The Tomorrow People

Pagina 1 van 2 1, 2  Volgende

Ga naar beneden

The Tomorrow People

Bericht van Celiine_Famke op 31/5/2016, 19:33Je wordt op een dag wakker en je ontdekt dat je opeens rare dingen kan. Je hoort stemmen in je hoofd en denkt dat je gek wordt. Echter blijkt later dat je toebehoort aan een nieuw ras. De geëvolueerde versie van de mens, genaamd 'The Tomorrow People'.
Je bent niet gek in je hoofd, maar je heb krachten: Teleportatie, telekinese en telepathie. De drie T’s. Iedere homo superior bevat deze gaven. Ze houden zich schuil onder de grond in een verlaten metrostation en moeten overleven met elkaar. Ze worden gezocht door Ultra, een groep die hun gave af wil pakken omdat ze denken dat ze een gevaar vormen voor de mens. Het liefst vermoordt Ultra de Superiors, maar sommige blijven gespaard en krijgen een gewoon leven, zonder gaven. Een ander deel van de Superiors die in hun handen valt, beland achter de schermen als proefkonijn. Hoewel Ultra de Superiors uit de weg wil ruimen, hebben ze er zelf een aantal in dienst om hun eigen soort te zoeken. Ze gelden als lokaas.
De Superiors leven onder de grond omdat ze boven niet meer kunnen leven. Voor hun familie en vrienden zijn ze dood of weggelopen en voor Ultra zijn ze op de vlucht en mogen ze niet ontdekt worden. Want als hun identiteit wordt ontdekt zijn ze niet meer veilig en is er een mogelijkheid dat ze de andere in gevaar brengen.
Echter zijn er ook verloren Superiors die buiten rondlopen en hun gaven misbruiken of net ontdekken. Als ze worden gespot door Ultra, worden ze opgejaagd en als ze in de knel zitten, vermoord of gevangen. De ondergrondse Superiors willen ze helpen, zodat ze niet in de handen van Ultra vallen en ze naar hun veilige ondergrondse plek brengen.
Maar wat als Ultra steeds verder groeit en dichter bij de Superiors komt? En wat als de Superiors het zat raken onder de grond te leven, op elkaars lip? Is er dan überhaupt mogelijkheid om te overleven? Of valt elke Superior in de handen van Ultra en sterft het perfecte menselijke ras uit, precies zoals Ultra dat wenst?


____________________________________________________________________________

Belangrijk:
• Superiors kunnen niet moorden. Wanneer ze er ook maar aan denken om iemand te vermoorden krijgen ze een black-out.
• Ultra kan de Superiors opsporen door activiteitenmeters. Ze kunnen echter niet onder de grond ‘kijken’.
• De lokale chinees (restaurant) kan niet gezien worden door activiteitenmeters. Superiors kunnen hier dus afspreken met elkaar.
• Telepathie werkt overal, waar de je ook bent. Tenzij er D-chips aanwezig zijn.
• Er bestaan zogeheten D-chips. Deze chips schakelen de gaven van de Superiors uit. Hierdoor kunnen ze niet meer de drie T’s gebruiken.
• Wanneer Ultra ervoor kiest een Superior te laten leven, spuiten ze een vloeistof in hun bloedbaan waardoor hun gaven worden gewist.
• Als beiden ouders Superior zijn ben je een Synergist.
• Water is een zwakte voor Telepathie. Het is dus niet tot nauwelijks te gebruiken bij water in de buurt.

____________________________________________________________________________

____________________________________________________________________________

Lijstje:
Voornaam:
Achternaam:
Geslacht:
Leeftijd:
Superior/Synergist/Ultra/Verloren Superior:
Geschiedenis (hoe achter krachten gekomen, hoe bij Ultra komen werken oid):
Uiterlijk/Foto:


_____________________________________________________________________________

avatar
Celiine_Famke

Aantal berichten : 3779
Registratiedatum : 28-11-13
Leeftijd : 22
Woonplaats : Alkmaar

Profiel bekijken http://www.faceliphotography.weebly.com

Terug naar boven Ga naar beneden

Re: The Tomorrow People

Bericht van xAnouk op 31/5/2016, 21:12

Voornaam: Rena
Achternaam: Lavandel
Geslacht: Vrouw
Leeftijd: 21
Superior/Synergist/Ultra/Verloren Superior: Superior
Geschiedenis (hoe achter krachten gekomen, hoe bij Ultra komen werken oid): Haar moeder was ook een Superior en ze is er al op vroege leeftijd achter gekomen dat ze net zoals haar moeder was. Sindsdien leeft ze eigenlijk al de hele tijd onder de grond met haar moeder. Ze heeft grote plannen met de Superiors om Ultra terug te dringen en verloren Superiors terug te krijgen. Een tijdje geleden is haar moeder overleden en Rena is ervan overtuigd dat dit door het toedoen van Ultra komt, waardoor haar ideeën alleen maar groter en sterker zijn geworden.
Uiterlijk/Foto:
ttp://orig04.deviantart.net/092e/f/2015/092/c/2/c2c1a9daa6b59119a5e5cf740cb5db67-d8k4rq4.jpg
avatar
xAnouk

Aantal berichten : 20282
Registratiedatum : 22-10-13

Profiel bekijken

Terug naar boven Ga naar beneden

Re: The Tomorrow People

Bericht van Celiine_Famke op 31/5/2016, 22:30

Voornaam: Caleb
Achternaam: Avery
Geslacht: Man
Leeftijd: 24
Superior/Synergist/Ultra/Verloren Superior: Verloren Synergist
Geschiedenis (hoe achter krachten gekomen, hoe bij Ultra komen werken oid): Caleb woonde altijd gewoon met zijn ouders omdat ze een zo neutraal mogelijk leven wilde leiden tussen de gewone mensen. Zijn vader was altijd een groot doelwit geweest voor Ultra omdat hij enorm veel kracht had gehad en zich flink verzette tegen Ultra. Een jaar geleden was Ultra met groot geschut binnen gevallen en had Caleb zijn moeder bruut vermoord en zijn vader meegenomen. Zijn vader was maandenlang gebruikt als proefkonijn omdat hij interessante genen had en was uiteindelijk midden in de proeven gestorven. Caleb was op de vlucht geslagen en had nog helemaal niet geweten dat er een ondergrondse schuilplaats was voor mensen zoals hij. Met Ultra op zijn hielen bleef hij steeds verplaatsen en vluchten. En dat doet hij nog steeds. Hij neemt het zover hij kan op tegen Ultra en is bereid zijn leven te geven voor het stoppen van Ultra.
Uiterlijk/Foto: http://img14.deviantart.net/9456/i/2013/345/b/e/boas_12_by_antikersg_p_photo-d6xjsnz.jpg


Caleb Avery

Met grote passen liep hij over straat. Hij keek even kort naar het horloge dat hij om zijn pols had. Over precies één minuut had hij afgesproken met een goede vriend van hem. Een vriend die niets wist van wat hij was, maar wel wist dat zijn ouders omgekomen waren bij een 'ongeluk'. Hij had nooit begrepen waarom Caleb geen vaste woonplaats had, maar vroeg er ook niet meer om omdat Caleb er niet graag over leek te praten.
Caleb haalde zijn hand door zijn haren en keek even om zich heen. De straat leek uitgestorven, er was niemand. Hij kon prima even teleporteren. Dan was hij tenminste op tijd.
Zonder enige moeite en mooi vloeiend teleporteerde hij naar de straat waar zijn vriend woonde. Niet vlak voor zijn huis, omdat het raar zou zijn als hij ineens voor zijn deur stond. Met zijn handen in zijn zakken liep hij het laatste stukje en liep het paadje op naar de voordeur van het huis. Daar belde hij aan en wachtte op reactie. Het bleef een tijdje stil, maar uiteindelijk werd er open gedaan. Door een volstrekt onbekende man. Caleb kneep zijn ogen ietwat samen.
"Jij bent Caleb zeker? Ik ben de oom van Mason, ik was even op visite. Kom binnen, Mason is in de woonkamer," sprak de man nu. Caleb knikte alleen langzaam en keek buiten even de omgeving rond. Daarna stapte hij toch naar binnen. De deur viel achter hem dicht. Hij vertrouwde het niet helemaal en probeerde de gedachten te lezen van de man die zei dat hij de oom van Mason was. Echter lukte dat op een of andere manier niet. Dat zorgde ervoor dat hij direct weer stilstond. Waren er D-chips hier? Zijn hart begon sneller te kloppen en hij draaide zich om. Dit klopte niet. Gauw duwde hij de deur weer open en sprong naar buiten. Zijn vermoeden werd bevestigd toen de zogenaamde oom achter hem aan kwam rennen en er kogels door de ramen vanaf de keuken naar hem afgevuurd werden. Een scheut adrenaline ging door hem heen en eenmaal weer op straat transporteerde hij naar een random dak. Echter volgde de zogenaamde oom hem door ook te transporteren. Blijkbaar ook een Superior dus. Caleb deinsde achteruit op het dak en klemde zijn kaken stijf op elkaar van woede.
"Als je gewoon meewerkt, Caleb, gaat het allemaal een stuk minder pijn doen," sprak de man nu. Caleb lachte sarcastisch en vloog de man toen aan. Hij smeet hem op de grond, ze rolden over elkaar heen en gaven elkaar flinke vuistslagen. Toen er echter nog meer Superiors van Ultra verschenen op het dak, teleporteerde Caleb weer gauw naar een heel andere plek. Uit ervaring wist hij dat Ultra op de computer precies kon zien waar hij heen teleporteerde, dus hij moest snel zijn. Hij begon als een gek te rennen, steegjes door, straten door. Uiteindelijk stopte hij in de binnenstad, waar het onwijs druk was met mensen. Daar zouden ze hem lastiger vinden. Hijgend liet hij zich op een houten bankje neerzakken, terwijl hij de omgeving goed in de gaten bleef houden.
avatar
Celiine_Famke

Aantal berichten : 3779
Registratiedatum : 28-11-13
Leeftijd : 22
Woonplaats : Alkmaar

Profiel bekijken http://www.faceliphotography.weebly.com

Terug naar boven Ga naar beneden

Re: The Tomorrow People

Bericht van xAnouk op 31/5/2016, 22:44

Rena Lavandel

Ze kwam vaak boven de grond, heel erg vaak, ze zocht naar mensen zoals zij, naar mensen van het Superiore ras. Soms waren ze onmogelijk te vinden en soms stonden ze zo geteleporteerd en al voor haar neus. Ze kon er eigenlijk wel om lachen, die mensen hadden geen flauw benul van hun gaves, maar Rena had uitzonderlijk goede krachten en op de een of andere manier kon ze ze zover krijgen dat ze voor haar neus stonden. Ze begreep het zelf af en toe ook niet helemaal.
Ze struinde over de straten heen en luisterde naar de geluiden om haar heen, de kleinste dingetjes zorgden er al voor dat ze wist of mensen Superior waren of niet. ze liep langzaam door de drukke stad heen en bekeek wat winkeltjes met een glimlach. Opeens merkte ze dat haar haren lichtelijk bewogen en ze keek opzij. Die jongen had behoorlijk haast en uiteindelijk ging hij op een bankje zitten en bleef heel alert op zijn omgeving.
Ze pakte haar telefoon er even bij en scrolde door de lijst met namen en foto's heen, ze keek af en toe naar de jongen, maar nee, hij stond er niet bij, deze kende ze niet. Ze wist niet waarvoor hij op de vlucht was, daardoor kon het van alles zijn.
Ze besloot de gok te wagen en ging naast hem op het bankje zitten.
"Op de vlucht?" Vroeg ze hem scherp en ze keek ook eventjes om haar heen.
avatar
xAnouk

Aantal berichten : 20282
Registratiedatum : 22-10-13

Profiel bekijken

Terug naar boven Ga naar beneden

Re: The Tomorrow People

Bericht van Celiine_Famke op 31/5/2016, 23:00

Caleb Avery

Hij veegde het zweet even van zijn voorhoofd en dacht aan Mason. Wat hadden ze met hem gedaan? Leefde hij nog überhaupt? Of hadden ze hem enkel even uit zijn huis verjaagd? Caleb zuchtte even en balde zijn vuisten. Zijn woede tegenover Ultra was immens. Hij wist alleen dat hij het nooit zou winnen van die enorm grote groep werknemers en leiding.
Opeens kwam er iemand naast hem op het bankje zitten. Hij keek ietwat verbaasd en wantrouwend op. Direct keek hij ook weer even om zich heen of ze alleen was. Dat bleek wel zo te zijn. Dus keek hij weer terug naar haar.
"Hoezo?" vroeg hij haar nu. Hij probeerde haar gedachten te lezen, om te weten te komen of zij ook een Superior was, of slechts een gewoon mens.
avatar
Celiine_Famke

Aantal berichten : 3779
Registratiedatum : 28-11-13
Leeftijd : 22
Woonplaats : Alkmaar

Profiel bekijken http://www.faceliphotography.weebly.com

Terug naar boven Ga naar beneden

Re: The Tomorrow People

Bericht van xAnouk op 31/5/2016, 23:13

Rena Lavandel

Hij vroeg haar waarom ze het vroeg en ze merkte meteen de drukte in zijn hoofd op, daardoor grijnsde ze lichtelijk naar hem en haalde haar schouders eventjes op. "Kom, we moeten naar een plek waar we kunnen praten." Sprak ze hem nu doordringend toe. Met telekinese gaf ze aan dat het veilig was, dat ze een superior was en ze hem.kon helpen als hij Met haar mee zou gaan. Ze kon niet zomaar hier in de drukte zichzelf en de jongen naar de Chinees teleporteren, dat zou veel te veel opvallen en was ook niet handig. Dan wisten ze het bij ultra helemaal meteen en kwamen ze ook nog eens achter haar aan.
avatar
xAnouk

Aantal berichten : 20282
Registratiedatum : 22-10-13

Profiel bekijken

Terug naar boven Ga naar beneden

Re: The Tomorrow People

Bericht van Celiine_Famke op 31/5/2016, 23:45

Caleb Avery

De jonge vrouw haalde haar schouders op en zei dat ze naar een plek moesten waar ze konden praten. Daarna drong ze zijn hoofd binnen en zei ze via telepathie dat het veilig was, dat ze ook een Superior was en ze hem kon helpen als hij mee ging.
Caleb stond nu op. Hij vertrouwde het voor geen meter, hij kon er niets aan doen. Zijn vertrouwen was gewoon zo erg geschaad de afgelopen tijd. Dat ze ook Superior was, was duidelijk. Maar de mannen van Ultra die op hem jaagden waren ook Superior. Hoe wist hij zo zeker dat zij hem niet ook probeerde mee te krijgen naar Ultra?
"Laat me met rust.." gromde hij dan dus ook, terwijl hij een paar passen achteruit stapte om ruimte te creëren. Wantrouwend keek hij weer om zich heen. Zijn blik viel op de mannen van Ultra die in de verte aan kwamen lopen. Ze leken hem nog niet gezien te hebben, maar ze waren in de buurt. Caleb klemde zijn kaken op elkaar. Hij was duidelijk in tweestrijd met zichzelf. Kon hij haar wel of niet vertrouwen?
avatar
Celiine_Famke

Aantal berichten : 3779
Registratiedatum : 28-11-13
Leeftijd : 22
Woonplaats : Alkmaar

Profiel bekijken http://www.faceliphotography.weebly.com

Terug naar boven Ga naar beneden

Re: The Tomorrow People

Bericht van xAnouk op 1/6/2016, 16:44

Rena Lavandel

De jongen kwam overeind en ze keek hem doordringend aan. Hij leek haar totaal niet te vertrouwen, dat was wel duidelijk. Hij gromde ook dat ze hem met rust moest laten en hij stapte achteruit. Hij bleef om zich heen kijken. Schichtig keek ze ook opzij naar de mannen die gevaarlijk dichterbij kwamen.
"Mijn mensen zullen je geen pijn doen, we helpen mensen die net zo zijn zoals wij. Daar hoor jij ook bij. Laat me je helpen." Sprak ze hem zacht en vluchtig toe en ze kwam zelf ook langzaam overeind.
"Help ons met ons gevecht tegen Ultra..." Klonk haar stem nog met een doordringende ondertoon.
avatar
xAnouk

Aantal berichten : 20282
Registratiedatum : 22-10-13

Profiel bekijken

Terug naar boven Ga naar beneden

Re: The Tomorrow People

Bericht van Celiine_Famke op 1/6/2016, 22:36

Caleb Avery

De jonge vrouw sprak hem te dat 'haar' mensen hem geen pijn zouden doen, ze hielpen mensen zoals hij. Ze wilde hem helpen. Caleb snoof nerveus en keek van de vrouw naar de mannen die steeds dichterbij kwamen. Toe de vrouw begon over het helpen met het gevecht tegen Ultra keek hij met een strakke blik op.
"Goed dan.." sprak hij nu gedempt, al was het duidelijk dat hij het nog altijd niet heel erg vertrouwde. Ultra had hem vaker op dit soort manieren te pakken gehad. Het zou hem niet verbazen als dat weer zo was. Maar dit verhaal klonk toch wel erg logisch en wat hij in haar gedachten kon zien baarde hem ook niet zoveel zorgen.
avatar
Celiine_Famke

Aantal berichten : 3779
Registratiedatum : 28-11-13
Leeftijd : 22
Woonplaats : Alkmaar

Profiel bekijken http://www.faceliphotography.weebly.com

Terug naar boven Ga naar beneden

Re: The Tomorrow People

Bericht van xAnouk op 1/6/2016, 22:42

Rena Lavandel

Ze merkte dat ze weer wat meer contact met hem kreeg toen ze over Ultra sprak. Hij keek haar strak aan en mompelde dat hij met haar mee ging. Een twinkeling stond in haar ogen, elke keer weer voelde het als een soort triomf wanneer ze iemand kon overhalen. Ze keek naar de mannen in pak, de mannen van Ultra en zag dat ze hen gezien hadden. Daardoor pakte ze bliksemsnel de hand van de jongen en trok hem achter haar aan, ze rende kris kras door de mensenmassa's heen en mompelde af en toe een sorry als er iemand boos tegen haar tekeer ging. Ze moest een plek hebben waar ze de jongen en haarzelf kon teleporteren.
avatar
xAnouk

Aantal berichten : 20282
Registratiedatum : 22-10-13

Profiel bekijken

Terug naar boven Ga naar beneden

Re: The Tomorrow People

Bericht van Celiine_Famke op 1/6/2016, 22:49

Caleb Avery

De vrouw leek duidelijk blij te zijn dat hij met haar mee ging. Caleb haalde zijn hand nerveus door zijn haren en keek om. De mannen hadden hen gezien. In plaats van hun snelle looppas, begonnen ze nu te rennen. Caleb's hart begon sneller te kloppen. De vrouw pakt zijn hand vast en trok hem mee, door de mensenmassa heen. Caleb probeerde de meeste mensen te ontwijken maar kon er niet aan ontkomen om soms iemand opzij te duwen. Hier konden ze in geen mogelijkheid teleporteren. Gelukkig konden de mannen van Ultra dat ook niet hier en ze zouden ook niet zomaar gaan schieten tussen alle mensen in.
avatar
Celiine_Famke

Aantal berichten : 3779
Registratiedatum : 28-11-13
Leeftijd : 22
Woonplaats : Alkmaar

Profiel bekijken http://www.faceliphotography.weebly.com

Terug naar boven Ga naar beneden

Re: The Tomorrow People

Bericht van xAnouk op 1/6/2016, 22:54

Rena Lavandel

Hij ging zonder protesten met haar mee en leek het ook redelijk voor elkaar te krijgen om tussen de mensen door te komen. Wanneer het weer rustiger werd, schoot ze een steegje in. Ze hijgde lichtelijk en keek de jongen even doordringend aan. Daarna pakte ze zijn hand steviger vast en teleporteerde hem en zichzelf naar de Chinees. Ze wilde hem nog niet meteen mee nemen onder de grond, dat deed ze liever later, wanneer ze hem alles uit had kunnen leggen en hij ervoor open zou staan.
avatar
xAnouk

Aantal berichten : 20282
Registratiedatum : 22-10-13

Profiel bekijken

Terug naar boven Ga naar beneden

Re: The Tomorrow People

Bericht van Celiine_Famke op 1/6/2016, 22:59

Caleb Avery

Hij rende achter haar aan tot ze in een steegje kwamen. Daar stopte ze met rennen. Ze pakte zijn hand steviger vast en teleporteerde hen toen naar een andere plaats. Caleb herkende de plek direct. Hier was hij vaak geweest vroeger, met zijn ouders. Hij wist dat het een veilige plaats was voor Superiors. Hier kon Ultra hun niet tracken.
Caleb keek even om zich heen naar de mensen die er waren. Alsof hij dacht dat zijn ouders er nog konden zitten. Helaas zou dat nooit meer gebeuren.
avatar
Celiine_Famke

Aantal berichten : 3779
Registratiedatum : 28-11-13
Leeftijd : 22
Woonplaats : Alkmaar

Profiel bekijken http://www.faceliphotography.weebly.com

Terug naar boven Ga naar beneden

Re: The Tomorrow People

Bericht van xAnouk op 1/6/2016, 23:04

Rena Lavandel

ze liet de hand van de jongen langzaam los en nam plaats op een bankje, vrij achterin. ze keek even een tijdje naar hem. "Je kent deze plek dus wel?" Ze trok eigenlijk gewoon de conclusie al, ze zag het aan de blik in zijn ogen.
"Ik wil je meenemen naar mijn mensen, misschien heb je er wel eens van gehoord? The Tomorrow People." Vertelde ze hem met een redelijk strakke blik in haar ogen.
avatar
xAnouk

Aantal berichten : 20282
Registratiedatum : 22-10-13

Profiel bekijken

Terug naar boven Ga naar beneden

Re: The Tomorrow People

Bericht van Celiine_Famke op 1/6/2016, 23:12

Caleb Avery

Hij keek nog even om zich heen, tot hij zag dat de vrouw doorliep naar een bankje achterin. Hij volgde haar en nam tegenover haar plaats. Zij concludeerde direct dat hij deze plek kende. Daardoor knikte hij.
"Ja. Ik ben hier vaak geweest met mijn ouders," sprak hij eerlijk. Daarna begon ze over The Tomorrow People. Ze wilde hem meenemen daarheen en vroeg of hij er wel eens van had gehoord. Zijn vader had weleens iets gezegd vroeger over The Tomorrow People. Maar wat precies wist hij niet meer, het was al zo lang geleden. Daarom schudde hij zijn hoofd.
"Niet echt.."
avatar
Celiine_Famke

Aantal berichten : 3779
Registratiedatum : 28-11-13
Leeftijd : 22
Woonplaats : Alkmaar

Profiel bekijken http://www.faceliphotography.weebly.com

Terug naar boven Ga naar beneden

Re: The Tomorrow People

Bericht van xAnouk op 1/6/2016, 23:18

Rena Lavandel

Hij gaf eerlijk aan dat hij hier vaker geweest was met zijn ouders. "Zij waren ook Superiors?" Vroeg ze nu aan hem. Waarom zouden anders normale mensen in zo'n achterbuurt naar de Chinees gaan, zij wist wel beter. Het was gewoon een veilige plek en dat was heel erg fijn om te weten.
Hij gaf aan niet echt iets te weten over The Tomorrow People. "Maar je hebt het al wel eens horen vallen?" Wilde ze weer van hem weten, anders had hij wel volmondig 'nee' gezegd dacht ze.
"Ik kan je meenemen, maar de locatie moet strikt geheim blijven en je moet het wel overwegen om je bij ons aan te sluiten." Sprak ze hem toe.
avatar
xAnouk

Aantal berichten : 20282
Registratiedatum : 22-10-13

Profiel bekijken

Terug naar boven Ga naar beneden

Re: The Tomorrow People

Bericht van Celiine_Famke op 1/6/2016, 23:36

Caleb Avery

Hij knikte toen ze vroeg of zijn ouders ook Superiors waren. Zijn blik verstarde wat. "Ultra heeft ze vermoord," klonk zijn stem daarna grommend. De beelden van zijn moeder die doorzeeft werd met kogels en zijn vader die meegetrokken werd door de mannen van Ultra gingen opnieuw door hem heen. Dat zou hij nooit meer vergeten. Hij zou het Ultra ook nooit vergeven. Het was dat hij niet kon moorden, maar anders had hij graag wat mensen van Ultra omgelegd.
"Ja, toen ik klein was heeft mijn vader er weleens iets over gezegd. Ik kan mij alleen niet meer herinneren wat precies," zei hij toen ze vroeg of hij de naam wel al eens had horen vallen. Daarna zei ze dat ze hem mee kon nemen, maar de locatie moest strikt geheim blijven en hij moest wel overwegen om zich bij hen aan te sluiten.
"Als jullie allemaal tegen Ultra zijn, kijk ik al uit naar een samenwerking," sprak hij nu vastbesloten.
avatar
Celiine_Famke

Aantal berichten : 3779
Registratiedatum : 28-11-13
Leeftijd : 22
Woonplaats : Alkmaar

Profiel bekijken http://www.faceliphotography.weebly.com

Terug naar boven Ga naar beneden

Re: The Tomorrow People

Bericht van xAnouk op 2/6/2016, 22:42

Rena Lavandel

"Beide? Dus je bent Synergist?" Vroeg ze aan hem vol bewondering. Zulke mensen konden ze nog best wel goed gebruiken. Hij vertelde dat Ultra zijn ouders vermoord had. "Dat spijt me heel erg voor je." Sprak ze oprecht tegen hem en ze legde zachtjes haar hand op zijn arm en keek hem doordringend en medelevend aan. Ze vond het verschrikkelijk. Zelf had ze natuurlijk ook haar moeder verloren en ze wist hoe het voelde.
Zijn vader had vroeger iets gezegd over haar groep, maar hij kon het zich niet meer herinneren wat het precies was. "Ik hoop goede dingen." Glimlachte ze hem toe. Na een tijdje gaf hij aan dat wanneer ze allemaal tegen Ultra waren, hij uitkeek naar een samenwerking.
"Ja, dat zijn we. Sommige wat meer dan anderen, maar we zijn tegen Ultra." Knikte ze hem langzaam toe.
"Kom, ik neem je mee." Ze pakte zijn hand weer vast en zorgde ervoor dat ze niet heel erg veel later onder de grond stonden. Mensen kwamen overeind en begroette hen vrolijk. Rena gaf een high five aan twee van haar beste vrienden met een grijns.
avatar
xAnouk

Aantal berichten : 20282
Registratiedatum : 22-10-13

Profiel bekijken

Terug naar boven Ga naar beneden

Re: The Tomorrow People

Bericht van Celiine_Famke op 5/6/2016, 14:32

Caleb Avery

Ze vroeg hem of hij dus een Synergist was. Daarop knikte hij langzaam. "Dat klopt." Daarna zei ze dat het haar speet van zijn ouders. Caleb glimlachte waterig. "Het is alweer een tijdje terug, maar ik ga het Ultra nooit vergeven. Vooral niet wat ze met mijn vader hebben gedaan," sprak hij nu. In zijn stem was de haat en woede tegenover Ultra duidelijk te horen.
Ze vertelde nu dat iedereen inderdaad bij hun tegen Ultra was. De een meer dan de ander, maar ze waren tegen Ultra. Daarop knikte Caleb. Niet veel later pakte ze zijn hand vast en teleporteerde ze beide naar een plek onder de grond. Caleb keek wat nieuwsgierig om zich heen, ze waren duidelijk niet alleen hier. Er kwamen allerlei mensen overeind om hem te begroeten en er werden high fives gegeven alsof ze super blij waren dat hij hier was. Caleb groette wat mensen terug en bleef staan waar hij stond. Hij wist niet eens waar hij precies was. Al leek het behoorlijk op een verlaten metro station.
avatar
Celiine_Famke

Aantal berichten : 3779
Registratiedatum : 28-11-13
Leeftijd : 22
Woonplaats : Alkmaar

Profiel bekijken http://www.faceliphotography.weebly.com

Terug naar boven Ga naar beneden

Re: The Tomorrow People

Bericht van xAnouk op 5/6/2016, 14:41

Rena Lavandel

Ze merkte wel dat Caleb heel erg veel woede in zich had, al begreep ze het wel nu ze hoorde dat zijn beide ouders zijn vermoord door hen. Toch vond ze wel dat hij wat meer van de woede af moest, woede maakte je blind, daardoor was je niet meer voor reden vatbaar en dat konden ze niet echt gebruiken wanneer hij mee zou gaan.
"Dit is de enige plek waar we met z'n allen veilig zijn." Legde ze uit aan Caleb.
"Vroeger was mijn moeder hier een beetje de baas, je kon het meer onze schuilkelder noemen, maar ik vind dat hier wat verandering in moet komen. Als we hier blijven als een stelletje angsthazen komen we nooit ergens. Tegenwoordig leert iedereen hier om te vechten en hebben we high-tech materiaal om Superiors op te sporen zodat ze zich bij ons aan kunnen sluiten. Het is nog een beetje zoeken, maar mijn plan is om Ultra weg te vagen zodat ze ons niets meer kunnen doen." Legde ze nu uitgebreid uit aan Caleb.
avatar
xAnouk

Aantal berichten : 20282
Registratiedatum : 22-10-13

Profiel bekijken

Terug naar boven Ga naar beneden

Re: The Tomorrow People

Bericht van Celiine_Famke op 5/6/2016, 14:58

Caleb Avery

Rena vertelde dat dit de enige plek was waar ze met zijn allen veilig waren. "Een beetje hetzelfde als bij de Chinees, bedoel je?" vroeg Caleb nu. Dat moest haast wel, anders zou Ultra sowieso hun signaal opvangen. Ultra zou waarschijnlijk maar al te graag op deze plek willen komen, daar zouden ze alles voor over hebben. Een plek die krioelde van de Superiors, ja, dat zouden ze wel graag willen vinden.
Rena zei nu dat haar moeder vroeger hier een beetje de baas was. Het was meer een schuilkelder toen. Rena vond echter dat er wat verandering in moest komen. Als ze hier zouden blijven als een stelletje angsthazen zouden ze nergens komen. Daarop knikte Caleb, daar was hij het zeker mee eens. Hij wilde ook echt niet standaard ergens blijven schuilen, weg van de wereld, weg van Ultra. Hij wilde gewoon kunnen leven. En hij wilde vechten. Vechten tegen Ultra. En vooral tegen de grote baas. Die had hij al een paar keer eerder gezien. Logan Harrison. Een vreselijke, kille man.
"Dat klinkt allemaal goed," reageerde hij nu op Rena haar woorden. "Dus zo heb je mij ook opgespoord?" vroeg hij er direct achteraan.
avatar
Celiine_Famke

Aantal berichten : 3779
Registratiedatum : 28-11-13
Leeftijd : 22
Woonplaats : Alkmaar

Profiel bekijken http://www.faceliphotography.weebly.com

Terug naar boven Ga naar beneden

Re: The Tomorrow People

Bericht van xAnouk op 5/6/2016, 15:05

Rena Lavandel

Hij vroeg aan haar of het hetzelfde was als bij de Chinees en ze knikte daardoor. "Deze plek is alleen nog wat beter beveiligd, hier voelen we ons echt thuis." Legde ze hem uit. De Chinees kwamen ook nog andere mensen, hier kwamen alleen the Tomorrow People.
Ze bekeek Caleb wanneer ze vertelde over haar visie. Hij leek het er redelijk mee eens te zijn en uiteindelijk gaf hij ook aan dat het allemaal wel goed klonk. Hij wilde weten of ze hem zo had opgespoord.
"Nee, jou kwam ik per toeval tegen." Grijnsde ze hem nu toe en ze gaf hem even een knipoog.
"Kun je een beetje vechten?" Vroeg ze vervolgens en ze knikte naar de boxring waar twee superiors net bezig waren aan hun training.
avatar
xAnouk

Aantal berichten : 20282
Registratiedatum : 22-10-13

Profiel bekijken

Terug naar boven Ga naar beneden

Re: The Tomorrow People

Bericht van Celiine_Famke op 5/6/2016, 15:17

Caleb Avery

Hij knikte opnieuw toen Rena vertelde dat deze plek nog wat beter beveiligd was dan de Chinees, hier voelden ze zich echt thuis. Daardoor glimlachte Caleb ook even. Hij had het eigenlijk wel heel erg gemist om echt een thuis te hebben, waar hij zich veilig voelde. Hij was al zo'n lange tijd steeds op de vlucht geweest, had steeds op andere plekken gewoond voor een korte periode en steeds weer moeten vluchten voor mannen van Ultra, die hem maar al te graag in handen wilden hebben.
Rena zei dat hij hem per toeval tegen was gekomen. Daardoor lachte Caleb even. "Ze hadden mij in een val gelokt. Maar ik merkte het gelukkig op tijd," vertelde Caleb nu over de gebeurtenis van zojuist.
Er werd hem nu gevraagd of hij een beetje kon vechten. Zijn blik ging richting de ring waarin gevochten werd. Daarna keek hij weer terug richting Rena. "Ja redelijk, mijn vader heeft mij vroeger leren vechten," knikte hij.
avatar
Celiine_Famke

Aantal berichten : 3779
Registratiedatum : 28-11-13
Leeftijd : 22
Woonplaats : Alkmaar

Profiel bekijken http://www.faceliphotography.weebly.com

Terug naar boven Ga naar beneden

Re: The Tomorrow People

Bericht van xAnouk op 5/6/2016, 16:06

Rena Lavandel

"Oh, ik heb me trouwens nog niet eens voorgesteld!" Sprak ze plotseling tegen hem met een grijns rond haar lippen. Ze stak haar hand naar hem uit. "Mijn naam is Rena." Grijnsde ze hem toe.
Hij vertelde haar dat ze een val hadden opgezet voor hem, toch had hij het op tijd gemerkt. "Krijg je veel te maken met Ultra? De meeste van ons zijn hier zo beschermd opgevoed dat we geen flauw benul hebben waar tegen we vechten." Legde ze aan de jongen uit. Hij vertelde dat hij redelijk kon vechten, zijn vader had het vroeger geleerd.
"Kun je ons mooi helpen." Knikte ze met een grijns.
avatar
xAnouk

Aantal berichten : 20282
Registratiedatum : 22-10-13

Profiel bekijken

Terug naar boven Ga naar beneden

Re: The Tomorrow People

Bericht van Celiine_Famke op 5/6/2016, 17:09

Caleb Avery

Ze zei ineens dat ze zich nog helemaal niet voorgesteld had en stelde zich voor als Rena. Caleb schudde haar hand. "Mijn naam is Caleb," glimlachte hij. Daarna keek hij weer even om zich heen. De rest van de mensen leek weer gewoon bezig met dingen. Sommige keken nog wel richting hem.
Toen Rena vroeg of hij veel te maken kreeg met Ultra, knikte hij direct. "Sinds de dood van mijn ouders hebben ze echt een klopjacht gestart om mij te vinden. Ik sliep op een gegeven moment elke nacht ergens anders, want ze vonden mij steeds weer opnieuw. Mijn vader was altijd ook een groot doelwit van Ultra. Ik weet nog steeds niet precies waarom. Ze hebben allemaal gekke tests met hem gedaan, tot hij is overleden."
avatar
Celiine_Famke

Aantal berichten : 3779
Registratiedatum : 28-11-13
Leeftijd : 22
Woonplaats : Alkmaar

Profiel bekijken http://www.faceliphotography.weebly.com

Terug naar boven Ga naar beneden

Re: The Tomorrow People

Bericht van Gesponsorde inhoud


Gesponsorde inhoud


Terug naar boven Ga naar beneden

Pagina 1 van 2 1, 2  Volgende

Terug naar boven


 
Permissies van dit forum:
Je mag geen reacties plaatsen in dit subforum