Blackmore Academy

Pagina 1 van 12 1, 2, 3 ... 10, 11, 12  Volgende

Ga naar beneden

Blackmore Academy

Bericht van xAnouk op 6/8/2015, 21:21

''Welkom.'' Een jongen kwam wat nonchalant het podium op lopen, waarbij hij met zijn hand langs de muur ging en met een kleine glimlach de structuur onder zijn vingers voelde.
''De directer is op dit moment niet aanwezig. Maar hij zou jullie hebben gefeliciteerd, jullie zijn haast de utverkorene te noemen. Vele test hebben jullie ondergaan en jullie zijn als beste verklaard.''
Hij keek de zaal rond, een van zijn ogen was helder blauw, terwijl zijn andere donker bruin was.
''Jullie slapen met twee op een kamer, jongens en meiden natuurlijk apart. Echter, wanneer de test periode gaande is, slapen jullie apart.'' Een meisje stak haar hand de lucht in.
''Wi ben jij eigenlijk?'' Vroeg ze nieuwsgierig en een kleine grijns verscheen op zijn gezicht.
''Ik ben Hunter, eigenlijk was ik de eerste...'' De jongen dacht even na. ''Het soort proefdier, bij mij was het als eerste goed gegaan.'' Het meisje keek hem wa vragend aan. Maar hij vervolgde zijn verhaal over de kamers.
''Jullie krijgen twee sleutels, de blauwe is voor de normale periodes en de rode is voor de periodes dat je rust wil. De sleutels haal je op bij de receptie. Succes.'' Hiermee eindigde hij zijn verhaal en verliet hij het podium.


Blackmoor academy, voor de buitenwereld een bekende school. Er zitten vele intelligente studenten en je moet verschillende tests doen om erop te komen. Maar wanneer je er echter op komt, is het iets heel anders. Het is een school waar ze normale mensen veranderen in wezens. Met een speciale technologie maken ze van een normaal mens een wezen. Maar ze willen meer, sommige personen (1 op de 10) kunnen niet enkel een een DNA, maar meerdere.
Als je ze buiten ziet rondlopen is er geen verschil in vergelijking met normale mensen. Echter hebben degene die van de school af komen een horizontaal litteken onder de haargrens en een verticaal litteken aan de linker of rechterkant van hun ruggengraat.

Wanneer ze dan ook een DNA inzetten, krijg je daar de sneeën van de operatie. Je zou genezen kunnen worden, echter doen ze dat niet. Anders genezen ze het nieuwe DNA mee en ben je weer een gewoon mens. Na een maand kunnen ze dat pas doen. Je krijgt trainingen in hoe je kracht te gebruiken. Deze les word het merendeel door wezens zelf gegeven. Dat hoeft niet perse te zijn dat deze ook door operaties is gegeven. Het kan zijn dat ze deze aangeboren hebben. Al heb je geen andere scholen die DNA van wezens in mensen zet!


*Aan wat voor soort krachten of wezens kan ik denken?

Je kunt denken aan:
Stuurder - vuur, water, aarde enz.
Magie - spreuken en dergelijke
Weerwolven
Vampiers
Centaurs - al is dit een hele moeilijke en zetten ze dit DNA niet in veel mensen.
Elf - Ook een moeilijke.

(Verzin zelf ook maar dingen

Ras: Nog niets
Hoe lang op school: Nieuw
Leraar/leerling: Leerling
Naam: Sasya Petrova
Leeftijd: 18
Geslacht: Vrouw
http://upload.wikimedia.org/wikipedia/commons/thumb/c/cf/LyndsyFonescaSDCCJuly10.jpg/264px-LyndsyFonescaSDCCJuly10.jpg

Sasya Petrova

Ze zuchtte even heel erg diep, daar stond ze dan... Haar koffers werden naast haar neergezet door de taxichauffeur en ze keek ongeïnteresseerd naar haar nieuwe school. Wat moest ze hier in godsnaam? Waren haar cijfers echt zo belachelijk goed dat ze hierheen kon gaan of waren ze haar gewoon spuugzat geworden? Ze dacht eerder het laatste.
Ze leefde in een weeshuis en nu ze achttien was geworden, moest ze ergens anders heen. Hoewel andere meiden van haar leeftijd plannen bedachten om zelf te kunnen overleven en een huis te huren, kon dat Sasya geen moer schelen. Daarom hadden ze haar maar hier naartoe gestuurd. Ze keek wat traag om toen de taxi wegscheurde en pakte wat verveeld haar koffers en sleepte die achter haar aan richting de deur.
avatar
xAnouk

Aantal berichten : 20282
Registratiedatum : 22-10-13

Profiel bekijken

Terug naar boven Ga naar beneden

Re: Blackmore Academy

Bericht van Nikkay op 6/8/2015, 21:30

Ras: Wolf
Hoe lang op school: 10 jaar
Leraar/leerling: Leraar
Naam: Scott Selone
Leeftijd: 28
Geslacht: man

Scott Selone

Hij had zijn handen in zijn zakken gestoken en hij liep door de gangen. Vandaag zou een drukke dag worden, maar dat deed hem niet zo veel. Nieuwe gezichten, het was een constante herhaling en het was niet zo bijzonder meer voor hem. Hij was ergens wel benieuwd of er iemand tussen zat die zijn interesse trok, maar over het algemeen boeide de leerlingen hem niet zo veel. Dat was ook niet waarom hij hier docent was. Hij was gewoon blijven hangen, omdat hij goed was. Omdat hij veel controle had en hij kon mensen veel leren, hij was krachtig. Bovendien had hij geen idee wat hij anders zou moeten doen.
avatar
Nikkay

Aantal berichten : 21867
Registratiedatum : 22-10-13
Leeftijd : 24

Profiel bekijken

Terug naar boven Ga naar beneden

Re: Blackmore Academy

Bericht van xAnouk op 6/8/2015, 21:55

Ras: x
Hoe lang op school: 2 jaar
Leraar/leerling: Schoolhoofd
Naam: Katharina Forbes
Leeftijd: 35
Geslacht: Vrouw
http://welovesoaps.com/wls57/melinda-clarke-dallas.png


Katharina Forbes

In die twee jaar dat ze hier schoolhoofd was geworden, was er een hoop veranderd. Ze hield veel meer van experimenteren dan de oude man die de school gesticht had. Nu had ze weer wat nieuws. Geleerden hadden gewerkt aan een machine, een machine die bepaalde met welk DNA een student werd gemodificeerd. Ze bekeek het glimmende ding dat vooraan op het podium stond met een glimlach. Zo werden karakters samengesteld in het DNA en zouden ze minder last hebben van mislukkelingen die ze af moesten maken na verloop van tijd. Al wist niemand daarvan... zelfs de meeste leraren niet. Meestal verkondigde ze dat diegene zelfmoord had gepleegd of was weggelopen. Ze stond te wachten, langzaam druppelden alle leerlingen binnen en de voornaamste leraren namen plaats op de stoelen achter haar op het podium. Vandaag was de eerste dag... Ze was benieuwd.
avatar
xAnouk

Aantal berichten : 20282
Registratiedatum : 22-10-13

Profiel bekijken

Terug naar boven Ga naar beneden

Re: Blackmore Academy

Bericht van Nikkay op 6/8/2015, 22:02

Scott Selone

Hij liep rustig naar het podium toe en hij ging zitten, hij zat wat achterover geleund en hij haalde een hand door zijn donkere haar. Zijn licht grijze ogen keken kort rond, maar daarna keek hij weer strak voor zich uit. Vanaf vandaag zou alles weer opnieuw beginnen en daardoor was hij iets in gedachten verzonken. Het was niets ernstigs, maar hij was van zichzelf niet zo sociaal dat hij met iedereen een praatje maakte, hij staarde eerder wat voor zich uit.

Ras: nog niks
Hoe lang op school: nieuw
Leraar/leerling: leerling
Naam: Rogan Bayn
Leeftijd: 19
Geslacht: man

Rogan Bayn

Hij sleepte zijn spullen naar binnen, hij deed precies wat hem opgedragen werd en daarna nam hij plaats. Hij vond het allemaal maar wat raar gaan hier, maar hij had er ook weer niet zo bijzonder veel verstand van. Hij keek op zich heen of hij toevallig iemand zag die hij kende, maar dat was natuurlijk niet zo. Hij snapte sowieso niet wat hij hier deed. Sinds zijn moeder overleden was had zijn vader hem sowieso al liever weg gehad. Dit was misschien het beste.
avatar
Nikkay

Aantal berichten : 21867
Registratiedatum : 22-10-13
Leeftijd : 24

Profiel bekijken

Terug naar boven Ga naar beneden

Re: Blackmore Academy

Bericht van xAnouk op 6/8/2015, 22:08

Sasya Petrova

Haar spullen had ze maar gewoon in een kamer gedumpt en haar kamergenoot had ze maar wat toe gebromd. Liever sliep ze alleen, maar helaas, ze kreeg natuurlijk weer een kamergenoot. Sasya slenterde daarna naar de grote zaal toe waarin alle pijlen wezen die op de school hingen, daar moest ze vast wezen. Wat lomp liep ze langs iedereen heen.
"Sorry, sorry, ik ben nou eenmaal niet eleganter." Klonk het niet gemeend maar toch met een lichte grijns. Ze plofte neer naast een jongen en bekeek hem heel eventjes zonder zich daar ook maar iets voor te schamen.
avatar
xAnouk

Aantal berichten : 20282
Registratiedatum : 22-10-13

Profiel bekijken

Terug naar boven Ga naar beneden

Re: Blackmore Academy

Bericht van Nikkay op 6/8/2015, 22:16

Rogan Bayn

Er kwam iemand nogal lomp langs en daarna ging ze naast hem zitten. Ze bekeek hem nogal uitgebreid en dat liet hem even grijnzen. 'Bevalt het je een beetje?' Vroeg hij haar. Hij had een doordringende blik in zijn heldere blauwe ogen staan, een grijnsje sierde zijn gezicht en daardoor waren zijn vrijwel perfecte spierwitte tanden te zien. Hij had een vrij open gezicht, terwijl Rogan helemaal niet zo open was. Zo kwam hij op het eerste gezicht vaak wel over.
avatar
Nikkay

Aantal berichten : 21867
Registratiedatum : 22-10-13
Leeftijd : 24

Profiel bekijken

Terug naar boven Ga naar beneden

Re: Blackmore Academy

Bericht van xAnouk op 6/8/2015, 22:29

Sasya Petrova

De jongen vroeg haar of het hem beviel. "Ik ben niet zo iemand die checkt of je een lekker ding bent hoor." Zei ze hem nogal direct. "Ik zie aan je dat je de laatste tijd veel hebt meegemaakt, iemand dierbaar verloren?" Sasya had daar nu eenmaal al een gave voor, doordat ze in het weeshuis opgroeide, kon ze bepaalde dingen aan mensen ontdekken. Ze glimlachte lichtelijk naar de jongen.
avatar
xAnouk

Aantal berichten : 20282
Registratiedatum : 22-10-13

Profiel bekijken

Terug naar boven Ga naar beneden

Re: Blackmore Academy

Bericht van Nikkay op 6/8/2015, 22:33

Rogan Bayn

'Niet? Jammer.' Zei hij nu tegen haar. Door wat ze daarna vroeg keek hij haar even raar aan. 'Ja, mijn moeder. Daarom zit ik hier nu. Wat is jouw verhaal?' Vroeg hij nu aan haar. Als ze zo direct was, wilde hij ook wel meer van haar weten. Bovendien was het wel leuk om iemand wat meer te leren kennen, ze was de eerste die hij een beetje sprak. 'Heb je trouwens al een leuke kamergenoot?' Vroeg hij daarna aan haar. Hij was gewoon benieuwd.
avatar
Nikkay

Aantal berichten : 21867
Registratiedatum : 22-10-13
Leeftijd : 24

Profiel bekijken

Terug naar boven Ga naar beneden

Re: Blackmore Academy

Bericht van xAnouk op 6/8/2015, 22:41

Sasya Petrova

"Ach als je het zo graag wilt horen, je mag er best wezen hoor." Ze haalde haar schouders even onverschillig op. hij vertelde dat zijn moeder was overleden en daarna wilde hij haar verhaal horen.
"Ik? Ik ben een wees en ze moesten me kwijt uit het weeshuis." Vertelde ze aan hem. Hij vroeg haar naar haar kamergenoot en ze haalde weer haar schouders op. Daarna werd hun ineens gecommandeerd om stil te zijn. Een vrouw stond op het podium en stelde zichzelf voor als schoolhoofd Forbes.
"Nou, gaan we dan..." Mopperde ze tegen de jongen naast haar.
"Ik heet jullie allemaal welkom op onze prachtige school. Straks zullen er groepjes gemaakt worden per leraar om jullie een beetje wegwijs te maken hier, maar eerst wil ik iedereen alfabetisch naar voren roepen. Jullie nemen plaats in deze simulator, die simulator geeft je een code en die moet je goed bewaren, dit is jullie persoonsnummer op deze school." Katharina vond het nog onnodig om ze nu al te melden wat er ging gebeuren met ze, daar kwamen ze later één voor één achter. De simulator zou aan het einde een lijst uitprinten met per nummer welk DNA er nodig was.
avatar
xAnouk

Aantal berichten : 20282
Registratiedatum : 22-10-13

Profiel bekijken

Terug naar boven Ga naar beneden

Re: Blackmore Academy

Bericht van Nikkay op 6/8/2015, 22:45

Rogan Bayn

Door wat ze zei werd de grijns op zijn gezicht een stuk groter. Ze gaf verder niet echt antwoord op zijn vraag, maar ze vertelde wel meer over zichzelf. Hij wilde reageren, maar dat kon niet meer. Hij luisterde naar wat er verteld werd, maar hij was niet echt geïnteresseerd, helemaal niet eigenlijk. Hij keek weer even opzij. 'Je mag er zelf ook best wezen.' Zei hij nu fluisterend tegen haar, zijn blik was plagend en er lag een fonkeling in zijn ogen.
avatar
Nikkay

Aantal berichten : 21867
Registratiedatum : 22-10-13
Leeftijd : 24

Profiel bekijken

Terug naar boven Ga naar beneden

Re: Blackmore Academy

Bericht van xAnouk op 6/8/2015, 22:58

Sasya Petrova

Ze luisterde wel, maar wat een gezeik zeg... ze vond het maar een gedoe om niets, waarom zo'n stomme simulator om je nummertje te bepalen? Dat moest wel iets heel raars zijn. Er werden nu om de beurt namen opgenoemd op alfabetische volgorde. Dat betekende dat ze pas laat aan de beurt was. Ze keek weer opzij toen de jongen naast haar begon te praten. Ze rolde even met haar ogen door zijn woorden. "Ja, tuurlijk.." mopperde ze. Ze sloeg haar armen over elkaar heen en ging wat verder onderuit gezakt zitten.
avatar
xAnouk

Aantal berichten : 20282
Registratiedatum : 22-10-13

Profiel bekijken

Terug naar boven Ga naar beneden

Re: Blackmore Academy

Bericht van Nikkay op 6/8/2015, 23:04

Rogan Bayn

Het was zijn beurt, daardoor kwam hij overeind. Hij grijnsde weer door haar reactie. 'Ik meen het, je ziet er goed uit.' Zei hij plagend tegen haar. Hij liep daarna naar het ding toe en hij keek langzaam om zich heen, dit was allemaal echt heel erg raar en hij wist niet zo goed wat er nou van hem verwacht werd, dus deed hij maar gewoon precies wat er van hem gevraagd werd, hij liet het maar over zich heen komen.
avatar
Nikkay

Aantal berichten : 21867
Registratiedatum : 22-10-13
Leeftijd : 24

Profiel bekijken

Terug naar boven Ga naar beneden

Re: Blackmore Academy

Bericht van xAnouk op 6/8/2015, 23:09

Katharina Forbes

Ze sloot de volgende op in het apparaat en ze keek heel even naar zijn nummer en daarna naar Scott.
"Hmm, ik denk dat deze voor jouw is." Zei ze hem. Ze wist het niet zeker, maar meestal kon ze wel redelijk nummers herkennen en gaf ze ze een begeleider die hetzelfde nummer of dezelfde soort leerlingen al eerder had begeleid. Ze opende de simulator weer om de jongen eruit te laten en zo ging ze maar door tot ze bij een meisje kwam. Haar nummer was vreemd... Katharina staarde er een tijdje naar, deze had ze nog nooit gezien. Ze zou eerst eens even kijken wie dit meisje was, haar onder haar eigen begeleiding nemen. Ze leek er totaal niet blij mee te zijn toen Katharina haar apart van de rest meenam.
"Waarom heeft iedere leraar een groep van minstens twintig leerlingen en ben ik in mijn eentje? Alsof ik nog niet voldoende gediscrimineerd ben in mijn leven." Sprak ze heftig en opstandig.
"Stel je niet zo aan, wees blij dat je anders bent dan de rest." Mopperde Katharina op haar.
avatar
xAnouk

Aantal berichten : 20282
Registratiedatum : 22-10-13

Profiel bekijken

Terug naar boven Ga naar beneden

Re: Blackmore Academy

Bericht van Nikkay op 6/8/2015, 23:21

Scott Selone

Hij knikte even en liet zijn blik over de groep glijden. Daarna volgde hij Katharina even met zijn blik. Ze nam iemand apart, maar zijn aandacht werd alweer getrokken door de groep. 'Stilte.' Zei hij. Zijn stem klonk bijzonder laat en doordringend, waardoor iedereen in één keer stil was. Hij keek nog eens naar Katharina, maar hij wist wel dat het tijd was voor de rondleiding, hij zou haar wel volgen, hij vond het allemaal niet zo boeiend.
avatar
Nikkay

Aantal berichten : 21867
Registratiedatum : 22-10-13
Leeftijd : 24

Profiel bekijken

Terug naar boven Ga naar beneden

Re: Blackmore Academy

Bericht van xAnouk op 6/8/2015, 23:27

Katharina Forbes

Ze hoorde nog wat protesten van het meisje, maar ze luisterde niet eens meer naar haar. Scott keek naar haar, meerdere malen.
"Later." Mompelde ze hem toe. Ze zou hem later alles uitleggen. Iedere leraar ging zijn weg over de campus en door de school heen. Zo ook zij met het meisje samen die op ieder ding dat ze liet zien reageerde alsof ze dood ging.
"Ga je eens behoorlijk gedragen! Doe niet zo zielig met dat achterlijke gedoe over het weeshuis. Je bent niet zielig." Siste Katharina nu ineens kwaad. Ze had een behoorlijk temperament, vooral als je het bloed onder haar nagels vandaan haalde. "Ophouden." Zei ze nogmaals doordringend. Sasya rolde met haar ogen maar zweeg daarna helemaal.
avatar
xAnouk

Aantal berichten : 20282
Registratiedatum : 22-10-13

Profiel bekijken

Terug naar boven Ga naar beneden

Re: Blackmore Academy

Bericht van Nikkay op 6/8/2015, 23:30

Scott Selone

Door haar reactie knikte hij kort. Daarna begon hij te lopen. Zijn groep was bijzonder stil, hij kon niet tegen de onrust en hij kon best wel heftig reageren, waardoor ze ook echt niets zouden zeggen. Zo werkte het gewoon. Na zijn rondleiding liet hij iedereen naar zijn kamer gaan, hij genoot van de rust. Hij pakte een glas water en daarna liep hij naar Katharina toe. Hij wist zeker dat hij wel iets voor haar kon doen en hij vond het ook wel leuk om niet constant alleen te zijn.
avatar
Nikkay

Aantal berichten : 21867
Registratiedatum : 22-10-13
Leeftijd : 24

Profiel bekijken

Terug naar boven Ga naar beneden

Re: Blackmore Academy

Bericht van xAnouk op 6/8/2015, 23:41

Katharina Forbes

Gelukkig was ze snel van het vervelende meisje af, dat gaf haar tenminste weer wat rust. In de keuken voor de leraren nam ze een aspirine tegen haar hoofdpijn en ze gooide een glas water achterover. Daarna zag ze Scott dichterbij komen, ze leunde tegen het aanrecht aan.
"Zij is bijzonder. Zes keer nul. Dat staat gelijk aan een soort god of zo... weet ik veel. Ik weet niet eens wat dat DNA met haar zal doen." Vertelde ze hem. Voor Scott had ze vrij weinig geheimen eigenlijk. Dat liep altijd wel redelijk goed tussen hun.
avatar
xAnouk

Aantal berichten : 20282
Registratiedatum : 22-10-13

Profiel bekijken

Terug naar boven Ga naar beneden

Re: Blackmore Academy

Bericht van Nikkay op 6/8/2015, 23:45

Scott Selone

Ze begon meteen te vertellen en door wat ze zei was zijn interesse gewekt. 'Daar zullen wij dan vanzelf achter komen, denk ik zo.' Zei hij tegen haar. 'Wanneer wil je met haar beginnen?' Vroeg hij daarna. Hij was echt benieuwd, dit vond hij dan wel weer leuk. Katharina was ongeveer de enige die hij een beetje mocht, het klikte wel. 'Ik ben echt benieuwd hoe ze zal reageren, of ze het aan kan en wat er uit zal komen.' Zei hij tegen haar. Hij dronk nog wat water. 'Heb je verder nog plannen voor vandaag?' Vroeg hij daarna. Als dat niet zo was zou hij zo wat andere dingen gaan doen, misschien had ze wel zin om wat te drinken.
avatar
Nikkay

Aantal berichten : 21867
Registratiedatum : 22-10-13
Leeftijd : 24

Profiel bekijken

Terug naar boven Ga naar beneden

Re: Blackmore Academy

Bericht van xAnouk op 6/8/2015, 23:51

Katharina Forbes

Hij wilde weten wanneer ze zou beginnen met het meisje. "Zo snel mogelijk, het is een lastig geval." Bromde ze tegen hem. "Ik denk niet eens dat ze het aankan, maar whatever... experimenteren mag op zijn tijd, toch?" Vroeg ze hem met een knipoog. Hij vroeg of ze verder nog plannen had die dag.
"Nou, ik wilde jou eigenlijk uithoren of je nog interessante gevallen had." Zei ze tegen hem met een glimlach.
"Kan je ze allemaal aan denk je?" Vroeg ze plagend.
avatar
xAnouk

Aantal berichten : 20282
Registratiedatum : 22-10-13

Profiel bekijken

Terug naar boven Ga naar beneden

Re: Blackmore Academy

Bericht van Nikkay op 6/8/2015, 23:57

Scott Selone

Hij grijnsde door wat ze zei. 'Tuurlijk, het kan toch geen kwaad? eentje meer of minder zal niemand merken, niemand die haar mist.' Zei hij tegen haar. Door wat ze daarna zei glimlachte hij. 'Dat kan, maar zullen we dat doen op een van onze kamers onder het genot van een wijntje?' Vroeg hij haar nu. Dat vond hij een beter idee. Hij had haar wel wat te vertellen, waarschijnlijk. Er waren altijd aparte gevallen en meestal wist hij die er aardig tussenuit te halen. ' Oh, ik kan ze aan, altijd.' Zei hij doordringend.
avatar
Nikkay

Aantal berichten : 21867
Registratiedatum : 22-10-13
Leeftijd : 24

Profiel bekijken

Terug naar boven Ga naar beneden

Re: Blackmore Academy

Bericht van xAnouk op 7/8/2015, 12:19

Katharina Forbes

"Precies, jij begrijpt het." Grijnsde ze Scott toe en ze knikte naar hem. Hij vroeg om het te overleggen op een van hun kamers onder het genot van een wijntje.
"Hmm... dat klinkt als een fantastisch idee." Zei ze tegen hem terug. Hij gaf aan dat hij ze wel aankon.
"Weet ik." Zei ze tegen hem terug. Ze zette haar glas in de afwasmachine en keek hem daarna weer aan.
"Mijn kamer?" Vroeg ze aan hem met een glimlach.
avatar
xAnouk

Aantal berichten : 20282
Registratiedatum : 22-10-13

Profiel bekijken

Terug naar boven Ga naar beneden

Re: Blackmore Academy

Bericht van Nikkay op 7/8/2015, 21:42

Scott Selone

Ze zei dat hij het begreep en daardoor grijnsde hij even. Ze vond het een uitstekend idee en stelde voor om naar haar kamer te gaan. 'Dat is helemaal goed.' Stemde hij in. Hij had wel zin in een lekker wijntje en Katharina was eigenlijk de enige hier die hem een beetje lag. Met de rest zat hij niet echt zo op één lijn en met haar eigenlijk wel vaak. Ze zette haar glas weg en hij bleef wachten, daarna liep hij met haar mee naar haar kamer toe. Hij had haar wel wat interessante dingen te vertellen..
avatar
Nikkay

Aantal berichten : 21867
Registratiedatum : 22-10-13
Leeftijd : 24

Profiel bekijken

Terug naar boven Ga naar beneden

Re: Blackmore Academy

Bericht van xAnouk op 7/8/2015, 22:15

Katharina Forbes

Haar kamer was helemaal goed vond hij. Samen met hem liep ze erheen en hield ze de deur voor hem open, achter hem aan stapte ze binnen en sloot ze de deur weer. Ze liep naar de koelkast toe en haalde daar een fles witte wijn uit. Ze pakte uit een kastje twee glazen en schonk die beide vol, daarna maakte ze het zich gemakkelijk op de bank en schopte haar schoenen uit.
"Vertel maar." Zei ze nu met een grijns.
avatar
xAnouk

Aantal berichten : 20282
Registratiedatum : 22-10-13

Profiel bekijken

Terug naar boven Ga naar beneden

Re: Blackmore Academy

Bericht van Nikkay op 7/8/2015, 22:19

Scott Selone

Er werd wijn voor hun in geschonken en hij liet zich naast haar op de bank zakken. 'Is het de bedoeling dat ik ook iets uittrek?' Vroeg hij nu aan haar. Er lag een fonkeling in zijn lichte ogen. Hij pakte het glas op en hij nam een slokje, daarna keek hij haar weer aan. 'Die Rogan is misschien wat leuks. Hij heeft bijzonder veel kracht in zich en ik denk dat je hem maar een beetje in de gaten moet houden. Volgens mij kan dat wel wat leuks worden, maar het is er wel eentje die de grenzen op gaat zoeken.' Vertelde hij haar.
avatar
Nikkay

Aantal berichten : 21867
Registratiedatum : 22-10-13
Leeftijd : 24

Profiel bekijken

Terug naar boven Ga naar beneden

Re: Blackmore Academy

Bericht van xAnouk op 7/8/2015, 22:33

Katharina Forbes

"Hé, hé, ik ben nog steeds de directrice hier, meneertje, zo'n taal accepteer ik niet." Plaagde ze hem nu wat door zijn opmerking. Hij kwam naast haar te zitten en ze glimlachte wat naar hem. Hij begon over een jongen en ze knikte.
"Welk DNA denk je dat hij moet krijgen?" Vroeg Katharina nu aan hem en ze keek hem weer even aan terwijl ze haar glas wijn in kleine rondjes draaide.


Sasya Petrova

Ze verveelde zich stierlijk op haar kamer, haar kamergenoot was verdwenen en ze staarde wat uit het kleine raampje en slaakte de ene diepe zucht na de andere. Ineens stond ze op. Ze zou die jongen maar weer eens op gaan zoeken. Inmiddels wist ze waar zijn kamer was, raar, want ze wist zijn naam niet eens. Ze klopte aan op zijn deur en zwaaide die open.
"Yo, zin om wat te gaan chillen?" Vroeg ze hem nu terwijl ze met haar schouder tegen de deurpost leunde.
avatar
xAnouk

Aantal berichten : 20282
Registratiedatum : 22-10-13

Profiel bekijken

Terug naar boven Ga naar beneden

Re: Blackmore Academy

Bericht van Gesponsorde inhoud


Gesponsorde inhoud


Terug naar boven Ga naar beneden

Pagina 1 van 12 1, 2, 3 ... 10, 11, 12  Volgende

Terug naar boven


 
Permissies van dit forum:
Je mag geen reacties plaatsen in dit subforum