook echt het belangrijkste, daarna kwam de rest wel. Hij dronk zijn glas leeg en hij twijfelde eventjes of hij het hierbij moest laten of niet. Uiteindelijk kwam hij overeind. 'Ik ga even roken.' zei hij tegen Steven. Hij schonk zijn glas toch bij en hij nam het glas mee naar buiten.
avatar
Nikkay

Aantal berichten : 20942
Registratiedatum : 22-10-13
Leeftijd : 23

Profiel bekijken

Terug naar boven Go down

Re: Police Life

Bericht van Celiine_Famke op 11/3/2018, 23:18

Steven Smith

"Als ik voorzichtig doe heb ik ook pijn," kaatste hij koppig terug na Rowan zijn woorden. Hij haalde zijn hand even door zijn haren en ging anders zitten. Rowan zei dat hij ook echt gek was op Katelynn, ze maakte hem heel gelukkig.
"Rustig maar, ik zal afstand houden, voor jou is ze prima maar ik denk dat wij geen goed setje zouden zijn," grinnikte Steven terug na Rowan zijn grap. Daarna ging het weer kort even over Olaf en Steven knikte langzaam. Hij wist wel dat Rowan gelijk had, maar hij was echt woest en kon dat moeilijk zomaar wegstoppen. Vooral wanneer ze het over hem hadden vond hij dat erg lastig.
"Healthy life," mompelde Steven hoofdschuddend en plagend toen Rowan overeind kwam en zei dat hij even ging roken. Steven gaapte even en bleef weer alleen achter in de woonkamer. Hij ging weer plat op de bank liggen en sloot zijn ogen weer.
avatar
Celiine_Famke

Aantal berichten : 2790
Registratiedatum : 28-11-13
Leeftijd : 21
Woonplaats : Alkmaar

Profiel bekijken http://www.faceliphotography.weebly.com

Terug naar boven Go down

Re: Police Life

Bericht van Nikkay op 11/3/2018, 23:21

Rowan Rivers

Hij negeerde de opmerking van Steven een beetje, hij wist zelf ook wel dat hij nogal ongezond bezig was. Maar hij geloofde nog steeds dat hij eerder gedood zou worden door een kogel dan door die sigaretten of de drank. Als hij niets doms deed dan, anders zou hij zich misschien eerder kapot rijden tegen een boom. Hij stak de sigaret aan en hij overdacht alles wat er gebeurd was, daarna probeerde hij het weer uit zijn hoofd te zetten. Het was een constant gevecht met zichzelf. Toen hij zijn glas leeg had en de sigaret op was ging hij weer naar binnen toe. Hij zette het glas op het aanrecht en hij keek even naar Steven. 'Rust nog wat uit, ik ga even kijken hoe het met Katelynn is.' zei hij tegen zijn vriend, daarna vertrok hij naar boven toe. Eenmaal daar hoorde hij al dat het met Katelynn niet zo goed ging. Hij liep de badkamer in en hij hielp haar voorzichtig overeind. 'Gaat het een beetje met je?' vroeg hij bezorgd.
avatar
Nikkay

Aantal berichten : 20942
Registratiedatum : 22-10-13
Leeftijd : 23

Profiel bekijken

Terug naar boven Go down

Re: Police Life

Bericht van Celiine_Famke op 11/3/2018, 23:27

Katelynn Camryn Leighton

Ze bleef maar overgeven, ook toen er uiteindelijk niets meer uitkwam. Ze voelde zich echt vreselijk, alsof ze flink uit was geweest en een week niet had geslapen. Haar hoofd begon alleen maar erger te bonken door het overgeven. De misselijkheid zakte nu eindelijk een klein beetje, maar ze bleef voor de zekerheid nog even op de grond zitten bij de toilet. Zweet liep over haar voorhoofd en ze trilde lichtjes.
Op een gegeven moment verscheen Rowan en hielp hij haar overeind. Ze voelde zich zo slap als een vaatdoek. Alsof ze al dik een week met flink hoge koorts rondliep.
"Om eerlijk te zijn, niet echt," sprak ze zachtjes toen Rowan vroeg of het een beetje ging met haar. "Hoe lang duurt het voor zoiets uit je systeem is?" vroeg ze hem nu. Ze was er nu al klaar mee..
avatar
Celiine_Famke

Aantal berichten : 2790
Registratiedatum : 28-11-13
Leeftijd : 21
Woonplaats : Alkmaar

Profiel bekijken http://www.faceliphotography.weebly.com

Terug naar boven Go down

Re: Police Life

Bericht van Nikkay op 11/3/2018, 23:30

Rowan Rivers

Katelynn zei hem dat ze zich niet echt goed voelde, maar dat was ook wel logisch. Hij hield haar stevig tegen zijn lichaam aan. Ze vroeg hoe lang het duurde voor zoiets uit haar systeem was. 'Hm, een tijdje. Ik neem aan dat dit de eerste keer is dat je ook maar iets van drugs in je bloed hebt, dus je reageert heftig. Ik weet niet hoe veel hij je ge geven heeft, maar genoeg om je uit te schakelen. Het is logisch dat je er last van hebt, maar je zult het ergste nu wel gehad hebben. Morgen ben je duf, moe, emotioneel uitgeput, daarna zal het beter gaan.' zei hij haar. Hij had er in tegenstelling tot Katelynn wel veel ervaring mee. 'Ik zal goed voor je zorgen.' zei hij met een glimlachje op zijn gezicht tegen haar. Hij gaf haar een glas water zodat ze wat kon drinken en daarna tilde hij haar op. Hij grijnsde even kort en hij hield haar tegen zijn lichaam aan, zo bracht hij haar naar het bed. Hij liet haar liggen en hij sloeg de dekens over haar lichaam heen, daarna kwam hij naast haar liggen en liet hij zijn vingers zachtjes over haar hand heen glijden, heel rustig en voorzichtig. 'Ben je bang voor mij?' vroeg hij daarna, heel zacht. Hij moest het gewoon weten, het hield hem constant bezig.
avatar
Nikkay

Aantal berichten : 20942
Registratiedatum : 22-10-13
Leeftijd : 23

Profiel bekijken

Terug naar boven Go down

Re: Police Life

Bericht van Celiine_Famke op 11/3/2018, 23:40

Katelynn Camryn Leighton

Rowan zei dat ze het ergste nu wel gehad zou hebben, morgen zou ze duf, moe en emotioneel uitgeput zijn maar daarna zou het beter gaan. Katelynn kreunde even gedempt en likte met haar tong langs haar kurkdroge lippen. Ze had echt geen zin om zich morgen ook nog beroerd te voelen. Maar als de misselijkheid en de hoofdpijn weg zouden zijn, zou ze al iets meer tevreden zijn.
Ze glimlachte lichtjes toen Rowan zei dat hij goed voor haar zou zorgen. Dat deed hij altijd, maar toch maakte die woorden haar wat vrolijker. Hij gaf haar een glas water aan en ze dronk er wat van, waarna hij haar optilde en weer naar bed bracht. Hij sloeg de dekens over haar heen en kwam bij haar liggen. Ze voelde zijn vingers over haar hand glijden en ze keek hem diep in zijn ogen aan. Uit het niets vroeg hij of ze bang was van hem.
"Nee, natuurlijk niet," reageerde ze direct automatisch. Al moest ze daarna toch even nadenken en wat terugkrabbelen. "Alleen soms.. Als die beelden weer heel realistisch terugkomen.. Dan soms een klein beetje. Maar dan ben ik gewoon in de war. Dan lijkt het alsof je iemand anders ben. Voor jou zou ik nooit bang zijn.. Nooit echt.."
avatar
Celiine_Famke

Aantal berichten : 2790
Registratiedatum : 28-11-13
Leeftijd : 21
Woonplaats : Alkmaar

Profiel bekijken http://www.faceliphotography.weebly.com

Terug naar boven Go down

Re: Police Life

Bericht van Nikkay op 11/3/2018, 23:48

Rowan Rivers

Ze zei in eerste instantie meteen dat ze natuurlijk niet bang voor hem was, maar daarna dacht ze iets langer na. Ze was soms, als die beelden realistisch terugkwamen een klein beetje bang. Maar dan was ze in de war en was het alsof hij iemand anders was. Voor hem zou ze nooit echt bang zijn. Hij glimlachte zwakjes. 'Gelukkig.' fluisterde hij. 'Vertel het mij alsjeblieft als dat veranderd en als je het gevoel hebt wel bang te worden. Ik weet het liever op tijd dan dat ik verder ga en iets verkeerd doe.' zei hij zacht tegen haar. Hij drukte heel zachtjes zijn lippen op die van haar en daarna gleden ze af naar haar hals. Hij kon maar moeilijk van haar afblijven, al wist hij dat dit het laatste was waar ze nu aan toe was, waarschijnlijk. Hij had het er wel heel moeilijk mee. Hij nam iets meer afstand van haar en hij keek haar aan. 'We gaan slapen, morgen gaat het beter met je, dat beloof ik.' zei hij tegen haar. Hij kwam overeind en hij ging de badkamer in, daar trok hij zijn kleding uit en keek hij in de spiegel. Hij kon de vermoeidheid zien. Hij had duidelijke wallen, zijn gezicht was ietsje ingevallen, waarschijnlijk omdat hij ook wat afgevallen was. Hij wreef langs zijn ogen, hij ging dit niet enorm lang volhouden. Hij gooide wat water in zijn gezicht, hij moest echt kalmeren. Hij moest zich inhouden, hij moest geduld hebben. Hij liep de badkamer uit en daarna kroop hij bij Katelynn in bed. Hij pakte haar hand vast en hij bleef naar haar gezicht kijken. 'Je bent mooi.' zei hij na een tijdje zacht.
avatar
Nikkay

Aantal berichten : 20942
Registratiedatum : 22-10-13
Leeftijd : 23

Profiel bekijken

Terug naar boven Go down

Re: Police Life

Bericht van Gesponsorde inhoud


Gesponsorde inhoud


Terug naar boven Go down

Pagina 42 van 42 Vorige  1 ... 22 ... 40, 41, 42

Terug naar boven

- Soortgelijke onderwerpen

 
Permissies van dit forum:
Je mag geen reacties plaatsen in dit subforum