Supernatural Liars

Pagina 2 van 2 Vorige  1, 2

Ga naar beneden

Re: Supernatural Liars

Bericht van Celiine_Famke op 13/5/2014, 19:39

Azzurra Casiraghi

Ze kwam net bij haar kluisje vandaan, waar ze haar jas had opgeborgen en wat boeken had gepakt die ze nodig zou hebben de komende lessen. Zigzaggend liep ze door de mensenmassa heen op de gang, op weg naar het lokaal waar ze les zou krijgen. Haar bruin lederen handtas bungelde aan haar arm en ze sloeg de hoek om, waarna ze een lokaal in liep. Ze keek even rond naar de leerlingen die er al zaten. Het waren er al aardig wat, want de les zou zo beginnen. Toch viel één iemand haar meer op. Een jongen die midden in het lokaal zat, naast de muur. Ze meende hem ergens van te herkennen. Ook al. Net als die jongen die ze op het schoolplein tegen gekomen was. Azzurra trok haar wenkbrauwen vragend op en zocht toen ook naar een plekje om te zitten. Ze ging achteraan zitten, naast de muur. Haar tas zette ze op de tafel. Met haar donkerbruin kleurige ogen staarde ze voor zich uit. Wat was dit toch? Waar kende ze die twee jongens toch van? Ze wist echt bijna zeker dat ze hun kende, maar waarvan.. Dat wist ze echt niet. Het voelde heel vreemd.
avatar
Celiine_Famke

Aantal berichten : 3779
Registratiedatum : 28-11-13
Leeftijd : 21
Woonplaats : Alkmaar

Profiel bekijken http://www.faceliphotography.weebly.com

Terug naar boven Ga naar beneden

Re: Supernatural Liars

Bericht van Ingee op 13/5/2014, 23:22

Kiki Carter

Ze staarde wat naar buiten, de klas begon al rustig vol te lopen maar vooral 2 mensen ving ze op in haar ooghoeken. Ze haalde haar wenkbrauwen op, eentje zat in het midden van de klas en de andere op dezelfde rij maar compleet aan de andere kant van het lokaal. Ze draaide haar hoofd snel weer richting het raam en ze begin eerlijk gezegd wel wat zenuwachtig te worden, ze kende deze mensen maar ze begod niet waarvan en hoe.
Het meisje was moeilijker on ongezien te bestuderen, ze koos daarom voor de jongen die in het midden van de klas zat. Haar hoofd werd onrustig en kwam vol te zitten met vragen. Volgens haar ouders en haar jongere zusje bleek ze ooit flauw te zijn gevallen met geheugenverlies als gevolg, eerlijk gezegd begon ze daar nu aan te twijfelen. De laatste weken gebeurde de vreemdste dingen, niet alleen deze mensen waar ze een raar gevoel bij had maar ook de rare dingen die gebeurde zoals vannochtend.
Haar blik wendde zich van de jongen, ze wou er nou ook weer niet voor zorgen dat hij telkens een blik in zijn achterhoofd voelde branden. Ze keek daarom weer wat onrustig naar buiten, ook werd het nu buiten wat onrustig. Het begon harder te waaien waardoor ze even schrok en snel weer voor haar uit staarde, naar het bord en de leraar toe.
avatar
Ingee

Aantal berichten : 224
Registratiedatum : 05-12-13
Leeftijd : 22
Woonplaats : Heesch

Profiel bekijken

Terug naar boven Ga naar beneden

Re: Supernatural Liars

Bericht van Celiine_Famke op 13/5/2014, 23:31

Azzurra Casiraghi

Ze pakte haar mobieltje uit haar tas en keek even of ze berichtjes had. Dit was niet het geval, dus stopte ze het mobieltje al snel weer weg. Ze keek weer even naar de jongen die ze leek te herkennen en vroeg zich meerdere malen af waar ze hem van herkende. Ze wist het echt niet. Langzaam keek ze naar de andere leerlingen in de klas en haar blik viel nu op een meisje. Dit keer keek Azzurra niet eens meer verbaasd, eerder angstig. Ook het meisje leek ze te herkennen. Maar mijn god, waar herkende ze al die leerlingen van? Een bedenkelijke frons ontstond op haar voorhoofd en ze bleef even naar het meisje staren, maar kon zich echt niet herinneren waar ze haar van herkende. Misschien gewoon een keer tegen gekomen met uit gaan in de stad? En de andere leerlingen die ze herkende dan? Ook allemaal een keer tegen gekomen? Mm.. Nee. Normaal was haar geheugen niet zo goed dat ze mensen die ze tegen was gekomen met een avondje stappen de volgende dag nog kende. En ze was nu al een tijdje niet uit geweest, dus dat ze daar mensen van herkende was haast onmogelijk.
Op een gegeven moment keek ze weer weg, ze wilde niet dat het zou opvallen dat ze naar het meisje keek. Ze zou zich er zelf namelijk niet bepaald prettig bij voelen als iemand de hele tijd naar haar aan het staren was.
Azzurra had de neiging om gewoon op te staan en naar het meisje toe te lopen, om te vragen of ze haar ook kende. Maar dat vond ze toch een beetje raar om te doen, zomaar. Dus besloot ze toch nog maar te blijven zitten.
avatar
Celiine_Famke

Aantal berichten : 3779
Registratiedatum : 28-11-13
Leeftijd : 21
Woonplaats : Alkmaar

Profiel bekijken http://www.faceliphotography.weebly.com

Terug naar boven Ga naar beneden

Re: Supernatural Liars

Bericht van Flurp op 14/5/2014, 20:57

Yago Cruz
Er kwam nog iemand binnen, en Yago maakte de fout vluchtig op te kijken. Hij werd meteen verrast door hetzelfde gevoel van herkenning dat hij bij het zien van het andere meisje had gehad. Het maakte hem alleen maar meer in de war. Voor hij per ongeluk oogcontact zou maken keek hij weer naar het oppervlak van zijn tafel.
Hij probeerde zichzelf af te leiden van de verwarrende bijna-herinneringen in zijn hoofd door op het verhaal van de leraar te letten, maar slaagde daar niet in. Alles behalve.
Hij trommelde met zijn vingers op het tafelblad, en het lokaal leek plotseling te klein. Het was moeilijk te zeggen of dat aan hem zelf lag, of dat het gewoon weer de gevoelens van iemand anders waren. Yago wierp een vluchtige blik de klas rond, waarbij hij er voor zorgde dat hij met niemand oogcontact maakte, maar iedereen leek of diep in gedachten verzonken te zijn, of bezig te zijn met het verhaal dat de leraar vertelde. Als Yago eerlijk moest zijn viel hij zelf niet in die laatste categorie: hij wist niet eens met zekerheid te zeggen bij welk vak hij zat. Buiten begon het harder te waaien, wat vreemd was. Tot nu toe leek het een mooie dag te worden.
Hij richtte zijn blik weer op het bord van de leraar en probeerde de onrust die zijn gedachtes verstoorde te negeren.
avatar
Flurp

Aantal berichten : 34
Registratiedatum : 05-03-14
Leeftijd : 23

Profiel bekijken

Terug naar boven Ga naar beneden

Re: Supernatural Liars

Bericht van xAnouk op 14/5/2014, 21:31


Rahl Khan

Alle mensen die hij herkende ergens van, liepen ook serieus naar hetzelfde lokaal. Hij dacht dat hij gek werd. Hij liep het lokaal binnen, elk gezicht herkende hij ergens vaag van, maar waarvan? Het moest vast van hetzelfde zijn, ze gaven hem allemaal dat rare gevoel. Die rare herkenning…
In het lokaal besloot hij op de achterste rij te gaan zitten bij het raam. Dan hoefde hij zich nergens druk over te maken en kon hij gewoon uit het raam staren.
Een vrolijk en kort deuntje klonk uit zijn broekzak en hij opende zijn mobieltje, dat was gek… wie stuurde er tegenwoordig nog een smsje? Het kwam van een onbekend nummer, hij opende het maar.
Kijk maar eens goed om je heen, iedereen, je herkent ze allemaal, maar waarvan dan? Je zult er nooit achterkomen, stop met zoeken. Je gaat het nooit weten.
Rahl fronste zijn wenkbrauwen even en stopte haast meteen zijn mobieltje weer weg, juist… wat een vage shit weer…


- Dit smsje ontvangt iedereen met een gave
avatar
xAnouk

Aantal berichten : 20282
Registratiedatum : 22-10-13

Profiel bekijken

Terug naar boven Ga naar beneden

Re: Supernatural Liars

Bericht van Celiine_Famke op 14/5/2014, 21:37

Azzurra Casiraghi

Ze hield de mensen die ze leek te herkennen een beetje in de gaten en in haar hoofd bleef ze maar malen. Waar kende ze hun van? Ze kon er echt niet op komen.
Toen er een kort deuntje klonk achter haar keek ze even op. De jongen die achter haar zat, op de aller laatste rij, haalde zijn mobieltje tevoorschijn. Blijkbaar had hij zijn geluid nog aan staan. Azzurra keek weer voor haar uit en hoorde toen dat haar mobieltje in haar tas trilde. Dat was toevallig.
Azzurra rommelde in haar handtas en toen ze haar mobieltje vond haalde ze die uit haar tas en ontgrendelde ze het beeldscherm. Ze had een sms ontvangen. Van wie was dat nou weer? Een onbekend nummer. Ze kende werkelijk niemand die in deze tijd nog sms'te. Met een verbaasde frons op haar voorhoofd opende ze het berichtje. Haar blik gleed over te tekst en haar blik werd alleen maar verbaasder. Wat was dit? Haalde iemand een grap met haar uit? Een rilling trok over haar rug. Ze voelde zich totaal niet meer op haar gemak hier. Met een verwarde blik keek ze weer rond in de klas, voor ze haar mobieltje weer vergrendelde en wegstopte in haar tas. Afwezig bleef ze voor haar uitstaren.
avatar
Celiine_Famke

Aantal berichten : 3779
Registratiedatum : 28-11-13
Leeftijd : 21
Woonplaats : Alkmaar

Profiel bekijken http://www.faceliphotography.weebly.com

Terug naar boven Ga naar beneden

Re: Supernatural Liars

Bericht van Ingee op 14/5/2014, 22:10

Kiki Carter

Nerveus begon te trommelen op de tafel met haar vingers, opnieuw keek ze nog het lokaal rond. Ze merkte een meisje op die naar haar zat te kijken, de jongen van de motor die ook in de klas zat en de andere jongen die nog in de klas zat. Alle 3 kende ze hen ergens van, nog niet te vergeten een ander meisje. Dat maakte er 4. Gefrustreerd wreef ze over haar gezicht, even schrok ze toen ze een smsje kreeg. Wie kon dat nou weer zijn? sprak ze in haar gedachten terwijl ze haar telefoon tevoorschijn haalde. Terwijl ze het ontgrendelde zag ze al een stukje van de tekst en het nummer, het was een onbekend nummer. Ze fronste diep en terwijl ze het berichtje begon te lezen werden haar ogen groter en schoten haar wenkbrauwen omhoog. Op een of andere manier schoot ze in haar gedachten, niet in de gaten dat het buiten alleen maar harder begon te waaien. Ze schoot uit haar gedachten toen ze het slot van het raam hoorde rammelen, direct schoot het raam van het slot en waaide het hard naar binnen. Snel stopte ze haar mobiel weg, stond op en gooide het raam weer dicht in z'n slot. Het was ook meteen weer gestopt met hard waaien waardoor ze weer op haar stoel plofte. De leraar keek haar even verbaasd aan waardoor ze met haar hoofd op haar hand steunde en wat naar beneden keek. Kort daarna ging haar blik weer door de klas heen, ze herkende iedereen inderdaad. Met haar gedachtes in rep en roer keek ze weer opnieuw naar beneden.
avatar
Ingee

Aantal berichten : 224
Registratiedatum : 05-12-13
Leeftijd : 22
Woonplaats : Heesch

Profiel bekijken

Terug naar boven Ga naar beneden

Re: Supernatural Liars

Bericht van xAnouk op 15/5/2014, 22:08

Rahl Khan

Hij dacht na over het sms’je dat hij gekregen had. Dit was vast iemand die meer wist van dit vreemde gedoe, dat kon haast niet anders. Anders wilde hij niet zo nadrukkelijk dat ze er niet achter kwamen –of een zij natuurlijk. Hij vond het wel iets gemeens dat vrouwen konden verzinnen, die waren veel achterbakser van zichzelf al. Rahl kreeg even een grijns op zijn gezicht daardoor ontging het hem eigenlijk dat iedereen datzelfde sms’je gekregen had.
Hij schrok op uit zijn gedachten wanneer het raam open schoot. Een meisje was er weer snel bij en sloot het raam weer. Hij fronste zijn wenkbrauwen even, wat was dit nu weer voor een onzin?
“Jezus Christus…” Fluisterde hij doordat hij schrok. Hij keek haar even wat bevreemd aan, dit kwam door haar, maar hoe? Op welke manier? Het werd hem allemaal steeds gekker, maar hij hield zijn mond nog steeds dicht. Zo hoorde hij niet te zijn. Hij was geen freak, hij hoorde degene te zijn die hen uitlachte om hun gekke bedenksels. Rahl hield zijn mond dicht en liet zijn blik observerend door de klas gaan.
avatar
xAnouk

Aantal berichten : 20282
Registratiedatum : 22-10-13

Profiel bekijken

Terug naar boven Ga naar beneden

Re: Supernatural Liars

Bericht van Celiine_Famke op 15/5/2014, 22:28

Azzurra Casiraghi

Ook zij schrok zich door toen het raam uit het niets open vloog. Ze keek verbaasd op en zag hoe het meisje die naast hem raam zat snel handelde en het raam weer sloot. De leraar voor de klas staakte zijn uitleg over de stof even en schonk een geïrriteerde blik, maar toen het raam weer gesloten was zette hij zijn uitleg weer voort. Azzurra staarde even verbaasd naar het meisje naast het raam. Hoe kon het raam ineens open vliegen? Hoe was dat in godsnaam mogelijk? Ze keek weer even weg en maakte even kort oogcontact met de jongen die ze op het schoolplein ook al tegen gekomen was, de jongen van de motor. Echter keek ze al snel weer richting de leraar en probeerde ze zijn verhaal te volgen, wat minder makkelijker ging dan gedacht. Haar gedachten dwaalde af, wat was er toch aan de hand? Wat had dat sms'je te betekenen? Wie waren de mensen die ze 'kende'? Waar kende ze hen van? En zouden zij haar ook herkennen?
Azzurra staarde naar de witte krijtjes die op de rand van het bord lagen. Diep in gedachten. De woorden van de leraar kon ze niet meer volgen.
Ze schrok op uit haar gedachten toen een van de krijtjes bewoog, even in de lucht zweefde naast de bordrand en toen op de grond kletterde en brak. De docent keek ook verbaasd op, liep naar het krijtje, pakte de gebroken delen op en legde die op het bureau. Azzurra beet op haar lip. Wat was er toch allemaal voor geks aan de hand? Ze voelde zich raar, er hing een soort spanning in het lokaal en het voelde niet prettig op het moment. Wat het precies was wist ze niet.
avatar
Celiine_Famke

Aantal berichten : 3779
Registratiedatum : 28-11-13
Leeftijd : 21
Woonplaats : Alkmaar

Profiel bekijken http://www.faceliphotography.weebly.com

Terug naar boven Ga naar beneden

Re: Supernatural Liars

Bericht van Flurp op 16/5/2014, 18:52

Yago Cruz
Hij leek zichzelf eindelijk een beetje onder controle te hebben, en hij kon zowaar de draad oppakken van het verhaal van de leraar, toen hij het flikkerende lichtje van zijn telefoon zag. Hij had hem op tafel liggen, half achter zijn etui verborgen; hij was er zeker van dat hij niet de enige was. Tegenwoordig vond je nog maar weinig mensen die langer dan een paar minuten van hun telefoon gescheiden waren. Hij was niet één van die mensen.
Hij ontgrendelde het scherm en zag, een beetje verbaasd, dat het lampje flikkerde omdat hij een sms'je had. Wie zou hem in godsnaam nog een sms'je sturen? Hij had whatsapp en overal internet; net als bijna iedereen die hij kende. Het sms'je verbaasde hem zo erg dat hij niet eens door had hoe drie anderen in de klas precies hetzelfde ontvingen.
Kijk maar eens goed om je heen, iedereen, je herkent ze allemaal, maar waarvan dan? Je zult er nooit achterkomen, stop met zoeken. Je gaat het nooit weten.
Yago fronste en staarde naar zijn scherm, zijn hart in zijn keel. Hoe kon iemand er nu al achter zijn dat hij al deze mensen herkende?
Hij kon het niet laten op te kijken en zijn blik over de andere mensen in de klas te laten gaan. Het waren niet alleen de twee meisjes die hij dacht te herkennen; er zat nog een jongen die precies hetzelfde gevoel van herkenning op wekte. Onmogelijk. Yago maakte geen nieuwe vrienden meer sinds zijn ongeluk, en als hij ze daarvoor al had gezien had hij ze zeker wel onthouden, toch?
Net toen hij zich begon af te vragen of hij meer hersenletsel dan enkel geheugenverlies op had gelopen, vloog één van de ramen open. Hij schrok er zo van dat zijn telefoon uit zijn handen viel en op de grond kletterde. Hij mompelde een "fuck" voor hij het tegen kon houden en liet dat opvolgen door een haastig "sorry" toen hij de brandende blik van de leraar op zich voelde. Het hielp niet dat de hele klas ervan geschrokken leek te zijn, en zijn handen trilden toen hij de telefoon van de grond raapte. Niet voor de eerste keer vroeg hij zich af of dit ooit zou veranderen.
Na een paar tellen viel het hem op dat het meisje dat bij het raam zat de enige was die haast niet geschrokken was van het raam. Hij kneep zijn ogen samen.
Wat wilde hij hier überhaupt uit concluderen? Dat zij het raam had geopend? Het was Yago maar al te duidelijk; hij was gek geworden. Al verklaarde dat nog steeds niet het sms'je.
avatar
Flurp

Aantal berichten : 34
Registratiedatum : 05-03-14
Leeftijd : 23

Profiel bekijken

Terug naar boven Ga naar beneden

Re: Supernatural Liars

Bericht van Ingee op 16/5/2014, 21:19

Kiki Carter

Ze bleef naar beneden staren, maar natuurlijk voelde ze enkele blikken op haar branden. Nee ze schrok niet van het raam, ze was het ondertussen wel gewend. Ze wreef nog een keer over haar gezicht heen in de hoop dat de blikken zich snel zouden wijken, ze besloot maar wat door haar boek te bladeren. Even keek ze wat om haar heen, een voor een keek ze enkele mensen aan, keek weer opnieuw naar beneden en verdween alweer snel in gedachten. Uiteindelijk gaf de leraar een seintje dat ze in principe in stilte mochten gaan werken maar overleg was ook toegestaan.
Ze slaakte een zachte zucht en haalde een ander boek uit haar tas, een boek wat ze gewoon kon lezen aangezien ze nu toch geen aandacht meer had voor school. Ze keek ondertussen weer wat rond door de klas, het liefst zou ze een voor een afgaan, vragende over hoe en wat. Maar nee, ze vermeed dit soort gesprekken met vreemden. Ze hing met haar hoofd in haar handen en probeerde zich op haar boek te focussen maar echter begon ze weer over de kleinste dingen na te denken. Godsamme Kiki, hou je hoofd er nou eens bij sprak ze in haar gedachten. Tot nu toe was zij de enigste die in principe haar kracht had laten zien, degene die zij 'kende'.. Zouden die ook hetzelfde hebben? Of misschien in een andere vorm? Ze ging een keer met een hand door haar haar, ze besloot maar naar buiten te kijken aangezien het daar een stuk vrediger was. Nu hopen dat het ook zo bleef en niet weer uit de hand liep, want nee niet iedereen hoefde haar voor freak uit te maken.
avatar
Ingee

Aantal berichten : 224
Registratiedatum : 05-12-13
Leeftijd : 22
Woonplaats : Heesch

Profiel bekijken

Terug naar boven Ga naar beneden

Re: Supernatural Liars

Bericht van xAnouk op 19/5/2014, 20:21

Rahl Khan

Hij merkte een spanning op in de klas die niet helemaal gezond was, er was iets aan de hand, er was iets met een hoop van zijn klasgenoten, zouden ze trouwens allemaal zo’n zelfde sms’je hebben gehad? Hij zag meerdere op hun mobieltjes kijken. Het zou dus heel erg goed kunnen dat ze hetzelfde berichtje gekregen hadden.
Hij zuchtte nu eens diep en staarde naar het bord, zijn ogen gleden naar de krijtjes die zich verplaatsten en op de grond voelen.
Nu had hij er genoeg van, als iedereen dan toch zijn bek dicht hield… Hij sprong op en keek iedereen in de klas even aan.
“Ik weet niet wat hier in hemelsnaam aan de hand is, maar dit is té vreemd. Is er iemand die dit soms heel erg grappig vindt?” Sprak hij chagrijnig met een grom. Hij kon hier heel erg slecht tegen, hij was stiekem veel te nieuwsgierig en wilde zo onwijs graag weten wat hier allemaal achter zat, het werd ook allemaal nog veel avontuurlijker omdat het hem verboden werd door degene van het sms’je.
avatar
xAnouk

Aantal berichten : 20282
Registratiedatum : 22-10-13

Profiel bekijken

Terug naar boven Ga naar beneden

Re: Supernatural Liars

Bericht van Celiine_Famke op 19/5/2014, 21:18

Azzurra Casiraghi

De spanning in de klas liep hoog op. Zelfs de leerlingen die eerst niets door leken te hebben leken het op een gegeven moment te merken en keken wat rond. De leraar leek steeds chagrijniger te worden omdat hij merkte dat de aandacht niet bepaald meer bij hem was. Azzurra keek rond en beet op haar lip. Ze had echt gewoon de neiging om op te staan en uit het lokaal te lopen, even rust in haar hoofd. Maar dat zou raar zijn.
Uit het niets stond een van de jongens die ze leek te herkennen op. Hij zei dat hij niet wist wat er in hemelsnaam aan de hand was, maar dat het té vreemd was. Daarna vroeg hij of er soms iemand was die dit heel grappig vond. Azzurra sloeg haar ogen even neer maar keek daarna weer om haar heen naar de andere leerlingen. De leerlingen die ze niet leek te kennen keken wat verbaasd naar de jongen, niet wetend waar hij op doelde.
Langzaam stond Azzurra ook op. "Ik vraag mij eigenlijk ook wel af wat er aan de hand is hier.." begon ze nu gedempt, maar zeker niet onzeker, zo was ze niet. "Er klopt hier iets niet.." zei ze er nog achteraan. Ze dacht even terug aan het sms'je en overwoog of ze gewoon zou vragen waar ze die andere leerlingen van kende, maar daar besloot ze nog maar even mee te wachten.
avatar
Celiine_Famke

Aantal berichten : 3779
Registratiedatum : 28-11-13
Leeftijd : 21
Woonplaats : Alkmaar

Profiel bekijken http://www.faceliphotography.weebly.com

Terug naar boven Ga naar beneden

Re: Supernatural Liars

Bericht van Ingee op 19/5/2014, 23:06

Kiki Carter

Ze was volop in gedachte, haar concentratie op haar boek toen ze er wild uit werd getrokken door een vrij luide stem. Fronzend keek ze de kant op van de jongen, even schoten haar wenkbrauwen omhoog. Ze stond er van versteld dat er iemand over begon, maar ze maakte zich echter meer druk om de reacties van de andere leerlingen. Deze leken geen oprecht geen flauw benul te hebben, ze zuchtte even en aloot haar boek terwijl ze wat over haar voorhoofd wreef en de hand uiteindelijk door haar haar ging.
"Is het nu niet vanzelfsprekend dat niemand uit deze klas hier mee te maken heeft?" Vroeg ze aan de jongen, uiteindelijk ook aan het meisje die met hem mee stemde. Eigenlijk was het geen vraag, meer een.. mededeling. Haar blik ging even rond. "Een gemiddelde 'pestkop' zou rond dit moment in grinniken uitbarsten." Voegde ze er uiteindelijk aan toe terwijl ze vrij neutraal naar de 2 keek. Ze tikte wat met haar vingers op de tafel, voelde de druk weer toe nemen en hoorde het slot weer rammelen van het raam. Ze was uit haar comfort-zone gestapt, iets waar ze eigenlijk wel spijt van had. "En welk persoon weet in hemelsnaam wat er hier aan de hand is, ons allemaal niet meegeteld?" Zei ze deze keer, ietsjes bij de hand.
Ze telde ondertussen in haar hoofd tot weet ik hoe ver en wendde haar blik van de 2 af. Ze moest voorkomen dat dat raam nog een keer openwaaide, ze had haar mond moeten houden maar het enigste wat ze duidelijk wou maken is dat dit een onderwerp is waar je het beste niet in openbaar over moet gaan praten. Opnieuw keek ze toch maar nog een keer rond.
avatar
Ingee

Aantal berichten : 224
Registratiedatum : 05-12-13
Leeftijd : 22
Woonplaats : Heesch

Profiel bekijken

Terug naar boven Ga naar beneden

Re: Supernatural Liars

Bericht van Flurp op 22/5/2014, 21:56

Yago Cruz
Hij was opgelucht toen de leraar aankondigde dat ze vanaf nu voor zichzelf konden werken. Het scheelde dat hij zich in ieder geval niet meer op het verhaal van de leraar hoefde te concentreren.
Yago sloeg zijn schrift open en deed zijn best zich op de letters van het boek te concentreren in plaats van op de verschillende emoties die door de lucht van het lokaal leken te kolken. Dat werkte maar voor hooguit één minuut, want direct daarna sprong de jongen die hem bekend voor kwam op uit zijn stoel.
"Ik weet niet wat hier in hemelsnaam aan de hand is, maar dit is té vreemd. Is er iemand die dit soms heel erg grappig vindt?"
Yago kon het niet helpen dat hij de jongen een moment lang alleen maar aan kon staren. Betekende dit dat hij niet de enige was op wie deze hele situatie ook vreemd over kwam? Betekende dit dat hij niet gek aan het worden was?
Een ander meisje stond nu ook op. "Ik vraag mij eigenlijk ook wel af wat er aan de hand is hier," begon ze, op een iets zachtere toon dan de jongen had gesproken. "Er klopt hier iets niet," voegde ze er aan toe.
Oké, blijkbaar lag het dus niet alleen aan Yago.
Het duurde maar een paar tellen voor een tweede meisje, de andere die hij dacht te herkennen, ook haar stem liet horen. "Is het nu niet vanzelfsprekend dat niemand uit deze klas hier mee te maken heeft?" vroeg ze. "Een gemiddelde 'pestkop' zou rond dit moment in grinniken uitbarsten," voegde ze eraan toe, en Yago kon het niet helpen dat hij het met haar eens was. Bovendien, hoe kon iemand er als grap voor zorgen dat hij al deze mensen dacht te herkennen?
Het slot van het raam rammelde, en Yago werd verrast door een vlaag zenuwen. "En welk persoon weet in hemelsnaam wat er hier aan de hand is, ons allemaal niet meegeteld?" zei ze. Yago perste zijn lippen op elkaar. Herkenden ze hem ook? Verwachtten ze nu dat hij ook iets zou zeggen?
In een opvlieging sprong ook hij uit zijn stoel, maar niet om dezelfde reden als de anderen. In plaats daarvan mompelde hij een maar net verstaanbaar "ik moet naar de wc" voor hij het lokaal uit vluchtte. Hij hoopte dat het hem geen nablijven op zou leveren - al kon hij zich voorstellen dat de leraar niet erg tevreden zou zijn met al deze onrust in de klas. Sterker nog, hij hoefde het zich niet eens voor te stellen. Hij kon de frustratie nog voelen vanaf de andere kant van de deur.
Zonder te weten wat hij anders moest doen, beende hij richting de toiletten, wanhopig om de verwarring en stress van het lokaal zo ver mogelijk achter zich te krijgen.

avatar
Flurp

Aantal berichten : 34
Registratiedatum : 05-03-14
Leeftijd : 23

Profiel bekijken

Terug naar boven Ga naar beneden

Re: Supernatural Liars

Bericht van xAnouk op 27/5/2014, 20:44

Rahl Khan

Na hem stond er nog een ander meisje op, ze wilde ook graag weten wat er aan de hand was, haar stem klonk zacht, er klopte iets niet, nee er klopte zeer zeker iets niet. Hij hield zijn ogen wat samengeknepen en wachtte af wat de rest zou doen.
Een ander meisje begon zich ermee te bemoeien en vertelde dat het vanzelfsprekend zou zijn dat niemand uit hun klas ermee te maken had. Hij keek haar wat fel aan.
“Denk je soms dat ik achterlijk ben? Jemig…” Snoof hij nu, deze opmerking kon hij echt niet waarderen.
“Er kan toch iemand zijn die er verdomme meer vanaf weet? Misschien is het helemaal geen gemiddelde pestkop, aangezien dit geen normaal sms’je is, wat ik heb gehad tenminste, ik weet niet hoe het met jullie zit?” Hij keek de rest weer even allemaal aan en zuchtte diep. Wat een gedonder.
Ineens spurtte een jongen weg uit de klas, hij trok een wenkbrauw op en keek hem na.
“Oké… zo maak je jezelf wel heel erg verdacht…” Mompelde hij nu, een stuk zachter dan hij daarvoor had gedaan.
avatar
xAnouk

Aantal berichten : 20282
Registratiedatum : 22-10-13

Profiel bekijken

Terug naar boven Ga naar beneden

Re: Supernatural Liars

Bericht van Gesponsorde inhoud


Gesponsorde inhoud


Terug naar boven Ga naar beneden

Pagina 2 van 2 Vorige  1, 2

Terug naar boven


 
Permissies van dit forum:
Je mag geen reacties plaatsen in dit subforum