Vampiers enzooo

Pagina 26 van 43 Vorige  1 ... 14 ... 25, 26, 27 ... 34 ... 43  Volgende

Ga naar beneden

Re: Vampiers enzooo

Bericht van CassyKiara op 12/1/2017, 21:45

Vitani

Aiden's eerste reactie na haar verandering was niet de reactie waar ze op hoopte. Maar dat leek na een tijdje te veranderen. Ze bleef in die tijd gewoon staan waar ze stond. Alert, maar rustig. Ze was vooral observerend. Daarna leek hij door te hebben dat ze niet zo'n bedreiging was als hij eerst dacht dat ze zou zijn. Een last viel van haar schouders af. Ze moest zich zelfs even inhouden om geen 'aah' los te laten toen hij zijn kop kantelde. Het maakte hem bijna schattig, op die vuurrode ogen en gespannen houding na. Nu paste hij eerder in het plaatje angstaanjagend.
Toen Aiden na wat ijsberen besloot te gaan zitten, kwam Vitani voorzichtig nog iets dichterbij. Ze hield haar kop laag. Ze wilde in geen mogelijkheid dreigend of dominant over komen. Ze ging zelf ook zitten. 'Nog even volhouden. Rogier is bezig iets klaar te maken voor je om van dit vervelende gevoel af te komen.' probeerde ze Aiden nog iets meer gerust te stellen. 'Het zou goed zijn voor je wonden als je zo min mogelijk beweegt. Maar ik snap ook heel goed dat dat erg lastig is voor je.' vertelde ze daarna nog.
avatar
CassyKiara

Aantal berichten : 1237
Registratiedatum : 10-02-14
Leeftijd : 26
Woonplaats : Heytse

Profiel bekijken http://cavalaphotography.weebly.com

Terug naar boven Ga naar beneden

Re: Vampiers enzooo

Bericht van Celiine_Famke op 12/1/2017, 22:44

Aiden

Terwijl hij op de grond zat staarde hij naar de muur, in zijn hoofd bleven oude herinneringen en de verse herinneringen hem teisteren. Zijn woede tegenover Sayat leek alleen maar aangesterkt te zijn. Hij deed echt flink zijn best om de gedachten op andere gebeurtenissen te focussen, maar het lukte niet. Zijn lichaam trilde lichtjes. Hij keek weer even om richting Vitani en gromde lichtjes naar haar. Het zag er wel vals uit, maar was eigenlijk een waarschuwing. Hij wilde dat ze wegging, hij stond niet voor zichzelf in nu en hij was bang dat hij haar iets aan zou doen. Al hield de ketting dat tot nu toe nog wel goed tegen.
Aan de andere kant van de deur hoorde hij gestommel. Rogier had een vloeistof weten te bereiden wat- hopelijk- zou moeten helpen. Aiden rook de geur van Rogier. Hij herkende hem, maar zijn mensengeur maakte hem alleen maar link. Opnieuw begon hij wat nerveus heen en weer te lopen.
Toen de deur open ging en Rogier naar binnen stapte met een buisje waarin een lichtblauwe vloeistof zat, leek er bij Aiden iets te knappen. Hij ontblootte zijn tanden weer volledig en sprong hevig grommend op Rogier af. De ketting hield hem tegen, waardoor hij op zijn achterpoten kwam te staan. De bloeddorst was in zijn ogen te zien. Als de ketting zou breken was Rogier er geweest, dat was wel duidelijk.
avatar
Celiine_Famke

Aantal berichten : 3727
Registratiedatum : 28-11-13
Leeftijd : 21
Woonplaats : Alkmaar

Profiel bekijken http://www.faceliphotography.weebly.com

Terug naar boven Ga naar beneden

Re: Vampiers enzooo

Bericht van CassyKiara op 12/1/2017, 22:56

Vitani

Er werd gegromd, maar meer ook niet. Ze bleef zitten waar ze zat. Het kwam op haar over dat ze op een grens zat. Dichterbij zou ze niet komen, maar verder weg gaan wilde ze ook niet. Zodra er meer geluid van Rogier af kwam, merkte ze dat Aiden onrustiger werd in zijn bewegingen. Stilzitten kon blijkbaar niet meer. Zelf bleef ze wel zitten.
Totdat Rogier binnen kwam en Aiden op zijn achterpoten recht stond. Op dat moment nam ze wel wat meer afstand, voor haar eigen veiligheid. Ze dacht even snel na. Ze veranderde weer naar mens en stapte op Rogier af. 'Hij was een stuk rustiger toen jij in de kamer bezig was. Moet ik het geven, als jij weer weg bent?' stelde ze vragend voor. 'En hoe moet hij het precies krijgen?' vroeg ze daarna ook gelijk. Moest ze alles bij Aiden binnen krijgen, of maar een beetje, of moest het op een andere manier gegeven worden in plaats van drinken.
Ze bleef ook tussen Rogier en Aiden in staan. Ze was kleiner dan beide heren, dus qua zicht en ook qua geur zou het geen ene moer helpen. Maar voor haar gevoel was dit wel beter.
avatar
CassyKiara

Aantal berichten : 1237
Registratiedatum : 10-02-14
Leeftijd : 26
Woonplaats : Heytse

Profiel bekijken http://cavalaphotography.weebly.com

Terug naar boven Ga naar beneden

Re: Vampiers enzooo

Bericht van Celiine_Famke op 12/1/2017, 23:50

Aiden ~ Rogier

Af en toe kwam Aiden met zijn voorpoten weer op de grond neer, maar dat was eigenlijk alleen om daarna weer met meer kracht op te kunnen springen.
Rogier bleef in de deuropening staan met het buisje in zijn hand en keek richting Aiden. Hij zat dan wel vast aan die ketting, maar zijn gedrag beviel hem totaal niet. Rogier wist hoe enorm krachtig Aiden was. Deze ketting was weliswaar 'geschikt' voor weerwolven, maar het zou hem niets verbazen als Aiden hem na een tijdje toch stuk wist te krijgen. En dan wilde hij hier eerlijk gezegd niet staan. Want dan zou hij werkelijk in stukken gescheurd worden. Hij slikte even en keek toen naar Vitani, die weer terug veranderd was naar haar menselijke gedaante en op hem afstapte. Ze zei dat Aiden een stuk rustiger was toen hij in de andere kamer bezig was. Daarna vroeg ze of zij het moest geven, als hij weer weg was. Rogier keek weer even langs Vitani naar Aiden en beet op zijn lip. Hij kon het nu niet geven, niet op een normale manier tenminste. Dat zou te riskant zijn. De enige manier was met een geweer waar verdovingspijltjes in konden, maar dan moest hij heel precies schieten en hopen dat het gelukt was, terwijl Aiden alleen maar meer zou flippen doordat hij beschoten werd. Zijn blik ging weer naar Vitani.
"Eigenlijk wilde ik het meteen in zijn bloed injecteren, maar ik denk dat het beter is als ik niet te dichtbij hem kom nu, inderdaad.." sprak hij nu zachtjes. "Hij mag het ook opdrinken. Als dat je lukt.." knikte hij nu langzaam.
Opnieuw keek Rogier naar Aiden. Hij vreesde voor zijn lichamelijke toestand. Ze moesten dit gauw stoppen. Hij drukte het buisje met de blauwe vloeistof in Vitani haar handen en keek haar weer even doordringend aan.
"Laat maar weten of het gelukt is.." sprak hij nu gedempt. Daarna verliet hij de kamer weer en liet de deur achter zich dichtvallen.
Aiden bleef nog even doorgaan met opspringen en ruw trekken aan de ketting, maar toen Rogier echt niet meer terugkwam na een paar minuten werd hij alweer ietsjes rustiger en begon hij weer wat heen en weer te ijsberen. Hij hijgde en zijn borstkas ging heel snel op en neer.
avatar
Celiine_Famke

Aantal berichten : 3727
Registratiedatum : 28-11-13
Leeftijd : 21
Woonplaats : Alkmaar

Profiel bekijken http://www.faceliphotography.weebly.com

Terug naar boven Ga naar beneden

Re: Vampiers enzooo

Bericht van CassyKiara op 13/1/2017, 00:04

Vitani

Ze kon zien dat Rogier totaal niet op z'n gemak was. Zelf stond ze met haar rug naar Aiden toe, juist om niet te veel van het spektakel te zien. Al hield ze het wel in de gaten of ze iets hoorde knappen of niet. Maar dan kon ze al te laat zijn. Ze was niet zo slim bezig achteraf gezien.
Rogier legde uit dat het eigenlijk direct in het bloed ingebracht moest worden. Dat kon Vitani niet. Zelf een naald in iemand prikken en dan ook nog precies goed. Bij Aiden in deze toestand. Gelukkig kon het ook opgedronken worden. Het buisje werd in haar handen gedrukt, Rogier verdween en de deur was weer dicht. Ze ging iets dichter bij Aiden staan, maar nog ver buiten bereik van rondzwaaiende nagels en tanden.
Zodra Aiden van springen en trekken naar ijsberen ging, besloot ze dat ze kon proberen hem over te halen. Ze kwam nog iets dichterbij, maar zorgde dat ze niet geraakt kon worden door Aiden zolang de kettingen het hielden. Gezien ze een buisje vast moest houden, bleef ze wel in mensvorm en hurkte ze, hopend zo minder dreigend over te komen en beter contact te kunnen maken. 'Aiden...' begon ze. 'Luister goed, alsjeblieft.' voegde ze er aan toe. 'Ik heb een drankje gekregen, voor jou. Jij wilt denk ik heel graag van dat vervelende gevoel af waar je nu mee zit. Dit drankje gaat jou daarbij helpen. Jagers hebben jou ziek gemaakt en dit nare gevoel gegeven. Dit drankje gaat jou weer beter maken.' legde ze rustig uit. Ze had geen idee in hoeverre Aiden nog normaal kon nadenken, waardoor ze zo simpel en rustig mogelijk uitleg wilde geven. 'Laat mij alsjeblieft helpen jou dit te drinken, alsjeblieft.' smeekte ze daarna. Ze wilde niet dat Aiden ook nog dood ging. Ze wist niet hoe lang dat gif nog z'n werk ging doen, maar de jagers kennende zou het geen positief einde krijgen.
avatar
CassyKiara

Aantal berichten : 1237
Registratiedatum : 10-02-14
Leeftijd : 26
Woonplaats : Heytse

Profiel bekijken http://cavalaphotography.weebly.com

Terug naar boven Ga naar beneden

Re: Vampiers enzooo

Bericht van Celiine_Famke op 13/1/2017, 00:19

Aiden

Zijn nagels tikten op de grond bij het heen en weer lopen. Hij hijgde als een gek, maar leek niet te kunnen stoppen met druk doen.
Toen Vitani dichterbij kwam stopte hij weer even met lopen en keek haar kant op. Ze begon tegen hem te praten en hij deed zijn best om te horen wat ze zei, maar na een paar woorden leek alles alweer langs hem heen te gaan. Hij hoorde alleen nog maar een soort geruis, wat hem gek maakte. Zijn lichaam trilde, dat was goed te zien nu hij stilstond. Hij likte nerveus langs zijn lippen.
Na even stilgestaan te hebben, begon hij weer een paar keer heen en weer te lopen. Maar zijn lichaam begon nu- ondanks het gif dat hem zijn grenzen liet vergeten- toch hevig te protesteren. Hij begon langzamer te lopen en ging op een gegeven moment weer zitten en staarde naar de kale muur zodat er zo min mogelijk prikkels binnenkwamen. Daardoor kreeg hij de mogelijkheid om weer een heel klein beetje controle over zichzelf te hebben. Langzaam draaide hij zijn kop weer richting Vitani en keek haar doordringend aan. Hij had hulp nodig en wist dat Vitani hem kon helpen. Echter wist hij dat hij zomaar ineens weer van slag zou kunnen raken, door de kleinste dingen.
avatar
Celiine_Famke

Aantal berichten : 3727
Registratiedatum : 28-11-13
Leeftijd : 21
Woonplaats : Alkmaar

Profiel bekijken http://www.faceliphotography.weebly.com

Terug naar boven Ga naar beneden

Re: Vampiers enzooo

Bericht van CassyKiara op 13/1/2017, 00:31

Vitani

Aiden ging zitten, maar niet door haar had ze het idee. Hij zag er slecht uit. Ze had ook het idee dat het geen zin had gehad wat ze net gezegd had. Ze zuchtte even en keek zelf ook even weg toen Aiden weer naar een muur begon te staren. Er viel haar ook in dat het voor een wolf bijna onmogelijk was om uit zo'n buis te drinken zonder dat de helft weer de mondhoeken uit droop. Ze keek even de kamer rond, maar zag geen bakje of iets staan.
Toen ze weer naar Aiden keek, zag ze dat hij naar haar keek, doordringend. Een klein glimlachje kwam op haar gezicht. Ze wilde vriendelijk en geruststellend overkomen, maar het was vast ook van haar af te zien dat ze dit een hele lastige situatie vond. Ze kwam voorzichtig iets dichterbij. Ze benaderde Aiden zijwaarts, niet recht op hem af. Dat zou minder dreigend over moeten komen. 'Je moet dit drinken, dan gaat het beter met je.' zei ze nog op een rustige toon tegen Aiden. 'Ik help je er mee.' beloofde ze daarna nog, aangezien het lastig drinken zou zijn vanuit zo'n buisje. Aiden dwingen had geen zin, dus probeerde ze het zo rustig mogelijk. Ook al zat er enige haast achter.
avatar
CassyKiara

Aantal berichten : 1237
Registratiedatum : 10-02-14
Leeftijd : 26
Woonplaats : Heytse

Profiel bekijken http://cavalaphotography.weebly.com

Terug naar boven Ga naar beneden

Re: Vampiers enzooo

Bericht van Celiine_Famke op 13/1/2017, 00:45

Aiden

Opnieuw kwam Vitani wat dichterbij. Aiden gebruikte al zijn resterende kracht om te blijven staan en niet weer te gaan ijsberen of te flippen. Het leek serieus alsof hij niet de enige was in zijn lichaam. Alsof hij bestuurd werd van buitenaf. Alsof de wolf in hem een apart personage was, die zijn eigen keuzes maakte. En het was enorm vermoeiend om daar tegen in te gaan. Maar omdat hij weer iets gekalmeerd was, drong het wel tot hem door dat hij het vol moest houden om er tegen in te gaan.
Opnieuw likte hij langs zijn lippen, iets dat honden en wolven vaak doen wanneer ze nerveus, bang of boos zijn. Bij Aiden een mengelmoes van die drie samen. En een soort zenuwtrekje doordat hij de drukte er niet uit kon lopen nu, dus het op deze manier uitte.
Vitani begon weer te praten. Aiden keek haar diep in haar ogen aan. Zijn ademhaling ging nog steeds ontzettend snel. Maar hij wist het in ieder geval voor elkaar te krijgen om stil te staan.
avatar
Celiine_Famke

Aantal berichten : 3727
Registratiedatum : 28-11-13
Leeftijd : 21
Woonplaats : Alkmaar

Profiel bekijken http://www.faceliphotography.weebly.com

Terug naar boven Ga naar beneden

Re: Vampiers enzooo

Bericht van CassyKiara op 13/1/2017, 00:54

Vitani

Ze kon dichterbij komen zonder dat er naar haar gegromd of uitgehaald werd. Dat was een goed teken. Aiden bleef ook op een plek, wat ook heel fijn was. 'Je neus moet de lucht in, anders drupt alles er sowieso naast.' vertelde ze. Ze wist dat ze nou risico moest nemen, maar daar moest ze niet te veel van laten merken. 'Ik ga nou recht staan, om te helpen. Niet om boven jou te staan, maar om te helpen.' sprak ze rustig. Ze bleef eigenlijk vooral praten om te laten weten wat ze ging doen, en om rustig over te blijven komen. Ze kwam nog iets dichterbij. Voorzichtig stak ze haar hand uit. 'Ik ga je hoofd helpen tillen goed het goed te kunnen drinken.' vertelde ze weer verder en raakte voorzichtig aan. Eerst bij de oren, waarbij ze rustig naar onder de neus gleed en de neus wat de lucht in hielp. Ze bracht ook langzaam het buisje met het blauwe vloeistof dichter bij Aiden's bek. 'Als jij je mond nog open doet wanneer je er klaar voor bent, dan kan ik het er in schudden en kun je het drinken, oké?' was het laatste wat ze voor nu zei.
avatar
CassyKiara

Aantal berichten : 1237
Registratiedatum : 10-02-14
Leeftijd : 26
Woonplaats : Heytse

Profiel bekijken http://cavalaphotography.weebly.com

Terug naar boven Ga naar beneden

Re: Vampiers enzooo

Bericht van Celiine_Famke op 13/1/2017, 01:37

Aiden

Met zijn ogen bleef hij Vitani nauwlettend in de gaten houden. Hij vertrouwde haar wel, maar was bang dat ze plotselinge bewegingen zou maken waardoor hij weer uit zijn slof zou schieten. Hij was bang voor zichzelf.
Vitani stond op en kwam nog wat dichterbij. Bevend stond Aiden op zijn plek en had zijn oren op haar gericht. Toen ze haar hand naar hem uitstak en hem aan begon te raken, legde hij zijn oren wat naar achteren. Niet persé uit agressie, maar meer uit onzekerheid. Hij voelde haar hand langs zijn oren gaan en toen richting zijn neus. Aiden likte opnieuw langs zijn lippen en zijn staart hing stijl naar beneden.
Heel langzaam opende hij zijn bek ietwat.
avatar
Celiine_Famke

Aantal berichten : 3727
Registratiedatum : 28-11-13
Leeftijd : 21
Woonplaats : Alkmaar

Profiel bekijken http://www.faceliphotography.weebly.com

Terug naar boven Ga naar beneden

Re: Vampiers enzooo

Bericht van CassyKiara op 13/1/2017, 13:36

Vitani

Het ging nog goed. Ze mocht hem aanraken. Niet van harte merkte ze, maar het mocht wel. Aiden opende zijn bek iets en ze bracht voorzichtig het buisje dichterbij de mondhoek. 'Ik ga het nou naar binnen gieten, oké? Informeerde ze Aiden wat vragend. Niet dat ze dacht antwoord te krijgen, maar meer om niet te dwingend over te komen.
Voorzichtig goot ze het goedje bij Aiden binnen tot de laatste druppel. Ze bleef Aiden in de tussentijd observerend in de gaten houden. Ze vond het zo vervelend dat hij zo in de knoop zat met wat goed voor hem was en hoe hij reageerde. En dat door die stomme rotjagers. Ze nam weer wat afstand toen ze klaar was met de vloeistof. 'Het zit er in.' zei ze met een kleine, opgeluchte glimlach. 'Nou hopen dat het snel werkt.' voegde ze er daarna nog aan toe.
avatar
CassyKiara

Aantal berichten : 1237
Registratiedatum : 10-02-14
Leeftijd : 26
Woonplaats : Heytse

Profiel bekijken http://cavalaphotography.weebly.com

Terug naar boven Ga naar beneden

Re: Vampiers enzooo

Bericht van Celiine_Famke op 15/1/2017, 02:12

Aiden

Hij deed flink zijn best om stil te staan en niet tegen te werken. Zijn lichaam wilde andere dingen en dat was een nare gewaarwording.
Uiteindelijk lukte het Vitani om de vloeistof in zijn mond te krijgen. Aiden sprong als reactie een stukje achteruit en begon wat te slikken en te smakken door de maffe smaak. Eerst leek er weinig te gebeuren en stond hij een beetje in het hoekje naast het bed te smaken en te grommen. Tot hij ineens hevig begon te shaken en te schuimbekken. Hij jankte even flink en zakte door zijn poten.
Na een paar minuten kwam Rogier voorzichtig binnen en keek even naar Aiden, waarna hij naar Vitani keek. "Dit hoort erbij, het ziet er naar uit maar het kan niet anders," vertelde hij haar, zodat ze niet zou denken dat Aiden een of andere epileptische aanval zou hebben of dood zou gaan.
Na ongeveer tien minuten non-stop shaken en schuimbekken stopte het en bleef hij hijgend liggen, plat op de grond. Zijn ademhaling ging onwijs snel, maar dat was niet zo gek nu natuurlijk.
Vervolgens veranderde hij langzaam terug naar zijn menselijke gedaante en krabbelde zwakjes en wat verward overeind. Hij wist eventjes niet meer wat er allemaal gebeurd was.
"Voorzichtig, Aiden.." mompelde Rogier. Aiden staarde wat naar hem en Vitani en Rogier zag toen hoe zijn ogen wegrolden en was nog net op tijd om hem op te vangen. Met enige moeite hees hij hem op het bed en maakte de ketting los. Onder de ketting zat in Aidens nek een flinke beurse plek. Maar dat zou wel weer helen. Rogier bekeek even gauw de wonden en behandelde die zorgvuldig weer even. De steekwond had nog altijd wat rode strepen er omheen, waardoor Rogier dus voor de zekerheid nog op drie verschillende plekken een beetje van de blauwe vloeistof injecteerde, voordat Aiden weer gek zou worden en zichzelf wel ernstiger zou verwonden.
avatar
Celiine_Famke

Aantal berichten : 3727
Registratiedatum : 28-11-13
Leeftijd : 21
Woonplaats : Alkmaar

Profiel bekijken http://www.faceliphotography.weebly.com

Terug naar boven Ga naar beneden

Re: Vampiers enzooo

Bericht van CassyKiara op 15/1/2017, 09:58

Vitani

Ze hield Aiden in de gaten. Wat de reactie was, hoe het verder ging. Lichtelijke paniek kwam in haar op toen Aiden begon te shaken en schuimbekken. Rogier kwam daarna binnen en vertelde dat dit er bij hoorde. Zelf nam ze nog wat meer afstand. Dit wilde ze liever niet zien, of het er bij hoorde of niet. Pas nadat Rogier wat tegen Aiden mompelde, keek ze weer om en zag hoe Rogier Aiden opving en op bed legde.
Rogier had de ketting al los en was al druk bezig met de verwondingen toen Vitani pas weer dichterbij kwam. Hopelijk was het ergste nu voorbij. Wat deze verwonding betreft dan. Er kon nog heel wat aan ernstige dingen gebeuren in de toekomst natuurlijk. Voorzichtig ging ze aan het voeteneind van het bed zitten. De stoel die ze eerder naast het bed gezet had, die had het niet overleefd. En ze begon te merken dat na dit alles, nu het ergste voorbij leek te zijn, ze wel kapot moe was.
avatar
CassyKiara

Aantal berichten : 1237
Registratiedatum : 10-02-14
Leeftijd : 26
Woonplaats : Heytse

Profiel bekijken http://cavalaphotography.weebly.com

Terug naar boven Ga naar beneden

Re: Vampiers enzooo

Bericht van Celiine_Famke op 16/1/2017, 21:28

Aiden

Zijn lichaam had twee dagen nodig gehad om weer voor een groot deel te genezen en bij te komen van alle gebeurtenissen. Twee dagen lang was hij buiten westen geweest. En nu pas werd hij weer wakker.
Langzaam opende hij zijn ogen en kneep ze iets samen tegen het felle licht. Het laatste wat hij zich herinnerde, was dat hij zwaargewond was geweest. Ook herinnerde hij zich nog iets van een enorme druk in zijn lichaam en enorme spanning, maar voor de rest herinnerde hij het zich allemaal niet meer.
Voorzichtig kwam hij iets overeind en ging hij rechtop het bed zitten. Eventjes was hij wat duizelig, maar daarna voelde hij zich eigenlijk wel goed. Hij voelde nog wat pijn, maar niet veel. De wonden leken ook bijna helemaal weg. De steekwond van de jagers was haast volledig genezen, er was alleen nog een klein streepje te zien. Zijn been had er wat nieuwe littekens bij, maar was voor de rest ook weer genezen. Blijkbaar had zijn lichaam weer genoeg energie bij elkaar gesprokkeld om goed te kunnen genezen.
Hij sloeg zijn benen over de bedrand heen en wreef even met zijn handen in zijn gezicht. Zijn lichaam voelde nog wel wat zwakjes, maar verder voelde hij zich wel prima.
avatar
Celiine_Famke

Aantal berichten : 3727
Registratiedatum : 28-11-13
Leeftijd : 21
Woonplaats : Alkmaar

Profiel bekijken http://www.faceliphotography.weebly.com

Terug naar boven Ga naar beneden

Re: Vampiers enzooo

Bericht van CassyKiara op 16/1/2017, 21:41

Vitani

Er was een bed in de kamer erbij gezet. Vitani voelde zich verantwoordelijk voor Aiden's veiligheid, ook al kon niemand zo maar binnendringen op de kamer zonder dat ze door de praktijk heen moesten. Ze wilde geen enkel risico lopen en sliep dus op dezelfde kamer. Enigste momenten dat ze de kamer verliet was wanneer een behoefte moest doen of eten moest halen. En haarzelf wassen tussendoor natuurlijk. Anders zou ze ook zo enorm gaan stinken.
En ze had tussendoor wat kleren gekocht, voor haar en voor Aiden. Haar eigen kleren die ze in het tasje gedaan had toen ze het mes was gaan ophalen durfde ze niet meer aan te trekken vanwege het gif van het mes.
Fris uit de douche met een bord eten liep ze de kamer weer binnen. Eten deed ze ook in de kamer. Ze stond direct even stil. Die 2 dagen dat Aiden zo diep in slaap had gelegen was zo normaal voor haar geworden, dat ze even moest wennen aan het beeld dat hij rechtop zat en ook echt weer levendig uit zag. 'Goedemorgen, schone slaper.' Begroette ze hem met een kleine grijns op haar gezicht, nadat haar hersenen verwerkt hadden dat Aiden recht zat. Ze was wel blij dat hij weer wakker was. 'Honger?' Vroeg ze daarna. Rogier had vast nog wel een portie over die ze kon halen als Aiden honger had, dan kon ze zo nog een portie halen.
avatar
CassyKiara

Aantal berichten : 1237
Registratiedatum : 10-02-14
Leeftijd : 26
Woonplaats : Heytse

Profiel bekijken http://cavalaphotography.weebly.com

Terug naar boven Ga naar beneden

Re: Vampiers enzooo

Bericht van Celiine_Famke op 16/1/2017, 21:53

Aiden

Hij rekte zich even uit. Zijn lichaam voelde nog flink stijf door het stil liggen na al die activiteit. Daarna keek hij even rond in de kamer. Er stond opeens nog een tweede bed. En op dit moment was hij hier alleen. Voor zijn gevoel was hij echt super lang buiten westen geweest. Hij haalde zijn hand even door zijn haren en keek op naar de deur toen die open ging en Vitani binnen kwam lopen. Direct rook hij de geur van eten, wat zijn maag flink liet rommelen. Door Vitani haar woorden glimlachte hij even. "Ben ik lang weg geweest?" vroeg hij haar, doelend op het buiten bewustzijn zijn. In zijn herinneringen was alles maar een onduidelijke waas. En hij had totaal geen tijdsbesef meer.
Toen ze vroeg of hij honger had knikte hij meteen. "Honger als een paard," liet hij grijnzend weten.
avatar
Celiine_Famke

Aantal berichten : 3727
Registratiedatum : 28-11-13
Leeftijd : 21
Woonplaats : Alkmaar

Profiel bekijken http://www.faceliphotography.weebly.com

Terug naar boven Ga naar beneden

Re: Vampiers enzooo

Bericht van CassyKiara op 16/1/2017, 22:04

Vitani

Aiden's maag gaf eigenlijk al voldoende antwoord. 'Als een paard nog wel. Ik dacht dat je een grote, boze wolf was.' Plaagde ze Aiden, terwijl ze hem haar bord gaf. Aiden vroeg ook nog hoe lang hij weg was geweest. 'Lichamelijk geen seconde. Maar je hebt wel zeker 2 dagen heel diep geslapen. Ik denk dat een bom je nog niet eens had kunnen laten brommen.' Antwoorde ze.
'Ik ga even een bord voor mijzelf halen.' Zei ze nog, waarna ze de kamer verliet en even later terug kwam en ging zitten met een bord eten op haar schoot. Ze had gelijk Rogier even op de hoogte gebracht dat Aiden wakker en hongerig was, wat gelijk een tweede bord eten zou verklaren natuurlijk. Ze nam een hap van haar eten. Ze had zelf ook behoorlijke honger, maar niet zo erg dat haar maag een concert gaf. Zij kon in die tijd gewoon eten natuurlijk.
'Hoe voel je je? Vroeg ze Aiden. 'Op de honger na dan.' Voegde ze er nog met een kleine grijns er achter aan. Ze was wel benieuwd hoe Aiden zich voelde. Ergens zou ze het wel jammer vinden weg te moeten bij Rogier, maar ze wist ook dat het een keer moest gebeuren. Ze konden hier niet blijven.
avatar
CassyKiara

Aantal berichten : 1237
Registratiedatum : 10-02-14
Leeftijd : 26
Woonplaats : Heytse

Profiel bekijken http://cavalaphotography.weebly.com

Terug naar boven Ga naar beneden

Re: Vampiers enzooo

Bericht van Celiine_Famke op 16/1/2017, 22:20

Aiden

Hij grinnikte even om Vitani haar woorden en nam het bord eten aan van haar. Direct nam hij een paar grote happen en keek toen weer richting Vitani, die zei dat hij twee dagen had geslapen en een bom hem nog niet eens had laten brommen. Daardoor ontstond er weer een grijns op zijn gezicht, terwijl hij doorging met eten. Hij knikte even toen Vitani zei dat ze ook nog even een bord voor haarzelf ging halen.
Na een paar minuten keerde Vitani terug. Aiden had zijn halve bord al leeg en at stug door. Zijn lichaam had energie- en dus voeding- nodig om weer op krachten te komen.
"Hmm," reageerde hij met zijn mond vol. Hij kauwde even en slikte het eten door. "Wel prima, denk ik. Beetje zwakjes en stijf, maar voor de rest prima," antwoordde hij. Daarna at hij zijn bord ietwat gulzig leeg. Toen hij het bord aan de kant schoof op het bed, gingen zijn gedachten weer naar zijn pack. Een naar gevoel trok door zijn lichaam, een gevoel van intens verdriet en tegelijkertijd enorme woede.
avatar
Celiine_Famke

Aantal berichten : 3727
Registratiedatum : 28-11-13
Leeftijd : 21
Woonplaats : Alkmaar

Profiel bekijken http://www.faceliphotography.weebly.com

Terug naar boven Ga naar beneden

Re: Vampiers enzooo

Bericht van CassyKiara op 16/1/2017, 22:32

Vitani

Ze vond het fijn dat Aiden zo terugreageerde, ook al was het enkel door te grijnzen. Hij was in ieder geval niet chagrijnig, kwaad of verdrietig wakker geworden.
Ze at zelf in de tussentijd ook van haar eten. Een stuk rustiger dan Aiden deed. Maar dat was ook niet zo gek. Aiden antwoorde dat hij zich wat zwakjes en stijf voelde. Ook niet heel raar. Maar ze was blij dat hij zich voor de rest prima voelde.
Ze had verder niet echt iets te vragen. Of ja, wat ze momenteel durfde te vragen. Ze durfde bijvoorbeeld niet te vragen of Aiden al wist wanneer ze hier weer vertrokken en waar ze dan heen gingen. Toen ze opkeek leek Aiden ook in gedachten verzonken. Ze had wel een idee waar die gedachten naar toe waren gegaan, waardoor ze momenteel zeker niet die vraag durfde te stellen. Daarna viel haar wel wat anders in. 'Ik had het lef gehad jouw maten in je kleren te bekijken en daarna een broek en shirt voor je aangeschaft. En ondergoed, maar die maat heb ik gegokt. Dus als je je wilt wassen, er liggen schone kleren voor je klaar.' Vertelde ze Aiden. Daarna stond ze op. Haar bord was inmiddels ook leeg. Ze pakte beide borden en ging ze wegzetten in het keukentje van Rogier.
avatar
CassyKiara

Aantal berichten : 1237
Registratiedatum : 10-02-14
Leeftijd : 26
Woonplaats : Heytse

Profiel bekijken http://cavalaphotography.weebly.com

Terug naar boven Ga naar beneden

Re: Vampiers enzooo

Bericht van Celiine_Famke op 16/1/2017, 23:04

Aiden

Hij bleef in gedachten verzonken. En voelde zich ontzettend schuldig. In zijn hoofd reconstrueerde hij de situatie die eerder bij hem thuis zich had afgespeeld. Had hij andere keuzes moeten maken? Wat had hij anders kunnen doen? Had hij nog anderen kunnen redden? Hij zuchtte even zachtjes en wist dat hij ze niet terug kreeg met zichzelf schuldig voelen. Toch bleef het gevoel hangen.
Vitani begon ineens weer te praten en liet hem opschrikken uit zijn gedachten. Het duurde even voor haar woorden tot hem doordrongen. Ze had het over kleding, ze had nieuwe, schone kleren voor hem gekocht. Aiden keek haar aan.
"Dankje," knikte hij kort. Hij was eigenlijk wel toe aan een douche en schone kleren. Dat zou hij straks wel meteen gaan doen.
avatar
Celiine_Famke

Aantal berichten : 3727
Registratiedatum : 28-11-13
Leeftijd : 21
Woonplaats : Alkmaar

Profiel bekijken http://www.faceliphotography.weebly.com

Terug naar boven Ga naar beneden

Re: Vampiers enzooo

Bericht van CassyKiara op 16/1/2017, 23:54

Vitani

Aiden reageerde traag. Hij leek diep in gedachten weg te zijn. Maar toch werd ze bedankt voor het klaarleggen van de kleren. Ze glimlachte even. Bij terugkomen van het wegzetten van de borden ging ze naast Aiden zitten. 'Het is een vreselijk gevoel, die schuld. Terwijl hoe je het ook went of keert er niets is wat het nog kan veranderen.' begon ze zachtjes te praten. Ze keek even opzij. 'Misschien een slecht moment om het te vragen, maar is dit jou al eens eerder gebeurd?' vroeg ze voorzichtig, doelend op het verliezen van een hele pack. Ze wilde weten wat hij toen eigenlijk gedaan had om er bovenop te komen. Of er eigenlijk wel bovenop te komen viel. 'Komen we hier weer bovenop?' voegde ze daarna nog aan haar vorige vraag toe. Ze wilde niet beschuldigend overkomen na die eerdere vraag. Het was niet Aiden's schuld. Niet haar schuld ook, ook al wilde dat schuldgevoel anders bewijzen.
avatar
CassyKiara

Aantal berichten : 1237
Registratiedatum : 10-02-14
Leeftijd : 26
Woonplaats : Heytse

Profiel bekijken http://cavalaphotography.weebly.com

Terug naar boven Ga naar beneden

Re: Vampiers enzooo

Bericht van Celiine_Famke op 17/1/2017, 20:46

Aiden

Hij staarde wat voor zich uit en keek weer even op toen Vitani weer binnen kwam en de borden weggebracht had. Ze begon over de schuldgevoelens, dat ze niets meer konden veranderen. Daarop knikte Aiden kort. Ze had gelijk, dat wist hij. Maar daarmee ging het schuldgevoel niet weg. Voor een kort moment sloot hij zijn ogen even en zag iedereen weer voor zich- dood. Een afschuwelijk gezicht.
Door Vitani haar vraag keek hij haar weer aan. "Nee," reageerde hij gauw. "Naja.. Niet precies zo.." herstelde hij zichzelf. "Toen was ik nog geen Alpha. En niet iedereen was dood." Aiden klemde zijn kaken even op elkaar en keek wat stug voor zich uit. Hij had echt zin om wraak te nemen om Sayat.
"Jawel.. Vast wel," knikte hij nu om Vitani haar volgende vraag, of ze er weer bovenop zouden komen. Hij haalde zijn hand door zijn haren en dacht weer even aan Sayat. Binnenkort zou hij hem gaan opzoeken. En het zou hem totaal niet uitmaken hoeveel packleden hij had. Angst om gewond te raken of zelfs te sterven, voelde hij door de blinde woede amper. Hij balde zijn vuisten en stond daarna op.
"Ik ga even douchen."
avatar
Celiine_Famke

Aantal berichten : 3727
Registratiedatum : 28-11-13
Leeftijd : 21
Woonplaats : Alkmaar

Profiel bekijken http://www.faceliphotography.weebly.com

Terug naar boven Ga naar beneden

Re: Vampiers enzooo

Bericht van CassyKiara op 17/1/2017, 21:34

Vitani

Aiden antwoordde. Heel kort samengevat in enkele woorden vertelde hij iets meegemaakt te hebben dat wel leek op wat enkele dagen terug gebeurd was, maar niet hetzelfde was. En dat ze vast wel hier over heen kwamen. Ze zag dat hij zich weer kwaad maakte, maar voor ze iets kon doen meldde hij dat hij ging douchen en stond op.
Zodra Aiden de kamer uit was, stond ze zelf ook op. Ze liep naar haar eigen bed. Ze wikkelde zichzelf in haar deken, kroop op bed en tegen de muur aan met het boek waar ze al enkele dagen uit probeerde te lezen. Haar gedachten die afdwaalden maakten het lastig het verhaal van het boek te volgen, maar het hield haar in ieder geval bezig. Iets te veel eigenlijk, want ze had al die tijd amper kunnen slapen. Het lukte haar niet om in slaap te komen zonder die nare beelden. En dan was zij nog niet eens bij het hele gevecht geweest.
Ze kreeg het idee dat ze nooit een geschikte weerwolf zou zijn. Het leek alsof Aiden wilde zeggen dat ze zich moest vermannen door zo kort er op te reageren. Of dat was wat haar hersenen haar wijs probeerde te maken. Met een grom smeet ze het boek naar de andere kant van de kamer. Nee, zij was veranderd door een omega die dacht dat zij wel in zijn armen zou vallen en samen met hem een pack zou maken, de klootzak. Het was maar goed dat Aiden haar eerst opgevangen had en ze niet eerst uit angst die rotzak terug tegen was gekomen en hem haar had laten ompraten. Maar dan nog bleef ze het idee houden dat ze een waardeloos geval was, een zwakkeling. Ze trok de deken verder over haar heen en liet haar tranen hun gang gaan.
avatar
CassyKiara

Aantal berichten : 1237
Registratiedatum : 10-02-14
Leeftijd : 26
Woonplaats : Heytse

Profiel bekijken http://cavalaphotography.weebly.com

Terug naar boven Ga naar beneden

Re: Vampiers enzooo

Bericht van Celiine_Famke op 17/1/2017, 21:51

Aiden

Hij had gedacht en vooral gehoopt dat het douchen hem goed zou doen. Echter bleef hij zich naar voelen. Verdrietig, schuldig en boos. Natuurlijk was het ook niet zo heel erg gek, gezien wat hij meegemaakt had. Hij moest het zien te verwerken, maar dat vond hij ontzettend lastig. Een eenzame traan rolde over zijn wang en hij veegde de traan verwoed weg. Opnieuw balde hij zijn vuisten en sloeg vol tegen de muur. De pijn die door zijn hand schoot trok hem even weg uit de nare gedachten. Maar maakte zijn woede eigenlijk alleen maar erger. Hij zuchtte even en begon alle oude restjes bloed en zweet van zijn lichaam te wassen.
Toen hij na dik een halfuur eindelijk onder de douche vandaan kwam, kleedde hij zich aan en liep even langs Rogier om even kort met hem te praten. Eerst ging het over zijn gezondheid en vroeg Rogier hem wat dingetjes, maar daarna hadden ze het over een appartement in de buurt die leeg stond, waar Aiden en Vitani misschien wel in konden trekken. Hier te lang blijven zou ook gevaarlijk worden. Dit was echt een toevluchtsoord voor als hij nergens anders heen kon of ernstig gewond was. Een soort 'safe house'. En dat wilde hij niet verspillen. Daarbij wilde hij Rogier geen gevaar brengen en dat deed hij op deze manier wel.
Na nog wat gedronken te hebben met Rogier, keerde Aiden terug naar de kamer, waar Vitani al in bed lag. Hij keek even kort richting haar; het leek alsof ze al sliep. Aiden gaapte even en voelde zich zelf ook wel vermoeid. Zijn lichaam had nog behoorlijk wat rust in te halen. Hij plofte op bed neer en probeerde wat slaap te vatten, maar het ging ontzettend moeizaam en hij schrok constant weer wakker door de vreselijke nachtmerries.
avatar
Celiine_Famke

Aantal berichten : 3727
Registratiedatum : 28-11-13
Leeftijd : 21
Woonplaats : Alkmaar

Profiel bekijken http://www.faceliphotography.weebly.com

Terug naar boven Ga naar beneden

Re: Vampiers enzooo

Bericht van CassyKiara op 17/1/2017, 22:13

Vitani

Ze had zich in slaap gehuild. Voor zo lang dat duurde. Gelukkig kwam iemand de kamer binnen, waardoor ze wel weer even wakker moest worden. Ze merkte dat het Aiden was, waardoor ze geen vin verroerde. Ze lag goed zo. Ze wilde zich zo sterk mogelijk tonen, ook al vond ze dat ze dat absoluut niet was.
Ze kon ook niet aan een stuk door slapen. Alweer niet. Maar ze bleef redelijk stil liggen. Totdat ze besloot het slapen maar helemaal op te geven. Ze sloeg de deken grommend van haar af, stond op, liep de kamer door, raapte het weggegooide boek op en ging weer op haar bed zitten. Haar rug steunde tegen de muur, terwijl ze haar benen onder haar in trok. Ze was rusteloos, maar tegelijkertijd oververmoeid. En dat irriteerde haar mateloos. Net als dat het haar frustreerde dat haar ogen de letters en woorden wel zag, maar ze geen idee had wat ze aan het lezen was, doordat haar hoofd met hele andere verhalen bezig was.
avatar
CassyKiara

Aantal berichten : 1237
Registratiedatum : 10-02-14
Leeftijd : 26
Woonplaats : Heytse

Profiel bekijken http://cavalaphotography.weebly.com

Terug naar boven Ga naar beneden

Re: Vampiers enzooo

Bericht van Gesponsorde inhoud


Gesponsorde inhoud


Terug naar boven Ga naar beneden

Pagina 26 van 43 Vorige  1 ... 14 ... 25, 26, 27 ... 34 ... 43  Volgende

Terug naar boven


 
Permissies van dit forum:
Je mag geen reacties plaatsen in dit subforum