Vampiers enzooo

Pagina 33 van 43 Vorige  1 ... 18 ... 32, 33, 34 ... 38 ... 43  Volgende

Ga naar beneden

Re: Vampiers enzooo

Bericht van Celiine_Famke op 10/9/2017, 22:36

Steffen Gregory

Hij rende een flink groot stuk, en het had wel iets van zijn spanning weggekregen, maar het grootste deel was er gewoon nog. Zijn lichaam die maar bleef vragen om bloed. Hij balde zijn vuisten en haalde diep adem terwijl hij terug wandelde richting het grote landhuis. Hij was wat in gedachten verzonken toen hij tussen de bomen door de achtertuin in kwam lopen, maar stopte direct toen zijn oren het geluid van meerdere hartslagen opvingen. Hij concentreerde zich en hoorde mensen praten. Het duurde even voor hij echt dingen kon verstaan, ze stonden niet heel dichtbij, ze stonden waarschijnlijk aan de andere kant van het huis. Maar het duurde niet lang voor hij wist wat voor mensen dit waren. Hij slikte even en probeerde zichzelf te beheersen, de woede die omhoog kwam moest hij weg zien te krijgen, want als hij nu op die mensen af zou vliegen zou het gegarandeerd zijn dood worden.
"Hé, broertje, ook wezen jagen toevallig?"
Steffen schrok zich rot. Hij voelde de hand van Duke op zijn schouder en keek om naar hem.
"Er staan jagers aan de andere kant van het huis. Ik denk dat ze het huis binnen gaan vallen," sprak Steffen, de vraag van Duke negerend. Duke keek even van Steffen naar het huis en Steffen zag de ogen van zijn broer donkerrood kleuren. Net voor Duke weg wilde springen, greep Steffen zijn arm beet en draaide hem om.
"Wil je dood?" siste hij hem toe.
"Weet je hoeveel dingen van waarde in dat huis liggen? Van onze familie?" kaatste Duke van slag terug.
"Ja, dat weet ik. Maar zij zijn met meer. Als je gaat vechten win je het niet. Niet als we het doen zonder plan." Steffen probeerde de gesprekken van de mannen aan de andere kant van het huis weer op te vangen. Ze zouden het huis binnen gaan vallen en de 'monsters' verrassen en overmeesteren. 'Shoot to kill', werd er gezegd. Er waren dus wapens in het spel.
Steffen sloot zijn ogen even en keek daarna naar zijn broer. "We moeten hier weg, voor ze ons doorhebben. Deze confrontatie winnen we wel een keer. Maar niet nu." Hij pakte Duke bij de mouw van zijn shirt en probeerde hem mee te trekken. Duke protesteerde eerst, maar volgde daarna. De broers renden in een flink tempo weg en klommen in de verte op een soort uitkijktorentje in het bos. Vanaf daar kon je het huis zien. De mannen leken ondertussen binnengevallen te zijn. Er stonden ook busjes voor het huis, van de media. Natuurlijk werd alles gefilmd.. Nu kwam het allemaal op televisie en zou hun reputatie meteen naar de klote zijn. Al zou de helft van de bevolking waarschijnlijk eerst niets geloven van het vampierenverhaal, maar goed nieuws was het zeker niet.
avatar
Celiine_Famke

Aantal berichten : 3727
Registratiedatum : 28-11-13
Leeftijd : 21
Woonplaats : Alkmaar

Profiel bekijken http://www.faceliphotography.weebly.com

Terug naar boven Ga naar beneden

Re: Vampiers enzooo

Bericht van CassyKiara op 10/9/2017, 23:21

Freya Marshall

Ze zapte van zender naar zender, zoekend naar iets wat haar interesse zou vasthouden en dat ze even niet aan alles van vanavond hoeft te denken. Even dacht ze vanuit haar ooghoek iets te zien bewegen waar ze geen beweging zou moeten willen zien rond dit tijdstip. Ze was niet heel bang aangelegd, maar ze was wel een heel stuk alerter nu. Nu ze meer wist, nu ze wist waar de grootste deel van haar familie zich mee bezig hield. Waarschijnlijk waren alleen zij en haar vader niet zo bezig met dat hele jager-gedoe. Daar leek het tot nu toe aardig op.
Ze sprong op. Nou wist ze zeker dat ze iets zag wat niet hoorde. 'Paaahaap!?!' riep ze al, terwijl ze naar haar kamer toe rende om haar telefoon te pakken. Vanuit het niets werd ze klem gezet, niet zo zacht ook nog. Ze kermde het even uit van de pijn. Voor ze zich kon verzetten werd het zwart voor haar ogen na een doffe klap tegen haar hoofd.
Een paar uur later werd ze met moeite wakker. Het duurde even voor ze enigszins zicht had. Donker zicht ook nog. En ze had barstende hoofdpijn. Met moeite hees ze zichzelf omhoog en met behulp van de dichtstbijzijnde muur kon ze overeind blijven staan. Ze voelde aan haar hoofd, haar haar voelde kleverig aan. Leek wel bloed. Er was niet zuinig met haar omgegaan. Maar wie was er niet zo zuinig met haar om gegaan? En waar was haar vader?
Opeens vloog de deur open. Er werd geschreeuwd dat ze wakker was. Ze werd meegenomen, en zonder tegenspartelen liet ze zich mee nemen. Ze was nog te verward door alles en het felle licht dat aan de andere kant van de deur scheen kon ze momenteel weinig zien. Ze werd een kamer binnen gebracht en op een stoel gezet. Voor haar lag haar telefoon. 'Bel hem!' werd gecommandeerd. Bel hem? Wie hem? Welke hem? 'Wie?' vroeg ze dan ook. Haar vraag werd genegeerd en ze kreeg nog een papier onder haar neus geduwd. Ze las het door en langzaam werd haar duidelijk waar ze was. Of in ieder geval door wie en waarom ze hier was. Ze moest Steffen bellen blijkbaar. Ze slikte even. Dat wilde ze niet. Niet op deze manier. De man tegenover aan sloeg met zijn handen op tafel en commandeerde nogmaals dat ze moest bellen. Met trillende handen pakte ze haar telefoon vast, zoekt het nummer op en drukte op het groene hoorntje. Bevend wilde ze de telefoon tegen haar oor houden, tot gecommandeerd werd dat ze het op luidspreker moest zetten en de telefoon neer moest leggen. Ze luisterde, omdat ze geen zin had in wat er nog kon gebeuren als ze dat niet deed. Al stond ze wel op het punt in tranen uit te barsten.
avatar
CassyKiara

Aantal berichten : 1237
Registratiedatum : 10-02-14
Leeftijd : 26
Woonplaats : Heytse

Profiel bekijken http://cavalaphotography.weebly.com

Terug naar boven Ga naar beneden

Re: Vampiers enzooo

Bericht van Celiine_Famke op 10/9/2017, 23:34

Steffen Gregory

Hij liet zich door zijn benen zakken en plofte neer op het dak van de uitkijktoren. Langzaam haalde hij zijn hand even door zijn haren en staarde richting hun huis, waar het alweer rustiger leek te zijn. Ze konden straks wel alweer terug waarschijnlijk.
"Misschien moeten we proberen te gaan praten met één van de leiders van de jagers, om uit te leggen dat we geen kwaad in onze zin hebben en prima naast elkaar kunnen leven zonder geweld," opperde Steffen nu gedempt.
Duke lachte. "Denk je echt dat dat gaat werken? Ga jij maar lekker in conclaaf met die leiders, dat staat gelijk aan zelfmoord, zij zullen ons nooit begrijpen en wij hun niet. Punt."
"Ik begrijp hun wel... Zo gek is het toch niet dat ze de mensheid tegen ons willen beschermen?" kaatste Steffen terug. "Ik zou niets anders doen, als mijn geliefden bedreigd werden."
"Tsja. Het is maar hoe je het bekijkt. Jagers zijn gewoon sneu. Willen aandacht ofzo. Roem. Maken er een spelletje van. We zullen nooit goed samen kunnen leven op een vriendschappelijke manier, dat snap jij toch ook wel? We drinken hun bloed. Er zullen dus altijd mensen overlijden. Tsja.. Kunnen wij er wat aan doen dat we zo zijn?"
Steffen zuchtte om de gemakzucht van zijn broer. Hij had kunnen verwachten dat hij zo zou reageren. "Je zou ook op dierenbloed kunnen gaan leven, dan zouden er geen dode en gewonden meer vallen," mompelde Steffen.
"Zegt diegene die de hele koelkast mensenbloed leeggeplunderd heeft vanmiddag.." Duke schudde zijn hoofd en stond op. "Ik weet niet wat jij nog allemaal van plan bent, maar ik ga naar huis. Ik zie je wel weer," sprak zijn broer nu, waarna hij het volgende moment verdween.
Steffen stond ook op en keek even naar het uitzicht over de toppen van de bomen. Hij hield van het bos, het voelde rustig en veilig voor hem. Het bos was de enige plek waar hij even alles kon vergeten. Hij haalde even diep adem en genoot van de frisse lucht. Tot zijn mobieltje de stilte doorbrak. Hij werd gebeld.
Rustig haalde hij zijn mobieltje uit zijn zak en keek op het beeldscherm. Freya. Hij wilde eerst wegdrukken omdat hij eigenlijk niet zoveel zin had om op dit moment vragen te beantwoorden en te praten over alles. Dat kwam binnenkort wel even, als hij zich weer iets rustiger voelde vanbinnen. Maar iets in hem zei hem dat hij op moest nemen, waardoor hij toch opnam.
"Hey..."
avatar
Celiine_Famke

Aantal berichten : 3727
Registratiedatum : 28-11-13
Leeftijd : 21
Woonplaats : Alkmaar

Profiel bekijken http://www.faceliphotography.weebly.com

Terug naar boven Ga naar beneden

Re: Vampiers enzooo

Bericht van CassyKiara op 10/9/2017, 23:59

Freya Marshall

Het leek wel een eeuwigheid te duren voor er opgenomen ging worden. Ze had haar ogen dicht, hoopte dat Steffen zou opnemen. Ze wilde niet weten of er iets met haar gedaan ging worden als er niet opgenomen ging worden. Ze opende haar ogen ietwat verbaasd toen er toch opgenomen werd. Een 'Hey' klonk er vanuit haar telefoon. 'H-hey.' zei ze ietwat beverig terug. Gelijk werd het papier dichter onder haar neus geschoven.
'I-ik moet je wat vragen. Of vertellen.' ging ze daarna verder met een klein trillend stemmetje. Ze las de eerste regels nog eens door. 'Ik wil je graag zien, ondanks alles. Ik ben..' ze stopte. Het begon haar te dagen. Het duurde even, maar het begon haar te dagen. Dit zou een gigantische martelpartij voor Steffen worden, en Duke als die er achter aan komt. En zij was het schuld dan. Dat kon ze niet maken. Daar zou ze nooit mee kunnen leven. 'Nee.' mompelde ze. Ze ging dat nepverhaaltje niet eens af maken. Er werd dreigend gebaard dat ze verder moest praten. Ze schudde haar hoofd. 'Niet komen, Steffen. Niet doen. Ik red mij wel. Het is een val.' zei ze, de laatste woorden steeds sneller uitsprekend dat ze het wel nog gezegd kon hebben voor de mannen in grepen. Ze werd vastgegrepen en ze schreeuwde even kort van de pijn. Ze had blijkbaar nog een kneuzing van gisteren waar ze haar vast grepen. 'Laat mij los! Verdomme! Klootzakken!' schreeuwde ze nog uit. Ze zag nog een andere man snel haar telefoon pakken om het gesprek weg te drukken voor het te veel uit de hand liep. 'Je bent nog erger dan die moeder van je.' werd haar nog na gesnauwd, voor ze weer in haar cel gesmeten werd. Ze kreunde wat van de pijn. Alles deed pijn. Hoe vaak hebben ze haar waar tegenaan gesmeten de laatste uren?
avatar
CassyKiara

Aantal berichten : 1237
Registratiedatum : 10-02-14
Leeftijd : 26
Woonplaats : Heytse

Profiel bekijken http://cavalaphotography.weebly.com

Terug naar boven Ga naar beneden

Re: Vampiers enzooo

Bericht van Celiine_Famke op 11/9/2017, 00:19

Steffen Gregory

Freya klonk raar, het was alsof ze zichzelf niet was. Direct was Steffen volledig gespannen. Zijn hart klopte in zijn keel. Er was iets mis, maar hij wist nog niet wat. Freya vertelde hem dat ze hem iets moest vertellen. Steffen trok zijn wenkbrauwen iets op. Van haarzelf of van iemand anders? Het klonk zo gedwongen. Hij zweeg en luisterde verder. Ze zei dat ze hem graag wilde zien, ondanks alles, maar stopte abrupt met praten. Steffen bleef nogsteeds stil en wachtte af. Freya krabbelde ineens terug, ze zei nee, en zei vervolgens dat hij niet moest komen, ze zou zich wel redden, het was een val.
"Waar ben je?" sprak Steffen meteen. Hij moest weten waar ze was. Maar hij hoorde haar alleen nog schreeuwen tegen andere mensen en vervolgens werd het gesprek weggedrukt. Steffen staarde even naar zijn mobieltje en voelde zich machteloos. Wat had hij toch verdomme ook tot stand gebracht, hij had hier weg moeten blijven, hij had geen relatie aan moeten gaan met een mens, dit zou fout gaan... Alweer.. Hij voelde woede opborrelen en klemde zijn kaken op elkaar. Vervolgens sprong hij op en ging hij naar beneden, waarna hij het bos door begon te hollen, terug naar de bewoonde wereld. Hij wist nog geen eens waar Freya was, maar als hij dat zou weten zou hij alsnog naar haar toe gaan. Hij kon haar toch niet daar laten? Dat kon hij echt niet. Vooral omdat dit alles zijn schuld was, hij had haar dit alles kunnen besparen als hij niet alleen maar aan zichzelf had gedacht toen hij hier terug heen kwam.
Steffen vloekte even hardop en sloeg zijn vuisten kapot tegen de eerste muur die hij tegen kwam. Dat zou toch wel weer genezen, hij moest de woede door de pure onmacht even kwijt. Voor een deel dan.
Uiteindelijk griste hij zijn mobieltje weer tevoorschijn en belde hij zelf terug naar het nummer van Freya. Hij wist dat er een grote kans was dat zij niet zelf op zou nemen nu, maar hij moest weten waar ze was. Hij moest iets doen. Hij kon niet gewoon afwachten en hopen dat het goed zou komen. Als dit alles was om hem te pakken te krijgen: Prima. Dan kregen ze hem. Al zou het niet zonder slag of stoot gaan.
avatar
Celiine_Famke

Aantal berichten : 3727
Registratiedatum : 28-11-13
Leeftijd : 21
Woonplaats : Alkmaar

Profiel bekijken http://www.faceliphotography.weebly.com

Terug naar boven Ga naar beneden

Re: Vampiers enzooo

Bericht van CassyKiara op 11/9/2017, 00:34

Freya Marshall

Haar gedachten ratelden door haar hoofd heen. Ze had haar oom net in diezelfde soort van verhoorruimte gezien. Maar die had zich wat afzijdig gehouden van alles. En wat had haar moeder hier mee te maken? Hadden ze.. Nee.. Ze hield haar hand voor haar mond. Ze werd abrupt uit haar gedachtes gehaald toen ze een melodietje hoorde. Een ringtone. Haar ringtone. Van haar telefoon! De deur werd geopend. Twee mannen hielden haar vast, terwijl haar tante ook de cel binnen kwam, met haar telefoon in haar handen. 'Je vriendje belt.' zei ze, maar op een minachtende toon. Freya schudde haar hoofd. 'Ik doe het niet.' siste ze.
Haar tante haalde haar schouders op en nam op. Ze vertelde enkel een adres en hing weer op, terwijl Freya nogmaals schreeuwde dat Steffen niet moest luisteren. 'Zie je, zo moeilijk was het niet.' zei ze, waarna ze weer weg liep. Zelf werd ze ruw naar achteren geduwd, de klap kwam hard aan op haar al zere hoofd. Het werd weer donker. Niet doordat ze buiten bewustzijn viel, maar de celdeur ging dicht. Ze zag amper iets meer. Die overgang van fel licht naar donker was echt vreselijk, helemaal als ze al zo'n hoofdpijn had door eerdere klappen. Of minimaal 1 eerdere klap. Het voelde alsof het niet bij die ene klap gebleven was.
avatar
CassyKiara

Aantal berichten : 1237
Registratiedatum : 10-02-14
Leeftijd : 26
Woonplaats : Heytse

Profiel bekijken http://cavalaphotography.weebly.com

Terug naar boven Ga naar beneden

Re: Vampiers enzooo

Bericht van Celiine_Famke op 11/9/2017, 01:15

Steffen Gregory

Het duurde hem veel te lang. Bijna wilde hij het opgeven en zijn mobiel weer wegstoppen, maar toen werd er eindelijk opgenomen. Het was niet Freya. Het was een of andere vrouw. Ze zei een adres en daarna was de verbinding weer verbroken. Steffen herkende het adres. Het was dichtbij de sportschool waar hij altijd heen ging. Zonder enige twijfeling rende hij die kant op en keek op een afstandje richting het gebouw waar het zou moeten zijn.
Steffen haalde even diep adem en staarde naar de deur verderop. Er stond niemand buiten. Hij zou dus zelf eerst contact moeten maken. Rustig- met zijn handen in zijn zakken- liep hij richting de deur en klopte daar hard op. Vervolgens schoot hij het dak op binnen een kleine seconden. De deur ging na een tijdje open en er stapten twee mannen naar buiten. Steffen wachtte eerst even, maar sprong toen naar beneden, vol in de nek van een van de mannen en draaide met een makkelijke beweging zijn nek om. Daarna stortte hij zich op de volgende. Binnen een paar seconden lagen ze beide bewegingsloos op de grond. Steffen schoot het gebouw binnen en wist daar nog een aantal mannen uit te schakelen zonder al te veel geluid. Uiteindelijk bereikte hij de kelder, waar hij nog iemand uitschakelde en toen een deur door ging en ineens voor Freya's neus stond. Dat ging nog best makkelijk zo... Steffen haalde zijn schouders op en begon Freya nu los te maken, zo snel als hij kon. Daarna keek hij haar aan.
"Gaat het?" vroeg hij haar. Hij keek even om naar de deur, maar er kwam niemand. Hij hoorde ook niemand in de buurt. Alleen Freya haar hartslag. Haar bloed leidde hem wel af, zorgde ervoor dat hij niet geheel goed meer kon nadenken, maar hij wist de vampierkant nog de baas te zijn.
Snel maakte hij ook haar voeten los en toen ze helemaal los was keek hij haar weer aan. Hij zei dat ze moesten gaan, maar net toen hij haar vast wilde pakken hoorde hij voetstappen en een hartslag achter zich. Hij draaide zich om naar de deur en zag die dichtvallen. De ruimte was pikkedonker nu, het enige licht wat de ruimte binnenkwam was zwak licht via een mini raampje in de zware deur van metaal. De muren waren allen van een dikke laag beton.
Steffen liep naar de deur en probeerde die open te krijgen, maar het lukte zo gauw niet. Wat wilden ze ermee bereiken door hem hier op te sluiten? Zouden ze straks binnenvallen om hem neer te schieten ofzo? Dat was link, want hij was veel sneller.. Steffen keek weer even om naar Freya en schrok toen er een soort klik weerklonk door de ruimte en daarna een hard gesis. Aan het plafond hingen allemaal sproeiers, waar geen water uit kwam, maar een soort lichtbruine stoom. Niet veel later besefte Steffen dat het uit verbena bestond, aangezien hij al gauw benauwd raakte en kotsmisselijk werd. Zweet ontstond op zijn lichaam en hij ademde steeds sneller. De wereld begon om hem heen te tollen en hij leek dubbel te zien. Pijnlijke steken trokken door zijn lichaam. Hij deed nog een poging om tegen het plafond op te springen en de sproeiers te verwoesten, dat lukte ook wel, alleen lang niet bij alle sproeiers en hij hield er lelijke- soort brandwondachtige- plekken aan over op zijn handen.
Uiteindelijk zakte hij door zijn benen heen en ademde hij zwaar in en uit. Zijn gezicht was vertrokken door de helse pijn die door zijn lichaam gierde. Hij trilde en merkte niet dat de sproeiers na een tijdje weer uitgeschakeld werden. Blijkbaar wilden ze hem niet direct dood hebben.
avatar
Celiine_Famke

Aantal berichten : 3727
Registratiedatum : 28-11-13
Leeftijd : 21
Woonplaats : Alkmaar

Profiel bekijken http://www.faceliphotography.weebly.com

Terug naar boven Ga naar beneden

Re: Vampiers enzooo

Bericht van CassyKiara op 11/9/2017, 06:53

Freya Marshall

Ze was half aan het wegzakken. Vooral door het gebrek aan afleiding, of iets dat haar alert hield in combinatie met haar bonzende hoofd en alle andere zeurende kneuzingen. Toen de deur opeens open was, keek ze op en schrok ze in eerste instantie dat er direct iemand voor haar stond. Het was Steffen en hij begon haar los te maken. 'Naar omstandigheden redelijk.' antwoordde ze nog. Toen ze net los was en ze moesten gaan, viel de deur dicht. Zo leek het voor haar. Ze had niemand gezien of gehoord. Sproeiers gingen aan en het vocht prikte in haar wonden. Ze merkte dat Steffen last kreeg. Ze zag hem bijna niet doordat het zo donker was, vaag zag ze een schim als hij even op 1 plek bleef staan, maar ze hoorde iemand steeds sneller en zwaarder ademhalen. Ondanks dat hoorde ze ook Steffen wat slopen. Het kon niemand anders zijn eigenlijk. De sproeiers was hij neer aan het halen? Ze zag het niet goed.
'Verbena zeker?' vroeg ze nog zachtjes. Ze kon zichzelf, haar bloed, niet aanbieden. Ze had het een en ander geleerd van haar vader de vorige dag. Haar vader die iedereen die anders was niet direct als monster zag. Als ze die thee die ze onbewust niet steeds gedronken had thuis voor het slapen gaan, dan was het wel die stoomdouche van net in combinatie met haar wonden waardoor ze niet echt geschikt bloed had. Ze slikte even. 'Ik wou dat ik kon helpen.' zei ze daarna nog, waarna ze zich langs de muur af weer naar de grond liet zakken om daar te zitten. Ze had al geprobeerd te helpen door dat dom verhaaltje op papier niet voor te lezen en te zeggen dat hij juist niet moest komen. Maar dat had niet veel geholpen, want ze zat nu samen met Steffen vast. Beiden gewond. Ze voelde zich weer iets slapper worden. Haar lichaam begon aan te geven dat ze beter kon rusten, maar ze wilde nog niet direct haar ogen sluiten.
avatar
CassyKiara

Aantal berichten : 1237
Registratiedatum : 10-02-14
Leeftijd : 26
Woonplaats : Heytse

Profiel bekijken http://cavalaphotography.weebly.com

Terug naar boven Ga naar beneden

Re: Vampiers enzooo

Bericht van Celiine_Famke op 11/9/2017, 07:30

Steffen Gregory

Hij hoorde dat Freya nog wat dingen zei, want hij hoorde haar stem, maar hij was te veel met zichzelf bezig om het te verstaan. Hij ademde zwaar, elke teug naar lucht bracht ook weer een enorme brandende pijn met zich mee. De pijn zwakte iets af doordat de sproeiers gestopt waren, maar hij kon nu niet snel genezen.
Ineens sprongen de lampen aan in de ruimte. Steffen knipperde met zijn ogen tegen het felle licht en keek automatisch richting Freya om te checken of zij nog oké was. Vervolgens ging de deur open en kwamen er mannen binnen. Hij werd met flinke kettingen strak aan de muur geketend en Freya werd overeind geholpen.
"We zullen je even laten zien wat voor monster je vriendje eigenlijk is," werd er verteld. "Aangezien hij dat altijd probeert te verbergen en doet alsof hij zo normaal is.."
Steffen staarde trillend voor zich uit, hij voelde zijn lichaam afzwakken en haalde piepend adem.
De geur van vers bloed drong zijn neus binnen. Waar ze het bloed vandaan hadden wist hij niet, maar het rook vers en warm. Uiteindelijk wist hij vaag te zien dat een aantal van de mannen zichzelf open gesneden had. Steffen begon nog heviger adem te halen en zijn ogen kleurden felrood. Zwarte wallen ontstonden onder zijn ogen en zijn gezicht werd nog bleker dan het al was geweest. Zijn hoektanden groeiden tot vlijmscherpe mesjes en hij gromde laag. Er werd wat bloed op hem gesmeerd, waardoor hij zichzelf helemaal niet meer wist te houden. Zijn lichaam schreeuwde om bloed, hij trilde en trok verwoest aan de kettingen. De mannen namen wat afstand van hem nu.
"Vind je hem nog steeds aantrekkelijk nu?" werd Freya gevraagd. Steffen keek naar de grond en probeerde zich nog enigszins kalm te houden, maar goed lukte het niet onder deze omstandigheden.
avatar
Celiine_Famke

Aantal berichten : 3727
Registratiedatum : 28-11-13
Leeftijd : 21
Woonplaats : Alkmaar

Profiel bekijken http://www.faceliphotography.weebly.com

Terug naar boven Ga naar beneden

Re: Vampiers enzooo

Bericht van CassyKiara op 11/9/2017, 07:53

Freya Marshall

Ze had haar handen voor haar ogen gedaan toen het licht aan sprong. Ze kon dit zo niet goed verwerken met die hoofdpijn. Maar er kon dus wel licht aan? Verdomde rotmensen. Voorzichtig keek ze vanachter haar handen vandaan, vooral vanwege het licht dat ze voorzichtig deed, om te zien wat er gebeurde. Ze hoorde kettingen en ze werd zelf overeind geholpen. Of ja, geholpen. Ze had geen keus. Steffen stond vastgeketend aan de muur. Ze wilden haar laten zien dat Steffen een monster is, dat hij haar voor loog.
Ze vond het naar om te zien hoe Steffen veranderde in inderdaad iets dat ze liever alleen in nachtmerries zag en enge films. Liever niet in het echt recht tegenover haar. 'Jullie dagen hem onterecht uit. Jullie halen het slechte in hem omhoog. Jullie zijn de monsters, niet Steffen. Hij zal niet gekozen hebben voor dit leven, maar probeert er het beste van te maken en jullie gunnen hem dat niet.' schreeuwde ze de jagers toe, terwijl ze een mislukte poging deed zichzelf los te trekken. Tuurlijk kon ze zichzelf niet los trekken, daar was ze veel te zwak voor. 'Daarnaast gaat liefde niet over het aantrekkelijk vinden van elkaars uiterlijk. Maar daar weten jullie niks van natuurlijk.' siste ze nog, waardoor ze een klap in haar gezicht kreeg van haar tante. 'Je bent net je waardeloze vader, niet zo'n slappeling. Je verdiend die achternaam niet.' werd haar gezegd door haar tante. 'Net zoals jij nooit je o zo gewenste kinderen gekregen hebt zeker.' snauwde ze nog. Haar tante werd nog tegengehouden voor ze nog een klap kreeg, omdat ze afdwaalden van het onderwerp.
'En nu? Wat willen jullie nu nog meer doen? Ik ben niet onder de indruk, niet geschokt of bang voor Steffen. Hem loslaten durven jullie waarschijnlijk niet op dit moment. Dus wat nu?' daagde Freya de rest uit. Misschien niet verstandig om uit te dagen, maar als ze kwaad was floepte dat soort opmerkingen en uitdagingen vaak al uit haar mond voor ze er erg in had.
avatar
CassyKiara

Aantal berichten : 1237
Registratiedatum : 10-02-14
Leeftijd : 26
Woonplaats : Heytse

Profiel bekijken http://cavalaphotography.weebly.com

Terug naar boven Ga naar beneden

Re: Vampiers enzooo

Bericht van Celiine_Famke op 11/9/2017, 13:00

Steffen Gregory

De pijn en de onrust in zijn lichaam maakte hem gek. Zijn spieren stonden gespannen en hij trok zo hard aan de kettingen dat zijn polsen kapot gingen. De kettingen waren wel bestand tegen zijn kracht, maar de moeren waarmee de kettingen vast zaten aan de muur leken er wel moeite mee te hebben. De mensen in de ruimte leken zich nu meer te focussen op Freya en zagen niet dat de kettingen steeds meer los kwamen van de muur. Uiteindelijk klonk er een harde knal en waren de kettingen los. Er werd geschrokken opgekeken en Steffen viel struikelend op de grond neer. Een aantal mannen probeerden hem vast te grijpen en op de grond te houden, maar Steffen schudde ze met gemak van zich af. Hij was dan wel wat zwakker dan normaal, maar door het vele mensenbloed dat hij hiervoor binnen had gekregen was hij niet direct ontzettend zwak.
Hij staarde één van de mannen aan met zijn felrode ogen. De neiging om zijn bloed te drinken was enorm, aangezien hij zichzelf open had gesneden en er een bloedend wondje op zijn arm zat. Steffen wist dat de man waarschijnlijk vol verbena zat, maar het bloed was alsnog enorm aantrekkelijk, vooral in deze situatie. Trillend staarde hij naar het bloed, hij wist zichzelf nog tegen te houden maar had het er moeilijk mee.
"Bijt dan, kom maar," daagde de man hem uit. "Drink maar lekker..." Steffen balde zijn vuisten en sprong op de man af, maar in plaats van hem te bijten duwde hij hem ruw aan de kant en sprong toen op Freya af. Het leek eerst alsof hij haar zou gaan bijten, maar eenmaal bij haar aangekomen greep hij haar vast en schoot hij razendsnel de kelder uit. Hij stopte pas bij het huis van Freya haar vader, dat was het dichtstbij geweest. Haar eigen huis en zijn huis waren nog een stuk verder.
Hij zette Freya neer voor de deur en nam toen afstand van haar, aangezien haar bloed enorm aantrekkelijk was maar hij haar absoluut niet wilde bijten. Zijn blik was haast angstig te noemen nu. Angst voor zichzelf. Hij stond te trillen op zijn benen en de pijn wat de verbena veroorzaakte drong langzaam weer tot hem door. Hij vroeg zich af hoe lang hij zich nog staande zou weten te houden, aangezien het voelde alsof zijn lichaam hem in de steek ging laten.
avatar
Celiine_Famke

Aantal berichten : 3727
Registratiedatum : 28-11-13
Leeftijd : 21
Woonplaats : Alkmaar

Profiel bekijken http://www.faceliphotography.weebly.com

Terug naar boven Ga naar beneden

Re: Vampiers enzooo

Bericht van CassyKiara op 11/9/2017, 16:28

Freya Marshall

Ze schrok van de knal die er klonk. Het klonk nog harder voor haar met die hoofdpijn. Nee, dat moest ze anders zeggen. Ze had er meer last van dan de rest waarschijnlijk doordat de knal nog na dreunde in haar pijnlijke hoofd. Maar Steffen was los en niet tegen te houden. Een man daagde Steffen uit, maar zelf werd ze nog te stevig vast gehouden. Ze had de neiging, ondanks haar eigen pijn en verwondingen, de man een flinke mep te verkopen.
Maar Steffen duwde hem al ruw aan de kant en kwam op haar af. In die millisecondes concludeerde Freya dat Steffen niet van plan was te stoppen. Onbewust bereidde ze zich voor op het ergste en sloot ze haar ogen. Ze merkte dat ze vastgegrepen werd en meegenomen en toen ze haar ogen open deed waren ze alweer buiten. Ze werd bij het huis van haar vader afgezet. Steffen stond voor haar, trillend, angstig leek hij wel. Het duurde niet lang voor ze door had dat er iets gedaan moest worden voor Steffen. Zelf had ze vooral een goed bad nodig, dat zou al heel wat helpen.
De voordeur stond nog op een kier van toen ze binnen gevallen waren. 'Kom mee naar binnen. Mijn vader is het tegenovergestelde van mijn oom. Hij heeft vast nog iets ergens liggen wat je kan helpen.' vertelde ze. Ze deed de deur verder open. Ze nam aan dat Steffen wel in de gaten had dat haar bloed hem weinig kon helpen momenteel. Als de verbena in haar niet te veel was, dan was het wel haar eigen gezondheid. Ze liep haar vaders slaapkamer binnen, die behoorlijk overhoop gehaald was en zonder haar vader te bekennen. Ze had geen idee waar hij uit hing. Of hij meegenomen was of niet. Maar haar eerste zorg was op dit moment Steffen en haarzelf opknappen, want op deze manier kunnen ze beiden niets voor haar vader betekenen. Ze opende de klerenkast, zocht de nodige knop achter in de kast, waarna ze de achterwand opzij kon schuiven. Een trap leidde omhoog. Ze liep zelf de trap op, knipte een lamp aan en keek even rond. Er was vanalles. Een klein operatiehoekje, duidelijk verouderd en stoffig, maar het was er nog. Een koelkast die nog steeds draaide. 'Volgens mij heeft hij hier nog wat bloed opgeslagen.' zei ze nog, voor het geval dat Steffen afstand gehouden had, doelend op de koelkast. Ze opende zelf de deur al even om binnenin te spieken, en daar waren inderdaad zakjes met rode vloeistof. Nog goed vloeibaar ook nog. Haar vader was vast niet van plan te stoppen met de vampieren met goed gedrag te helpen wanneer nodig was. Ze liet de koelkastdeur weer los toen haar oog op wat anders viel. Een groot familieportret hing aan de muur. Freya liep er naar toe om de foto beter te kunnen bekijken. Het was het laatste familieportret dat gemaakt werd voor haar moeder uit haar leven verdween. En ze wist sinds gisteren pas hoe en waarom. Ze was zelf nog zo jong dat ze niet beter wist dan dat ze geen moeder had die voor haar zorgde. Dat haar moeder een ongeluk gehad had. Ook al bleek dat ongeluk later eerder moord.
avatar
CassyKiara

Aantal berichten : 1237
Registratiedatum : 10-02-14
Leeftijd : 26
Woonplaats : Heytse

Profiel bekijken http://cavalaphotography.weebly.com

Terug naar boven Ga naar beneden

Re: Vampiers enzooo

Bericht van Celiine_Famke op 11/9/2017, 17:00

Steffen Gregory

Hij twijfelde eerst flink of hij wel mee naar binnen moest gaan. Hij stond nu echt niet voor zichzelf in, hij was onstabiel nu. En ja, hij had bloed nodig. Maar daarna zou hij alleen maar weer meer lust naar bloed hebben en krachtiger zijn. Hij was doodsbang dat hij Freya iets aan zou doen. Al was eerder al gebleken dat hij haar niet gauw aanviel, maar je wist het nooit.. Hij vertrouwde zichzelf gewoonweg niet.
Uiteindelijk stapte hij toch voorzichtig het huis binnen en volgde Freya. Ze liep naar een soort aparte ruimte wat hem ergens bekend voorkwam. Maar hij wist niet goed waarvan.
Steffen liep direct naar de koelkast en pakte een zakje bloed. Zonder veel na te denken drukte hij zijn vlijmscherpe tanden door het zakje heen en dronk het leeg. Daarna pakte hij de volgende. Het smaakte enorm goed. Net niet zo lekker als vers mensenbloed, maar alsnog heerlijk. Hij haatte het om bloed te drinken, maar kon er wel echt van genieten.
avatar
Celiine_Famke

Aantal berichten : 3727
Registratiedatum : 28-11-13
Leeftijd : 21
Woonplaats : Alkmaar

Profiel bekijken http://www.faceliphotography.weebly.com

Terug naar boven Ga naar beneden

Re: Vampiers enzooo

Bericht van CassyKiara op 11/9/2017, 17:27

Freya Marshall

Steffen aarzelde niet en begon van het bloed te drinken. Het beeld was ze nog niet aan gewend, duidelijk niet. Ze besloot er ook niet naar te kijken en gezien dat portret dus al haar aandacht getrokken had, had ze ook iets anders om naar te kijken. Ze wou het stof er van af vegen, maar dan moest ze langs Steffen door om een doekje te pakken en vochtig te maken. Nu ze iets meer rust had qua adrenaline en stress begon ze ook te merken hoe moe ze eigenlijk was. Ze wilde die moeite eigenlijk niet eens meer nemen om dat doekje te pakken. In plaats daarvan liet ze zich voorzichtig in een stoel zakken die er stond.
Ze zou wel wachten tot Steffen klaar was, voordat ze naar beneden ging om in bad te gaan. Ze staarde in de tussentijd naar de grote foto aan de muur. Haar vader, haar moeder en zijzelf stonden er op. Als een gelukkig gezinnetje. Haar moeder was wat bleker dan zij en haar vader, maar dat was ze pas na haar geboorte. Het was dé oplossing voor haar moeder geweest om haar te zien opgroeien en haar vader had er alles aan gedaan om het haar zo aangenaam mogelijk te maken zonder dat de rest van de familie wist hoe haar moeder zo bleek kwam en bleef. Ze had maar 2 jaar haar moeder om haar heen gehad, voor haar oom en tante er achter kwamen en er een eind aan maakten. Dat alles had ze gisteren pas gehoord, nadat die twee Steffen neergestoken hadden voor haar eigen deur en ze daarna besloot uitleg te vragen bij haar vader.
avatar
CassyKiara

Aantal berichten : 1237
Registratiedatum : 10-02-14
Leeftijd : 26
Woonplaats : Heytse

Profiel bekijken http://cavalaphotography.weebly.com

Terug naar boven Ga naar beneden

Re: Vampiers enzooo

Bericht van Celiine_Famke op 11/9/2017, 19:02

Steffen Gregory

Hij wist op een gegeven moment niet eens echt meer hoeveel zakken bloed hij leeggedronken had, maar het was genoeg geweest om de helse pijn wat af te laten nemen en om zich weer wat krachtiger te voelen. Hij ruimde de bende die hij gemaakt had op en keek toen richting Freya, die naar een foto aan de muur staarde. Automatisch keek Steffen langs Freya ook naar de foto en toen hij het gezicht van de vrouw zag schrok hij even kort. Hij herkende haar... Maar hij kon nog niet direct plaatsen waarvan. Hij leefde immers al zo lang, hij had ontzettend veel herinneringen.
"Is dat je moeder?" vroeg Steffen nu voorzichtig. Hij kwam iets dichterbij Freya staan maar hield nog steeds een beetje afstand, omdat hij het risico gewoonweg niet wilde lopen om haar pijn te doen. Nu leek hij goed controle te hebben over zichzelf maar hij wist uit ervaring hoe snel dat om kon slaan.
avatar
Celiine_Famke

Aantal berichten : 3727
Registratiedatum : 28-11-13
Leeftijd : 21
Woonplaats : Alkmaar

Profiel bekijken http://www.faceliphotography.weebly.com

Terug naar boven Ga naar beneden

Re: Vampiers enzooo

Bericht van CassyKiara op 11/9/2017, 19:37

Freya Marshall

Ze keek even opzij toen ze merkte dat Steffen lege zakken aan het opruimen was. Hij had veel gehad zo te zien. Toen hij haar kant op kwam gelopen, stond ze zelf alvast op. Ze ging er eigenlijk van uit dat ze wel gelijk naar beneden zouden gaan. Steffen vroeg echter naar de foto, of dat haar moeder was. Ze keek zelf eerst nog naar de foto voor ze antwoord gaf.
'Ja, dat is mijn moeder. Samen met mijn vader en kleine ikke.' zei ze, lichtelijk trots, voor zo ver ze daar de kracht nog voor had. 'Vlak voordat ze ons afgenomen werd.' voegde ze er nog zachtjes aan toe. 'Ze was getransformeerd om voor mij te kunnen zorgen en mij te zien opgroeien. In plaats van 2 dagen heb ik 2 jaar een moeder gehad. Mijn vader heeft dit huis overgenomen van iemand die hij goed vertrouwde en hem heeft laten inzien dat dat hele jagersgebeuren eigenlijk een hele crimineel gedoe is. En het had mijn moeders droom waarheid laten worden, namelijk een moeder te zijn. Mijn vader heeft er alles aan gedaan om haar zo goed mogelijk te begeleiden, met hulp van stiekeme bronnen. En inside jagers informatie om haar beter te beschermen tegen het jagen. Het heeft helaas niet langer dan 2 jaar mogen duren voor bepaalde familieleden er achter kwamen.' vertelde ze kort samengevat wat ze gisteren te horen had gekregen. Met haar vader was ze vooral dieper op herinneringen in gegaan. Ondertussen had ze haar hand op de rugleuning van de stoel gelegd voor wat extra steun. Nu ze recht stond had ze dat wel nodig. 'Mijn vader zegt dat ik veel op haar lijk. Behalve de haar- en oogkleur.' voegde ze er nog aan toe. De bruine haren en lichtbruine ogen had ze echt van haar vaders kant. Het blonde haar en blauwe ogen van haar moeder had ze niet overgenomen. Volgens haar vader wel de vechtlust, al vond Freya dat meer een gedeelde eigenschap van haar ouders. Beiden zijn het vechters geweest. Vechters voor wat hun het juist vinden, waar ze met heel hun hart van hielden, of nog houden. Haar vader kon door dat karaktertrekje nog heel zeker in leven zijn. Maar waar, dat is de grote vraag.
avatar
CassyKiara

Aantal berichten : 1237
Registratiedatum : 10-02-14
Leeftijd : 26
Woonplaats : Heytse

Profiel bekijken http://cavalaphotography.weebly.com

Terug naar boven Ga naar beneden

Re: Vampiers enzooo

Bericht van Celiine_Famke op 11/9/2017, 20:34

Steffen Gregory

Freya knikte en zei dat de vrouw op de foto inderdaad haar moeder was, samen met haarzelf en haar vader. Steffen glimlachte lichtjes. De foto was lief, er was veel liefde op te zien. En Freya was er echt heel schattig. Het was een gek idee om te beseffen dat hij op dat moment ook al honderden jaar oud was geweest. En zij nog maar een baby...
Freya vertelde dat de foto gemaakt was vlak voordat haar moeder was komen te overlijden. Ze was getransformeerd om voor haar te kunnen zorgen en haar te zien opgroeien. Steffen knikte langzaam. Dat verhaal kwam hem maar al te bekend voor.. Hij dwaalde even af met zijn gedachten, naar vele jaren terug, maar werd weer terug de realiteit in gezogen door Freya die nu vertelde dat ze op haar moeder leek. Daardoor knikte Steffen weer.
"Je lijkt inderdaad op haar," sprak hij, nog altijd ietwat in gedachten verzonken.
avatar
Celiine_Famke

Aantal berichten : 3727
Registratiedatum : 28-11-13
Leeftijd : 21
Woonplaats : Alkmaar

Profiel bekijken http://www.faceliphotography.weebly.com

Terug naar boven Ga naar beneden

Re: Vampiers enzooo

Bericht van CassyKiara op 11/9/2017, 20:48

Freya Marshall

Steffen was nogal stil. Dat viel Freya op, terwijl zij juist degene zou moeten zijn die nu stil zou moeten zijn. Ze moest zelf nodig gaan herstellen. Steffen zei alleen nog dat ze inderdaad op haar moeder leek. Ze glimlachte nog even. Ze vond dat altijd fijn om te horen, alsof haar moeder daardoor nog heel dicht bij haar stond. Ze had verder geen idee of Steffen haar moeder gekend heeft of niet. Ze wist niet eens hoe oud Steffen eigenlijk was, of het wel mogelijk was. Ze had de energie eigenlijk ook niet om dat na te vragen of uit te pluizen.
'Ik ga even heel egoïstisch zijn en voor mijzelf zorgen.' zei ze met een kleine glimlach op haar gezicht, waarna ze ietwat wankel naar de trap toe liep. Misschien toch maar eerst zo ergens gaan liggen slapen voor ze in bad ging, voordat ze in slaap viel in bad. Of iets eten. Ze moest eigenlijk zo veel, maar waar kon ze het beste mee beginnen? Dat was de grote vraag. Voorzichtig schuifelde ze de trap af, terwijl ze zich krampachtig vast hield aan de leuningen. Beneden aan de trap bleef ze even tegen de muur steunen om een beetje op te laden om op z'n minst het bed van haar vader te halen. Haar ogen rolden al bijna weg. Ze moest eerst slapen dan, de keuken of de badkamer ging ze al helemaal niet meer redden.
avatar
CassyKiara

Aantal berichten : 1237
Registratiedatum : 10-02-14
Leeftijd : 26
Woonplaats : Heytse

Profiel bekijken http://cavalaphotography.weebly.com

Terug naar boven Ga naar beneden

Re: Vampiers enzooo

Bericht van Celiine_Famke op 11/9/2017, 21:53

Steffen Gregory

"Ja, is goed," knikte Steffen toen Freya zei dat ze even voor zichzelf ging zorgen. Hij keek haar even na en keek toen weer naar de foto aan de muur. Na een paar minuten verliet hij ook deze ruimte en sloot de deur zorgvuldig achter zich. Hij volgde Freya en kwam haar tegen in de gang, ze leek zich niet zo top te voelen. Rustig pakte hij haar vast, waardoor hij zijn eigen grenzen verlegde en ietwat spanning voelde bij zichzelf. Hij tilde haar voorzichtig op en bracht haar naar het bed van haar vader, waar hij haar neerlegde en zorgvuldig instopte. Met een liefkozende glimlach keek hij haar even aan, waarna hij richting de keuken ging en wat eten bereidde voor haar. Hij had door de jaren heen aardig leren koken, hoewel hij zelf niet persé voedsel nodig had. Soms vond hij het wel lekker.
Met een kom soep, een stukje stokbrood en een glas water keerde hij terug naar de slaapkamer. Daar zette hij het bij Freya neer.
"Rust lekker uit," glimlachte hij haar toe. Hij hield echt ontzettend veel van haar, zoveel had hij in al die honderden jaren nog nooit om iemand gegeven. Maar hij bleef ook twijfelen en piekeren, of dit nou allemaal wel zo'n goed idee was, of dat hij beter toch afstand kon nemen en misschien zelfs beter helemaal weer weg kon gaan uit dit stadje.
"Enig idee waar je vader is?" vroeg hij nu zachtjes. Hij had gemerkt dat ze zich daar wel zorgen over maakte. En het was natuurlijk ook best apart dat hij niet thuis was, vooral na wat er gebeurd was. Steffen wilde graag helpen, vooral omdat dit allemaal een beetje voelde als zijn schuld. Hij had haar immers in al deze problemen meegetrokken. Als hij niet ineens op was gedoken hier, had ze nog niet eens van het bestaan van vampiers af geweten.
avatar
Celiine_Famke

Aantal berichten : 3727
Registratiedatum : 28-11-13
Leeftijd : 21
Woonplaats : Alkmaar

Profiel bekijken http://www.faceliphotography.weebly.com

Terug naar boven Ga naar beneden

Re: Vampiers enzooo

Bericht van CassyKiara op 11/9/2017, 22:27

Freya Marshall

Zonder ook maar een greintje tegensputteren liet ze zich optillen door Steffen. Ze vertrouwde er volledig op dat hij haar nooit expres kwaad zou doen, ondanks alles wat ze in de afgelopen 48 uur gehoord en gezien had. Ze werd op het bed van haar vader gelegd en ingestopt. Dankbaar keek ze terug, tot haar vermoeidheid overwon en ze al snel in slaap viel.
Zodra de geur van warme soep haar neus binnendrong, opende ze haar ogen weer. Haar maag wekte haar nog het meest door het gebrom. Die korte tijd die ze even haar ogen heeft kunnen sluiten had ze al hard nodig gehad, maar haar maag eiste nu ook aandacht. Ze had de hele dag al niks te eten of te drinken aangeboden gekregen. Steffen was de eerste die het haar aanbood, anders had ze het toch nog zelf moeten gaan halen.
Ze ging recht zitten en pakte als eerste het glas water. 'Dankjewel lieve Steffen.' zei ze na enkele slokken. Ze moest lekker uitrusten van Steffen. Dat was ze ook zeker van plan. En anders dwong haar lichaam haar wel er toe had ze zo het idee.
Zodra Steffen vroeg of ze enig idee had waar haar vader was, schudde ze langzaam haar hoofd. 'Hij was vlak na mij naar bed gegaan. Ik ben vorige nacht opgestaan, omdat ik niet kon slapen en ik ben op de bank gaan zitten om tv te kijken. Daarna kwamen ze binnen vallen en voor ik mijn telefoon bereikt had was mijn beeld zwart. Ik heb geen idee waar mijn vader is, wat ze met hem gedaan hebben, of hij op tijd weggekomen is.' vertelde ze. Ze durfde niet uit te spreken dat ze ergens bang was of hij het eigenlijk allemaal wel overleefd had. De beste man had een zwakker hart gekregen door ouderdom. Maar ze wist ook dat hij nooit zo maar opgaf. Dus ze had ergens ook nog een beetje hoop hem nog levend terug te zien. Maar het realistische deel in haar gaf ook aan rekening te houden met het idee hem misschien nooit meer levend terug te zien. 'Ik weet wel dat als hij vast zit, hij niet gered wilt worden door anderen die niet sterk genoeg zijn om de held uit te hangen.' zei ze nog, terwijl ze de kom soep voorzichtig op schoot pakte en het stokbrood er in doopte, voordat ze een stukje doorweekt stokbrood afhapte. 'Mmm.. Dit is lekker.' zei ze nog.
Na een paar happen van het stukje stokbrood, lepels soep en nog wat water, eigenlijk toen alles zo goed als op was, keek ze Steffen hoopvol aan. 'Kun je in de buurt blijven? Als ik ga slapen?' vroeg ze. Ze hoopte van wel, maar hoe veel ze ook geleerd had over haar familie, van wat vampieren allemaal precies wel en niet kunnen doen en aankunnen en welke situaties wist ze eigenlijk helemaal niets. Steffen leek afstandelijker dan normaal, dan voor de steekpartij dankzij haar oom en tante. Ze wist niet waar dat precies aan lag dat hij meer afstand probeerde te houden. De vorige nacht was het voor haar eigen veiligheid, maar op dit moment wist ze niet wat veiliger was. Zonder een betrouwbaar oplettend oog in de buurt in een huis met opengebroken deuren bijkomen van alle ellende leek haar ook niet heel veilig.
avatar
CassyKiara

Aantal berichten : 1237
Registratiedatum : 10-02-14
Leeftijd : 26
Woonplaats : Heytse

Profiel bekijken http://cavalaphotography.weebly.com

Terug naar boven Ga naar beneden

Re: Vampiers enzooo

Bericht van Celiine_Famke op 11/9/2017, 22:36

Steffen Gregory

Freya leek te slapen toen hij de kamer binnen kwam, maar werd alweer langzaam wakker, waarschijnlijk door de sterke geur die van de soep af kwam. Ze pakte eerst het glas, waarna ze hem bedankte en begon te drinken. Steffen glimlachte. "Geen probleem."
Na zijn vraag schudde Freya haar hoofd, ze wist niet waar haar vader was. Ze omschreef wat er de vorige avond gebeurd was, maar ook daar had hij niet heel veel aan. Hij kon overal zijn. Het enige wat hij wist, was dat hij niet op dezelfde plek was geweest als waar Freya en hij hadden gezeten. Dan had hij hem zekerweten opgemerkt. En hij kon ook gewoon zelfstandig ergens heen zijn gegaan natuurlijk..
Freya vroeg uiteindelijk of hij in de buurt wilde blijven, als zij ging slapen. Daardoor knikte hij weer. "Natuurlijk wil ik dat," sprak hij zachtjes en teder terug. Hij deed niets liever, hij was bang dat ze haar anders weer zouden gaan gebruiken als lokaas. Zachtjes zuchtte hij even door die gedachten en keek naar de grond. Hij wist echt niet of hij er goed aan deed om hier te blijven. Hij wilde geen slapende honden wakker maken, en dat leek hij nu al gedaan te hebben.
avatar
Celiine_Famke

Aantal berichten : 3727
Registratiedatum : 28-11-13
Leeftijd : 21
Woonplaats : Alkmaar

Profiel bekijken http://www.faceliphotography.weebly.com

Terug naar boven Ga naar beneden

Re: Vampiers enzooo

Bericht van CassyKiara op 11/9/2017, 22:51

Freya Marshall

Steffen wilde wel bij haar blijven. Daar was ze heel blij mee. Opgelucht zelfs. Ze hoefde zich geen zorgen te maken dat ze indringers te laat zou opmerken. Zodra de soep, het stokbrood en het water op waren, verplaatste ze zichzelf wat in het bed, zodat ze makkelijker kon gaan liggen.
Ze had even de neiging gehad om Steffen een zoen te geven, maar ze dacht er alweer te lang over na en besloot dat als Steffen die afstand hield, ondanks dat hij haar graag er bovenop wilde helpen, dat dat met een reden was. Ze ging plat liggen en trok de deken wat meer over haar heen. 'Jij kan er niets aan doen dat ik familie heb met meerdere steken los. Ik had ze ook niet voor het uitkiezen.' zei ze met een klein grijnsje op haar gezicht om Steffen wat op te vrolijken. Ze had zelf samen met haar vader, zonder het bestaan te weten van vampieren, al vaak genoeg strijd gehad met haar oom en tante. Na haar woorden van net viel ze eigenlijk al vrij snel in slaap. Het was een diepe slaap, zonder beelden. Haar lichaam had geen zin in nare beelden in de vorm van nachtmerries leek het wel. Gelukkig zat Freya daar zelf ook niet op te wachten.
avatar
CassyKiara

Aantal berichten : 1237
Registratiedatum : 10-02-14
Leeftijd : 26
Woonplaats : Heytse

Profiel bekijken http://cavalaphotography.weebly.com

Terug naar boven Ga naar beneden

Re: Vampiers enzooo

Bericht van Celiine_Famke op 11/9/2017, 22:59

Steffen Gregory

Hij had eerst een hele tijd bij het bed gezeten, maar was uiteindelijk naar de woonkamer gelopen om daar neer te ploffen op de bank. Hier had hij het sneller door wanneer iemand het huis binnen zou komen en zou hij meteen kunnen ingrijpen. Echter leek dat niet echt nodig te zijn, want het was stil en bleef stil.
Blijkbaar was hij zelf ook in slaap gevallen op de bank, want uit het niets schrok hij nu wakker. Hij schoot overeind en keek direct wantrouwend om zich heen. Eerst besefte hij niet goed waar hij was, maar toen hij opgestaan was en om zich heen had gekeken begon het langzaam tot hem door te dringen dat hij in het huis was van Freya haar vader. Hij schudde even zijn hoofd om zijn eigen wantrouwende gedrag en liep naar het raam, waar hij naar buiten staarde. Zijn blik ging even naar de grote ring om zijn vinger, die hem beschermde tegen het felle zonlicht. Zonder die ring kon hij overdag niet buiten lopen. Daarna staarde hij naar buiten, naar de mensen die zo af en toe langsliepen.
avatar
Celiine_Famke

Aantal berichten : 3727
Registratiedatum : 28-11-13
Leeftijd : 21
Woonplaats : Alkmaar

Profiel bekijken http://www.faceliphotography.weebly.com

Terug naar boven Ga naar beneden

Re: Vampiers enzooo

Bericht van CassyKiara op 11/9/2017, 23:14

Freya Marshall

Ze sliep lang, en diep. Er gingen zeker een aantal uur voorbij, met gemak. Na een tijd leek het er op dat iets in haar het tijd vond om alvast wat beelden te verwerken. Het begon eigenlijk allemaal heel rooskleurig. Ze droomde samen te zijn met haar vader en moeder. Maar na wat ze meegemaakt had, bleef het niet zo'n sprookje helaas. Daar kwamen weer kleine nachtmerries tussendoor, waardoor ze af en toe een stuiptrekking had met haar been, of iets probeerde vast te grijpen. Ze probeerde grip te houden op haar dromen door er wat aan bij te sturen, maar dat was enorm lastig en lukte eigenlijk ook steeds minder goed. Totdat de genadeslag kwam en ze van schrik recht overeind zat en aan het hyperventileren was.
Met grote ogen keek ze vluchtig de kamer rond, de slaapkamer van haar vader. Dat had ze snel in de gaten. Was ze alleen? Ze probeerde zichzelf te kalmeren, terwijl de tranen langs haar wang naar beneden gleden. Ze trilde ook ongecontroleerd. Ze wilde die paniek de baas zijn, het waren maar nare beelden, ze was nu weer wakker. Het lukte alleen nog niet zo goed.
avatar
CassyKiara

Aantal berichten : 1237
Registratiedatum : 10-02-14
Leeftijd : 26
Woonplaats : Heytse

Profiel bekijken http://cavalaphotography.weebly.com

Terug naar boven Ga naar beneden

Re: Vampiers enzooo

Bericht van Celiine_Famke op 11/9/2017, 23:20

Steffen Gregory

Hij bleef bij het raam staan en draaide zich pas langzaam om toen hij wat geluiden hoorde. Toen hij zich erop concentreerde kon hij vanaf een afstandje precies horen wat er gaande was. Het klonk alsof Freya behoorlijk in paniek was. Was er toch iemand binnen gekomen? Maar hij had niemand gehoord of geroken..
Binnen een seconde stond hij in de slaapkamer, naast het bed waar Freya in lag, of eigenlijk nu rechtop zat. Blijkbaar had ze een nachtmerrie gehad en was er dus gelukkig niet echt iets aan de hand.
Steffen ging op de rand van het bed zitten en sloeg zijn armen om Freya heen. "Rustig maar, er is niks aan de hand," probeerde hij te sussen. Terwijl hij haar probeerde te kalmeren bleef hij enorm alert op de omgeving. Eigenlijk was hij dat altijd wel. Maar nu nog meer, nu de jagers 'actief' waren en hij een groot doelwit was geworden. Jagers wisten van het extreem goede gehoor van vampieren, en wisten daar dus soms ook redelijk goed mee om te gaan, helaas.
avatar
Celiine_Famke

Aantal berichten : 3727
Registratiedatum : 28-11-13
Leeftijd : 21
Woonplaats : Alkmaar

Profiel bekijken http://www.faceliphotography.weebly.com

Terug naar boven Ga naar beneden

Re: Vampiers enzooo

Bericht van Gesponsorde inhoud


Gesponsorde inhoud


Terug naar boven Ga naar beneden

Pagina 33 van 43 Vorige  1 ... 18 ... 32, 33, 34 ... 38 ... 43  Volgende

Terug naar boven


 
Permissies van dit forum:
Je mag geen reacties plaatsen in dit subforum