Characters

Ga naar beneden

Characters

Bericht van Admin op 24/2/2014, 17:25

Character topic

Nou, de titel zegt het al. In dit topic kan je al je characters plaatsen, zodat je ze zelf makkelijk terug kan vinden, maar ook zodat de rest ze even op kan zoeken als ze dat willen.
Dit topic is algemeen, dus voor alle characters van alle rpg's, zet er dus even bij waar ze gebruikt worden, dat is wel zo duidelijk.

Admin
Admin

Aantal berichten : 7
Registratiedatum : 22-10-13

Profiel bekijken http://justrpgforum.actieforum.com

Terug naar boven Ga naar beneden

Re: Characters

Bericht van DikkeVetteVlinder op 24/2/2014, 18:45

Ik drop meteen gewoon mijn meest gebruikte characters. Ze verschijnen vroeg of laat toch wel in een RP.

IVEYLichaamstype: Nog niet van toepassing, maar haar lichaam is het beste te omschrijven als gespierd/atletisch, met een borstomvang van ongeveer een ruime B-cup en een lichaamslengte van zo'n 1,78.
Naam: Ivey Michaels
Ogen: Lichtgrijs
Haar: Haar haar is middellang en lichtgolvend. Het is dik en van nature erg donker. Verder draagt ze het vrijwel altijd in een knot op twee dikke lokken na die aan weerszijden van haar gelaat hangen.
Make-up: Ze draagt dagelijks een randje winged eyeliner. Verder heeft ze subtiele sproeten over haar hele gelaat.
Gezicht- extra: Aan de linkerkant van haar gezicht heeft ze zowel een klein ringetje door haar wenkbrauw als een knopje in haar neusvleugel. Ook draagt ze dagelijks oorringen.
Leeftijd: 23
Geslacht: Vrouwelijk
Naam betekenis: Klimop, als ik me niet vergis.
Persoonlijkheid:
- Nuchter
Ivey gelooft alleen in wat ze ziet en wat te verklaren is. Ze heeft weinig belang bij speculaties en gegis. Ook relativeert ze veel. Ze maakt zich niet zo heel snel druk, of er moet al echt iets aan de hand zijn. Hierdoor ziet ze andermans problemen niet altijd even zwaar in, vooral niet als ze het zelf als triviaal ervaart.
- Sociaal
Ivey is vlot, niet op haar mondje gevallen en kan goed tegen een grap. Zelf haalt ze ze ook graag uit, al gaat ze daar nog wel eens iets te ver in.
- Ongeduldig
Ivey heeft erg weinig geduld en is ook behoorlijk snel verveeld. Haar aandachtsboog is dan ook zeker geen lange - meer een aandachts-macaroni - en zodra een gespreksonderwerp haar boven de pet gaat (en ze is al niet zo'n raket-geleerde) verliest ze toch vrij makkelijk haar interesse in plaats van te proberen er meer over te weten te komen.
- Roekeloos
Het goede nieuws is dat ze lef heeft. Het slechte nieuws is dat ze als halsoverkop ergens in is gedoken voor je 'niet doen' hebt kunnen zeggen.
- Competitief
Ivey is meestal wel in voor een uitdaging, maar het is voor haar echt erop of eronder. Met een erg sterke voorkeur voor erop.
- Destructief
Vuur, vuurwerk.. Ze vind het prachtig. Hoe harder het knalt of hoe beter het fikt, hoe mooier.
Achtergrond: Ivey komt uit New York, waar ze woonachtig was in een ruim, maar zeer vervallen appartementje aan Ludlow street. Ze deelde het met een paar vrienden. Samen met nog een paar anderen vormden ze wat in een stad die niets gewend was misschien voor een gang door zou gaan, maar hier niet zoveel meer was dan een veredelde vriendengroep die bij vlagen kattenkwaad uithaalde dat soms misschien gewoon net niet helemaal binnen de wet viel.
Ivey had min of meer de leiding, voor zover daar sprake van was, ookal was ze niet de aanstichter van de groep.
Toch is de jonge vrouw niet in de megastad geboren, maar in Canada, Ottawa, waar haar ouders nog steeds wonen. Ivey was naar New York gekomen om te studeren, maar na gestopt te zijn met een studie hotelmanagement (niet echt een keuze waar ze haar hart in gestopt had en zeker niet wat ze ervan verwacht had) is ze in de horeca gaan werken en is daar eigenlijk bij gebleven.
Familie: Moeder Emily Crowe (onderwijzeres op een basisschool) en vader Brian Michaels (werkloos door een fysieke handicap, het resultaat van een ongeluk toen hij nog werkzaam was in de bouw)
Andere relaties: Haar vriendengroep vormt de meest prominente bron van relaties in haar leven. Op romantisch gebied heeft ze enkele malen een vriend gehad, maar momenteel is Ivey single.
Hobbies:
- Sporten (vechtsport, basketball, skateboarden)
- Samenzijn met vrienden/mensen die ze mag (dit kan in de vorm van uitgaan zijn, maar thuis een feestje bouwen heeft ze ook niets op tegen)
Levensmotto: Echt echt motto heeft ze niet, maar ze is wel iemand die vooral van dag tot dag leeft zonder zich buitengewoon druk te maken om de toekomst.
Signature:LIV


Naam: Liv White
Leeftijd: 22
Lengte: 1.76
Gewicht: 64

Karakter globaal:
- Ietwat cynisch bij tijd en wijle
Idealistisch is de jongedame zeker niet. Dit is in haar commentaar ook terug te zien; ze kan behoorlijk sarcastisch zijn of kritisch doen over iets, maar om dan ook in actie te komen en er wat tegen te doen, not so much.
- Hang naar actie en avontuur
Liv houdt van actie, afleiding. En een beetje gevaar vind ze dan ook zéér aantrekkelijk en gaat ze niet uit de weg. Ook niet als er mogelijk geweld bij betrokken gaat raken. Geweld heeft ze absoluut geen moeite mee.
- Agressief
Liv lost dingen snel met haar vuisten op. Maak haar te boos en je kan een klap krijgen.
- Roekeloos
De reden dat ze zich zo makkelijk in avontuur stort. Liv denkt niet aan de consequenties en als ze dat al doet boeien ze haar niet.
- Sociaal
Ze is zeker geen loner. Ze vind het alleen maar gezellig om haar roekeloze dingen samen met iemand te doen. Toch is ze niet voor iedereen even makkelijk in omgang, omdat ze wel zo haar gebruiksaanwijzing heeft.
- Grote bek
Scheld haar uit en je krijgt ze terug. Liv laat zich niet snel intimideren of afbluffen en gaat zonder moeite ergens vol tegenin.
Ze wil zich nogal graag bewijzen, dus zal een uitdaging ook vaak zonder aarzelen aannemen.
In combinatie met haar roekeloosheid zorgt dit ervoor dat ze zich nogal makkelijk door vrienden over laat halen tot gestoorde dingen. Door niet vrienden ook wel, maar dan moet het wel zo worden gebracht dat ze zich uitgedaagd voelt en zich wil bewijzen.
- Dapper
Liv is niet gauw bang van iets of iemand en maakt zich ook niet al te snel druk. Dit zorgt ervoor dat ze de situatie geregeld te licht inschat of te luchtig doet over dingen die meer om hakken hebben dan zij denkt.
- Neemt kritiek niet snel aan
Liv is nogal een backtalker en zal eerder tegen kritiek in gaan dan er wat mee doen, hoe opbouwend het ook wordt gebracht
Grootste angst: Echte eenzaamheid. Niet het soort waarbij je meerdere avonden alleen thuis zit, maar het soort waarbij helemaal niemand meer naar je omkijkt.
Beste eigenschap: Liv is een teamplayer en kan, mits ze met iedereen in een groep redelijk overweg kan,  goed samenwerken.
Slechtste eigenschap: Haar beïnvloedbaarheid
Wat het character jaloers maakt:
Waar het character gelukkig van wordt: Optrekken met haar vrienden en dingen doen die de adrenaline doen stromen.
Hobbies: Rondhangen, rotzooi trappen, drummen.
Talenten: Drummen, ze wordt beter met graffiti en is goed in exacte vakken als wiskunde. Dat wil zeggen, als ze er wat meer energie in zou steken.

Gezinssituatie: Haar vader is momenteel alleenstaand en haar moeder heeft een jongere vriend voor wie Liv totaal geen respect heeft. Eigenijk is haar vader de enige die nog íets over haar te zeggen heeft, maar sinds hij de stad uit is verhuist is dat marginaal. Ook bezoekt ze hem steeds minder.
Woont: Op zichzelf.
Werk: Vakkenvulster
Extra: Liv rookt redelijk veel en heeft verscheidene tattoos, waaronder een chestpiece en een aantal op haar armen.
Signature:MAGGIENaam: Maggie Rose
Leeftijd: 20
Lengte: 1.61
Gewicht: 48

Karakter globaal:
Rustig:
Je zal Maggie niet snel boven anderen uit horen schreeuwen of voor onrust zien zorgen; ze is beheerst en houdt zelf ook niet zo van onrust. Dit betekent ook dat Maggie niet snel los zal gaan, mocht iemand haar merkwaardig genoeg op een feestje hebben gekregen.
Zachtaardig:
Maggie reageert woede niet snel af en is redelijk tolerant. Ze is redelijk vergevingsgezind en blijft ook niet lang boos.
Sociaal:
Wanneer Maggie mensen beter leert kennen, komt ze een stuk meer los en valt het stugge weg. Bij vrienden is ze gezellig, vriendelijk en over het algemeen goedgehumeurd, al zal ze nog steeds niet snel proberen de boventoon in het gesprek te voeren of een scherpe discussie aan te gaan.
Dapper:
Ondanks haar haast teruggetrokken natuur is Maggie niet laf. Haar lef komt vooral naar voren als de situatie erom vraagt en is sterker aanwezig als iets gevaarlijk is dan wanneer het het sociale vlak betreft.
Gedisciplineerd:
Maggie is iemand van op tijd zijn, dingen op tijd af (proberen te) hebben, op tijd opstaan en zichzelf aan die regelmaat houden. Ze kan niet zo goed tegen lamlendig zijn en geeft zichzelf graag gewoon wat te doen om dat te vermijden.
---
Niet erg assertief:
Dit is meer de keerzijde van haar zachtaardigheid; Maggie is geen complete deurmat, maar ze is ook niet zo handig in het opkomen voor zichzelf en iemand echt gewoon zeggen dat deze op moet bokken.
Ook houdt dit in dat ze zichzelf nog wel eens een schop onder haar kont moet geven om haar hand op te steken in de les.
Aanvankelijk stug:
Maggie's grootste drempel in sociaal contact blijft toch wel die eerste kennismaking en ze heeft nog wel eens de neiging om zich eerst iets stug op te stellen, al is dit doorgaans van korte duur.
Niet erg gevat:
Hoewel ze kan lachen om een goede grap, is Maggie geen meisje dat zelf zo even een oneliner uit haar mouw schudt; dingen als sarcasme en sassy comebacks zijn niet zo aan haar besteed, wat een conversatie met haar wel eens wat serieus kan maken.
Ze probeert het wel, maar het komt er vaak toch een tikkeltje onhandig uit.
Veroordelend:
Goed, ze zal je niet compleet afschrijven, maar Maggie kan zichzelf vaak niet tegenhouden een snel oordeel te vellen over iemand, om een beetje te weten waar ze aan toe is, of dat in ieder geval te proberen.
Zoekt bevestiging:
Ze is niet erg onafhankelijk. Vooral door de afkeurende kijk op magie van haar ouders heeft ze het gevoel zich wat te moeten bewijzen en hoopt ze stiekem vaak dat iemand opmerkt wat ze doet en er positief over is.
Grootste angst: Niet geaccepteerd worden
Beste eigenschap: Maggie is dapper als het moet.
Slechtste eigenschap: Haar neiging te snel over mensen te oordelen
Wat het character jaloers maakt: Het soort mensen met een vlotte babbel, dat moeiteloos de lachers op hun hand krijgt. 
Waar het character gelukkig van wordt: Een weekendje bankhangen met vriendinnen, het gevoel hebben er echt bij te horen
Hobbies: Met magie bezig zijn, vooral. Of het nou het zoeken van nieuwe spreuken is of ze uitproberen, bijna al Maggie's vrije tijd gaat erin.
Talenten: Maggie is goed spreuken die de groei van dingen bevorderen en wordt beter in spreuken die dingen van vorm of kleur kunnen laten veranderen.

Gezinssituatie: Maggie werd geboren in een degelijke, nette middenstandswijk in Londen.De hele wijk behoorde eigenlijk toe aan een kleine, christelijke gemeenschap, een uitzondering daargelaten, en in de lokale kerk kwamen eigenlijk ook heel weinig mensen uit andere buurten.
Maggie groeide in principe als elk ander Engels meisje op. Ze was een wat stil kind, maar ze had haar vriendinnen en weinig om zich druk over te maken.
Dat er af en toe onverklaarbare dingen gebeurden, lag niet zo lekker bij haar ouders - haar vader was immers dominee en zijn vrouw was al niet minder gelovig - maar als hun dochter aangaf zelf ook niet te snappen wat er nou precies was gebeurd geloofden ze haar. Want het was waar, Maggie zelf stond ook voor een raadsel. Dat er iets anders aan haar was begreep ze uiteindelijk wel, maar wat?
Rond haar tiende viel ze hierdoor eigenlijk al bijzonder vroeg van het geloof. Immers, wat haar steeds gebeurde kon ze eigenlijk niet veel anders verklaren dan magie, en de manier waarop dat gezien werd in de bijbel kreeg haar aan het twijfelen aan of ze wel een deel wilde uitmaken van deze religie. Het uiteindelijke antwoord? Nee.
Ze hield dat stil, want er was al spanning in de familie door de dingen die wel eens gebeurden, en ze wilde het niet erger maken dan het al was. Want ondanks dit alles, waren ze wel een gelukkig gezin. Haar ouders hielden wel degelijk zielsveel van hun dochter en zij was dol op hen.
Echter, Maggie werd ouder en magie kreeg een steeds vastere en gestroomlijndere plaats in haar leven en op een gegeven moment was het niet meer te verbergen dat ze toch echt een bepaalde kracht bezat die zwaar conflicteerde met het geloof.
En dus ging ze jong, op haar achttiende al, uiteindelijk het huis uit.
De band met haar ouders is desondanks niet slecht. Er is wel veel spanning, maar ze willen toch gewoon het beste voor haar en haar - hoezeer ze het ook afkeuren - haar eigen weg laten gaan.
Woont: Op kamers
Werk: In de bakkerij van het lokale winkelcentrum als bijbaantje.
Extra: Ze bezit dus toverkracht. Door het combineren van bepaalde materialen en het uitspreken van incantaties kan ze haar magie gebruiken. Het is redelijk complex, dus zonder spreukenboeken is ze nergens. Experimenteren is dan ook erg link, dus eigen spreuken ontdekken waagt ze zich nog niet aan.
Het is een moeilijk soort magie, dus ondanks de jaren van stiekeme oefening is Maggie nog niet zo heel erg ver. Ze kan in ieder geval niet echt grote dingen, al is ze relatief wel veel vooruit gegaan.
Signature:RIOT
My dear little Gary Stue-character. I don't even care.


Naam: Riot Masquerade
Leeftijd: 21
Lengte: 1.80
Gewicht: 80 kg

Karakter globaal: Rebels. Sterk geneigd zich af te zetten tegen dingen in plaats van ze onder ogen te zien. Gesloten. Agressief als iets in zijn ogen onrechtvaardig is. Kan zich verbaal heel moeilijk uiten; lage linguistische intelligentie. Geniet van fysieke inspanning (E.a; freerunning). Kort lontje.
Fel. Hij reageert eerder emotioneel dan rationeel. Wantrouwig. Kan het verleden moeilijk laten rusten. Hij is trouw en kan erg wraakzuchtig zijn. Weinig zelfbeheersing.
Hij is in zekere zin creatief. Hij kan inventief zijn, bijvoorbeeld, maar echt artistiek, nee. Hij zou zich dan ook niet snel uiten in tekenen, schilderen of beeldhouwen. Hij zou bij tekenen niet eens weten wat hij op papier moet zetten.
Riot is niet snel bang en zal zich ook niet op zijn kop laten zitten. Hij geeft niet snel toe dat hij ergens pijn heeft en loopt er als het kan ook gewoon mee door.
Riot kan zichzelf niet luchten of zien, en kan maar moeilijk snappen dat sommigen hem écht aardig vinden.
Goed behandeld is hij niet vaak. Iseco en Margaret zijn vaak zijn enige twee zekerheden geweest die écht niet weggingen. Dit heeft zijn moeite met vertrouwen zeer sterk in de hand gewerkt.
Dan is er die nacht op zijn zeventiende. Een oude bekende van hem heeft hem zozeer 'verminkt' die nacht dat hij eigenlijk al zijn vertrouwen in de mensen om hem heen is kwijtgeraakt, hoe vreemd dit ook klinkt. Zelfs Iseco had daarna lange tijd moeite met hem. Het is ook de reden dat aanraking gevoelig ligt bij hem.
Verder zijn er in zijn leven aardig wat mensen geweest die dachten 'hem wel in het gareel te krijgen' en met elke poging die gedaan werd is Riot rebelser en opstandiger geworden, waardoor hij vandaag de dag nog steeds maar weinig van authoriteit moet hebben.
Grootste angst: De controle over zijn lijf en emoties kwijt raken. Hij geeft deze dan ook niet makkelijk uit handen.
Beste eigenschap: Zijn moed. Hij deinst voor niemand terug en is bereid ver te gaan voor degenen van wie hij houdt.
Slechtste eigenschap: Hij kan het verleden niet verwerken en zet zich eerder af tegen verandering dan dat hij kijkt wat hij ervan kan leren. Zich openstellen vindt hij eng, waardoor hij nieuwe dingen toch liever wegdrukt.
Wat het character jaloers maakt: Als iemand die hij blind vertrouwt hem laat stikken voor iemand anders.
Waar het character gelukkig van wordt: De vriendschappen in zijn leven. Het door meer mensen dan alleen Iseco en Margaret geaccepteerd te worden zoals hij is én aardig gevonden worden/geliefd zijn, geeft hem een beter gevoel dan hij zelf zou hebben kunnen voorspellen. Het geeft hem het gevoel erbij te horen, en hij zal het niet snel toegeven, maar dat is fijn.
Hobbies: Freerunning, lopen/spelen met de honden.
Talenten: Hij is fysiek sterk en kan goed klimmen. Verder heeft hij een groot uithoudingsvermogen.
Waar hij niet goed in is: Riot loopt qua lezen en schrijven zeer ver achter. Verder educatie is ook niet echt op niveau, maar dat komt ook grotendeels door het eerste probleem. Ook heeft hij een kleine woordenschat en moeite met het uiten van emoties.
Werk: Momenteel niets.
Signature:BRYCE
Mijn vampiertje


Naam: Bryce Logan
Leeftijd: 23
Lengte: 1.80
Gewicht: 87 kg

Karakter globaal:
Het eerste beeld dat iemand van Bryce zal hebben is dat hij sociaal is, vrolijk maar grof bij vrienden en dat je hem niet kwaad wil hebben. Klopt allemaal wel. Maar het karakter van de vampier gaat uiteraard veel, veel dieper dan dat.
Allereerst hebben we zijn gedrag dat de oppervlakte haalt; hier zien we een jonge vent die niet vies is van drank, zo nu en dan experimenteerd met drugs, die nogal temperamentvol kan zijn, zij het echter niet echt agressief, niet veel respect heeft voor de wet of voor  zijn lichaam en die niet bepaald preuts is, die met plezier de bloemetjes buiten zet.

Dan is er nog het vampirisme. Hij weet ook wel dat als de mens er massaal van zou weten hij echt een paria van de samenleving zou worden en het zit hem dwars. Aan de ene kant zit hij niet met wat hij is, maar toch is er ergens iets aan het vampirisme dat hem kwaad maakt.
Verder houdt hij van kicks; dingen als sporten kunnen hem niet extreem genoeg zijn en hij draait zijn hand ook niet om voor iets dat gevaarlijk is; hij is dol op adrenaline.

Bryce kan door wat hij is behoorlijk goed tegen alcohol en ook andere verdovende middelen hebben minder impact op hem dan ze op mensen zouden hebben, waardoor hij het gebruik ervan ook niet als een issue ziet. Niet dat hij aan de harddrugs is; zo extreem is het niet, maar als iemand hem eens coke aan zou bieden.. ach, de kans is er dat hij zal denken; 'what-fucking-ever, let's do this'. Zijn mentaliteit is er niet een van voorzichtigheid. Het feit dat zijn levensspanne als vampier erg lang is zorgt er nog meer voor dat hij er maar mee doet wat hij wil.
Verder heeft hij geen respect voor zijn lijf, dus de drempel om gevaarlijke dingen te proberen is voor hem niet zo hoog. Eigenlijk heeft hij sowieso totaal geen respect voor zichzelf, ondanks zijn zelfvertrouwen.
Ook heeft hij nogal last van bindingsangst. Hij is dan ook meer te vinden bij het soort vrouwen dat ook niet zo strikt is met seks en relaties, puur omdat hij eigenlijk niet goed weet hoe hij goed genoeg zou moeten zijn voor een meisje dat het echt waard is. Ook is het benauwend, het idee alles met iemand te delen.

Verder kan hij gewelddadig zijn, maar daar is of een uitdaging voor nodig, of je moet het wel heel bont maken. Hij is er niet een die alles met zijn vuisten oplost, maar gevoelig voor competitie is hij wel, dus is hij niet kwaad, dan is het wel uitdaging die hem aan het vechten kan krijgen en hij is een typische straatvechter; kan een aardig robbertje vechten, maar tegen een getraind martial arts beoefenaar zal hij geen match zijn.

Tot slot heeft Bryce niet zoveel zelfreflectie. Doordat hij nog maar net een vampier is, en redelijk streetwise is opgegroeid, heeft hij een beetje het idee dat hij wel weet wat er in de wereld te koop is; immers, hij heeft ervaring met het leven als beide rassen en heeft het een en ander van de onderkant van de maatschappij gezien.
Dat er meer is dan dat, een economie, mensen die ervaring hebben met allerlei soorten normaal werk, de politiek, en dat die dingen minstends even belangrijk zijn als het gaat om wat er te koop is in de wereld, snapt Bryce niet. Of beter, het boeit hem niet en hij ziet de relevantie er gewoonweg niet van in.
Hij heeft een erg lakse houding richting dingen als 'ambitie' en 'cariere' en door wat hij is kan hij het maken om te doen en laten wat hij wil; hij hoeft in principe geen eten of drinken te kopen en is zeer goed bestand tegen kou, wat hem kostenposten scheelt en waardoor hij ook niet inziet waarom hij zich het vuur uit de sloffen zou lopen.

Hoewel hij zich graag stoer voor doet heeft hij zijn grenzen; zo doodt hij liever niet als hij moet voeden. Hij kan er niets aan doen; het levert schuldgevoel op, een van de emoties de hij toch liever vermijdt.

Grootste angst: Zijn menselijkheid, in figuurlijke zin, verliezen
Beste eigenschap: Zijn nuchterheid; hij kan dingen goed relativeren
Slechtste eigenschap: Zijn luiheid
Wat het character jaloers maakt: Mensen die beter presteren dan hij op de weinige gebieden die hem interesseren
Waar het character gelukkig van wordt: Uitgaan, meisjes versieren om zo zijn eigenwaarde voor zijn gevoel op peil te houden, ookal is daar niets meer van over.
Hobbies: Feesten, veel meer doet hij niet met zijn vrije tijd. Bryce heeft ook nooit met veel verschillende manieren van tijd verdrijven kennis gemaakt.
Talenten: Zelf is hij zich er niet van bewust, maar hij heeft een behoorlijke aanleg voor talen.

Gezinssituatie: Tot op ongeveer zijn twaalfde was Bryce' leventje eigenlijk heel gewoon. Zijn workingclass ouders waren prima ouders, zij het niet rijk, en op de basisschool waar hij zat was het zeer vredig.
Then puberty happened. Op de middelbare school kwam hij in aanraking met de verkeerde mensen en na een jaar was hij veranderd van heethoofdige maar aardige jongen tot harde, kettingrokende jonge puber die alle respect, ook en misschien wel vooral voor zichzelf, uit het raam had gegooid. Het was in dit jaar dat hij, niet geheel legaal, zijn eerste twee tatoeages liet zetten. Later zouden er veel meer volgen. Hij ging om met de verkeerde mensen, leidde hen en halverwege de derde klas gebeurde het; na een aanvaring met de politie en een aantal gebroken ruiten werd hij van school getrapt. Het was kort daarop dat zijn vader voor zijn werk moest verhuizen, dus op een zeer wrange manier kwam dat goed uit.
Hij werd op een nieuwe school gezet, maar ook hier hield hij het amper een jaar uit.
Woont:Nog geen negentien was hij, toen hij op kamers ging. Zijn ouders, diep teleurgesteld in hun rebelse zoon, toonden dat hij zijn temperament niet van een vreemde had en stuurden hem uit huis.
Vampirisme:Nog geen jaar later gebeurde het dat hij op een onfortuinlijke nacht van drank, seks en feesten een buitengewoon verleidelijke vrouw tegenkwam. Ze ging met hem mee naar zijn kamer, die hij van illegaal verdiend geld onderhield, waar ze hem tegen de muur pinde en beet. Een vampier was geboren.
Werk: Wat maar geld opleverd; een echte baan is Bryce te lui voor
Signature:SCOTT


Naam: Scott Preston
Leeftijd: 19
Lengte: 1.76
Gewicht: 67 kg
Ogen: Donkerbruin
Haar: Donkerbruin
Karakter globaal:
- Verlegen
Scott is niet heel assertief. Hij is vrij stil en kijkt liever de kat uit de boom dan dat hij vol overtuiging op iemand afstapt. Hij twijfelt snel aan zichzelf, en dan vooral bij vreemden.
Hoe beter Scott iemand kent, hoe spraakzamer hij is, al is hij nooit iemand van uitzonderlijk veel woorden. Het gaat erom dat hij een beetje weet wat hij aan iemand heeft en het kan even duren voor hij uit die observeer-fase komt.
- Snel bang
Scott is niet bepaald dapper. De dreiging van pijn of isolatie is vaak genoeg om hem een stapje terug te laten doen. Ook botte woorden vind hij niet echt prettig en hij is redelijk snel geïntimideerd.
- Vriendelijk
Scott is beleefd en zacht in zijn bewoordingen. Hij zal niet snel bewust iets kwetsends zeggen. Hij houd niet van conflict en vermijd dit graag.
- Leergierig
Scott's fascinatie ligt bij electronica en hij is gedisciplineerd in het leren van nieuwe dingen. Het voelt voor hem fijn ergens goed in te zijn en hij is graag exact bezig.
Grootste angst: Isolatie.
Beste eigenschap: Zijn vriendelijkheid
Slechtste eigenschap: Zjn gebrek aan assertiviteit
Wat het character jaloers maakt: Mensen die buitengewoon assertief zijn
Waar het character gelukkig van wordt: Geborgenheid, routine en mensen van wie hij op aan kan.
Hobbies: Gamen, hacken, lezen
Talenten: Hacken en programeren.
Waar hij niet goed in is: Socializen met vreemden, onder druk beslissingen nemen.
Gezinssituatie:  Scott woont op zichzelf. Zijn ouders wonen op het platteland.
Werk: Werkloos
Signature:SOCIEL


Sociel Hawker
20
Cowboy.


Laatst aangepast door DikkeVetteVlinder op 24/2/2014, 19:05; in totaal 2 keer bewerkt
avatar
DikkeVetteVlinder

Aantal berichten : 193
Registratiedatum : 09-02-14
Leeftijd : 24

Profiel bekijken

Terug naar boven Ga naar beneden

Re: Characters

Bericht van Nikkay op 24/2/2014, 18:48

Haha, ja, dat is best slim. Doe ik ook gewoon...


Naam:
Syauron Dewano
Geslacht: man


Paard:
Naam: Demon Dancer
Welk ras: Champagne
Geslacht: Hengst
Kleur: Grijs, verder geen bijzondere aftekeningen.

(Wordt op dit moment alleen gebruikt bij Red Dead Redemption)
----------------------------------------------------------------------------------------------------

Naam: Leroy Fullbright

Leeftijd: Rond de 40
Rang: Koning
Extra: Man van Lolita, Jay is zijn zoon.

(Wordt gebruikt bij Medieval Times)
----------------------------------------------------------------------------------------------------

Naam: Jay Fullbright (Geen foto)
Leeftijd: Rond de 20
Rang: Kroonprins
Extra: Esmeralda is zijn vriendin, Leroy zijn vader.

(Wordt gebruikt bij Medieval Times)
----------------------------------------------------------------------------------------------------

Naam: Keanan Dawnroad (Foto: http://th03.deviantart.net/fs45/PRE/i/2010/350/4/c/ben_barnes_by_twinkletinker-d1xtrx8.jpg)
Ras: Vampier
Leeftijd: Eeuwen oud, weet het zelf ook niet precies
Speciaal: Aiden is zijn tweelingbroer, Julietta zijn vriendin.

(Wordt gebruikt bij vampiers enzo...)
----------------------------------------------------------------------------------------------------

Naam: Duke Samira
Rang: Was ridder, nu niets bijzonders.
Leeftijd: Rond de 40
Speciaal: Ex-man van Lolita, vader van Esmeralda, heeft een relatie met Layka

(Wordt gebruikt bij Medieval Times)
----------------------------------------------------------------------------------------------------

Naam: Leroy Rivers

Leeftijd: 20
Speciaal: Zoon van Rowan

(Wordt gebruikt bij Police Life)

----------------------------------------------------------------------------------------------------

Naam: Rowan Rivers

Leeftijd: 39
Speciaal: Heeft een relatie met Andrea, Leroy is zijn zoon, Steven is zijn beste vriend.

(Wordt gebruikt bij Police Life)

----------------------------------------------------------------------------------------------------

Naam: Ryan Marston
Speciaal: Neef van John en Marcel Marston,
Sheriff van Armadillo

Paard: Warmbloed, hengst.

(Wordt gebruikt bij Red Dead Redemption)

----------------------------------------------------------------------------------------------------

Naam: Carmen Samira
Leeftijd: rond de 40
Rang: Generaal bij White Castle
Speciaal: Duke Samira is haar broer
https://2img.net/h/i305.photobucket.com/albums/nn213/Charm3d_Angel/fantasy/1582.gif

(Wordt gebruikt bij Medieval Times)
----------------------------------------------------------------------------------------------------


Laatst aangepast door Nikkay op 25/2/2014, 15:21; in totaal 4 keer bewerkt
avatar
Nikkay

Aantal berichten : 21867
Registratiedatum : 22-10-13
Leeftijd : 24

Profiel bekijken

Terug naar boven Ga naar beneden

Re: Characters

Bericht van xWildrose op 24/2/2014, 18:57

Eigenlijk heb ik alleen naam en foto neer gegooid iedere keer, dus dan ook maar hier ;p

Red Dead Redemption
Emily Rodriguez, cowgirl, xxx

Vampiers enzooo
Aimee McCharty, vampier, xxx

Aiden Dawnroad, vampier, ja daar heb ik nooit een foto voor gezocht.... Komt nog wel hahaha.

Medieval Times
Juliette Devoné, dienstmeisje, black castle, xxx
avatar
xWildrose

Aantal berichten : 922
Registratiedatum : 26-11-13

Profiel bekijken

Terug naar boven Ga naar beneden

Re: Characters

Bericht van CassyKiara op 24/2/2014, 19:51

Wel handig topic. Zal die van mij ook even hier droppen.

Medieval Times
Naam: Verena Stratton
Leeftijd: 39 jaar
Geslacht: Vrouw
Rang: Ex-ridder bij White Castle, daarna dienstmeid bij Black Castle, nu ridder bij Black Castle
Extra: Moeder van Devlyn, Overleden
http://i58.tinypic.com/34s49k1.png

Naam: Devlyn Stratton
Leeftijd: 19 jaar
Geslacht: Man
Rang: Ridder Black Castle
Extra: Het bastaardkind van Verena Stratton en Duke Samira


Vampiers enzooo
Naam: Dustin Stone
Leeftijd: Onbekend
Geslacht: Man
Soort: Vampier
Extra: x


Laatst aangepast door CassyKiara op 5/6/2016, 22:53; in totaal 11 keer bewerkt
avatar
CassyKiara

Aantal berichten : 1237
Registratiedatum : 10-02-14
Leeftijd : 27
Woonplaats : Heytse

Profiel bekijken http://cavalaphotography.weebly.com

Terug naar boven Ga naar beneden

Re: Characters

Bericht van xAnouk op 25/2/2014, 14:12

Koningin Lolita Fullbright
36 jaar oud
Rood haar, bruine ogen en volslank
Lolita is een vriendelijke vrouw die er altijd is om mensen te helpen, ze zet zich in voor de mensen om haar heen en ziet eerst het goede in iemand. Ze heeft alles over voor haar familie, het is haar alles en het maakt haar ontzettend bezorgd. Ze maakt zich wel erg vaak en snel zorgen waardoor ze wel eens vergeet om van de wereld te genieten.
Vrouw van Leroy
Medieval Times

Esmeralda Samira
18 jaar
Blond haar, groene ogen en sproetjes op haar wangen, ze is erg slank.
Esmeralda is van haar eigen heel erg onzeker, al ligt dat vaak ook aan haar omgeving. Als ze in een veilige en vertrouwde omgeving is, dan is ze vaak overenthousiast en ondeugend. Als ze iemand niet mag, dan mijdt ze die ook het liefste altijd, want ze wil de confrontatie met zo’n iemand echt niet aangaan.
Vriendin van Jay, dochter van Lolita
Medieval Times

Kayton Erogate
50 jaar oud
Zwart/grijs halflang haar en blauwe ogen die dwars door je ziel heen kijken.
Kayton is een vader voor iedereen, hij zorgt voor de mensen om hem heen en wil ook dat iedereen het naar zijn zin heeft en zich gelukkig voelt. Hij is ontzettend wijs en weet vaak precies wat hij moet doen en hoe mensen op hem reageren. Hij is goudeerlijk en zal nooit opzettelijk iemand pijn willen doen.
Oud koning en vader van Felicia
Medieval Times

Koning Reth Kingston
25 jaar
http://fc03.deviantart.net/fs71/f/2012/166/3/e/loki_by_geminibluedream-d53kkne.jpg
Deze man kan heel opvliegend zijn en zich vreselijk aan de mensen om hem heen irriteren. Het is een goede koning en heel verstandig met zijn beslissingen. Hij weet hoe mensen op hem reageren en kan daar heel slim op in spelen. Reth houdt zich strikt aan zijn woord, zijn woord is heilig. Hij kan dan wel in koele bloedde iemand vermoorden, toch is hij wel lief bij de mensen die hij vertrouwd.
Koning van White Castle, vriend van Floréna
Medieval Times

Chayenne Lahero
14 jaar
http://fc05.deviantart.net/fs71/i/2011/158/a/b/the_girl_by_zaratops-d3iaow6.jpg
Blonde krullen en heldere blauwe ogen
Een fanatiek meisje dat staat voor haar doelen en niet vergeet wat iemand haar aandoet. Ze is vreselijk slim en onthoud alles wat er ook maar gebeurd. Ze is heel wraakachtig en dat is ook eigenlijk waar haar leven om draait. Ze wil wraak en daardoor beter en slimmer worden, zodat ze haar slag kan slaan.
Prinses van White Castle, dochter van Felicia
Medieval Times
Red Dead Redemption
Amy Marston
32 jaar
http://fc03.deviantart.net/fs50/f/2009/287/b/e/My_Favorite_Cowgirl_Pic_by_Undercheese101.jpg
Deze vrouw is ontzettend lief en staat voor iedereen klaar, toch vertrouwd ze je niet meteen en is ze erg achterdochtig in het begin. Ze heeft vaak al wel door of je bedoelingen goed zijn en dan opent ze zich wat meer. Ze is vriendelijk en warm, maar onbewust kan ze omslaan en koelbloedig iemand vermoorden. Als diegene echt slecht is, heeft ze ook geen gevoel voor medelijden.
Vrouw van John Marston en moeder van Jayne en Jack Marston
Red Dead Redemption


Jayne Marston
19 jaar
http://fc01.deviantart.net/fs50/i/2010/052/1/1/Jayne_Wisener_by_noelholland.jpg
Lijkt als twee druppels water op Amy en wordt vaak op afstand met haar verward.
Een fanatieke tante die gigantisch goed met wapens overweg kan. Niets is haar te gek en ze is behoorlijk fel als iemand haar beledigd of alleen al aankijkt op een manier waarop ze het niet wil hebben. Snel op haar teentjes getrapt, maar voor haar familie doet ze alles en is niets te gek. Dat is dan ook echt haar grootste zwakte.
Dochter van John en Amy Marston
Red Dead Redemption

Julietta Belladonna
21 jaar oud
http://th07.deviantart.net/fs70/PRE/f/2012/044/b/3/b37abe82b957af10a6a8c1366860bbc7-d4hgt5r.jpg
Julietta lijkt qua doen en laten erg veel op Esmeralda Samira. Toch heeft deze dame wat meer doorzettingsvermogen en doet ze af en toe stoerder dan ze eigenlijk is. Het is van binnen gewoon een bang en onzeker meisje dat veel steun nodig heeft
Vriendin van Keanan, achter kleindochter van Rahl Khan
Vampiers enzoo

Rahl Khan//Renz Belladonna
Rond de 500 jaar oud
http://fc01.deviantart.net/fs47/f/2009/227/d/9/Handsome_Guy_21_by_batikha.jpg
http://fc04.deviantart.net/fs70/f/2012/054/a/8/werewolves_by_psycra-d4qrmul.png
Rahl weet goed wat hij wil en kan zijn zin ook doordrammen. Hij is wat autoritair en als iemand hem in de weg loopt, kan hij goed pissig worden. Hij kan zijn tegenstander vaak goed inschatten en kan die daardoor ook te slim afzijn, behalve als hij zichzelf laat leiden door zijn woede, dan loopt het vaak verkeerd.  Bij zijn vrienden en de mensen die hem goed kennen, laat hij wel zien dat hij ook gevoel heeft en is hij een stuk rustiger, al kan hij soms dan ook uit de bocht vliegen.
Vriend van Aimee, overgrootvader van Julietta
Vampiers enzoo

Roy Nirash
22 jaar
http://fc03.deviantart.net/fs44/f/2009/119/f/c/AT__Roy_by_Ninjatic.jpg
Roy is toch wel een lichtelijke nerd, dingen kunnen hem vreselijk interesseren en hij kan er soms zo diep op in gaan dat het voor anderen niet eens leuk meer is, maar hij kan zich helemaal uitleven op een op het oog saai onderwerp. Roy heeft wel een grote fantasie die soms ook nog wel eens door kan slaan. Hij is verder vreselijk slim, maar niet echt heel erg sociaal naar anderen toe, hij lost dingen veel liever alleen op, zonder dat iemand hem ook maar lastig valt, als iemand dat doet, kan hij nog best kribbig worden.
Soms zegt hij ook weleens iets wat hij beter niet had kunnen zeggen, wat dat betreft, denkt hij echt niet na. Hoe slim hij ook kan zijn, zo anders en raar kan hij overkomen.
Set the Nexus free


Laatst aangepast door xAnouk op 9/3/2014, 16:28; in totaal 1 keer bewerkt
avatar
xAnouk

Aantal berichten : 20282
Registratiedatum : 22-10-13

Profiel bekijken

Terug naar boven Ga naar beneden

Re: Characters

Bericht van Ingee op 1/3/2014, 14:41

Vampiers enzoo

Olyvia Middleton || Vampier

klik

----------------------------------

Kyle Thompson || Wolf
Oud vriendje van Olyvia (inmiddels weer gewoon het vriendje xd )

klik

-----------------------------------

Gabriella Burrell || Mens

klik

-----------------------------------

Als er ooit nog medespelers/tegenspelers ofzo gezocht worden voor een ander topic of dergelijke, laat maar iets weten :')
avatar
Ingee

Aantal berichten : 224
Registratiedatum : 05-12-13
Leeftijd : 22
Woonplaats : Heesch

Profiel bekijken

Terug naar boven Ga naar beneden

Re: Characters

Bericht van Gesponsorde inhoud


Gesponsorde inhoud


Terug naar boven Ga naar beneden

Terug naar boven


 
Permissies van dit forum:
Je mag geen reacties plaatsen in dit subforum