Vampiers enzooo

Pagina 42 van 43 Vorige  1 ... 22 ... 41, 42, 43  Volgende

Ga naar beneden

Re: Vampiers enzooo

Bericht van Celiine_Famke op 10/2/2018, 11:48

Duke Gregory

“Prima. Laten we dat maar gaan doen dan. Ik breng daarna al die shit wel naar je toe, dat kost mij denk ik maar een paar minuten van mijn kostbare tijd.” Duke stond nu op en zette zijn lege glas op het aanrecht samen met de lege fles.
“Ja, ik denk dat die emoties wel terugkomen. Als ze echt honderd procent uit hadden gestaan had hij mij al twee keer vermoord. Maar ben er wel op bereid dat Steffen eigenlijk nooit zijn emoties uitschakelde en dat ook abdoluut niet graag doet. Ze zullen dus behoorlijk ver gegaan zijn met hem, of hem dingen hebben laten doen die hij geestelijk niet meer trok. En dat alles komt dan ook weer allemaal tegelijk terug met zijn al bestaande struggles.”
Duke liep nu naar de voordeur en stapte naar buiten, richting Steffen. Die was ondertussen alweer bijgekomen en stond wat voor zich uit te staren.
“Hey, broertje,” sprak Duke. “We gaan je even verplaatsen, vriend. Niet te moeilijk doen, want dan dump ik je met rotsblokken aan je voeten in de oceaan en kom ik je over driehonderd jaar wel weer een keer opzoeken.”
avatar
Celiine_Famke

Aantal berichten : 3779
Registratiedatum : 28-11-13
Leeftijd : 22
Woonplaats : Alkmaar

Profiel bekijken http://www.faceliphotography.weebly.com

Terug naar boven Ga naar beneden

Re: Vampiers enzooo

Bericht van CassyKiara op 10/2/2018, 13:49

Freya Marshall

Duke zei dat hij de spullen later wel bracht. Ze knikte even en stond daarna op. Haar kleren zaten nog onder het bloed van gisteravond. Het was een behoorlijk slachtveld geweest. Maar ze was weer fit genoeg om te lopen en spreuken uit te voeren. Ze liep achter Duke aan naar buiten toe. Duke sprak Steffen aan dat hij niet te moeilijk moest gaan doen, anders dumpte hij hem in de oceaan met rotsblokken aan de voeten. 'Dus...' begon Freya. 'Nu we klaar zijn met dreigen. Slaap lekker Steffen.' Zei ze daarna nog, waarna ze weer die handbeweging maakte en een betovering uitsprak dat Steffen langer verdoofd bleef. Dat als hij wakker werd tijdens het vervoeren, dat hij lichamelijk dat nog niks kan voor een tijdje. Daarna hief ze de blokkade op, waardoor de zouten cirkel open spatte. Ze testte de cirkel door er een voet door heen te steken. 'Hij kan opgepakt worden.' Zei ze nog tegen Duke. Ze had 1 boekje al bij haar voor de blokkadespreuk zeker te eeten hie uit te voeren. En zout natuurlijk.
avatar
CassyKiara

Aantal berichten : 1237
Registratiedatum : 10-02-14
Leeftijd : 27
Woonplaats : Heytse

Profiel bekijken http://cavalaphotography.weebly.com

Terug naar boven Ga naar beneden

Re: Vampiers enzooo

Bericht van Celiine_Famke op 10/2/2018, 13:58

Duke Gregory

Steffen gromde even naar hem en Duke rolde daardoor met zijn ogen. “Hij is z’n tong verloren,” mompelde hij geïrriteerd. Freya kwam nu ook erbij en zei dat het klaar was met dreigen nu, en wenste Steffen slaaplekker. Niet lang daarna zakte Steffen weer op de grond neer en bleef hij liggen. Freya hief de blokkade op van de cirkel en zei dat Steffen opgepakt kon worden. Ietwat voorzichtig stapte Duke de cirkel in en pakte zijn broer vast, en gooide hem over zijn schouder.
“Tot zo,” zei Duke, waarna hij wegschoot en verdween uit het zicht. In de kelder van Freya legde hij Steffen neer en injecteerde hem voor de zekerheid ook nog met wat verbena, omdat hij die gekke hekserij toch nog niet helemaal voor de volle honderd procent vertrouwde. Duke verliet het huis weer en ging terug naar het landhuis, waar hij de boeken en kaarsen in dozen flikkerde en ook dat naar Freya’s huis bracht.
avatar
Celiine_Famke

Aantal berichten : 3779
Registratiedatum : 28-11-13
Leeftijd : 22
Woonplaats : Alkmaar

Profiel bekijken http://www.faceliphotography.weebly.com

Terug naar boven Ga naar beneden

Re: Vampiers enzooo

Bericht van CassyKiara op 10/2/2018, 18:27

Freya Marshall

Duke irriteerde Steffen nog een keer, waardoor zij op haar beurt met haar ogen rolde. Ze had zelf een autosleutel gepakt, gezien Duke snel van Steffen af leek te willen en daarbij niet dacht aan dat zij nog niet zo ver gevorderd was om zichzelf naar een andere plek te 'poefen'. Ze zou de sleutel straks wel in zijn handen drukken voor hij weer weg was.
Toen ze het huis binnen liep lag Steffen al in de kelder. Duke zag ze nergens, maar die zal wel al de boeken en kaarsen aan het halen zijn. Ze maakte weet een cirkel van zout om Steffen heen en sprak de nodige spreuken uit. Ook eentje die ze gisteren pas geleerd had om hem onzichtbaar te maken voor mensen die niks met hem te maken hadden. Zo lang als hij in die cirkel bleef natuurlijk.
Zodra Duke de dozen neerzette, hield ze de autosleutel nog even okmhoog om aan te geven dat ze wat van hem had. 'Ik heb em even kort geleend. Ik ben nog niet zo snel van mijzelf.' Zei ze er nog bij, dat laatste met een kleine grijns op haar gezicht. 'Geniet van je vrije leven weer. Ik zal wat laten weten als er iets veranderd bij hem wat belangrijk kan zijn voor jou om te weten. Bedankt nog voor wat je gedaan hebt voor mij en Steffen.' Voegde ze er nog aan toe.
avatar
CassyKiara

Aantal berichten : 1237
Registratiedatum : 10-02-14
Leeftijd : 27
Woonplaats : Heytse

Profiel bekijken http://cavalaphotography.weebly.com

Terug naar boven Ga naar beneden

Re: Vampiers enzooo

Bericht van Celiine_Famke op 11/2/2018, 00:08

Duke Gregory

Het duurde niet lang voor hij weer terug was bij Freya's huis, met in zijn armen een overvolle doos met boeken en kaarsen. Hij zette het neer in de kelder waar Freya ook al aanwezig was en keek ietwat verbaasd op toen zij zijn autosleutels omhoog hield en zei dat ze zijn auto even kort had geleend, omdat ze nog niet zo snel was van haarzelf. Duke schudde zijn hoofd even en pakte de sleutels van haar over.
"Daar ga ik zeker van genieten. Ik hoor het wel wanneer hij de boel overhoop haalt hier," knikte Duke. Hij keek nog even naar zijn broer, maar draaide zich daarna om en vertrok.


Steffen Gregory

Pas een paar uur later werd hij langzaam weer wakker. Hij voelde zich onwijs raar; zwak, draaierig en onstabiel. Toen hij zijn ogen opende merkte hij op dat hij verplaatst was, hij was nu in hun eigen huis in plaats van in het landhuis. Steffen kreunde even kort en trok zich iets overeind, zodat hij rechtop kwam te zitten. Zijn emoties waren nog altijd ver naar de achtergrond gedrukt. Als die 'knop' eenmaal om was, was het erg lastig die weer de andere kant op te krijgen. Steffen had daar altijd vreselijk veel moeite mee gehad, daarom wilde hij zijn emoties ook eigenlijk nooit uit zetten.
De wonden die hij had gehad op zijn lichaam waren ondertussen wel zo goed als genezen. Maar toch was er nog wel aan hem te zien dat hij alles behalve fit en gezond was. Op zich was hij wel krachtig, maar zijn hele lichaam was ook heel erg van slag, zowel lichamelijk als geestelijk.
avatar
Celiine_Famke

Aantal berichten : 3779
Registratiedatum : 28-11-13
Leeftijd : 22
Woonplaats : Alkmaar

Profiel bekijken http://www.faceliphotography.weebly.com

Terug naar boven Ga naar beneden

Re: Vampiers enzooo

Bericht van CassyKiara op 11/2/2018, 09:54

Freya Marshall

Ze was immers met de taxi naar Duke gegaan en haar eigen auto stond hier thuis te verstoffen. Hoe had ze anders naar haar huis moeten gaan? Had ze op Duke moeten wachten? Maar Duke leek het niet heel erg te vinden. Hij gaf aan dat hij zou gaan genieten van zijn vrije tijd. Ze moest maar laten weten wanneer Steffen de boel overhoop zou halen. Ze knikte nog en Duke was al weer weg. Ze keek zelf ook even naar Steffen die nog lang te slapen op dat moment. Of ja, slapen, niet vrijwillig in ieder geval. Daarna begon ze de boeken en de kaarsen uit te pakken. Ze maakte wat plaats, deelde de kelder net wat anders in zodat het handig bleef om zowel wetenschap als magie te blijven gebruiken. Ze had zich ook een gemakkelijke woonkamerstoel naar beneden gehaald, met een beetje hulp van haar pas ontdekte magie omdat het ontzettend lompe, zware meubels zijn, en had die zich vlakbij Steffens 'cel' gezet, waar ze nu in zat te lezen. Ze wilde vooral weten hoe hij zich zou gedragen en voelen, voor zo ver hij iets voelde tot nu toe, zodat Freya wist waar ze ongeveer zaten.
Ze keek op van haar boek toen Steffen kreunde en overeind ging zitten. Zo zag hij er bijna normaal uit, maar Freya wist wel beter dat ze zo ver nog lang niet waren. 'Goedemorgen Doornroosje.' zei ze met een kleine glimlach op haar gezicht. 'Welkom thuis.' voegde ze er nog aan toe. 'Hoe voel je je momenteel?' vroeg ze daarna nog. Eigenlijk had ze Steffen geen woord horen zeggen sinds dat ze hem weer gezien had, sinds gisteravond. Ze vroeg zich af of die missende emoties ook het praten tot het minimum gebracht had. Maar dat zou haar er niet van weerhouden om zelf wel tegen hem te praten, dat was iets dat zeker was. Ze zou gewoon tegen hem praten alsof niets aan de hand was. Behalve dan dat Steffen vast zat, niet normaal terug zou reageren en ze tot hem door moest dringen dat hij echt niet het monster is wat hij door anderen nu geworden was. Dit was niet hoe Steffen echt was, dit was hoe anderen Steffen gemaakt hadden.
avatar
CassyKiara

Aantal berichten : 1237
Registratiedatum : 10-02-14
Leeftijd : 27
Woonplaats : Heytse

Profiel bekijken http://cavalaphotography.weebly.com

Terug naar boven Ga naar beneden

Re: Vampiers enzooo

Bericht van Celiine_Famke op 11/2/2018, 12:31

Steffen Gregory

Toen Freya tegen hem begon te praten keek hij op en krabbelde hij nog verder overeind. Zijn blik was leeg. Hij wilde weglopen, maar de doorzichtige muur hield hem tegen.
“Serieus, gaan we dit weer doen?” verzuchtte Steffen. Hij schudde zijn hoofd. “Laat me er gewoon uit. Doe geen moeite.” Steffen haalde zijn hand even door zijn haar en merkte dat zijn lichaam behoorlijk snakte naar bloed. Als Freya hem zou laten gaan, zou dat het eerste zijn wat hij ging doen: jagen.
Freya vroeg hoe hij zich momenteel voelde. Daardoor haalde hij zijn schouders op. “Ik voel niks. Helemaal prima. Een stuk makkelijker dan die verdomde emoties.”
avatar
Celiine_Famke

Aantal berichten : 3779
Registratiedatum : 28-11-13
Leeftijd : 22
Woonplaats : Alkmaar

Profiel bekijken http://www.faceliphotography.weebly.com

Terug naar boven Ga naar beneden

Re: Vampiers enzooo

Bericht van CassyKiara op 11/2/2018, 13:31

Freya Marshall

Steffen vroeg of ze dit nou weer gingen doen. Ze moest hem laten gaan en geen moeite doen. Daarbij antwoordde hij dat hij niks voelde, en dat hij dat beter vond dan met emoties. Ze rolde even met haar ogen. 'Je moet iets voelen. Zelfs zonder emoties is er altijd wel iets dat je voelt.' Ging ze er eigenwijs tegenin. 'Net klonk je best gefrustreerd dat we dit weer gingen doen. Je zal ook wel gefrustreerd zijn dat je je eigen broer niet kon vermoorden, ondanks zijn uitdagen. En hij heeft je net zo gemakkelijk weer hier naar toe verplaatst.' Begon Freya op haar beurt grenzen te testen. Terwijl ze sprak was ze opgestaan en traag rondom de cel aan het lopen. 'Of heb jij geen last meer van een prikkelend, zeurend gevoel in je keel, dat uiteindelijk door je hele lijf zal tintelen. Een intens verlangen naar iets vloeibaars. Bloed bijvoorbeeld. Dat is ook een gevoel, een emotie. Dorst, honger.' Ging ze verder. 'Ik ben trouwens iets te weten gekomen over jouw transformatie, honderden jaren terug. Jouw ooms enige stukje dat hij meespeelde, was dat hij het idee had dat hij iets deed, maar uiteindelijk jouw eerste slachtoffer geworden is. Jouw tante daarentegen.' Zei ze tot slot nog, waarmee ze zijn nieuwsgierigheid probeerde te prikkelen.
avatar
CassyKiara

Aantal berichten : 1237
Registratiedatum : 10-02-14
Leeftijd : 27
Woonplaats : Heytse

Profiel bekijken http://cavalaphotography.weebly.com

Terug naar boven Ga naar beneden

Re: Vampiers enzooo

Bericht van Celiine_Famke op 11/2/2018, 13:59

Steffen Gregory

“Nou, als ik al iets voel is het weinig. En dat bevalt mij eigenlijk prima. Misschien is dit wel de betere Steffen,” sprak hij met een eentonige stem. Hij keek om zich heen en verzuchtte toen Freya begon over de dorst.
“Ja, ik heb zeker dorst. Maar dat zal altijd blijven,” reageerde hij daar kort op. Hij gaapte even en zijn blik ging naar een fotolijstje die aan de muur hing verderop. Een foto van Freya samen met hem hing daar in. Eerst voelde hij er echt niks bij, maar heel diep vanbinnen voelde hij heel kort even wat en mistte hij dat. Hij keek weer weg en keek naar Freya; die nu begon over zijn transformatie toen. Hij rolde even met zijn ogen en haalde zijn schouders op.
“Zeker een goed verhaal,” reageerde hij nonchalant en ongeïnteresseerd. Toch maakte hij de fout door even terug te denken aan die desbetreffende dagen. Hoe hij op de koffie was gegaan bij zijn tante en oom en hoe zijn oom hem toen onaangekondigd opgesloten had in de woonkamer. Van de momenten daarna kon hij zich niet heel veel meer herinneren, maar de gevoelens van na zijn transformatie waren onwijs overweldigend geweest en zou hij nooit vergeten. Ook de beelden hoe hij zijn oom leegdronk stonden nog op zijn netvlies gebrand. En zo kwamen ook de beelden terug van de vele moorden die hij daarna gepleegd had en hoe hij Duke veranderd had, die dat helemaal niet had gewild. Steffen slikte moeizaam en staarde voor zich uit. Zijn vampierkant probeerde nog het ‘luik’ naar zijn emoties weer opnieuw te sluiten, maar dat was haast onmogelijk door alle emoties die allemaal terug kwamen. Allemaal tegelijk. Woede, onmacht, angst, verdriet, pijn, liefde en schuldgevoelens. Hij liet zich op zijn knieën zakken en leek alles van de afgelopen maanden opnieuw te herbeleven in zijn hoofd, wat ontzettend heftig was aangezien hij vreselijke dingen had moeten doen, die hij zich liever gewoon nooit meer herinnerde.
avatar
Celiine_Famke

Aantal berichten : 3779
Registratiedatum : 28-11-13
Leeftijd : 22
Woonplaats : Alkmaar

Profiel bekijken http://www.faceliphotography.weebly.com

Terug naar boven Ga naar beneden

Re: Vampiers enzooo

Bericht van CassyKiara op 11/2/2018, 14:15

Freya Marshall

Eerst leek ze niet tot hem door te kunnen dringen. Hij bleef alles afweren met eentonige woorden. Ze liep net schuin achter hem toen hij naar de foto van hun twee keek aan de andere kant van de ruimte. Maar okmdat ze schuin achter hem stond kon ze niet zien of dat wel of niet iets met hem deed.
Het verhaal van zijn transformeren leek wel meer los te maken. Ze vond het vreselijk hem zo te zien, maar dit was goed. 'Voel het Steffen. Alles. Alle vervelende gevoelens, schuld, frustratie, verdriet, haat. Maar vergeet ook zeker niet de goeie gevoelens. Blijdschap, liefde, trots. Je hebt zo veel meegemaakt en echt niet alles was slecht.' Vertelde ze, terwijl ze voor hem in kleermakerszit ging zitten. 'Je bent niet de verbeterde Steffen op dit moment. Dit was je monsterlijke kant, de kant die je zo vreselijk haat. De echte Steffen lijkt in de verste verte niet op een monster.'
avatar
CassyKiara

Aantal berichten : 1237
Registratiedatum : 10-02-14
Leeftijd : 27
Woonplaats : Heytse

Profiel bekijken http://cavalaphotography.weebly.com

Terug naar boven Ga naar beneden

Re: Vampiers enzooo

Bericht van Celiine_Famke op 11/2/2018, 16:04

Steffen Gregory

De grote stroom aan emoties was niet meer tegen te houden, hoe hard hij het ook probeerde. Het waren zoveel emoties tegelijk dat hij er duizelig van werd en het gevoel kreeg dat hij dit gewoon niet eens aan kon. Alles kwam terug en hij herbeleefde de gebeurtenissen van de afgelopen maanden weer opnieuw, wat enorm heftig was aangezien hij gedwongen was tot vreselijke dingen. De negatieve gevoelens waren zoals altijd overheersend. De positieve dingen kwamen ook wel terug, maar het was toch minder. Alles van de afgelopen 650 jaar kwam terug. En dat was echt heel veel.
De dorst werd hierdoor ook flink aangesterkt, waar hij wat moeite mee had op dit moment. Hij begon lichtjes te trillen en het verdriet en de schuldgevoelens veranderden in frustratie waardoor hij de neiging kreeg om dingen door het huis te gooien. Alleen lukte dat natuurlijk niet door de onzichtbare muur om hem heen.
“Wat heb ik gedaan..” mompelde hij zacht en vol emotie. Was hij maar gewoon nooit vampier geworden..
avatar
Celiine_Famke

Aantal berichten : 3779
Registratiedatum : 28-11-13
Leeftijd : 22
Woonplaats : Alkmaar

Profiel bekijken http://www.faceliphotography.weebly.com

Terug naar boven Ga naar beneden

Re: Vampiers enzooo

Bericht van CassyKiara op 11/2/2018, 16:52

Freya Marshall

Steffen had het er zo te zien ook echt heel zwaar mee. Ze liep nu naar een koelkasten toe waar bloedzakjes in zaten. Eentje nam ze mee en hield ze eigenlijk alleen in de buurt als het nodig was. Ze wist nog wel dat die plas bloed in de keuken er niet voor niets lag, want of het nu ging helpen was nog maar de vraag.
Op een gegeven moment mompelde Steffen wat hij gedaan had. 'Veel, heel veel. Maar het is niet jouw schuld. Niet alles.' Antwoordde Freya daar op. Maar dat het ernstig was wat hij gedaan had, dat was wel zeker. Maar eigenlijk kon Steffen er niks aan doen. Hij had net zo goed niet voor dit leven gekozen.
avatar
CassyKiara

Aantal berichten : 1237
Registratiedatum : 10-02-14
Leeftijd : 27
Woonplaats : Heytse

Profiel bekijken http://cavalaphotography.weebly.com

Terug naar boven Ga naar beneden

Re: Vampiers enzooo

Bericht van Celiine_Famke op 11/2/2018, 19:17

Steffen Gregory

Hij hoorde nu pas Freya weer praten maar haar woorden drongen pas laat tot hem door. De pijn was zo intens, hij voelde zich gewoon zo rot, zoveel onmacht. Hij was de eerste vampier ooit en hij kon zichzelf niet eens in bedwang houden. Zelfs niet na 650 jaar. Waarschijnlijk ook mede door het feit dat hij de meest krachtige vampier was, maar het frustreerde hem enorm.
Vooral wat er gebeurd was tijdens zijn opsluiting bij de jagers deed hem heel erg veel pijn en hij wist niet hoe hij dat ooit kon verwerken.
Hij kreeg het plotseling erg benauwd en zijn keel brandde als een gek. Het deed gewoon pijn. Hij had ook al maanden geen normaal bloed gehad en wat die vloeistoffen bij de jagers met zijn lichaam gedaan hadden wist hij niet.
avatar
Celiine_Famke

Aantal berichten : 3779
Registratiedatum : 28-11-13
Leeftijd : 22
Woonplaats : Alkmaar

Profiel bekijken http://www.faceliphotography.weebly.com

Terug naar boven Ga naar beneden

Re: Vampiers enzooo

Bericht van CassyKiara op 11/2/2018, 19:41

Freya Marshall

Ze zag hoe zwaar hij het had. Ze wou hem graag helpen, het voor hem verlichten. Maar ze wist echt niet hoe. Ze gaf het bloedzakje aan. Haar hand bleef buiten de cirkel, maar voorwerpen, zoals bloedzakjes bijvoorbeeld, konden wel door de blokkade heen. Als je iemand in leven en op 1 plek moet houden, zonder dat die binnen enkele uren of dagen het hoekje om gaat, dan is het wel handig dat dingen als zuurstof, voedsel en drinken wel nog aangegeven konden worden. Alleen er kon geen enkel levend wezen door de blokkade heen lopen.
'Je kan dit, Steffen. Je kan dit verslaan.' probeerde ze Steffen nog aan te moedigen. Ze zat gehurkt bij Steffen, naast de cirkel uiteraard. Maar ze stond weer even kort op en pakte een van de vele boekjes waar ze een gekleurd blaadje tussen gestoken had. Dat ging over gif uit mensen halen via een spreuk. Ze had geen idee of dat ook bij vampieren kon werken, en het gif dat de jagers toegediend hadden, maar proberen kon vast geen kwaad. Ze las nog even goed door wat ze precies moest doen en zeggen, voordat ze het uit begon te voeren.
avatar
CassyKiara

Aantal berichten : 1237
Registratiedatum : 10-02-14
Leeftijd : 27
Woonplaats : Heytse

Profiel bekijken http://cavalaphotography.weebly.com

Terug naar boven Ga naar beneden

Re: Vampiers enzooo

Bericht van Celiine_Famke op 11/2/2018, 19:56

Steffen Gregory

Freya duwde een bloedzakje door de doorzichtige muur heen en Steffen staarde er een tijdje naar. Hij kon het bloed ruiken door het plastic heen, het was ontzettend aantrekkelijk, maar de vorige keren was hij er echt heel erg ziek van geworden. Daarom twijfelde hij heel erg.
Uiteindelijk pakte hij het zakje toch vast en zette zijn tanden erin. Eerst begon hij wat vertwijfeld te drinken, maar het smaakte hem zo goed dat hij uiteindelijk het hele zakje leeg dronk. Hij had het idee dat hij iedereen in de hele stad wel leeg zou kunnen drinken en dan nog niet verzadigd zou zijn.
avatar
Celiine_Famke

Aantal berichten : 3779
Registratiedatum : 28-11-13
Leeftijd : 22
Woonplaats : Alkmaar

Profiel bekijken http://www.faceliphotography.weebly.com

Terug naar boven Ga naar beneden

Re: Vampiers enzooo

Bericht van CassyKiara op 11/2/2018, 20:08

Freya Marshall

Steffen pakte het bloedzakje na enige twijfeling op en dat ding was vrij snel leeg. Haar spreuk leek verder geen effect te hebben op Steffen, dus dan zou het verspilde moeite zijn om er mee verder te gaan. Ze wachtte wel nog even af of Steffen het binnen wist te houden.
Daarna liep ze na een tijdje gewacht te hebben of het goed ging weer naar het koelkastje en kwam terug met een tweede bloedzakje. 'Het lijkt mij verstandig rustig aan op te bouwen. Geen liters tegelijkertijd. En nu je hier nog vast zit kun je ook niet te keer gaan in de stad.' stelde Freya voor. 'Het gaat weer beter worden. Ik weet het zeker.' probeerde ze Steffen nog aan te moedigen met een kleine glimlach op haar gezicht.
avatar
CassyKiara

Aantal berichten : 1237
Registratiedatum : 10-02-14
Leeftijd : 27
Woonplaats : Heytse

Profiel bekijken http://cavalaphotography.weebly.com

Terug naar boven Ga naar beneden

Re: Vampiers enzooo

Bericht van Celiine_Famke op 11/2/2018, 20:23

Steffen Gregory

Hij verwachtte elk moment misselijk te worden, maar dat gebeurde niet direct. Hij hoopte ook gewoon dat het niet ging gebeuren. Met de rug van zijn hand veegde hij de restanten bloed van zijn mond en hij krabbelde langzaam overeind om weer op te staan. Freya liep even weg en kwam later terug met nog een zakje bloed. Hij voelde meteen hoe zijn lichaam erop reageerde. Vers bloed uit de ader was beter, maar dit was al beter dan niets. Steffen pakte de andere zak aan en wilde het aan zijn mond zetten, maar net op dat moment voelde hij de bekende misselijkheid opkomen en hoewel hij het tegen probeerde te houden, gooide hij alles tot op de laatste druppel er weer uit. Het voelde enorm naar en zijn lichaam begon ook te trillen.
Hoe dit precies mogelijk was wist hij niet, tot hij zich iets herinnerde.
“Ik heb Daniel vermoord..” mompelde hij zacht en zwak. “Ze hebben mij hem laten vermoorden terwijl hij zijn ring om had.. Daarom is hij weer tot leven gekomen..”
avatar
Celiine_Famke

Aantal berichten : 3779
Registratiedatum : 28-11-13
Leeftijd : 22
Woonplaats : Alkmaar

Profiel bekijken http://www.faceliphotography.weebly.com

Terug naar boven Ga naar beneden

Re: Vampiers enzooo

Bericht van CassyKiara op 11/2/2018, 20:41

Freya Marshall

De moed zakte haar al in de schoenen toen Steffen toch nog begon over te geven. Ze voelde zich zo machteloos. Met een simpele beweging en kleine spreuk liet ze de rotzooi verdwijnen. Daarna mompelde Steffen dat hij Daniel vermoord had, terwijl die rotzak zijn ring nog om had. Tranen begonnen nou in haar ogen te prikken. Ze wist wat dat zou betekenen. En Steffen had al zo veel om van op te krabbelen, dat die extra vervloeking ook voor Steffen einde verhaal kon zijn. Al zou het sowieso voor iedere vampier einde verhaal moeten betekenen, maar Steffen had misschien nog een uitzondering kunnen zijn. En aangezien het hier om Steffen ging, de eerste vampier die direct en indirect verantwoordelijk is voor alle vampieren, zou Steffen's dood de dood van alle vampieren betekenen. Dat hadden die Zeflov's slim bekeken, maar voor Freya zou dat betekenen dat ze niemand meer had waar ze 300% op zou kunnen vertrouwen.
'I-i-ik moet even overleg plegen.' bracht ze moeizaam uit, terwijl ze de kelder uit liep naar boven toe. Ze twijfelde wie ze eerst moest bellen, of Duke, of een van de heksen. Uiteindelijk, als ze zich in Duke's schoenen zou plaatsen, besloot ze Duke via een berichtje te informeren. Want advies geven over wat te doen kon hij waarschijnlijk toch niet, maar ze vond wel dat hij het moest weten. Ze zette er ook in dat ze met de heksen ging bellen voor overleg, zodat hij gelijk ook wist waarom Freya niet zou opnemen, mocht Duke toch willen bellen. Daarna zocht ze het nummer in de contactlijst op om heks te bellen die hier hopelijk wel meer over wist. Ze hoopte dat er iets tegen was, dat de heksen haar ook wilden helpen. Die bleken ook al geen groot fan van vampieren en als Steffens dood alle vampieren dood zou laten gaan, zou dat voor hun ook een last minder zijn. Maar voor Freya zou het een ondraaglijk verlies zijn. Na alles wat ze voor Steffen gedaan had, wat hij voor haar gedaan had en wat ze samen voor elkaar gekregen hadden.
avatar
CassyKiara

Aantal berichten : 1237
Registratiedatum : 10-02-14
Leeftijd : 27
Woonplaats : Heytse

Profiel bekijken http://cavalaphotography.weebly.com

Terug naar boven Ga naar beneden

Re: Vampiers enzooo

Bericht van Celiine_Famke op 11/2/2018, 21:25

Steffen Gregory

Zijn ademhaling was versneld en hij zat weer opnieuw op zijn knieën op de grond. Al in geen honderden jaren had hij zich meer zo gevoeld. Wel vaker zwak, maar nooit ziek. Een vampier hoorde nooit ziek te zijn. Hij kreunde even gedempt en veegde een laagje zweet van zijn voorhoofd. Freya zei dat ze even overleg moest plegen en verdween toen de kelder uit. Steffen keek haar even ietwat verbaasd na, want hij zou echt niet weten bij wie ze dat zou moeten doen. Hij bleef alleen achter en pakte toch het volle zakje bloed weer van de grond. Zijn lichaam schreeuwde erom ondertussen. En hoewel hij wist dat het niet ging werken, dronk hij toch weer het hele zakje leeg. Echter duurde het maar een paar minuten voor hij het allemaal weer uitspuugde en de wereld om hem heen begon te tollen. Hij vroeg zich af of hij hier dood aan kon gaan. Iedere normale vampier had al lang dood geweest moeten zijn. Zou dat betekenen dat er voor hem misschien nog hoop was? Of duurde het bij hem gewoon langer?
Naar mate de tijd verstreek, begon hij om zich heen steeds meer dingen te zien die er niet waren. En dan vooral personen die hij vermoord had. Ze leken zich allemaal in de kelder te verzamelen en tegen hem te praten. Steffen sloot zijn ogen en vouwde zijn armen om zijn hoofd heen, hij kon het niet aanzien.
avatar
Celiine_Famke

Aantal berichten : 3779
Registratiedatum : 28-11-13
Leeftijd : 22
Woonplaats : Alkmaar

Profiel bekijken http://www.faceliphotography.weebly.com

Terug naar boven Ga naar beneden

Re: Vampiers enzooo

Bericht van CassyKiara op 11/2/2018, 22:00

Freya Marshall

Het duurde even voor ze de heksen wist te overtuigen mee te denken aan hoe ze dit konden oplossen. En dan te bedenken dat ze gisteren pas opgenomen was geworden in de kring en nu al zo veel hulp vroeg. Ze voelde zich er schuldig over, want wat kon ze er voor in de plaats terug geven? De heksen zouden komen, want misschien als ze hun krachten wisten te bundelen zouden 1 of 2 grotere spreuken wel kunnen helpen.
Er werd haar een armband toegezonden die ze moest beheksen en daarna bij Steffen om doen. Ze moesten Steffen kunnen aanraken en die armband zou er in ieder geval voor zorgen dat Freya qua acties en weglopen meer te zeggen had over Steffen. Het was een krachtig en duister object, niet iets dat zo maar door iedereen gebruikt mocht worden. Maar zoiets krachtigs hadden ze nu wel nodig wil ze Steffen in huis kunnen houden en de heksen veilig. Ze behekste de armband, zodat de drager naar haar zou luisteren, waarna ze weer naar beneden liep.
Ze zag Steffen met zijn armen over zijn hoofd heen en ogen dicht zitten. 'Niet schrikken Steffen. Ik heb hulp ingeschakeld en deze armband gaat mij helpen jouw vampieren-instinct de baas te zijn, zodat anderen ons kunnen helpen jou weer op de been te krijgen. Hoop is nog niet verloren.' legde ze uit wat ze ging doen. Daarna hief ze de blokkering van de zoutcirkel op en sloeg snel die armband om Steffen's arm heen. Ze hurkte naast hem neer en legde een arm om hem heen, waarbij ze hem een kusje op zijn haar gaf. Het was zeker niet door de armband dat ze er zo'n vertrouwen in had dat Steffen haar niks zou doen, maar dat vertrouwen had ze altijd wel in Steffen zelf gehad. 'Ik blijf van je houden, wat er ook gebeurt. Daar hoef je nooit aan te twijfelen.' zei ze nog, terwijl de tranen inmiddels over haar wangen naar beneden gleden.
Ze keek pas weer op toen de heksen voorzichtig de trap af kwamen. 'Ze komen om te helpen.' zei ze zachtjes, vooral om aan te geven dat het goed volk was. 'Commandeer het voor de zekerheid even, voor onze veiligheid.' stelde een van de heksen voor, waarna Freya knikte en haar hand op de armband legde. 'Je zult niet vluchten en niemand pijn doen.' commandeerde ze dan ook, terwijl ze Steffen strak aankeek. Ze vond dit verschrikkelijk om te doen, om iemand zo te dwingen met hulp van iets dat heel makkelijk een martelmiddel kon worden, maar het moest voor nu. Daarna kwamen de heksen bij elkaar. Eentje pakte Freya's hand vast, Freya hield haar andere hand op Steffen's schouder en een andere heks legde ook een hand op Steffen's andere schouder, zodat ze een kring vormden en zo zou de spreuk ook krachtiger zijn. Daarna begon de oudste heks van de kring de spreuk uit te spreken, en de rest volgden bijna automatische de woorden.
avatar
CassyKiara

Aantal berichten : 1237
Registratiedatum : 10-02-14
Leeftijd : 27
Woonplaats : Heytse

Profiel bekijken http://cavalaphotography.weebly.com

Terug naar boven Ga naar beneden

Re: Vampiers enzooo

Bericht van Celiine_Famke op 11/2/2018, 22:13

Steffen Gregory

Hij moest steeds heel veel moeite doen om de hallucinaties tegen te houden, wat hem enorm moe maakte. Mentaal deed dat heel veel met hem. Toen Freya op een gegeven moment terugkeerde keek hij langzaam op en zei ze dat ze de hulp in had geschakeld om hem weer op de been te krijgen; de hoop was nog niet verloren. Steffen keek haar vragend aan, hij wist nog niet eens dat heksen bestonden, laat staan dat Freya er één was. Blijkbaar had hij veel gemist in die vrij korte tijd.
Hij kreeg een armband om zijn pols geklikt en hij staarde er even naar, geen idee hebbend wat dat ding zou doen. Toen er een stel onbekende vrouwen de ruimte binnen kwamen lopen kwam Steffen wat meer overeind en keek wantrouwend en ietwat vijandig. Ook toen Freya zei dat ze kwamen helpen, bleef hij uiterst alert. Zijn vertrouwen in anderen was eenmaal niet zo goed meer. Echter zei Freya hem dat hij niet zou vluchten en niemand pijn zou doen, waar zijn lichaam op een of andere manier zich meteen bij neerlegde. Wat er daarna gebeurde maakte de verwarring ook alleen maar erger, maar hij kon niet meer doen dan het over zich heen laten komen.
avatar
Celiine_Famke

Aantal berichten : 3779
Registratiedatum : 28-11-13
Leeftijd : 22
Woonplaats : Alkmaar

Profiel bekijken http://www.faceliphotography.weebly.com

Terug naar boven Ga naar beneden

Re: Vampiers enzooo

Bericht van CassyKiara op 11/2/2018, 22:27

Freya Marshall

De spreuk was klaar en eigenlijk keek iedereen vragend naar Steffen. Had het gewerkt, of waren ze nog net zo ver als voor ze de spreuk uitvoerden. Freya keek zelf ook naar Steffen. 'Hoe voel je je op dit moment?' vroeg ze. 'Voel je je al beter, of nog net zo ziek als net?' verduidelijkte ze de vraag wat meer. Dit zou een van de twee spreuken moeten zijn die Steffen zou helpen van de vervloeking van Daniel's ring. Ze hoopte heel erg dat dit al geholpen had, anders moesten ze met de volgende spreuk meer uit de kast gaan halen en dat kon van iedereen heel veel extra energie vergen.
avatar
CassyKiara

Aantal berichten : 1237
Registratiedatum : 10-02-14
Leeftijd : 27
Woonplaats : Heytse

Profiel bekijken http://cavalaphotography.weebly.com

Terug naar boven Ga naar beneden

Re: Vampiers enzooo

Bericht van Celiine_Famke op 11/2/2018, 22:34

Steffen Gregory

Op een gegeven moment hield iedereen op met praten. Of nou ja, je kon het meer mompelen of fluisteren noemen dan praten. Hij werd vragend aangestaard door iedereen en Freya vroeg hem hoe hij zich nu voelde. Daardoor haalde hij langzaam zijn schouders op en neer. De duizeligheid en misselijkheid leek in ieder geval afgenomen te zijn. Maar hij besefte zich wel ook dat hij op dit moment het nog erg lastig vond om te beschrijven hoe hij zich voelde.
"Best oké, denk ik.." liet hij daarom ook weten. De hallucinaties waren in ieder geval ook verdwenen, wat wel al heel fijn was, want dat was echt niet fijn om mee te maken.
avatar
Celiine_Famke

Aantal berichten : 3779
Registratiedatum : 28-11-13
Leeftijd : 22
Woonplaats : Alkmaar

Profiel bekijken http://www.faceliphotography.weebly.com

Terug naar boven Ga naar beneden

Re: Vampiers enzooo

Bericht van CassyKiara op 11/2/2018, 22:49

Freya Marshall

Steffen gaf aan dat hij zich best oké voelde. Hij leek er beter aan toe te zijn, maar Freya wist niet zeker of ze wilde zien dat hij er beter uit zag, of dat het ook echt zo was. Ze verliet de cirkel en liep weer naar het koelkastje, waar ze een nieuwe bloedzak uit haalde en die aan Steffen gaf. 'Probeer het nog een keertje.' stelde ze voor.
Ze vond ook dat ze Steffen wel wat uitleg verschuldigd was. 'Dit zijn trouwens de heksen. Uit dezelfde kring afkomstig als dat mijn moeder was. Mijn krachten hadden zich goed verstopt al die tijd, doordat ik niet aangesloten was, maar wist ik veel dat ik er eigenlijk ook eentje ben. Tot ik gisteren de heks tegenkwam die jou in de gaten moest blijven houden en aansturen. Die spreuk is al verbroken in ruil voor dat ik mij wilde aansluiten. En nou gehoorzaam je mij, totdat ik de armband af doe die alleen ik af kan doen op dit moment. Maar ik beloof je dat ik jou zo commanderen echt alleen doe voor de veiligheid van iedereen die nu hier is.' begon ze uit te leggen aan Steffen.
avatar
CassyKiara

Aantal berichten : 1237
Registratiedatum : 10-02-14
Leeftijd : 27
Woonplaats : Heytse

Profiel bekijken http://cavalaphotography.weebly.com

Terug naar boven Ga naar beneden

Re: Vampiers enzooo

Bericht van Celiine_Famke op 11/2/2018, 22:58

Steffen Gregory

Hij rekte zich even uit omdat zijn spieren vrij stijf waren geworden van al het gedoe de afgelopen periode. Wat verlangde hij weer gewoon naar rust en regelmaat.. Al leek dat voor hem gewoon niet weggelegd.
Freya liep weg en keerde even later weer terug met een zak bloed en gaf dit aan hem, met de mededeling het nog eens te proberen. Hij pakte de zak aan en hoewel hij merkte dat zijn lichaam er weer om begon te schreeuwen, twijfelde hij toch. Wat nou als het niet had gewerkt? Of puur tijdelijk? Hij leek bij elke zak zieker te worden. Kon hij dat nog wel hebben? Hij slikte even moeizaam en haalde diep adem, waarna hij zijn vampierkant zijn gang liet gaan en zijn hoektanden door de zak heen boorde. Binnen een paar seconden had hij de zak leeggedronken en likte hij zijn lippen af. Het voelde goed. Misschien wel beter dan de vorige keren. Toch wachtte hij gespannen en ietwat onzeker af, terwijl hij naar de uitleg van Freya luisterde. Ietwat verbaasd staarde hij haar aan en keek hij even naar de andere vrouwen. Heksen.. Sinds wanneer bestonden die in godsnaam? Hij had in al die honderden jaren nog nooit een heks ontmoet. Dacht hij tenminste.
"De wereld blijft mij verbazen.." mompelde hij zachtjes.
avatar
Celiine_Famke

Aantal berichten : 3779
Registratiedatum : 28-11-13
Leeftijd : 22
Woonplaats : Alkmaar

Profiel bekijken http://www.faceliphotography.weebly.com

Terug naar boven Ga naar beneden

Re: Vampiers enzooo

Bericht van Gesponsorde inhoud


Gesponsorde inhoud


Terug naar boven Ga naar beneden

Pagina 42 van 43 Vorige  1 ... 22 ... 41, 42, 43  Volgende

Terug naar boven


 
Permissies van dit forum:
Je mag geen reacties plaatsen in dit subforum